- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.001
kızlar selaaam ben geldim :)) çok özledim yaaa :) mersinden cuma akşamı geldik haftasonu da valizleri falan boşalttım dolapta bişi kalmamıştı alışveriş vs. derken bugun ancak geldim. eee nasılsınız bakalım kilolar ne alemde ben sadece 300gr artıdayım çok sevinçliyim :)
canım elimden geleni yapacagım elif geldimi kızlar ben yokken takımın kapanmasını istemiyoruz kızlar gayret edelim dagılmayalım hedeflerimize birlikte gidelim ben cuma yarışlarına bakıyorum gelen olursa takıma alacagım bakalım
kızlar selaaam ben geldim :)) çok özledim yaaa :) mersinden cuma akşamı geldik haftasonu da valizleri falan boşalttım dolapta bişi kalmamıştı alışveriş vs. derken bugun ancak geldim. eee nasılsınız bakalım kilolar ne alemde ben sadece 300gr artıdayım çok sevinçliyim :)
Hangi koşullarda kapanıyor takım Berivancım, biraz anlatabilir misin?
ooooo ecede gelmiş
birden şenlendi sayfamız
hoşgeldin canım
özledik hepinizi
300 gr çok çok iyi bir rakam deidğim gibi ben 2 kg artıdayım şu an malesef oruç sonrasından kaynaklanıyor galiba sumu kaybetmiştimde geri alıverdim anlamadım
hoş bulduk tatlım :)Hoşgeldin canım :)
zannedersem takım yeterli sayıya ulasamadıgında canım ececim hosgeldin bacım aynı dert bende de var dı bosalt yıka utu le falan ayyyyyyyy çok zor oluyo sadece utu kaldı bakalım ne ara yapacagım
tatlım hiç sıkma canını burda biliyosun birbirimize destek olarak çok güzel şeyler başarıyoruz çabucak verirsin. senin dediğin gibi oruç sonrasında vücut kaybettiklerini yerine koymak istiyor bir kaç güne kadar bu düzene de alışır vermeye başlarsın
bu arada benim de takım için pek iyi olmayan bi haberim var ama ne zaman söylesem nasıl soylesem bilemedim :S
kızlar danışmak istedigim birsey var ;
şimdi biz memlekete düğüne gittik bayramda haber geldi dünür varmış sana diye kimmıs derken konyadan tanıdıgımız ama uzak baya bankacı 25 yaşında birı halası ıle annesi kına gecesı geldıler baktılar falan annemle konusmuslar kahvenizi içmeye gelelim diye annem de eşime sormam gerek falan demiş ama çocuk bankacı oldugu için beni görmedi bende onu sadece resimde gördük düğün günü yine kadınların gözü hep üstümdeydi ellerine gittiğimde çok begendik seni tarzı konustu birkac kısıye sormuslar kızı bire verirler mı dıye sinirliler onlar babamlar dan ötürü demişler bilemiyoruz falan diye
annem babama söyledi sunlar dünür çıktı dıye babam neden acık kapı bıraktın olmaz deseydın tarzı konus mus ıstemem demıs anneme
ögrenmek istediğim sey kızlar su nasip de varsa olur denilen kavram bunun için mi geçerli babam kımseyı begenmıyo gercı o taraf aracı koymadı daha zaten sadece resimde gördük birbirimizi evlenilecek kişi kaderde yazılı olacagı varsa olur mantıgı ile mi düşünmeliyim
Berivancım bence senin için daha erken... Gerçi tabi nişan evresi falan da var bu işin... Ben 2 yıldan önce düşünme derim. Çalıştığın işteki durumunu falan da iyi düşünmelisin. Evlilik 2 kişilik ve karşındakinin ne kadar parası olsa da yarın ne olacağı belli değil; ayrılık olur, hastalık olur...
Baban belki görücü olayına karşıdır, ne dersin? Geçmişte olanları bilemiyorum tabi... Üstelik o kişi seni görmemiş, ailesi gelip beğenmiş. Yani uyuşacağınız da belli değil.
Kader mantığı... Bu konuda benim de kafam karışık :) Aslında ben kaderci biri değildim. Ama son 2 yılda yaşadığım bazı şeylerden sonra emin olamıyorum. Belki de bazı şeyler gerçekten de buraya gelmeden önce planlanıyordur. İnsanın düşüncesi, inancı sürekli bir değişim içerisinde zaten. Bir konunun üzerine istediğin kadar kafa yor, bazen bir şeyleri yaşamadan cevabı bulamıyorsun.
Benim sana tavsiyem, bu konuları çok düşünme, çünkü işin içinden kolay çıkılmıyor. Onun yerine kendine odaklan. Olmak istediğin kişiye dönüş. Zaten eğer içinden gelen isteklerin peşinde koşarsan, sana uygun birileri çıkacaktır karşına... Mesela resim yapmayı isterdin hep ve sonunda bir kursa gittin. O kursta tanışacağın kişilerle uyuşma ihtimalin daha fazladır.
Umarım karışık anlatmamışımdır, bana dağınık gibi geldi biraz :)
Selam arkadaşlar.topiğimiz şenlenmiş,ne güzel,kalabalık olunca daha motive oluruz.
Sevgili ece ve berivan,benim ismim pelin.
Ece,mersin mi dedin seeeeeeeeeen benim güzel memleketim,ne yaptın orada,mersinlimisin yoksa.
Berivancım sana şunu söylemek istiyorum,hiç kaderci değilimdir ama bir iş başvurusu için apar topar istanbula geldim,işim olmadı ama burda kaldığım 1haftada eşimi tanıdım.babam aksi adamdır,kendini parçaladı olmaz diye ama oldu işte evliyim ve mutluyum.olacakla öleceğin önüne geçilmiyor
Sonunda ticker'ları görebiliyorum ve siteye girebiliyorumZaten devam etseydi kaldırmak zorunda kalacaktım ticker'ı...
Şu ana kadarki menüm:
Kahvaltı:
1 büyük kase çorba
2 incir
Ara:
Yarım kase leblebi (normal kase)
Öğle:
1 kase çorba (normal kase)
8 yemek kaşığı fasulye
1 dilim ekmek
Yakınlarda bir zaman da 2 porsiyon meyve ile ara öğün yapacağım. :)
ne çorbası içiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?