- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.481
kızlar yorgunluktan ölüyorummmmmsaat 9bçkta ancak yemek yedim yaaa ama mükemmel geçti harika bi geceydiii yaa
Oh, oh ne güzel. Enerji dopingi olur sana
ne dopingi fundacım yaayarına yorgunlıuk kaldı bana ama deeğrdi yaniii
Psikolojik enerji dopingi tabiki de
sinemcim hayırdır inşallah neyın var :26:
Sinemcim özledik cidden
Bence at negatifligi üzerinden gel buraya
Sen ne güzel diyetine dikkat eden ve tıkır tıkır kilo veren biriydin yine olursun arada olur öyle dönemler ama gecer merak etme:))
canım ya bozma moralini hepimiz duraklama dönemine giriyoruz ondan sonra patır patır gidiyor kilocuklar :) sakın pes etme
bu arada hayatında kötü bişi yoktur umarım??
ya esim aniden isten ayrıldı iş bulmak bir mesele bir suru taksidimiz var onlar beni korkutuyor acıkcası. :2: benim desen ayrı sıkıntım ogretmenlik icin 1 senedir mucadele ediyorum. surekli evraklarımı kaybediyorlar. bendeki nasıl bir şanssa artık surekli gerginim. gecen yıl calısamadım zaten bu ugrastan bu sene mutlaka işe baslamam lazım.
canım benım bende cok ozledim sizi.. sanırım insanın psikolojiside engelliyor kilo vermesini, kacamak yapmıyorum ama gıtmıyor bu ara sabıt kaldı.
sagol kuşum :) ya zaten suan kilo vermemek uzulecegım son sey. keske hersey yolunda olsaydı da ona uzulseydım bı.
kızlar günaydın, dün akşam giremedim kilo bildirimimi hemen yapayım:
54,6/54,3/%0,5
yeni arkadaşlar gelmiş, ceylancım fundacım hoşgeldiniz, hareket getirdiniz walla çok iyi oldu:)
günaydın 5. takım çıtırlarııııııııııııııı
reng olmam gerek görunurde bırsey yok şişlik den başka
kilom 78,2
geçen hafta 78,7
fark 0,5
%63 MÜ
Günaydın kızlar ben geldiimmmm :))))
hoşbulduk canım
bu haftaki kilomu yazıyorum kızlar dikkatt
79.8
şimdide kahvaltımı yazayım çok acelem vardı yolda 2 tane galeta bir bakdak meyve suyu nasıl? :)))
Ben ayırt ederim2 cm, az mı. Ama hesapladım, sen de uzunsun, tuzun kuru :) Sen neler yedin akşam? Bu arada size bir tatlımsı tarifi vereceğim ama ramazanın bitmesini bekliyorum, gerçi belki zaten biliyorsunuzdur.
ya esim aniden isten ayrıldı iş bulmak bir mesele bir suru taksidimiz var onlar beni korkutuyor acıkcası. :2: benim desen ayrı sıkıntım ogretmenlik icin 1 senedir mucadele ediyorum. surekli evraklarımı kaybediyorlar. bendeki nasıl bir şanssa artık surekli gerginim. gecen yıl calısamadım zaten bu ugrastan bu sene mutlaka işe baslamam lazım.
canım benım bende cok ozledim sizi.. sanırım insanın psikolojiside engelliyor kilo vermesini, kacamak yapmıyorum ama gıtmıyor bu ara sabıt kaldı.
sagol kuşum :) ya zaten suan kilo vermemek uzulecegım son sey. keske hersey yolunda olsaydı da ona uzulseydım bı.
bildirimimi yapayım ben de
(65,5/ 65,2/ 0,3/ % 0,46)
WAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
NASIL VERDİN KIZZZZZ BÖYLE ANAMMMMMMMMM NE GÜZEL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?