Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende cok okurum hoşumda gidiyor ama dediğin gibi uzun soluklu bı blog bende bulamadım
Ama bir. Diyetisyenin beslenme gunlugu diye bir blog var bizim su an yaptığımız diyetten biraz uzak ama bir diyetisyenin gün içindeki beslenmesi var blokta hoşumda gidiyor isterseniz Orayada bakın arada:))
Ahh Sinemcim sıkma canını dicem ama demesi kolay biliyorum
Yinede hakkınızda hayırlısının ins diye duşun
Cok cok daha iyi bir is en kısa zamanda bulur ins
İnsanın hayatında imtihanlar hep oluyor onenmli olan birbirinize destek olmanız
Sana tavsiyem esine bu konuda tavır yapma bı arkadasım vardı eşi isten ayrıldıktan sonra eşinin dirdirlari yüzünden huzurları kalmadı halbuki oncesinde muhabbet kuşları gibiydiler, ee sonra noldu eşi is buldu hemde daha guzel ama o laflar sözler istenmede kolay unutulmuyor
Allah borcu olana yardım eder hic çanını sıkma önemli olan sizin mutluluğunuz ve birbirinize desteginiz bunu unutma
Çanın sıkıldıklarda gel buraya dok icini rahatla lütfen her zaman dinleriz:))
Öpüyorum seni

Yani fundacim söylede bisey var
Aksam spor yaptıktan sonra acıkır yersen gec vakitte yediğin icin daha cok problem olur
Öğlen sporunu yapıp bir süre sonra birkaç birsey yiyebilirsin öğle olduğu icinde yediğin sorun oluşturmaz bence
Ozellikle spordan sonra protein alımı yağ yakınını hızlandırıyormuş yoğurdun icine meyve doğurayıp yiyebilirsin
Yada bir bardak sut bir galeta vb

Teşekkür ederim canm
Bu arada fotoda cok hosun ve hic kilolu durmuyorsun:))

Gerçekten mi, ben de teşekkür ettim sana o zaman

Ama tunicim, akşam yapınca acıkmıyordum. Zaten 10'da falan bitiyordu. Duş yapıp kendime gelmem 10:30. 12 gibi de yatıyordum. Yaklaşık bir aydır aynı şekilde spor yapıyorum. Akşamları hiç sorun olmuyordu. Hemen acıkmıyorum zaten, spordan 3 saat sonra falan iyice acıkmaya başlıyorum.

Yani erken yapılan spor daha iyiye ondan demiştim aslında
Gün boyu metabolizma hızlanıyor ve aksama kadar daha hızlı çalışıyor
Ama tabi ciddi açılıp daha kalorisi seyler yiyeçeksen bı anlamı yok tabi
O zaman bı süre aksama kaydir madem nasılsa havalar bı süre sonra serinler:))

Dünkü menümüde yazmamıştım
Onuda yazayım bugünküde
Dün sahur. Yok yine yiyecek birsey yoktu:))
İftar
Yarım kase ezo gelin çorbası
Bir paçanda böreği
1 kasik yogurtlu havuç
Küçük bir parça tavuk
1 dilim fırında patates puresi ( yani o kadar lezzetliydiki aşçıyı bulup sormak istedim nasil yaptığını:) zaten yemeKteki tek guzel şeydi:))
Ayran
1 dilim baklava ( baklava sevmem ama zorla yedim resmen niye bilmiyorum:))

Daha sonra
1 salkım beyaz üzüm
15 kadar böğürtlen
Küçük bir dilim karpuz
Biraz çekirdek

Yaz günleri meyveleri super aslında hic masum değiller ama oruçtan sonra ciddi guzel gidiyor:))

Gelelim bugüne
Sahur peynirli gözleme ( cok az yağlı hatta nerdeyse yagsiz baya kuru olmuştu)
Domates
1 dilim karpuz 7 8 böğürtlen

İftar
Izgara tavuk
6 7 kasik patates salatasi
1 bardak vişne kompostosu
Domates soğan acur

Cayın yanında
1 cokonat
Küçük bir kase çekirdek

Sonrasindada
Bir dilim karpuz
Küçük bir salkım beyaz üzüm
1 küçük yaz elması

Böyle isteeee:)))
Ramazan başladığından beri spor yapamıyorum yesilcay içermiyorum malesef
Bayramdan sonra onlar düzene girecek ins:))
Evet Kizlar gelsin menuleerr yazın bakalim

Onu da yapmak istemiyorum ya zaten Ne yapacağımı bilmiyorum.. Spordan sonra 1 kilo domates falan mı yesem acaba?
Şaka bir yana ciddi şekilde düşünmem gerek bu konuyu. Doğru diyorsun, erken yapmak metabolizma için daha iyi, öyle yapmalı. Ama nasıl, nasıl, nasıl... :26: Bir çözüm bulmam gerek.

