Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah fundacım bende istıyorum benım digital ama 0 özellik iyi bir tartı istıyorum valla alışerış merkezlerınde bulunsa super olur yoksa netten alamıyorum

Son düzenleme:
Neeeee otuz lira mııııııı ben de alayım o zaman kız.
Ben bir ara belediyenin spor salonuna gidiyordum,orda vardı,çok beğeniyordum hoca 250 liraya aldık,para topladık aramızda demişti taaa üç sene önce.

Bu arada bufy'cim,bozuk tartını atmadıysan sinbonun sitesine gir,servis istek formu doldur,hemen yarın kapıya gelip alırlar,küçük aletleri genellikle yenisiyle değiştiriyorlar

Yediklerimi yazayım ben iyisimi,kimse yok bu akşam.
Öğle yemeğim:2kase mercimek çorbası 1dilim ekmek
ara:1kase yoğurt
akşam yemeği:2dilim ekmek kadar etli pide.of ya oğlumla babası hergün elele tutuşup pide alıp geliyorlar,sıcacık,saat genelde akşam üzeri oluyor acıkmış oluyorum ve yiyorum

en fenasını yazmadım,ben bu akşam azıttım ya 1dilim kazandibiyle minik bir dilim brovni yedim.arkadaşlarım gelecekti,onlar için hazırladım,gelmediler hainler,iptal oldu.yarın ilk iş komşulara brovni dağıtmak olacak,evde durmasın yemeyeyim

Selam Kizlar
Aksam yine misafirim vardı ama erken gelip erken gittiler:))
Berivancim biz yarından itibaren 4 gün sehir disindayiz
Ecee ankaraya geliyoruz:))
Kardesim askere oraya gitmistiya yemin torenine gidiyoruz gitmiskende orda cok yakin arkadaslarimiz var onlardada kalacagiz:))
yine firsat buldukca tlfndan girer yazarım ben ama beni bu cuma izinli yazarsan sevinirim
Çünkü tartilamam tartilsamda kendi tartım olmayacağı icin sağlıklı olmaz zaten artilardayim hala haftaya hem toparlarım

Aah Ahh diyorumya evde bulunmayacak arkadas bisey helede bizim gibi yemeyi sevenlerin evinde(
Esim evde dünya tatli pasta olsa ağzına bı lokma koymaz ,bende onları yemeden gözüme uyku girmez:((

Bende o kahrolmayasica bademli kurabiyelerden götürdüm yine iki tane, keske ertesi gün anneme gonderseydim onları(

Bu arada kiymali pideye bende bayılırım, helede sıcak sıcak geldiyse ve mis gibi kokuyorsa eminim bende karsı koyamazdim(
Ama bence rica et esine alıp gelmesinler:))

Bencede dört bir koldan araştırıp bı karar verelim ve alalim o zaman:))
Hem bir kilo fazlamı çıktık baktık su moralimizi bozmadan hedefimiZe yürürüz
Simdi neden oyle oldu fazla oldu diye düşünüp stres yapmaktan diyet yapamıyoruz(

Tunicim Sorma canım çok iştahsız bir oğlum var,iki lokma yesin diye binbir takla atıyoruz,bu ara kıymalı pide yiyor diye eşim hergün alıp yediriyor.
Valla aynen benim eşim de öyle,1lokma tatlı yemez,o kadar kekler pastalar,tatlılar yaparım,şimdi kendimi övmüş olmayayım,apartmanda 5daireyiz,genelde birbirimize götürürüz özel şeyler yapınca ve inan ki benim yaptığım dolmalar,mantılar,pastalar olay olur ama benim eşim hiçbirinin tadına bile bakmaz.bense evde sevdiğim bişey varsa beynimin içinde bir ses,sürekli bana kalk ye,kalk ye,kalk ye diyip durur ve yemin ederim bazen tok bile olsam sırf bu dürtüden kurtulmak için gidip hepsini yerim,o sesten kurtulurum
deli miyim neyim ya,aslında benim diyetisyenden çok psikoloğa ihtiyacım var,bazen de yeme atakları geliyor,artık midem bulanıyor nefes alamıyorum ama hala yiyorum,sanki bişeylerin hırsını lokmamı çiğneyerek alıyormuş gibi.aranızda benim gibi olan var mı kızlar ya,vahim bir durumda mıyım ben

Ben de her gün nereden çıkıyor bu pideler diyordum
Evde tutma bence de canım. Göz görünce illa mideye giriyor onlar. Bugünü de yarınla dengelersin.

