Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yakışmıştır yakışıklı oğluna çok merak ediyorum ya bebekleri çok seviyorum

ayyy gitmiş saçlaaaar nese uzar yine sıhhatler olsun canım :) kardeşine de Allah kavuştursun
ya sıcakta iş yapmak zaten zor bi de oruçken çok zorlanırsın ben bile 1 makine çamaşır yıkıycam alt tarafı üşeniyorum kalkamıyorum yerimden :)

22 yaş sendromu yaşıyorum
sevgili falan hala yok bulamadım şu kısmeti gitti

kısmet bu işleeer beklersin beklersin çıkmaz kimse sonra aman boşver ben böyle de mutluyum istemiyorum kimseyi dersin o zaman çıkar:) üzülme herkesin kısmeti bekliyordur bi yerde kafanı yorma bunlarla gençliğinin mutluluğunu yaşa çalışıyosun ayaklarının üstünde duruyosun çık bi alışveriş yap havanı değiştir hadi bakayım :)

haklısın canım öyle anneme söylediğimde annem gıcık etmek için derki merak etme zavallı bir annede senin için dogurmustur diye
bugun dısarda yıyecegız ordan da halam a gıdecegız cagırıyor doğum gunum için yarın bekle çarşı beni hamamyolu, espark,neo hepsine gidecegim araba ile çok alışveriş yapmam düğünler var biriktiriyorum para bakalım amcam evlenecek sözde ocak gibi ( pek gönlü yokta )

canım özel mesaj atma hakkım yokmuş o yüzden sana burdan yazıyorum.misafirlerim nedeniyle bi türlü internete giremedim kaç gündür meajınızıda yeni gördüm. lütfen bana pazartesiye kadar müsade edin onları bi göndereyim. ondan sonra aktif bir şekilde burda olacağım. motive olmaya çok ihtiyacım var çünkü

canım sorun var sandım tekrar girmeyince musaade senin canım misafirlerinle ilgilen canım pazartesi bol bol sohbet ederiz canım

Hemen uzasınnnn (((
Alışamadım bı türlü bebeklikten çıkmış koca adam olmus sanki sipa:))
Siması bile değişmiş sanki:))

yakışmıştır yakışıklı oğluna çok merak ediyorum ya bebekleri çok seviyorum

Yakışmış tabide iste daha gözüm alışamadı pek:))

Bence en son depresif takılacagin gün dogum gunün
Bosveeerr sen zayıflayıp deli gibi alışveriş yapıp fıstık gibi olacağın günleri duşun
Eee bak ne dedik düşünce gücü:))

Bence 66 kilolu halinlede gayet hoş görünüyorsun:))
Ama sanırım sen 50 Lİ kilolara alısinca 60 lar sana cok geliyor
Yoksa bence böylede gayet iyisin:))

evet yaa hiç alışık değilim ben sanki balon gibi şişmişim gibi

Hemen uzasınnnn (((
Alışamadım bı türlü bebeklikten çıkmış koca adam olmus sanki sipa:))
Siması bile değişmiş sanki:))

protein ağırlıklı besle çocuğu çabucak uzasın saçları :)

evet yaa hiç alışık değilim ben sanki balon gibi şişmişim gibi

protein ağırlıklı besle çocuğu çabucak uzasın saçları :)

Ben 87 kiloyken aman allahım neymişim oyle seninkide sislikmi:))
Ama gercekten zayıfladıkca rahatladın
Alla bı daha o kiloları göstermesin(
Herkesin mutlu olduğu bı kilosu var sonuçta
Ben 87 den inince su an kendimi kuş gibi hissediyorum mesela:))

Menümü yazayım hemen yaticam

Sahur
Yine yok malesef yine kalkamadik

İftar
Fırında patatesli kofte (7 kofte ,6 dilim kadarda patates)
Rus salatasi (5 6 kasik kadar )
1 bardak sade gazoz
1 kucuk kadayif sarma

Cayın yanında
4 parça kare çikolata

Sonrada
Böğürtlen ( saymadım ama 15 kadar vardır)
1 dilim karpuz
2 incir

Böyleee:))

