Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kardeş takımımız 13. takım arkadaşlar.Kaptan ve yardımcısı başta olmak üzere aslında tüm üyelerin takip etmeleri gereken sayfaları vereyim yarışmaya biraz daha hakim olursunuz.
bu arada yeni gelenler için söyleyeyim takımın eski kaptanıyım istediğim kiloya ulaştım ve mezun oldum.Ama buraları bırakamıyorum.Çünkü buranın bende özel bir yeri var.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-cuma-zay305flama-yar305351mas305.html(kardeş (kardeş takım)

kardeş takımla ilişkiler önemli arkadaşlar.Kardeş takım sadece cuma günleri yardımcı olmak için değil genel olarak yardımlaşmak motiveyi sağlamak için aynı zamanda...Ama bir sorun olduğunda kardeş takımın yetkilisine ulaşamıyorsanız ve diğer üyeler yardımcı olamıyorsa diğer takımlara danışabilirsiniz...burada herkes birbirine yardımcı.

berivancım hemen pes etme yavaş yavaş olur herşey...

Son düzenleme:
şükürler olsun listeyi gönderdim kilo veren tum arkaslarımı tebrik ediyorum maşallah kızlar inşallah haftaya daha çok verebiliriz

Canım listeyi paylaşırken paylaşım alanındaki en son mesajı alıntı yapıyorsun baştaki ve sondaki quite yazan yerleri silip takımın sırasına listenizi kopyalıyorsun. Liste o şekilde ekleniyor. Ben sizin listenin yeni halini yani senin paylaştığını ekledim söylediğim şekilde. Tekrar bakarsan anlarsın demek istediğimi.

teşekkür ederim canım çok sağol

canlar oglenden beti kuaforle ugtastim kina gecesi
basi icin savhtanda kalkamadim
elifezgicim ve berivamcim kusurabkmayin
gerclten yetisemedm grmeye calstm bi ara site bakimda dwnldi grmedi
kaptan ve yardimximdan basta olmak uzere cok cok ozur diliyorum
haftaya yapicam soz kaptanim sen 22 sinden itibaren izinli sayalim
takim puani dusmez demistin o bakmdan
dugune kadar gene bldrm yapcam haftaya cuma en erken ben yapcm
tum takim arkadaslarimdan ozur dilerim gercekten:26:

kızlar vücudun şifresi mi neymis öyle birsey duyan var mı sitesine baktım şok oldum bu nasıl iştir millet 1 ayda 10-23 kilo arası veriyor mus kitabı var mıs

İyiyim Berivancım. Seni sormalı... :) Bir haftada 23 kilo verilmez ya... Ya 300 kiloysan verilir ya da rejimin sonunda ölürsen. :S :S Bakayım bir internetten, bir şey bulabilecek miyim.

canım bak bı valla şok oldum kitabı varmıs alayım bakalım yarın ne yazıyor mus

Sitelerine şöyle bir baktım... Kamp mıdır nedir, onun içeriği yazmıyor. Hoşuma gitmeyen bir tanım gördüm yalnız, o da: mikro beslenme. Bir haftada 25 kilo görmedim ben ama, haftada 10 civarı gördüm.

Kitaplardaki konulara şöyle bir değinilmiş. "Şişmanlık ve zayıflık düşüncede biter." temalı kitaplar anladığım kadarıyla. Çok güzel, evet doğru. Bedenimizle ilgili her şey düşünmede başlar ve biter. Ama haftada 10 kilo verebilecek kadar iddialı düşünebilir miyiz bilmiyorum. Dünyamız henüz düşünceler hakkındaki gerçeklere pek açık değil O yüzden o terbiyeye girmek biraz zor olur gibi geliyor bana. Bir de amaç "Bir haftada 10 kg vermek" mi olacak, "Sağlıklı kilo vermek" mi? Bu takımdaki hiçkimse bir haftada 10 kilo verse çok büyük riskler yaşamayacak kadar kilolu değil. Ama dediğim gibi, düşünceyi değiştirmek gerektiği doğru.