Karpuz, incir ve üzüm çok şekerliymiş, evet. O kadar şekerliymiş ki vucütta kolanın ya da çikolatanın (vb. şekerli şeylerin) yaptığı aynı etkiyi yapıyormuş. Şekerin hemen çıkıyor, bir sürü insülin, sonra da hemen iniyor, sonra da acıkıyorsun. Onları da gel de yeme... Ben de abartmamaya çalışıyorum ama 2 dilim karpuzu bir arada yediğim de oluyor

Çekirdekler de çok kötü ya Dayanamayıp çıtlıyoruz ama sadece yağ alıyoruz.

Çokonat... Tatlı krizlerim tutuyor da nasıl geçireceğimi şaşırıyorum. Bir formül bulmamız lazım bu şekerlere...

Biraz eleştiri yazısı gibi oldu tunicim ama öyle değil aslında. :) Genelde güzel şeyler yemişsin. Arada bir kaçırarak da kilo verebiliriz ama daha uzun sürer.

Yeşilçay ben de içemiyorum sıcaklardan dolayı, sonbaharı gözlüyorum :)

Benim menülerim hep aynı valla: peynir, yumurta, domates-salatalık, esmer ekmek, bazen zeytin, süt... Bugünümü yazayım ben de bari:

Kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
domates

Ara
1 şeftali
20 tane küçük üzüm (fazla, evet )

Öğlen:
2 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu peynir'den sandviç (böyle mi yazılıyordu bu )

Ara:
1 şeftali

Akşam:
3 dilim ekmek (sözde bu açlıkla akşam daha fazla yemeyim diye +1 dilim ekmek daha eklemiştim)
2 yumurta
salatalık

+
2/3 kase yoğurtlu bulgur pilavı
+
1 adet muz

En azından bunlardan sonra bir şey yemedim

Bir de niye iki kişiyiz bu akşam? :)

Çok geveze hissettim kendimi bugün ya... :) Konuştum konuştum durdum. Sizlerden pek ses çıkmadı kızlar. :) Ben bugünün kapanışını yapıyorum, yarın bilgisayar başında olmayacağım, gün içinde yazamayabilirim. Hadi hepinize iyi geceler. :)

iyi geceler canım bende koşturmaktan yazamadım hiç yaaaaaa

Yoo hic geçese hissetme kendini
İstediğimiz bu zaten
Bol paylaşım:))

Evet meyveler genelde şekerli porsiyonlarini ayarlamamız lazım ama ben oruç tuttuğum icin o simarikliga izin veriyorum yoksa bayramdan sonra kesinlikle sınırlanmam lazım:))
Çikolataya gelinceeee
Önceki periyodik 3 gunluk diyetlerimde istediğimi giyemedigim icin cok mutsuzum ve hemen diyeti bırakıyordum
Sonra kalori sayımına merak daldım
E zaman kalori saydım hem istediğimi yedim hem inanılmaz ama zayıfladım
Hayatımda ilk defa zayıfladım diyebilirim
Hatta annem gecen ya sen nasil zayıflıyorsun yiyorsun dedi:))
Kaloriyi gunluk 1200e ayarlıyordum tabiki bunu sebze protein alarak yapmak en güzeli ama bı cokonat 180 kalori onu hic vicdanım sızlamadan yiyip 1 tabak çorbayı menünde çıkardığımda dengeyi sağlamış oluyorum:))

Senin menüne gelinceeee
Bulgur pilavını yediğin icin üzülmussun ama bence iyi bile olmus
Çünkü menun hep kahvaltı olmus hic yemek yok

Bu arada elestirebilirsin tabi fundacim burda bunun icin yazıyoruz menülerimizi hic alınmam merak etme:))
Opuyorum

Arada yenir tabi çikolata :) Hesabını tutuyormuşsun zaten, problem yok. Menülerim hep kahvaltı oluyor çünkü bizim evde yemek pişse pişse haftada 2-3 kere pişiyor. Ama galiba çorba yapmaya başlayacağım. Erkek arkadaşım şu son günlerdeki açlığım için çorba tavsiye etti. Aslında ekmek yemeden kesmez beni bence ama bir deneyeceğim. Artık çorba da görürsünüz menülerimde bol bol

Bu arada kahvaltım:
2 dilim ekmek
2 salatalık
2 kibrit kutusu peynir

Öpüyorum hepinizi, artık akşama görüşürüz.

Yap tabi:))
Çorba olur salata olur yemek zoruna gidiyorsa , ekmeksiz doymazsan 1 dilim ekmekle yersin:))
Ton balığına domates dogra o bil e guzel olur
Tavuk gogus alıp at buzluga mesela çıkarıp baharatlayip yagsiz pişir mesela yanında salata
Köfteyide aynı sekilde yapabilirsin
Bence bı çözüm bul hep kahvaltılar olmaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…