- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.541
şükürler olsun listeyi gönderdim kilo veren tum arkaslarımı tebrik ediyorum maşallah kızlarinşallah haftaya daha çok verebiliriz
Canım listeyi paylaşırken paylaşım alanındaki en son mesajı alıntı yapıyorsun baştaki ve sondaki quite yazan yerleri silip takımın sırasına listenizi kopyalıyorsun. Liste o şekilde ekleniyor. Ben sizin listenin yeni halini yani senin paylaştığını ekledim söylediğim şekilde. Tekrar bakarsan anlarsın demek istediğimi.
Bu kardeş takım olayı nasıl oluyor kızlar? Bizim kardeş takımımız 12 mi?
İyiyim Berivancım. Seni sormalı... :) Bir haftada 23 kilo verilmez ya... Ya 300 kiloysan verilir ya da rejimin sonunda ölürsen. :S :S Bakayım bir internetten, bir şey bulabilecek miyim.
canım bak bı valla şok oldum kitabı varmıs alayım bakalım yarın ne yazıyor mus
Selam kizlaaar
Cok yogundum bugun ara ara girdim okudum ama pek bisey yazmamadım
Dün aksam dışarıda yemeKteydikya fiyaskoydu
Dünya kadar hesap ödeyip ac kalktık resmen:))
Neyse ordan annemlerde geçtik
Kardesimin askerliği belli olacaktiya
Güya gece 12 de diyorlardı ama yoğunluktan siteye bir tülü giremedik hep beraber 3 e kadar uğraştık
Ankara'ya cikti cok şükür kısa donem
Sahuruda annemlerde yaptık ve gittiğimizde saat 3.30 U geçmişti
Bügünde cok teaseliydim
Herkes kilo vermiş tebrik ediyorum hepimizi
5 . Olmusuz e guzel:))
Berivancim sana pes etmek yakışmıyor yaparsın sen biraz zaman lütfen bırakma:))
Sitelerine şöyle bir baktım... Kamp mıdır nedir, onun içeriği yazmıyor. Hoşuma gitmeyen bir tanım gördüm yalnız, o da: mikro beslenme. Bir haftada 25 kilo görmedim ben ama, haftada 10 civarı gördüm.
Kitaplardaki konulara şöyle bir değinilmiş. "Şişmanlık ve zayıflık düşüncede biter." temalı kitaplar anladığım kadarıyla. Çok güzel, evet doğru. Bedenimizle ilgili her şey düşünmede başlar ve biter. Ama haftada 10 kilo verebilecek kadar iddialı düşünebilir miyiz bilmiyorum. Dünyamız henüz düşünceler hakkındaki gerçeklere pek açık değilO yüzden o terbiyeye girmek biraz zor olur gibi geliyor bana. Bir de amaç "Bir haftada 10 kg vermek" mi olacak, "Sağlıklı kilo vermek" mi? Bu takımdaki hiçkimse bir haftada 10 kilo verse çok büyük riskler yaşamayacak kadar kilolu değil. Ama dediğim gibi, düşünceyi değiştirmek gerektiği doğru.
"Kiloluyum, şişmanım" diye düşünerek zayıflayamayız. Zayıflasak bile geri alırız, çünkü beyin şişmandır ve vücudu da kendisine benzetir. "Zayıflıyorum, bugün dünden daha sağlıklıyım. Şurdaki pastayı yemedim, artık daha sağlıklıyım. Spor yapıyorum, dinç bir bedenim var." vb. olumlu düşüncelerle doldurmak lazım beyni... "Ay bu aralar kilo veremiyorum, ay iştahım çok açık." dediğimiz anda olay biter, geçmiş olsun. Moraliniz bozukken içinde bol bol "neşe, mutluluk" vb. kelimer geçen bir yazı okuyun, bakın hemen nasıl neşeleniyorsunuz. Uykunuz yoksa "uyku" geçen yazılar okuyun. Yada o kelimeleri tekrarlayın.
En basit yolu bir cümle kararlaştırıp onu içinden sürekli tekrarlamak". Ben "zayıflama" kelimesini kullanma taraftarı pek değilim çünkü gücün karşıtı olan zayıflık anlamını da çağrıştırabilir. Bir ara "Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum." diyerek ve rejim ya da spor adına hiç bir şey yapmayarak ayda 5 kg vermiştim. Kiloyu kafama çok taktığım için "rahatım, huzurluyum" demeyi seçmiştim. Herkes kendine göre bir cümle kursun ve onu aklına geldikçe tekrarlasın. O cümle içinize sindiği zaman problem ortadan kalkmaya çoktan başlamış demektir.
Dışarda yemek öyle oluyor maalesefKardeşin için de sevindim, size de çabuk geçer zaman umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?