- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.561
Tamam o zaman, bunlar benden:
Zayıflama Günlüğüm: Nisan 2012
Parfoj'un Zayiflama Dosyasi
İngilizce bile arkadaşlar için:
Hollie's Weight Loss Blog
Blog : Laura Must Lose Weight
All The Weigh
Yazmaya başlayıp bırakan çok kişi olduğu için aktif günlük bulmak biraz zor. Attığım linklere bu açıdan da dikkat ettim. İnternette dolaşırken önünüze denk gelirse ya da arama yapıp bulursanız siz de link atın kızlar, hep beraber alternatifleri çoğaltalım :) Özellikle Türkçe bulmakta çok zorlanıyorum. Bu gidişle ben bir tane açacağım galiba, benim gibi arayıp bulamayanlar için bir çözüm olurum
Ahh Sinemcim sıkma canını dicem ama demesi kolay biliyorumya esim aniden isten ayrıldı iş bulmak bir mesele bir suru taksidimiz var onlar beni korkutuyor acıkcası. :2: benim desen ayrı sıkıntım ogretmenlik icin 1 senedir mucadele ediyorum. surekli evraklarımı kaybediyorlar. bendeki nasıl bir şanssa artık surekli gerginim. gecen yıl calısamadım zaten bu ugrastan bu sene mutlaka işe baslamam lazım.
canım benım bende cok ozledim sizi.. sanırım insanın psikolojiside engelliyor kilo vermesini, kacamak yapmıyorum ama gıtmıyor bu ara sabıt kaldı.
sagol kuşum :) ya zaten suan kilo vermemek uzulecegım son sey. keske hersey yolunda olsaydı da ona uzulseydım bı.
Kızlar yardım edin!
Akşam yemeğimin üzerine bir kase yoğurtlu bulgur pilavı yedim. Açlıktan ölüyordum, dayanamadım. Son 3 gündür sürekli aç gibiydim ama bugün en kötüsüydü. Öğlenden sonra sürekli açtımYediklerimin beni tok tutması gerek aslında. Havalar çok sıcak diye akşam yaptığım sporu öğlene kaydırdım. (Bizim evin güneş alışından dolayı öğlen en serin zamanları, akşama pişiyoruz) O yüzden oldu galiba... Aslında sorun bulgur pilavı değil, şu: Ben şimdi sıcağın altında boğula boğula akşam sporuna geri mi döneyim, yoksa daha serin diye öğlen yapıp bütün gün aç mı olayım? Aç kalmanın doğru olduğunu sanmıyorum ama doymak için fazla fazla yersem de kilo verebileceğimi sanmıyorum. Bana bir akıl verin, n'olur. Ne yapacağımı şaşırdım. :26:
Teşekkür ederim canm
Bu arada fotoda cok hosun ve hic kilolu durmuyorsun:))
Yani fundacim söylede bisey var
Aksam spor yaptıktan sonra acıkır yersen gec vakitte yediğin icin daha cok problem olur
Öğlen sporunu yapıp bir süre sonra birkaç birsey yiyebilirsin öğle olduğu icinde yediğin sorun oluşturmaz bence
Ozellikle spordan sonra protein alımı yağ yakınını hızlandırıyormuş yoğurdun icine meyve doğurayıp yiyebilirsin
Yada bir bardak sut bir galeta vb
Gerçekten mi, ben de teşekkür ettim sana o zaman
Ama tunicim, akşam yapınca acıkmıyordum. Zaten 10'da falan bitiyordu. Duş yapıp kendime gelmem 10:30. 12 gibi de yatıyordum. Yaklaşık bir aydır aynı şekilde spor yapıyorum. Akşamları hiç sorun olmuyordu. Hemen acıkmıyorum zaten, spordan 3 saat sonra falan iyice acıkmaya başlıyorum.
