- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.801
Evet, bir ben var gibiyim :) Sevindim bayramını güzel geçirmene... Birkaç gün sıkı gidersen hemen verirsin o kiloyu, dert etme. Çabuk gelen çabuk gider :)
Ben devam ediyorum rejime, "bozdum" dediğim günler olmadı. Arada bir kaç çikolata yedim, 1-2 bardak ice tea içtim. Ama abartmadım, o yüzden vicdanım rahat. Dizimi incitmişim ama Tunicim.O yüzden sporumu düşük tempoda tutmak zorunda kaldım dün. O da bir düzelse hiçbir problemim olmayacak :) 31'ine 2 kilo vermiş olmak istiyorum ama cumadan beri şimdilik anca 100 gram gösteriyor. Onu zorlayacağım biraz. Bakarsın 1 günlüğüne 800 kaloriye falan düşürürüm bir ara, nasılsa 1 gün metabolizmamı bozmaz.
Bunların dışında, bayramlar, tatiller bitsin de geri dönün diye bekliyorum dört gözleBöyle zor oluyor ama dediğin gibi hiç değilse Ece burda şimdilik. :)
Yok bugun yicem anlaşıldı
Ama ne düşündüm diyet bittikten sonra böyle eskiyeme düzenime donersem anında lirim verdigim kiloları
Anlaşıldı bundan sonra hayatim hep dikkat etmeke geçecek(
Yoksa bu kadar iştahı açık biri olarak kilo almak cok kolay
Gunaydiiin
Daha kimse yok anlaşılan
Berivan ve Ece yok zaten bir hafta
Sinem ve asude donmedinizmii hadi gelin artık toparlanalım
Fundacim sen nasılsın dizin nasıl oldu iyimisin biraz?
Bı süre daha yalnızız anlaşılan(
Gunaydiiin
Daha kimse yok anlaşılan
Berivan ve Ece yok zaten bir hafta
Sinem ve asude donmedinizmii hadi gelin artık toparlanalım
Fundacim sen nasılsın dizin nasıl oldu iyimisin biraz?
Bı süre daha yalnızız anlaşılan(
tuniiii, merhaba canım
ben buralardayım
sanırım bu hafta sessiz olur toğikler ama pazartesiye tam hız kaldığı yerden başlar diyet ve muhabbetler.
tunicim, takım kaptanı kim şu an?
eğer mümkün olursa, ben takımıma tekrar dönüş yapmak istiyorum
kalan 5-6 kiloyu da burada vereyim. aynı zamanda 70-79 topiğinde de paylaşımda bulunuyorum
destek ve azimle, hadi umarım hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz
İyiyim Tunicim, sen nasılsın? Dizim düzeldi canım, bir sorun kalmadı. Geldiğin çok iyi oldu ya... Menülerimi yazmaya yazmaya çok açıldım. Artık o kadar ki bu sabahki kahvaltımı ayçekirdeği ve lokumla yaptım :S En iyisi toplu değil, öğün öğün yazayım bari. Yoksa ilk tartımda + çıkacağımSenden ne haberler var, başlayabildin mi bugün rejime?
bugün diyetisyen kontrolüm varmış ben yarın sanıyordum
tamda fazla çıkmışken hiç gitek istemedim
ama iyiki gitmişim
tam 2 kg fazla çıktım amaa yağ miktarımda artma yok kas ve sıvım artmış
onun için moalim biraz düzeldi
bugünden itibaren yürüyüşlerimede başlıyorum
iki hafta sonra tekrar gidicem
sabah 1 bardak sütle 4 kaşık nesfit yedim
öğle ve akşamla ilgili en ufak bi fikrim yok
bakalım ne denkgelirse artık
akşam üstü alışverişe çıkmam lazım
evde yicek bişey kalmamış ramazan sonrası
ramazanda hiç evde yemeyince yicek bişeyde yok haliyle
yumurta bugday ekmeği peynir leblebi filan alıcam inşş
hilalciiimmm
güzel arkadaşşıımmmm
hoşgeldinnn
çok sevindim
takım kaptnaımız izinde ve bi süre gelmeyi düşünmüyormuş
kaptan yardımcımızda bir hafta yok o giderken söylemişti ve bana emanet etti topiği
zaten az kaldık diye yeni üyede çağırmayı düşünüyorduk
bence problem olmaz zaten izinli ayrılmıştın takımdan dönebilirsin canımm:)))
neler yaptın görüşmeyeli blogunu takip ettim sessiz sessiz:))
ne durumda diyetin baya az kalmış ne güzel:)
bende baya ilerlemiştim görüşmeyeli öyleki 6ları göreceğim az kaldı derken bayram altüst etti beni baya baya artı çıkıyorumya olsun
geldim canım geldimm
seninde güzel paylaşımların var
hilalinde sohbeti çok hoştur
bende girerimmm artık
tam gaz devammm hadi bakalımm
ben bugün başladım tekrar nesfitle sabah
ve bayram öncesi arada yaptığım kaçamaklarıda yapmak istemiyorum artık ve inşş sağlıklıca vermek istiyorum bu kiloları
dizinin geçmesine sevindim canım dikkat et yinede zorlama:))
buraya menu yazmak çok dizginliyor insanı
bazen çok yememişim gibi geliyor mesela ama yazınca tek tek oo bayada yemişim diyorum
yada yerken mesela yazacağımı düşünüyorum ve artık yeter diyorum:))