4 gün yok musun Tunicim?
İyi gezmeler sana o zaman, bu bir haftayı iyi değerlendir canım.

Aynen. Bir karar verelim. Yani şöyle tabi... Şimdi ben birkaç güne kesin gider bakarım. Alırsam size yazarım, sizin de aklınıza yatarsa siz de alırsınız. :) Ama biraz zor olabilir. Çünkü hem pahalı olmayan hem de doğru ölçen bir tartı istiyorum. Gerçi tabiki iki kolumuzu, bacağımızı, karnımızı ayrı ayrı ölçmeyecektir. Ama güvenilir sonuçlar vermeli. Kiloyu yüzdeye bölüp hesaplamamalı... Onu yaparsa nasıl anlarım ki acaba? :44: Anlayamam herhalde... En iyisi bu tartıların çalışma prensibini bir araştırayım internetten...

Sinemcim gecen gün domates sosunun tarifini sormuştun simdi aklıma geldi canım unutuverdim kusura bakma(

Biz söyle yapıyoruz
Domatesleri soyup dograyip atıyoruz tencereye
İçine yesil biberde dograyip pişiriyoruz
Sıcak sıcak konserve kavanozlarına doldurup kapaklarını sıkıca kapatıyoruz
Hic zorluğu yok yani:))

Kısın yemeklere hemen 3 4 kasik katip pişiriyorum sadece salçali yemek sevmiyorum ilhakı icinde domates olacak:))
Hatta Menemen bile yapılıyor yani icine yumurtayı kır tamam:))

Ama o susun icine sarımsak, zeytinyagi tuz ve maydonoz koyupta yapıyoruz onu sos olarakta kahvaltılarda, kısırin yanında gayet guzel oluyor:)) e o diyetten sonra artık simdi bizi bozar:))

Eeee pelincim nabersin??
Bı ikimiz varız
Bende oğlanı uyuttum oturdum tv karşısına ,ins uyanmaz, 4 oldu yattığından beri uyanıp ağladığı(

benimki de uyuyor ama delirtiyor beni bu ara ya,sabaha karşı 3,4gibi kalkıyor içeri gidelim içeri gidelim diye ağlıyor,alıp getiriyorum tv odasına,çizgifilmi var bi tane onu tak diyor artık kaçta geri uyursa,5,6,7.geç yatırıyorum yine de kalkıyor.bir de babamda kalksın diye ağlıyor,o da kalkıyor hemen,emrine amadedir zaten her zaman,öyle perişan perişan oturuyoruz sabah kadar,sonra sabah eşim yine perişan halde işe gidiyor.bak kalkmayalım,biraz ağlar uyur sonra da alışır kalkalım demez artık bir uyku düzeni olur diyorum,eşim kızıyor,ağlatalım mı diyor,o ağlayacağına ben hiç uyumam diyor.

Fundacim hosgeldin aşağıda gördüm seni sen neler yaptın
Bugun giremedim ben pek muhabbete katilamadim

Hiçbir şeyi kaçırmıyorsun Tunicim :)
Ben neler yaptım... Normal bir menü, normal bir spor yaptım Bütün günü evde geçirdim, bir aksiyon yok. Odamın penceresini değiştirecektik ama 2 gündür aksilikler oldu, yapamadık. Yarına biter umarım. Her duvara bir cam, bir parça pencere dayalı

Bu arada menümün devamı:

Öğlen:
1 kase çorba
1 kase yoğurt

Ara:
1 şeftali
1 paket altınbaşak

Akşamı ara öğünlerle yaparım dedim, öğlen geç olmuştu çünkü... Ama şimdi fark ettim ki hiç ara öğün yapmamışım sonrasında. Hemen gidip bir şey alayım önüme bari...