Yani erken yapılan spor daha iyiye ondan demiştim aslında
Gün boyu metabolizma hızlanıyor ve aksama kadar daha hızlı çalışıyor
Ama tabi ciddi açılıp daha kalorisi seyler yiyeçeksen bı anlamı yok tabi
O zaman bı süre aksama kaydir madem nasılsa havalar bı süre sonra serinler:))
Daha sonra
1 salkım beyaz üzüm
15 kadar böğürtlen
Küçük bir dilim karpuz
Biraz çekirdek
Yaz günleri meyveleri super aslında hic masum değiller ama oruçtan sonra ciddi guzel gidiyor:))
Cayın yanında
1 cokonat
Küçük bir kase çekirdek
Sonrasindada
Bir dilim karpuz
Küçük bir salkım beyaz üzüm
1 küçük yaz elması
Böyle isteeee:)))
Ramazan başladığından beri spor yapamıyorum yesilcay içermiyorum malesef
Bayramdan sonra onlar düzene girecek ins:))
Evet Kizlar gelsin menuleerr yazın bakalim
Çok geveze hissettim kendimi bugün ya... :) Konuştum konuştum durdum. Sizlerden pek ses çıkmadı kızlar. :) Ben bugünün kapanışını yapıyorum, yarın bilgisayar başında olmayacağım, gün içinde yazamayabilirim. Hadi hepinize iyi geceler. :)
Çok geveze hissettim kendimi bugün ya... :) Konuştum konuştum durdum. Sizlerden pek ses çıkmadı kızlar. :) Ben bugünün kapanışını yapıyorum, yarın bilgisayar başında olmayacağım, gün içinde yazamayabilirim. Hadi hepinize iyi geceler. :)
Karpuz, incir ve üzüm çok şekerliymiş, evet. O kadar şekerliymiş ki vucütta kolanın ya da çikolatanın (vb. şekerli şeylerin) yaptığı aynı etkiyi yapıyormuş. Şekerin hemen çıkıyor, bir sürü insülin, sonra da hemen iniyor, sonra da acıkıyorsun.Onları da gel de yeme... Ben de abartmamaya çalışıyorum ama 2 dilim karpuzu bir arada yediğim de oluyor
Çekirdekler de çok kötü yaDayanamayıp çıtlıyoruz ama sadece yağ alıyoruz.
Çokonat...Tatlı krizlerim tutuyor da nasıl geçireceğimi şaşırıyorum. Bir formül bulmamız lazım bu şekerlere...
Biraz eleştiri yazısı gibi oldu tunicim ama öyle değil aslında. :) Genelde güzel şeyler yemişsin. Arada bir kaçırarak da kilo verebiliriz ama daha uzun sürer.
Yeşilçay ben de içemiyorum sıcaklardan dolayı, sonbaharı gözlüyorum :)
Benim menülerim hep aynı valla: peynir, yumurta, domates-salatalık, esmer ekmek, bazen zeytin, süt... Bugünümü yazayım ben de bari:
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
domates
Ara
1 şeftali
20 tane küçük üzüm (fazla, evet)
Öğlen:
2 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu peynir'den sandviç (böyle mi yazılıyordu bu)
Ara:
1 şeftali
Akşam:
3 dilim ekmek (sözde bu açlıkla akşam daha fazla yemeyim diye +1 dilim ekmek daha eklemiştim)
2 yumurta
salatalık
+
2/3 kase yoğurtlu bulgur pilavı
+
1 adet muz
En azından bunlardan sonra bir şey yemedim
Bir de niye iki kişiyiz bu akşam? :)
Evet meyveler genelde şekerli porsiyonlarini ayarlamamız lazım ama ben oruç tuttuğum icin o simarikliga izin veriyorum yoksa bayramdan sonra kesinlikle sınırlanmam lazım:))
Çikolataya gelinceeee
Önceki periyodik 3 gunluk diyetlerimde istediğimi giyemedigim icin cok mutsuzum ve hemen diyeti bırakıyordum
Sonra kalori sayımına merak daldım
E zaman kalori saydım hem istediğimi yedim hem inanılmaz ama zayıfladım
Hayatımda ilk defa zayıfladım diyebilirim
Hatta annem gecen ya sen nasil zayıflıyorsun yiyorsun dedi:))
Kaloriyi gunluk 1200e ayarlıyordum tabiki bunu sebze protein alarak yapmak en güzeli ama bı cokonat 180 kalori onu hic vicdanım sızlamadan yiyip 1 tabak çorbayı menünde çıkardığımda dengeyi sağlamış oluyorum:))
Senin menüne gelinceeee
Bulgur pilavını yediğin icin üzülmussun ama bence iyi bile olmus
Çünkü menun hep kahvaltı olmus hic yemek yok
Bu arada elestirebilirsin tabi fundacim burda bunun icin yazıyoruz menülerimizi hic alınmam merak etme:))
Opuyorum
Arada yenir tabi çikolata :) Hesabını tutuyormuşsun zaten, problem yok. Menülerim hep kahvaltı oluyor çünkü bizim evde yemek pişse pişse haftada 2-3 kere pişiyor. Ama galiba çorba yapmaya başlayacağım. Erkek arkadaşım şu son günlerdeki açlığım için çorba tavsiye etti. Aslında ekmek yemeden kesmez beni bence ama bir deneyeceğim. Artık çorba da görürsünüz menülerimde bol bol
Bu arada kahvaltım:
2 dilim ekmek
2 salatalık
2 kibrit kutusu peynir
Öpüyorum hepinizi, artık akşama görüşürüz.
canalrım günaydın evde uyumak yerine doğdugum günde bile işdeyim
Bu Arada berivancim hani foto koyacaktinn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?