- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.041
Çok iyi yapıyorsun TunicimTariflere açığız. Yarın kesin deneyeceğim bu patates olayını.
Bu arada telefon kablomu da alıyorum yarın. Fotoğrafları ya yarın akşam ya da ertesi sabah yüklemiş olurum. Umarım " %40 gibi duruyorsun aslında" demezsiniz...Ama tabi önemli olan gerçeği duymak :) Bir de bu konuda bir şey sorayım, umarım aranızda bilen vardır.
Biz normalde yazdığımız mesajları silemiyoruz ve de üzerinden zaman geçince düzenleyemiyoruz ya... Koyduğumuz resimler için de aynısı geçerli mi? Yani bir resmi bir kere ekledim mi geri dönüşü yok mu? Fotoğrafların üstüne zaten siteyi ve kullanıcı adımı yazacağım, alıp orda burda kullanırlarsa orjinal kaynak görünsün, haberim olursa söyleyebileyim diye... Ama resimlerimi seçerken daha dikkatli davranabilirim belki.
Selam arkadaşlar,,
kahvaltımı yazmıştım ama baştan alayım yediklerimi,bakalım çok mu olmuş
kahvaltı:sütlü kahve
2zeytin
1tatlı kaşğı peynir
1dilim light ekmek
ara:1şeftali
tavsiyenize uydum,ara öğünler yaptım bugün
öğlen:1küçük kase nohut yemeği
1kaşık pilav
yarım kase yğsız yoğurt çorbası
akşam arkadaşım geldi,ona eşlik edeceğim için akşam yemeği yemedim,ona sufle yaptım bol çikolatalı tereyağlı dondurmalı ama ben sadece bir dilim kazandibi yedim,sütlü kahveyle birlikte.
Ara:Geç saatte 1kase yoğurtla yarım dilim ekmek
ayrıca az önce yeşil çay içmeye çalıştım ama beceremedim,berbattı yaaa nasıl içiyorsunuz zehir gibi tadı var,iyisi mi ben yine şu 5bitkili çayımdan içeyim tadı fena değil,biberiye,mate,yeşil çay,kekik,funda otu
Afiyet olsun guzel oluş aslında:))Selam arkadaşlar,,
kahvaltımı yazmıştım ama baştan alayım yediklerimi,bakalım çok mu olmuş
kahvaltı:sütlü kahve
2zeytin
1tatlı kaşğı peynir
1dilim light ekmek
ara:1şeftali
tavsiyenize uydum,ara öğünler yaptım bugün
öğlen:1küçük kase nohut yemeği
1kaşık pilav
yarım kase yğsız yoğurt çorbası
akşam arkadaşım geldi,ona eşlik edeceğim için akşam yemeği yemedim,ona sufle yaptım bol çikolatalı tereyağlı dondurmalı ama ben sadece bir dilim kazandibi yedim,sütlü kahveyle birlikte.
Ara:Geç saatte 1kase yoğurtla yarım dilim ekmek
ayrıca az önce yeşil çay içmeye çalıştım ama beceremedim,berbattı yaaa nasıl içiyorsunuz zehir gibi tadı var,iyisi mi ben yine şu 5bitkili çayımdan içeyim tadı fena değil,biberiye,mate,yeşil çay,kekik,funda otu
Heeeee bu arada nasıl olmuş çizelgem,,,
sonunda oldu.
sonunda oldu.
Tunituni bu nasıl isim ya her okuduğumda aklıma tantuni geliyor nasıl özlemişim varya mersine bi gitsem diyet miyeti unutucam sabah kahvaltıya bile tantuniciye gidicem
sonunda oldu.
Süpermiş tunicim sağol,tarçın karanfille içebilirim belki,çok severim kendilerini.
Ben aktardan almayı unuttum,eve gelirken bim markete girdim poşet şeklinde olandan aldım berbat tadı var.yarın aktardan alayım bakalım umarım içebilirim
Guzel olmus hemde manidar 57 ye doğru tam gaz kosuyorsun:))
aynen.ama o gördüğün sahil mersin sahileri ve saat sabah 6buçuk falan:)
koşardım eskiden.şimdi denizi vapurla karşıya geçerken ancak görüyoruz istanbulda.
Oğlunun adı da çok karizmaymış.
Benimki de umut.
Peki kiomuz değişince ne yapıyoruz,çizelgeyi nasıl değiştiricem
Bende ilk defa bu sene kuruttum hicte bı zorluğu yok
Çekirdeklerini çıkarıp bı geziye dizdim ve koydum balkona
Bı hafta sonra mis gibiydi:))
Poşetledim attım buzluga:))
Birde bu sene bı arkadasta kiraz kurusu yemiştim cok hoşuma gitmişti birazda kiraz kuruttum onlarida attım buzluga
Birde kırmızı eriklerden erik suyu yaptırdım anneme oda cok guzel oldu:))
Domateslerden sos yaptık biberli 7 kavanoz kadar, kısın çok rahat oluyor yemeklerde cok pratik oluyor:))
Baya baya kısa hazırım:)))
Oooh ne guzel hemen artıdan kurtulmussun:))
Darısı en artıli olan benim basıma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?