Pelincim galiba hepimiz öyleyiz, o yüzden bu gruptayız... :) Benim annem de evde olan hiçbir şeyi yemez. Hatta benim dışımda hiçkimse yemez... Bense bir yerlerde lezzetli ve karbonhidratlı bir şeyler olduğunu bileyim, aklımdan çıkmaz. İlla bitecek onlar. Bugün çok feci bir çikolata krizi yaşadım, ama yemedim neyseki... Gidip almadım. Nasıl eğiteceğiz kendimizi bu konuda hiçbir fikrim yok. Benim için nerdeyse imkansıza yakın galiba eğitmek...

Ya aynen benn ( tabi mantıklar börekler kısmı diil malesef ikinci yiyen kısmı(
Ama bı ara diyetisyene gittiğimde orda bir drda vardı hipnoz yapan onunla konuşmuştum
Hemen hemen senin yazdığın seyleri anlatmıştım
Aama ek olarak yedikten sonrada müthiş bir vicdan azabı çektiğimi ve aklımda sürekli zayıflamam gerektiği ama herhangi biz caba sarfetmedigimi söyledim
Bana bı soru sordu dediki
Aynada çıplak olarak kendini gördüğünde ne hissediyorsun
Şaşırdım once
Yani hoşuma gitmiyor tabi görüntü dedim
Yok dedi hani nefret ediyormusun cok çirkin buluyormusun kendini dedi
Yok o kadarda degil dedim
Sizinki 2 veya 3 seansta çözülebilecek birsey dedi eger bu safhada olursa ciddi bir psikolojik problem yatar altında ama degilse ufak bı sorun demektir dedi
Genelde bu durumlar genel her problemde olduğu gibi çocukluktan kaynaklanıyormuş
Mesela annelerin sürekli yeme konusundaki ısrarları bilinç altına yer edebiliyromus vs

Ama ben cesaret edip hipnoz filan yaptırmadım ama düşünmedim degil:))
Fena olmazdı aslında düşünsene önünde o cok sevdiğin brovni var ve yeme isteğin yok ne super olurdu dimı:))

Ya hep oyle diyorlar ağlar ağlar uyur diye ama bende kiyamiyorum
Bizimkide saat 5 ten sonra hep bizim yanımızda yatıyor
Once kizardim böyle yapanlara Aaa bazı kurallar olmalı cok yumuşak davranıyorsunuz derdim ama teorik ve pratik cok farklı biseymis:))

evet canım bimezmiyim onu biliyorum garanti suresi tam bıterken gecen sefer yenısını aldım :)))) hemde nedense 2 tane yollamıslardı yenı tartı bir tanesını babama vermıstım. ama saol canım hem bılmeyen arkadaslar varsa onlarada haber vermıs olduk

tunicim cok sağol canım. yani o zaman onun uzun sure dayanmasının, bozulmamasının sırrı kavonozu sıcakken mı kapatmak?

Ebeveynlik çok zor iş arkadaşlar... Size bol bol sabır ve dayanma gücü diliyorum. "Bir şekilde bir düzene oturtamaz mısınız?" diyeceğim ama muhtemelen onlarca kez denemişsinizdir. :) Büyüyene kadar yapılacak bir şey yok galiba...

Benden kacmaaaazzz:))
Bu çorba domatesmi yine:))

Ama bence bu saatten sonr yeme tatlım
Olmazsa b i ardak sut iç :))

Evet canım aynen oyle sıcak sıcak sıkıca kapatıyorsun
Zaten tutanların kapağına vurduğunda tok tok diye bı ses çıkıyor
Arada nadiren tutmayanda oluyor onn sesi farklı oluyor anlarsın yani:))

Açmadıktan sonrada ne kadar istersen kalıyor açtığın kavanozuda buzdolabında saklıyorsun yine bir hafta kadar duruyor oda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…