Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğle iyiydi canım. Yemek de vardı, ekmek de... Kahvaltı çabuk oldu biraz... Hazırlamaya üşendim, kolaya kaçayım dedim

HIM AFİYET OLSUN CANIM
ben bugun neler yedim :
sabah : 1 yumurta 1 domates ,k.ekmegı alamadıgım için beyaz ekmegın kosesı
öglen : 3 kasık kuru fasulye, 2 kasık pirinç pilavı
arada arkadaş doum etti onun kekini yedik ben sadece yarısını yemek durumunda kaldım larnım çok acıktı
annemle konustum yemekte makarna istedim az yaglı domates lı falan

Sana da afiyet olsun canım. Ama bugün biraz az olmuş sanki :) Herkes az yemeye teşvik eder, biz çok yemeye teşvik ediyoruz Ama doğrusu bu

Son düzenleme:
sana da afiyet olsun canım. Ama bugün biraz az olmuş sanki :) herkes az yemeye teşvik eder, biz çok yemeye teşvik ediyoruz :d ama doğrusu bu

yediklerim az ama hep karbonhidrat malesef canım düzenimi oturtmam lazım su sınavı da atlatayım 15 inden sonra yürüyüşle destekleyecegım suyu yıne az ıcıyorum çogaltmam lazım yeşil çay demleyım ayyyyyyyyyy biran önce başlamalıyım birseylere yılbaşi hedefim 65 inşallah olacagımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benım hosgeldınnnn bizde cok ozledik valla bukadar uzak kalma bı daha
fıstıgım hemen geldiğin gibi disipline gır sen yaparsın hafta sonuna kadar supurelım o 1.2yi

ececim hosgeldin..........
takımda her turlu bırlıgız canım, verdıgımız gıbı hepımız yıne bırlık olarak az cok +lanmısız ama hafta sonuna hıc bısey kalmıcak dimi :13:

bende + 800gr almıstım. o gıttı cok sukur sımdı eksiye gecmeye basladım.

sinem canım takımı böyle görmek çokkkkkkkkkkkkk güzel sen de hosgeldin bacım aaaaaaaaa acıp ettin tabiki gidecek kilolar haftaya ınsallah eksilere gecerız :26:

Sana katılıyorum Sinemcim, başarırız hep beraber :) Zaten çabuk dağılabilse de çabuk toparlanabilen üyelerden oluşuyoruz. Hem oruç sonrası normal bu kilolar. Şu haftayı bir atlatalım rahat bir nefes alırız :)

Peynir krizine girdim kızlar, 1 paket altınbaşakla beraber 2 kibrit kutusu peynir yedim. O yüzden bugün akşam yemeği yemeyeceğim. Ama ara öğün yaparım yine 20:00- 20:30 gibi...

kızlar size bisey sorucam.

hic kayısı kuruttunuzmu? nasıl yapılıyor ? yaz bıtmeden bende yapmak ıstıyorum.

Hah söyle yaaa:))
Ne guzel sayfayı açınca sayfalara yazı bulmak:))
Ne kadar cok kisiyiz o kadar motiveyiz:))

Ben bugun cok koşturdum
Öğle bı arkadasla yemeğe gittik
Öğleden sonra esim aradı bı arkadaşı aksam gelelim demiş
İsten apar topar eve geldim temizlik yaptım
Sonra gittim oğlanı aldım
Sagolsun annem pohaca ve kurabiye yapmış aksam icin
Ve malesef ben bademli kurabiyelerden iki tane yutuverdim(

Evde hiic abur cubur olmayacak
Hic zararlı şey bulunmayacak
Gözün donse canin cok istesede olmadıgı icin yiyemeyeceksin(
Gözünün önündeki seye karsı durmak cok zor (

kızlar size bisey sorucam.

hic kayısı kuruttunuzmu? nasıl yapılıyor ? yaz bıtmeden bende yapmak ıstıyorum.

Bende ilk defa bu sene kuruttum hicte bı zorluğu yok
Çekirdeklerini çıkarıp bı geziye dizdim ve koydum balkona
Bı hafta sonra mis gibiydi:))
Poşetledim attım buzluga:))

Birde bu sene bı arkadasta kiraz kurusu yemiştim cok hoşuma gitmişti birazda kiraz kuruttum onlarida attım buzluga
Birde kırmızı eriklerden erik suyu yaptırdım anneme oda cok guzel oldu:))

Domateslerden sos yaptık biberli 7 kavanoz kadar, kısın çok rahat oluyor yemeklerde cok pratik oluyor:))

Baya baya kısa hazırım:)))

Oooh ne guzel hemen artıdan kurtulmussun:))
Darısı en artıli olan benim basıma :))

Evet canım, kalabalık olmak ne güzel değil mi? :)
2 kurabiyeden bir şey olmaz Tunicim. Ama genel olarak evde abur cubur olmaması lazım haklısın. Ben dün ara öğünlere atıştırmalık olsun diye leblebi almıştım, bugün bitti Babamla ortaklaşa bitirdik ama yine de benim hesabım da kabarık. Yani bir leblebiye bile açlık yapabiliyor insan. Bir de ben de bu aralar iyice bir abur cubur isteği çıktı. Olmazdı hiç böyle. Sürekli baharatlı cipsler isteyip duruyorum, yemiyorum tabi de, umarım bir gün dayanamayıp almam

Sende evde yap baharatli patates nefsini korelt
İncecik dogra patatesleri cok az sıvı yağ istediğin baharatlada karıştır yağlı kağıt üzerinde at fırına
Cok guzel olacak:))
Ben elma dilim yapıyorum ama incecik doğrarsan hatta soyacaklar varya onlarla hem sekili hemde gayet ince yapabilirsin

Allahım sürekli bı tarif veriyorummm:))

Çok iyi yapıyorsun Tunicim Tariflere açığız. Yarın kesin deneyeceğim bu patates olayını.
Bu arada telefon kablomu da alıyorum yarın. Fotoğrafları ya yarın akşam ya da ertesi sabah yüklemiş olurum. Umarım " %40 gibi duruyorsun aslında" demezsiniz... Ama tabi önemli olan gerçeği duymak :) Bir de bu konuda bir şey sorayım, umarım aranızda bilen vardır.

Biz normalde yazdığımız mesajları silemiyoruz ve de üzerinden zaman geçince düzenleyemiyoruz ya... Koyduğumuz resimler için de aynısı geçerli mi? Yani bir resmi bir kere ekledim mi geri dönüşü yok mu? Fotoğrafların üstüne zaten siteyi ve kullanıcı adımı yazacağım, alıp orda burda kullanırlarsa orjinal kaynak görünsün, haberim olursa söyleyebileyim diye... Ama resimlerimi seçerken daha dikkatli davranabilirim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…