Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam arkadaşlar,,
kahvaltımı yazmıştım ama baştan alayım yediklerimi,bakalım çok mu olmuş
kahvaltı:sütlü kahve
2zeytin
1tatlı kaşğı peynir
1dilim light ekmek

ara:1şeftali
tavsiyenize uydum,ara öğünler yaptım bugün

öğlen:1küçük kase nohut yemeği
1kaşık pilav
yarım kase yğsız yoğurt çorbası

akşam arkadaşım geldi,ona eşlik edeceğim için akşam yemeği yemedim,ona sufle yaptım bol çikolatalı tereyağlı dondurmalı ama ben sadece bir dilim kazandibi yedim,sütlü kahveyle birlikte.

Ara:Geç saatte 1kase yoğurtla yarım dilim ekmek

ayrıca az önce yeşil çay içmeye çalıştım ama beceremedim,berbattı yaaa nasıl içiyorsunuz zehir gibi tadı var,iyisi mi ben yine şu 5bitkili çayımdan içeyim tadı fena değil,biberiye,mate,yeşil çay,kekik,funda otu

Evet canım bildigim kadarıyla silinmiyor...
Sen yine icinin rahat edeceği fotolardan koy:))

Heeeee bu arada nasıl olmuş çizelgem,,,
sonunda oldu.

Tunituni bu nasıl isim ya her okuduğumda aklıma tantuni geliyor nasıl özlemişim varya mersine bi gitsem diyet miyeti unutucam sabah kahvaltıya bile tantuniciye gidicem

Bugün çok daha güzel olmuş Pelincim :)
Yeşil çayı herkes sevmeyebiliyor. Bir de nasıl demlediğin de önemli. Aktardan mı alıyorsun, hazır poşet çay mı alıyorsun... Mesela ben poşet çaydan yapıyorum ve her markanın tadı birbirini tutmuyor. Bir de limonlu yeşilçaylar var, tam bir nane limon :S :S Hiç sevmem. Bir kere kazara limonlusunu almıştım, felaketti.

Afiyet olsun guzel oluş aslında:))
Yesilcayla her içermiyorum diyene yazdım sanada yazayım:))
Ben aktarsan alıp kendim Demliyorum
Kaynar suya atıp 5 dk sonra süzüyormuş
Bazen icine kabuk tarcin bazende kAranfil atıyorum ama cok beklemiyorum acilasiyor
Bardaga kattiktan sonrada minik bir dilim limn atiyorum bardaga baya guzel oluyor:))
Bazende sade demleyip sonra icine poset kusburnu yada böğürtlen sallıyorum

Poşet Yeşilçayin hiçbirini icemedim ne zamanki böyle yapmaya başladım gayet guzel iciyorum bı dene derim:))

Herkese aynı şeyi cagristiriyor:))
Ama oğlumun adı Tuna ondan esinlenerek almıştım:))

Süpermiş tunicim sağol,tarçın karanfille içebilirim belki,çok severim kendilerini.
Ben aktardan almayı unuttum,eve gelirken bim markete girdim poşet şeklinde olandan aldım berbat tadı var.yarın aktardan alayım bakalım umarım içebilirim

Seninkide cok guzel:))
Annelik iste ısımız gücümüz aklımız fikrimiz hep onlarda:))
Dunyanın merkezi onlar:))

Peki kiomuz değişince ne yapıyoruz,çizelgeyi nasıl değiştiricem

Sitenin değiştirmek için sana verdiği bir adres oluyor. Oraya giriyorsun, şifreni yazıyorsun, sonra da yeni değeri giriyorsun. O adresi kaydetmiş miydin bilmiyorum. Muhtemelen ticker resminin linkiyle benzerdir zaten, ordan da bulunabilir ama ben şimdi yatıyorum. Eğer kaydetmediysen yarın bakarız

İyi geceler herkese

Bu arada resimler konusundaki sorumu hatırlatayım. Yazdığımız mesaja bir resim ekleyince onu daha sonra silebiliyor muyuz ya da düzenleyebiliyor muyuz, bilen var mı?

Ay herkes yattı ben deli gibi kendi kendime yazıp duruyorum.
Salak bir film izledim psikolojim bozuldu yatamıyorum,adamın teki yaşayan insanları ölü olduklarına ikna edip canlı canlı gömüyor falan.off neyse

funda senin sorunun cevabını buldum,güncel diyet haberleri alt forumu var ya orda sabit konu var bak,fotoğraf silinmesi hakkında,kesinlikle yasakmış,rahatsız olacağınız fotoları paylaşmayın silemezsiniz diyor

sagol canım. ama oyle anlatmıssın sosu ısterım o tarıfı tam ayrıntılı yarın :)))) bende hep nıyetlenıyorum ama uzun sure bozulmaması ıcın ne yapsam bılemıyorum (dometeslı sosu)

Oooh ne guzel hemen artıdan kurtulmussun:))
Darısı en artıli olan benim basıma :))

insalllah kuşum cumaya guzel rakamlar gorelım ınsallah hepimiz.. saglıkla.....

hani amaçtan şaşmak derler ya o misal olmusum bugun :) menu yazmamısım hıc, eee diyet badilerimin boyle guzel sohpeti olunca menu falan kaynadı. :)

sabah
2 kuru kayısı
1 kucuk sise su
1 sabah kahvesi :)

kahvaltı
nesfıt kırmızı meyveler (hep karısık meyvelı yerdım, ilk defa kırmızı meyveli denedim ama begenmedim hic )
+sut

ara
3-4 çiğ badem
3-4 çiğ fındık

ogle
haslanmıs patates
1kucuk bardak ayran

ara
1 dilim karpuz

aksam
yagsız makarna
coban salata (az zeytınyaglı)
ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…