- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.061
Ay herkes yattı ben deli gibi kendi kendime yazıp duruyorum.
Salak bir film izledim psikolojim bozuldu yatamıyorum,adamın teki yaşayan insanları ölü olduklarına ikna edip canlı canlı gömüyor falan.off neyse
funda senin sorunun cevabını buldum,güncel diyet haberleri alt forumu var ya orda sabit konu var bak,fotoğraf silinmesi hakkında,kesinlikle yasakmış,rahatsız olacağınız fotoları paylaşmayın silemezsiniz diyor
Fundaaaa siteye girip yeni bir çizelge yapsam profilime onu yapıştırsam ve adresini bu sefer kaydetsem olur mu ki yav
Günaydın kızlar.gece 3e kadar sayfamızı bekledim,sabah ta 7buçukta uyandım,oğlum sağolsun.
Kahvaltımı ettim,funda bana çok az yiyorsun dedi diye domates ekledim,hiç fena olmadı.yıllar oldu kahvaltıda domates yemeyeli,hiç sevmem de
1kupa yarım yağlı sütten kahve
1dilim light ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
2zeytin.
günaydın takımım benim nasılsınız
ayyyyyyyyy aksam patates yemegı vardı sıcakmıs yememle damagıma yapısması bır oldu canım çok yanıyo yasabah 1 aeftali yiyim bedim bır parcasını yutamadım o derece
Günaydııııın kızlar
Pelincim filmin adını alabilir miyim?İlgimi çekti, ben de izleyeceğim. :)
Canım çok teşekkür ederim, o kadar araştırma yapmışsın benim için :) Ona göre paylaşacağım fotoğrafımı ben de o zaman.
Öyle de olur canım.
Bugün daha iyi olmuş, böyle devam
Çok geçmiş olsun Berivancım... Dikkat et kendine, ağızda yanık çok kısıtlıyor insanı... Sert şeyler yeme, ekmeğin kabuklu tarafını falan yeme birkaç günlük.
Sitenin değiştirmek için sana verdiği bir adres oluyor. Oraya giriyorsun, şifreni yazıyorsun, sonra da yeni değeri giriyorsun. O adresi kaydetmiş miydin bilmiyorum. Muhtemelen ticker resminin linkiyle benzerdir zaten, ordan da bulunabilir ama ben şimdi yatıyorum. Eğer kaydetmediysen yarın bakarız
İyi geceler herkese
Bu arada resimler konusundaki sorumu hatırlatayım. Yazdığımız mesaja bir resim ekleyince onu daha sonra silebiliyor muyuz ya da düzenleyebiliyor muyuz, bilen var mı?
ayyyyyyyyy aksam patates yemegı vardı sıcakmıs yememle damagıma yapısması bır oldu canım çok yanıyo yasabah 1 aeftali yiyim bedim bır parcasını yutamadım o derece
Günaydın kızlar.gece 3e kadar sayfamızı bekledim,sabah ta 7buçukta uyandım,oğlum sağolsun.
Kahvaltımı ettim,funda bana çok az yiyorsun dedi diye domates ekledim,hiç fena olmadı.yıllar oldu kahvaltıda domates yemeyeli,hiç sevmem de
1kupa yarım yağlı sütten kahve
1dilim light ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
2zeytin.
hani amaçtan şaşmak derler ya o misal olmusum bugun :) menu yazmamısım hıc, eee diyet badilerimin boyle guzel sohpeti olunca menu falan kaynadı. :)
sabah
2 kuru kayısı
1 kucuk sise su
1 sabah kahvesi :)
kahvaltı
nesfıt kırmızı meyveler (hep karısık meyvelı yerdım, ilk defa kırmızı meyveli denedim ama begenmedim hic)
+sut
ara
3-4 çiğ badem
3-4 çiğ fındık
ogle
haslanmıs patates
1kucuk bardak ayran
ara
1 dilim karpuz
aksam
yagsız makarna
coban salata (az zeytınyaglı)
ayran
geçmiş olsun canım dikkat et
öyle yapıyorum nasıl acıyo çayı severım buz gıbı yapıp içiyorum su an kahvaltı yapamadım hazır dilim kekler oluyo ya sadece ondan 1 dilim yedim
canım ben yamzıştım silinemiyor diye ama görmedin sanırım:))
tickerida ben her defasında yeniden yapıp ekliyorum:)
oldu bakalım dilimi uzak tutuyorum damagımdan o derece bakalım gecer birkaç gune inşallah nasılsın canım dışarı çıkınca kaçamak oluyo hele hele ev kurabiyesi ise yine tane yemişsin canım
sormaa canım ya iştahlı olmak yemeyi sevmek zor zanaaat((
bu aralar öyle yap canım, takma kafana, vicdan azabı da çekme. Yapman gereken bu çünkü...
çok teşekkür ederim tunicim, görmemişim gerçekten
Ticker'ı ben düzenleyip de yapıyorum, her defasında yeniden yapmaya üşenirim. :)
hiç sorma ama ne güzel sen 72 i gördün darısı bana inşallah
sabah bir peynirli pohaca ve birbardak süt içtim
arada bişey yemedim çünkü hiç acıkmadım
öğle nesfit yerim diye düşünüyrodum ama yiyemiycem sütüm yok
menun güzel olmuş sinemcim:)
bende hiç sevmedim kırmızı meyveleri
ama karışık meyvelisine bayıldım resmen hep sadesini alıyordum önce geçen meyveli aldım
içinde anans kuru üzüm filan varya tatlı ihtiyacımıda karşılıyor arada bile yemek istiyorum o açıdan kötü oldu:)
sabah bir peynirli pohaca ve birbardak süt içtim
arada bişey yemedim çünkü hiç acıkmadım
öğle nesfit yerim diye düşünüyrodum ama yiyemiycem sütüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?