Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar.gece 3e kadar sayfamızı bekledim,sabah ta 7buçukta uyandım,oğlum sağolsun.
Kahvaltımı ettim,funda bana çok az yiyorsun dedi diye domates ekledim,hiç fena olmadı.yıllar oldu kahvaltıda domates yemeyeli,hiç sevmem de

1kupa yarım yağlı sütten kahve
1dilim light ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
2zeytin.

günaydın takımım benim nasılsınız
ayyyyyyyyy aksam patates yemegı vardı sıcakmıs yememle damagıma yapısması bır oldu canım çok yanıyo ya sabah 1 aeftali yiyim bedim bır parcasını yutamadım o derece

Günaydııııın kızlar

Pelincim filmin adını alabilir miyim? İlgimi çekti, ben de izleyeceğim. :)

Canım çok teşekkür ederim, o kadar araştırma yapmışsın benim için :) Ona göre paylaşacağım fotoğrafımı ben de o zaman.

Fundaaaa siteye girip yeni bir çizelge yapsam profilime onu yapıştırsam ve adresini bu sefer kaydetsem olur mu ki yav

Öyle de olur canım.

Bugün daha iyi olmuş, böyle devam

Çok geçmiş olsun Berivancım... Dikkat et kendine, ağızda yanık çok kısıtlıyor insanı... Sert şeyler yeme, ekmeğin kabuklu tarafını falan yeme birkaç günlük.

öyle yapıyorum nasıl acıyo çayı severım buz gıbı yapıp içiyorum su an kahvaltı yapamadım hazır dilim kekler oluyo ya sadece ondan 1 dilim yedim

canım ben yamzıştım silinemiyor diye ama görmedin sanırım:))

tickerida ben her defasında yeniden yapıp ekliyorum:)

afiyet olsun canım:)

menun güzel olmuş sinemcim:)
bende hiç sevmedim kırmızı meyveleri
ama karışık meyvelisine bayıldım resmen hep sadesini alıyordum önce geçen meyveli aldım
içinde anans kuru üzüm filan varya tatlı ihtiyacımıda karşılıyor arada bile yemek istiyorum o açıdan kötü oldu:)

bugün detoks yapacaktım güya ama dün akşam misafirler gittikten sonr ahiç halim kalmadı
nohut mercimek haslamam gerekti ve yapamadım
inş bugün hazırlarsam yarın ve perşembe gunu yapıcam
3 gün önce giden kardeşim bugün yine geldi bir hafta daha izin almış:))
allahım zor günler beni bekler annem yine onu beslemek için döktürücek
bende sürekli nefis muhasebesiiiii yapmak durumunda kalıcamm(

öyle yapıyorum nasıl acıyo çayı severım buz gıbı yapıp içiyorum su an kahvaltı yapamadım hazır dilim kekler oluyo ya sadece ondan 1 dilim yedim

Bu aralar öyle yap canım, takma kafana, vicdan azabı da çekme. Yapman gereken bu çünkü...

canım ben yamzıştım silinemiyor diye ama görmedin sanırım:))

tickerida ben her defasında yeniden yapıp ekliyorum:)

Çok teşekkür ederim Tunicim, görmemişim gerçekten

Ticker'ı ben düzenleyip de yapıyorum, her defasında yeniden yapmaya üşenirim. :)

sabah bir peynirli pohaca ve birbardak süt içtim

arada bişey yemedim çünkü hiç acıkmadım
öğle nesfit yerim diye düşünüyrodum ama yiyemiycem sütüm yok

tunaydınn fıstık takımım

canım ya gecmıs olsun. sut yanıga cok ıyı gelıyor sut ıc ama azıcık agzında tutarak, oyalanarak, bir cırpıda ıcme yanan yere degsın ıyıce süt. bir kac sene once ogrenmıstım bende. ben cok yakarım kendımı mutfakta, beyaz tenliyim ve derimde ince hem acısı cok oluyordu hemde iz cok kalıyordu. soguk sut cok iyi gelıyor acısını ıyı alıyor.

sağol tunicim :)
sorma o da yedirtiyor o kadar da guzel olması yanlıs zaten :))))) bide bu sene cikolatalı olanı denedim. onu denemediysen deneme :)))) cok guzel gıt gel yersın valla :)))

Şaşırsam mı, üzülsem mi, kızsam mı bilemiyorum... 2 gün öncesine kadar 72 kiloydum. Dün tartıldım, 73 geldim, "Sudur vs. dir " diye üstünde durmadım. Bugün tartıldım, şimdi de 74 çıktım. Kafayı yemek üzereyim. Neler yediğimi biliyorsunuz. Nasıl oluyor bu ya?
O yüzden bugün mümkün olduğu kadar az yiyeceğim. Herhalde menü yazmam çünkü ortada bir menü olmayacak.

Bana kızmayın arkadaşlar, takımı düşünüyorum. Üstelik bu cuma benim ilk tartı günüm olacak, aynı olmak ya da almış olmak istemiyorum. Ne gerekiyorsa yapacağım bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…