22 yaş sendromu yaşıyorum
sevgili falan hala yok bulamadım şu kısmeti gitti

Hiç takmayacaksın kafana ya... İnsan bir şeyi "olmuyor, olmuyor" diye düşündü mü, gerçekten olmaz. Salla, ya böyle istediğin gibi bir ilişki yaşıyormuş gibi hayal kur ya da "Evde kaldım, kabul ediyorum, ne yapalım, yapacak bir şey yok" falan de Dalga geçiyormuş gibi oldu ama bunu umursamadan kabul ettiğin zaman kafana takmayı bırakırsın. O zaman da erkekler bir bir kapını çalmaya başlar

Eki Görüntüle 486420 Eki Görüntüle 486421

beyaz etekli fotoda 56 kiloyum kızlar

diğerindeyse tam 66 kiloyum

Ececim bu sana daha çok kuvvet vermeli... Sonuçta hala sağlıklı bir kilodasın, birkaç vermen gereken kilo olabilir ama yolun kısa. Alışverişe gittiğinde problem yaşamıyorsun, kara kara "Kaç ay nasıl yapacağım bu rejimi" demiyorsun. Ya asılır kısa zamanda hepsini verirsin ya da "acelem yok, zaten çok mühim bir durumum da yok, yavaş yavaş veririm." dersin. İstediğini yap. Bu halinle de çok fazlan var gibi değilsin zaten. İyisin yani, kafanı rahat tut :)

Kahvaltıdan sonra yediklerimi yazıyorum kızlar:

12:00 - 2 şeftali

18:00 - Yarım kepekli ekmek arası köfte

ve bu kadar

Bütün gün dışarda olunca bugün böyle yapmak zorunda kaldım.
Spor da yapmadım bugün, 3 gün yapıp 1 gün ara veriyorum, bugün ara günümdü...

Bu arada listemi hesapladım 1600 kalori yapıyor, düşük kalorili bir rejim yapmıyorum aslında. Ama unuttuğum kase kase yoğurt çıktı Bir de aralarda unuttuğum kepekli bisküviler çıktı :) Eksikleri kapatmak için alışveriş yapmam gerekecek. Yoğurtlarıma başlayınca da bir daha acıkmam herhalde :)

kızlar takımdan çok çok özür diliyorum bu düğün telaşları mafetti beni hiç aktif olamıyorum yaaa o yüzden izinli olmak istiyorum inşl. kısa zamanda bol paylaşımlar yapan bi arkadaşınız olcak keşke elimden bişi gelse ama gelmiyor kızlar çok özür dilerim hepinizden aktif olamamaktan dolayı atılmak istemediğim için şimdiden yazıorm size gerçekten bu ararlar çok yoğunluk var yaa kafayı yicem resmen :26: yeterince paylaşım yapamıyorum
takım kaptanından ve diğer tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum gerçekten:26::26::26: çok mahçubum size

Son düzenleyen: Moderatör:

ben bazen spor yaparken ellerime 1er kiloluk ağırlık alıyorum o ağırlıkları bile bırakınca var ya kuş gibi hafifliyorum. 10 kiloyu düşün 5er litrelik iki tane su şişesi taşımak gibi onlardan kurtulunca hafiflemez mi insan ya walla canımıza yazık...

kızım sen sahursuz nasıl oruç tutyosun ya günde tek öğün iyi dayanıyosun walla..

evet canım ben de yavaş yavaş veririm diyorum çnkü bende şeker riski var ve hızlı kilo vermek diye bişeyi aklımdan çıkarmam lazım.. bi de öbür türlü saplantı haline getiriyorum sosyal hayatımı bile etkiliyor dışarda yemek istemiyorum arkadaşların doğum günü vs. oluyor gitmek istemiyorum.ders çalışırken bile diyet düşünüyorum olmuyor o psikoloji. ama şimdi içim rahat yavaş gitsin tam gitsin diyorum..

ya ne bileyim oruçta inan açlıkla ilgili hiç sıkıntım yok
sadece susuyorum
ona bile alıştım sanırım ilk günler gibi değil
ilginç bi durum gerçekten
bugünde sahura uyandım ama hiç yemek gelmedi içimden iki şeftali yedim yattım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…