- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.141
Berivancım 2-3 gün içinde araştırmaya karar verdim ben de... Ama alacağım tartıyı denemek isterim, başka türlü almam. Eğer alırsam da söylerim size. Sonuçta ben bugün diyetisyene gitsem her muayeneye 30 tl vereceğim. Değer mi? Değmez bence... O parayı ya da birkaç katını bir kerede veririm, istediğim kadar tartılırım. Umarım bulabilirim istediğim gibi bir tane...
canım özelliklerı çok hos nereden ve kaca aldın acap
Yediklerimi yazayım ben iyisimi,kimse yok bu akşam.
Öğle yemeğim:2kase mercimek çorbası 1dilim ekmek
ara:1kase yoğurt
akşam yemeği:2dilim ekmek kadar etli pide.of ya oğlumla babası hergün elele tutuşup pide alıp geliyorlar,sıcacık,saat genelde akşam üzeri oluyor acıkmış oluyorum ve yiyorum
en fenasını yazmadım,ben bu akşam azıttım ya 1dilim kazandibiyle minik bir dilim brovni yedim.arkadaşlarım gelecekti,onlar için hazırladım,gelmediler hainler,iptal oldu.yarın ilk iş komşulara brovni dağıtmak olacak,evde durmasın yemeyeyim
Berivancım 2-3 gün içinde araştırmaya karar verdim ben de... Ama alacağım tartıyı denemek isterim, başka türlü almam. Eğer alırsam da söylerim size. Sonuçta ben bugün diyetisyene gitsem her muayeneye 30 tl vereceğim. Değer mi? Değmez bence... O parayı ya da birkaç katını bir kerede veririm, istediğim kadar tartılırım. Umarım bulabilirim istediğim gibi bir tane...
Yediklerimi yazayım ben iyisimi,kimse yok bu akşam.
Öğle yemeğim:2kase mercimek çorbası 1dilim ekmek
ara:1kase yoğurt
akşam yemeği:2dilim ekmek kadar etli pide.of ya oğlumla babası hergün elele tutuşup pide alıp geliyorlar,sıcacık,saat genelde akşam üzeri oluyor acıkmış oluyorum ve yiyorum
en fenasını yazmadım,ben bu akşam azıttım ya 1dilim kazandibiyle minik bir dilim brovni yedim.arkadaşlarım gelecekti,onlar için hazırladım,gelmediler hainler,iptal oldu.yarın ilk iş komşulara brovni dağıtmak olacak,evde durmasın yemeyeyim
Selam Kizlar
Aksam yine misafirim vardı ama erken gelip erken gittiler:))
Berivancim biz yarından itibaren 4 gün sehir disindayiz
Ecee ankaraya geliyoruz:))
Kardesim askere oraya gitmistiya yemin torenine gidiyoruz gitmiskende orda cok yakin arkadaslarimiz var onlardada kalacagiz:))
yine firsat buldukca tlfndan girer yazarım ben ama beni bu cuma izinli yazarsan sevinirim
Çünkü tartilamam tartilsamda kendi tartım olmayacağı icin sağlıklı olmaz zaten artilardayim hala haftaya hem toparlarım
Bencede dört bir koldan araştırıp bı karar verelim ve alalim o zaman:))
Hem bir kilo fazlamı çıktık baktık su moralimizi bozmadan hedefimiZe yürürüz
Simdi neden oyle oldu fazla oldu diye düşünüp stres yapmaktan diyet yapamıyoruz(
Eeee pelincim nabersin??
Bı ikimiz varız
Bende oğlanı uyuttum oturdum tv karşısına ,ins uyanmaz, 4 oldu yattığından beri uyanıp ağladığı(
Fundacim hosgeldin aşağıda gördüm seni sen neler yaptın
Bugun giremedim ben pek muhabbete katilamadim
Tunicim Sorma canım çok iştahsız bir oğlum var,iki lokma yesin diye binbir takla atıyoruz,bu ara kıymalı pide yiyor diye eşim hergün alıp yediriyor.
Valla aynen benim eşim de öyle,1lokma tatlı yemez,o kadar kekler pastalar,tatlılar yaparım,şimdi kendimi övmüş olmayayım,apartmanda 5daireyiz,genelde birbirimize götürürüz özel şeyler yapınca ve inan ki benim yaptığım dolmalar,mantılar,pastalar olay olur ama benim eşim hiçbirinin tadına bile bakmaz.bense evde sevdiğim bişey varsa beynimin içinde bir ses,sürekli bana kalk ye,kalk ye,kalk ye diyip durur ve yemin ederim bazen tok bile olsam sırf bu dürtüden kurtulmak için gidip hepsini yerim,o sesten kurtulurum
deli miyim neyim ya,aslında benim diyetisyenden çok psikoloğa ihtiyacım var,bazen de yeme atakları geliyor,artık midem bulanıyor nefes alamıyorum ama hala yiyorum,sanki bişeylerin hırsını lokmamı çiğneyerek alıyormuş gibi.aranızda benim gibi olan var mı kızlar ya,vahim bir durumda mıyım ben
Tunicim Sorma canım çok iştahsız bir oğlum var,iki lokma yesin diye binbir takla atıyoruz,bu ara kıymalı pide yiyor diye eşim hergün alıp yediriyor.
