- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.021
Domates... :) İçinde kalori katan sadece peynir (az yağlı beyaz), bir de 3 yemek kaşığı un var. Yağ da 2 tatlı kaşığı kadardır.
doyuyor musun peki canım ya ben ac kalırım onu yersem sadece
doyuyorum canım. Kahvaltı az geldi sana herhalde ama beni tuttu. :)
az geldi valla gözüm tahıllı gıda aradı ondanmıdır
Öğle iyiydi canım. Yemek de vardı, ekmek de... Kahvaltı çabuk oldu biraz... Hazırlamaya üşendim, kolaya kaçayım dedim
HIM AFİYET OLSUN CANIM
ben bugun neler yedim :
sabah : 1 yumurta 1 domates ,k.ekmegı alamadıgım için beyaz ekmegın kosesı
öglen : 3 kasık kuru fasulye, 2 kasık pirinç pilavı
arada arkadaş doum etti onun kekini yedik ben sadece yarısını yemek durumunda kaldım larnım çok acıktı
annemle konustum yemekte makarna istedim az yaglı domates lı falan
sana da afiyet olsun canım. Ama bugün biraz az olmuş sanki :) herkes az yemeye teşvik eder, biz çok yemeye teşvik ediyoruz :d ama doğrusu bu
herkese çok selamlar kızlar nasılsınız bakalım ayyyyyyyyyyyyy çok özledim valla hepiniziöptüm forumu bıraktıgım gıbı buldum harika yeni gelen arkadaşımız olmus hosgeldin canım 10 günlük aradan sonra yenilenmiş stresden arınmış ve 1,2 kilo almış olarak dönmüş bulunmaktayım cumaya kadar sisliği atacagım aldıgım kılo yu verecegım
kızlar selaaam ben geldim :)) çok özledim yaaa :) mersinden cuma akşamı geldik haftasonu da valizleri falan boşalttım dolapta bişi kalmamıştı alışveriş vs. derken bugun ancak geldim. eee nasılsınız bakalım kilolar ne alemde ben sadece 300gr artıdayım çok sevinçliyim :)
canım benım hosgeldınnnnBizde cok ozledik valla bukadar uzak kalma bı daha
Fıstıgım hemen geldiğin gibi disipline gır sen yaparsın hafta sonuna kadar supurelım o 1.2yi
ececim hosgeldin..........
Takımda her turlu bırlıgız canım, verdıgımız gıbı hepımız yıne bırlık olarak az cok +lanmısızAma hafta sonuna hıc bısey kalmıcak dimi :13:
Bende + 800gr almıstım. O gıttı cok sukur sımdı eksiye gecmeye basladım.
sana katılıyorum sinemcim, başarırız hep beraber :) zaten çabuk dağılabilse de çabuk toparlanabilen üyelerden oluşuyoruz. Hem oruç sonrası normal bu kilolar. şu haftayı bir atlatalım rahat bir nefes alırız :)
kızlar size bisey sorucam.
hic kayısı kuruttunuzmu? nasıl yapılıyor ? yaz bıtmeden bende yapmak ıstıyorum.
Peynir krizine girdim kızlar, 1 paket altınbaşakla beraber 2 kibrit kutusu peynir yedim. O yüzden bugün akşam yemeği yemeyeceğim. Ama ara öğün yaparım yine 20:00- 20:30 gibi...
canım benım hosgeldınnnnbizde cok ozledik valla bukadar uzak kalma bı daha
fıstıgım hemen geldiğin gibi disipline gır sen yaparsın hafta sonuna kadar supurelım o 1.2yi
ececim hosgeldin..........
takımda her turlu bırlıgız canım, verdıgımız gıbı hepımız yıne bırlık olarak az cok +lanmısızama hafta sonuna hıc bısey kalmıcak dimi :13:
bende + 800gr almıstım. o gıttı cok sukur sımdı eksiye gecmeye basladım.
Hah söyle yaaa:))
Ne guzel sayfayı açınca sayfalara yazı bulmak:))
Ne kadar cok kisiyiz o kadar motiveyiz:))
Ben bugun cok koşturdum
Öğle bı arkadasla yemeğe gittik
Öğleden sonra esim aradı bı arkadaşı aksam gelelim demiş
İsten apar topar eve geldim temizlik yaptım
Sonra gittim oğlanı aldım
Sagolsun annem pohaca ve kurabiye yapmış aksam icin
Ve malesef ben bademli kurabiyelerden iki tane yutuverdim(
Evde hiic abur cubur olmayacak
Hic zararlı şey bulunmayacak
Gözün donse canin cok istesede olmadıgı icin yiyemeyeceksin(
Gözünün önündeki seye karsı durmak cok zor(
Evet canım, kalabalık olmak ne güzel değil mi? :)
2 kurabiyeden bir şey olmaz Tunicim. Ama genel olarak evde abur cubur olmaması lazım haklısın. Ben dün ara öğünlere atıştırmalık olsun diye leblebi almıştım, bugün bittiBabamla ortaklaşa bitirdik ama yine de benim hesabım da kabarık. Yani bir leblebiye bile açlık yapabiliyor insan. Bir de ben de bu aralar iyice bir abur cubur isteği çıktı. Olmazdı hiç böyle. Sürekli baharatlı cipsler isteyip duruyorum, yemiyorum tabi de, umarım bir gün dayanamayıp almam
Sende evde yap baharatli patates nefsini korelt
İncecik dogra patatesleri cok az sıvı yağ istediğin baharatlada karıştır yağlı kağıt üzerinde at fırına
Cok guzel olacak:))
Ben elma dilim yapıyorum ama incecik doğrarsan hatta soyacaklar varya onlarla hem sekili hemde gayet ince yapabilirsin
Allahım sürekli bı tarif veriyorummm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?