"Kiloluyum, şişmanım" diye düşünerek zayıflayamayız. Zayıflasak bile geri alırız, çünkü beyin şişmandır ve vücudu da kendisine benzetir. "Zayıflıyorum, bugün dünden daha sağlıklıyım. Şurdaki pastayı yemedim, artık daha sağlıklıyım. Spor yapıyorum, dinç bir bedenim var." vb. olumlu düşüncelerle doldurmak lazım beyni... "Ay bu aralar kilo veremiyorum, ay iştahım çok açık." dediğimiz anda olay biter, geçmiş olsun. Moraliniz bozukken içinde bol bol "neşe, mutluluk" vb. kelimer geçen bir yazı okuyun, bakın hemen nasıl neşeleniyorsunuz. Uykunuz yoksa "uyku" geçen yazılar okuyun. Yada o kelimeleri tekrarlayın.

En basit yolu bir cümle kararlaştırıp onu içinden sürekli tekrarlamak". Ben "zayıflama" kelimesini kullanma taraftarı pek değilim çünkü gücün karşıtı olan zayıflık anlamını da çağrıştırabilir. Bir ara "Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum." diyerek ve rejim ya da spor adına hiç bir şey yapmayarak ayda 5 kg vermiştim. Kiloyu kafama çok taktığım için "rahatım, huzurluyum" demeyi seçmiştim. Herkes kendine göre bir cümle kursun ve onu aklına geldikçe tekrarlasın. O cümle içinize sindiği zaman problem ortadan kalkmaya çoktan başlamış demektir.

Selam kizlaaar
Cok yogundum bugun ara ara girdim okudum ama pek bisey yazmamadım
Dün aksam dışarıda yemeKteydikya fiyaskoydu
Dünya kadar hesap ödeyip ac kalktık resmen:))
Neyse ordan annemlerde geçtik
Kardesimin askerliği belli olacaktiya
Güya gece 12 de diyorlardı ama yoğunluktan siteye bir tülü giremedik hep beraber 3 e kadar uğraştık
Ankara'ya cikti cok şükür kısa donem
Sahuruda annemlerde yaptık ve gittiğimizde saat 3.30 U geçmişti
Bügünde cok teaseliydim
Herkes kilo vermiş tebrik ediyorum hepimizi
5 . Olmusuz e guzel:))

Berivancim sana pes etmek yakışmıyor yaparsın sen biraz zaman lütfen bırakma:))

Dışarda yemek öyle oluyor maalesef Kardeşin için de sevindim, size de çabuk geçer zaman umarım :)

Kızlar yardım edin!

Akşam yemeğimin üzerine bir kase yoğurtlu bulgur pilavı yedim. Açlıktan ölüyordum, dayanamadım. Son 3 gündür sürekli aç gibiydim ama bugün en kötüsüydü. Öğlenden sonra sürekli açtım Yediklerimin beni tok tutması gerek aslında. Havalar çok sıcak diye akşam yaptığım sporu öğlene kaydırdım. (Bizim evin güneş alışından dolayı öğlen en serin zamanları, akşama pişiyoruz) O yüzden oldu galiba... Aslında sorun bulgur pilavı değil, şu: Ben şimdi sıcağın altında boğula boğula akşam sporuna geri mi döneyim, yoksa daha serin diye öğlen yapıp bütün gün aç mı olayım? Aç kalmanın doğru olduğunu sanmıyorum ama doymak için fazla fazla yersem de kilo verebileceğimi sanmıyorum. Bana bir akıl verin, n'olur. Ne yapacağımı şaşırdım. :26:

Sana katılıyorum fundacim
Bizim amacımız az ama sağlıklı kilo vermek
Haftada bir kilo hatta yarım kilo bile versek bence yeterli
Ne kadar yavaş verilirse bu kilolar o kadar koruyabiliriz demek çünkü
Bir ayda 2o kilo cok cok utopik bı rakam

Ama düşünce gücüne bende inanıyorum
Sürekli kendimizi olumlu yonde motive etmemiz gerek
bir şeyi kırk kere söylersen olur diye bosuna dememişler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…