Valla aynen benim eşim de öyle,1lokma tatlı yemez,o kadar kekler pastalar,tatlılar yaparım,şimdi kendimi övmüş olmayayım,apartmanda 5daireyiz,genelde birbirimize götürürüz özel şeyler yapınca ve inan ki benim yaptığım dolmalar,mantılar,pastalar olay olur ama benim eşim hiçbirinin tadına bile bakmaz.bense evde sevdiğim bişey varsa beynimin içinde bir ses,sürekli bana kalk ye,kalk ye,kalk ye diyip durur ve yemin ederim bazen tok bile olsam sırf bu dürtüden kurtulmak için gidip hepsini yerim,o sesten kurtulurum
deli miyim neyim ya,aslında benim diyetisyenden çok psikoloğa ihtiyacım var,bazen de yeme atakları geliyor,artık midem bulanıyor nefes alamıyorum ama hala yiyorum,sanki bişeylerin hırsını lokmamı çiğneyerek alıyormuş gibi.aranızda benim gibi olan var mı kızlar ya,vahim bir durumda mıyım ben
benimki de uyuyor ama delirtiyor beni bu ara ya,sabaha karşı 3,4gibi kalkıyor içeri gidelim içeri gidelim diye ağlıyor,alıp getiriyorum tv odasına,çizgifilmi var bi tane onu tak diyor artık kaçta geri uyursa,5,6,7.geç yatırıyorum yine de kalkıyor.bir de babamda kalksın diye ağlıyor,o da kalkıyor hemen,emrine amadedir zaten her zaman,öyle perişan perişan oturuyoruz sabah kadar,sonra sabah eşim yine perişan halde işe gidiyor.bak kalkmayalım,biraz ağlar uyur sonra da alışır kalkalım demez artık bir uyku düzeni olur diyorum,eşim kızıyor,ağlatalım mı diyor,o ağlayacağına ben hiç uyumam diyor.
Neeeee otuz lira mııııııı ben de alayım o zaman kız.
Ben bir ara belediyenin spor salonuna gidiyordum,orda vardı,çok beğeniyordum hoca 250 liraya aldık,para topladık aramızda demişti taaa üç sene önce.
Bu arada bufy'cim,bozuk tartını atmadıysan sinbonun sitesine gir,servis istek formu doldur,hemen yarın kapıya gelip alırlar,küçük aletleri genellikle yenisiyle değiştiriyorlar
Sinemcim gecen gün domates sosunun tarifini sormuştun simdi aklıma geldi canım unutuverdim kusura bakma(
Biz söyle yapıyoruz
Domatesleri soyup dograyip atıyoruz tencereye
İçine yesil biberde dograyip pişiriyoruz
Sıcak sıcak konserve kavanozlarına doldurup kapaklarını sıkıca kapatıyoruz
Hic zorluğu yok yani:))
Kısın yemeklere hemen 3 4 kasik katip pişiriyorum sadece salçali yemek sevmiyorum ilhakı icinde domates olacak:))
Hatta Menemen bile yapılıyor yani icine yumurtayı kır tamam:))
Ama o susun icine sarımsak, zeytinyagi tuz ve maydonoz koyupta yapıyoruz onu sos olarakta kahvaltılarda, kısırin yanında gayet guzel oluyor:)) e o diyetten sonra artık simdi bizi bozar:))
benimki de uyuyor ama delirtiyor beni bu ara ya,sabaha karşı 3,4gibi kalkıyor içeri gidelim içeri gidelim diye ağlıyor,alıp getiriyorum tv odasına,çizgifilmi var bi tane onu tak diyor artık kaçta geri uyursa,5,6,7.geç yatırıyorum yine de kalkıyor.bir de babamda kalksın diye ağlıyor,o da kalkıyor hemen,emrine amadedir zaten her zaman,öyle perişan perişan oturuyoruz sabah kadar,sonra sabah eşim yine perişan halde işe gidiyor.bak kalkmayalım,biraz ağlar uyur sonra da alışır kalkalım demez artık bir uyku düzeni olur diyorum,eşim kızıyor,ağlatalım mı diyor,o ağlayacağına ben hiç uyumam diyor.
Hiçbir şeyi kaçırmıyorsun Tunicim :)
Ben neler yaptım... Normal bir menü, normal bir spor yaptımBütün günü evde geçirdim, bir aksiyon yok. Odamın penceresini değiştirecektik ama 2 gündür aksilikler oldu, yapamadık. Yarına biter umarım. Her duvara bir cam, bir parça pencere dayalı
Bu arada menümün devamı:
Öğlen:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Ara:
1 şeftali
1 paket altınbaşak
Akşamı ara öğünlerle yaparım dedim, öğlen geç olmuştu çünkü... Ama şimdi fark ettim ki hiç ara öğün yapmamışım sonrasında.Hemen gidip bir şey alayım önüme bari...
Pelincim galiba hepimiz öyleyiz, o yüzden bu gruptayız... :) Benim annem de evde olan hiçbir şeyi yemez. Hatta benim dışımda hiçkimse yemez...Bense bir yerlerde lezzetli ve karbonhidratlı bir şeyler olduğunu bileyim, aklımdan çıkmaz. İlla bitecek onlar. Bugün çok feci bir çikolata krizi yaşadım, ama yemedim neyseki... Gidip almadım. Nasıl eğiteceğiz kendimizi bu konuda hiçbir fikrim yok. Benim için nerdeyse imkansıza yakın galiba eğitmek...
evet canım bimezmiyim onu biliyorumgaranti suresi tam bıterken gecen sefer yenısını aldım :)))) hemde nedense 2 tane yollamıslardı yenı tartı bir tanesını babama vermıstım. ama saol canım hem bılmeyen arkadaslar varsa onlarada haber vermıs olduk
tunicim cok sağol canım. yani o zaman onun uzun sure dayanmasının, bozulmamasının sırrı kavonozu sıcakken mı kapatmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?