nasıl kolayına geliyorsa yaz canım
zaten kimse yok öğün öğünde yaz
maksat muhabbet olsun:)))
geldim canım geldimm
seninde güzel paylaşımların var
hilalinde sohbeti çok hoştur
bende girerimmm artık
tam gaz devammm hadi bakalımm
ben bugün başladım tekrar nesfitle sabah
ve bayram öncesi arada yaptığım kaçamaklarıda yapmak istemiyorum artık ve inşş sağlıklıca vermek istiyorum bu kiloları
dizinin geçmesine sevindim canım dikkat et yinede zorlama:))
buraya menu yazmak çok dizginliyor insanı
bazen çok yememişim gibi geliyor mesela ama yazınca tek tek oo bayada yemişim diyorum
yada yerken mesela yazacağımı düşünüyorum ve artık yeter diyorum:))
nasıl kolayına geliyorsa yaz canım
zaten kimse yok öğün öğünde yaz
maksat muhabbet olsun:)))
tamamdır o halde ben de takımda devam edeyim, izinli yazmıştı Ece giderken, iznim bitti dönüyorum
ilk zamanlar hızlı kiloalar verdim ama artık yavaşladı durdu derken Ramazan, oruç tekrar kilo vermeye başladım. Ramazan'da 2,5 kilo verdim ama bayramda baya baya abarttım, o nedenle korkuyorum şu sıralar tartıya çıkmaya açıkçacı. neyse ki bu cuma bildirim yokmuş
spora adam akıllı başlamam lazım, özellikle karın bölgem çok fena, resmen benden önce gidiyor
bloğumu sessiz sessiz takip ettin demek, kalp kalbe karşı arkadaşım, ben de senin kiloyu takip ettim zaman zaman. 6 lara düşmeyi çok istediğini biliyordum. İnş çok az kalmış hemen onu da verir sen de 6lı kilolara merhaba dersin tunicim.
arkadaşlar baya değişmiş, zamanla tanımaya çalışacağım artık ama biri özetle tanıtırsa çok çok minnettar olurum
bu arada ben kendimi tanıtayım:
ismim Hilal, 2 çocuğum var. küçükten miras kalan hamilelik kilolarını verme gayretindeyim. elk. mühendisiyim, tam zamanlı çalışıyorum. çoğu gitti azı kaldı derken kalanları vermekte zorlanıyorum. destek ve azimle olacak İnş.
tunicim
merhaba Funda, dizinde nasıl bir sorun vardı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun.
Kasın mı artmış, ne kadar artmış, nasıl başardın bunu? Daha da kolay gider o yağlar şimdi, ben de kas istiyorumSu tutması falan ramazanla alakalı olabilir, tabi bilemem yine de... Zaten diyetisyenin söylemiştir sana. Sen bana kaslarını nasıl arttırdığını söyle
Hoşgeldin Hilal :) Herkesi değil ama kendimi tanıtabilirim sana
İsmim Funda, 25 yaşındayım. Maalesef cebimde yeteri kadar para olmadığı için evli değilim ve bu durumda çocuğum da yok :) İncik, boncuk, taş; yani kısaca takı işiyle uğraşıyorum :) Evimde bilgisayarımın karşısında çalışıyorum ama ben de tam zamanlıyım
15 yıldır şişmanım. Kilolarla cebelleşip duruyorum. En fazla 88'i gördüm, biri 16, biri 18 yaşımda... 2 kere 16 kilo verdim, sonra geri aldım. 2 yıldır aşağı yukarı bu kilolardayım. Tartıda gördüğüm en düşük rakam 68,5'tu, o da geçen sene bu zamanlardı...
Takıma yeni girdim, daha tartıya giremedim ama bir sonrakinde giriyorum neysekiBu defa bu yağlı işkenceye bir son vermek için beni görevime en bağlı tutacak şeyin takımlara girmek olduğunu düşünüp yarışmaya başvurmuştum. Gözüme kestirdiğim 3 tane takım vardı, "Ya onların dışında bir takımdan çağırırlarsa beni, ne yaparım, gitmek zorunda mı olurum acaba?" diye kara kara düşünürken, Berivan sağolsun beni 5. takıma çağırdı. İstediğim takımlardan biriydi burası zaten, bir diğer beğendiğim takım da bizim kardeş takım çıktı
Neyse, çok konuştum. Sonuç olarak şimdi burdayım. Tanıştığımıza sevindim. Tekrar hoşgeldin takımına :)
yani açıkcası bende çok anlamadımm:))))
çokta spor yapamadım ama son günler oruç olmadığım için yürüyüş yapmıştım
birde suyu güzel içtiysen ve protein aldıysan faydası olmuştur dedi
karın bölgem mesela 10 görünüyordu yağlanma oranı onun 8 olması laızm demişti diyetisyenim
oda 9a düşmüşş
su kaybu ramazanda oldu tabi oruçtan çıkınca oda eski düzenine döndü su miktarının artması ondan sanırım:)
sen güzel spor yapıyorsun bence kasın artıyordur senin ölçtürmediğin için bilemiyorsundur ama artıyordu merak etme:)
spordan sonra protein alımı yağ yakımı hızlandırıyormuş biliyorsundur belki ama ben hatırlatmış olayım yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?