- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.161
Ben de her gün nereden çıkıyor bu pideler diyordum
Evde tutma bence de canım. Göz görünce illa mideye giriyor onlar. Bugünü de yarınla dengelersin.
4 gün yok musun Tunicim?
İyi gezmeler sana o zaman, bu bir haftayı iyi değerlendir canım.
Aynen. Bir karar verelim. Yani şöyle tabi...Şimdi ben birkaç güne kesin gider bakarım. Alırsam size yazarım, sizin de aklınıza yatarsa siz de alırsınız. :) Ama biraz zor olabilir. Çünkü hem pahalı olmayan hem de doğru ölçen bir tartı istiyorum. Gerçi tabiki iki kolumuzu, bacağımızı, karnımızı ayrı ayrı ölçmeyecektir. Ama güvenilir sonuçlar vermeli. Kiloyu yüzdeye bölüp hesaplamamalı... Onu yaparsa nasıl anlarım ki acaba? :44: Anlayamam herhalde... En iyisi bu tartıların çalışma prensibini bir araştırayım internetten...
Ya aynen benn ( tabi mantıklar börekler kısmı diil malesef ikinci yiyen kısmı(
Ama bı ara diyetisyene gittiğimde orda bir drda vardı hipnoz yapan onunla konuşmuştum
Hemen hemen senin yazdığın seyleri anlatmıştım
Aama ek olarak yedikten sonrada müthiş bir vicdan azabı çektiğimi ve aklımda sürekli zayıflamam gerektiği ama herhangi biz caba sarfetmedigimi söyledim
Bana bı soru sordu dediki
Aynada çıplak olarak kendini gördüğünde ne hissediyorsun
Şaşırdım once
Yani hoşuma gitmiyor tabi görüntü dedim
Yok dedi hani nefret ediyormusun cok çirkin buluyormusun kendini dedi
Yok o kadarda degil dedim
Sizinki 2 veya 3 seansta çözülebilecek birsey dedi eger bu safhada olursa ciddi bir psikolojik problem yatar altında ama degilse ufak bı sorun demektir dedi
Genelde bu durumlar genel her problemde olduğu gibi çocukluktan kaynaklanıyormuş
Mesela annelerin sürekli yeme konusundaki ısrarları bilinç altına yer edebiliyromus vs
Ama ben cesaret edip hipnoz filan yaptırmadım ama düşünmedim degil:))
Fena olmazdı aslında düşünsene önünde o cok sevdiğin brovni var ve yeme isteğin yok ne super olurdu dimı:))
Ya aynen benn ( tabi mantıklar börekler kısmı diil malesef ikinci yiyen kısmı(
Ama bı ara diyetisyene gittiğimde orda bir drda vardı hipnoz yapan onunla konuşmuştum
Hemen hemen senin yazdığın seyleri anlatmıştım
Aama ek olarak yedikten sonrada müthiş bir vicdan azabı çektiğimi ve aklımda sürekli zayıflamam gerektiği ama herhangi biz caba sarfetmedigimi söyledim
Bana bı soru sordu dediki
Aynada çıplak olarak kendini gördüğünde ne hissediyorsun
Şaşırdım once
Yani hoşuma gitmiyor tabi görüntü dedim
Yok dedi hani nefret ediyormusun cok çirkin buluyormusun kendini dedi
Yok o kadarda degil dedim
Sizinki 2 veya 3 seansta çözülebilecek birsey dedi eger bu safhada olursa ciddi bir psikolojik problem yatar altında ama degilse ufak bı sorun demektir dedi
Genelde bu durumlar genel her problemde olduğu gibi çocukluktan kaynaklanıyormuş
Mesela annelerin sürekli yeme konusundaki ısrarları bilinç altına yer edebiliyromus vs
Ama ben cesaret edip hipnoz filan yaptırmadım ama düşünmedim degil:))
Fena olmazdı aslında düşünsene önünde o cok sevdiğin brovni var ve yeme isteğin yok ne super olurdu dimı:))
Benden kacmaaaazzz:))
Bu çorba domatesmi yine:))
Ama bence bu saatten sonr yeme tatlım
Olmazsa b i ardak sut iç :))
Ya hep oyle diyorlar ağlar ağlar uyur diye ama bende kiyamiyorum
Bizimkide saat 5 ten sonra hep bizim yanımızda yatıyor
Once kizardim böyle yapanlara Aaa bazı kurallar olmalı cok yumuşak davranıyorsunuz derdim ama teorik ve pratik cok farklı biseymis:))
unutmadan yazayım menulerımı
sabah
2-3 kuru kayısı
su
kahve
kahvaltı
1haslanmıs yumurta
yarım domates
1kk peynır
4 zeytın
1 dilim kepekli ekmek
ara 1 dilim karpuz
ogle yıne yokgec kalkınca ogle yemegı yenmıyor ya kahvaltı zaten ogle gıbı bı vakıtte olunca
ara 5cig badem 5 cıg fındık
aksam
fırında sebze
2 dilim karpuz
yıne menu yazınca geldı aklımayesıl cayı unuttum kalkıyımde yapayım.
kızlarrrrrrrrr isteyen varmı???? :)bak oturmadan soyleyın kalkmam bi daha :))))
Ben de istiyorum, ben de...
Ama kakaolu sütümü yeni bitirdim, çayımı da yarın içerim artık :)
Kız ben kahve içmeden yaşayamam ki,24saat kafein almamış olman gerekir diyor.
Hatırladım ben ya,evet spor salonunda öyle diyorlardı,hoca soruyordu son 4saatte yedinmi diye
(((((((( kızlar cok moralım bozuldu ya.. mutfakta suyun kaynamasını beklerken panoya bakıyordum (basladıgımdan berı gun gun kilomu yazıyordum) haziran-temmuz 3.4 kg vermisim ama temmuz-agustos yanı son ay 1.4kg rezalet ((
ki diyete de mayıs 11de basladım. bir daha kacamak yaparsam var ya.. yazık o kadar zamana(((((((
fundacım, kakaolu sut derken saka yaptıgını dusunuyorum saka dimi canım?
Selam Kizlar
Aksam yine misafirim vardı ama erken gelip erken gittiler:))
Berivancim biz yarından itibaren 4 gün sehir disindayiz
Ecee ankaraya geliyoruz:))
Kardesim askere oraya gitmistiya yemin torenine gidiyoruz gitmiskende orda cok yakin arkadaslarimiz var onlardada kalacagiz:))
yine firsat buldukca tlfndan girer yazarım ben ama beni bu cuma izinli yazarsan sevinirim
Çünkü tartilamam tartilsamda kendi tartım olmayacağı icin sağlıklı olmaz zaten artilardayim hala haftaya hem toparlarım
Çayımı ben de içerim illaki. Ama kahveyle aram iyi değil, anca fal bakılacağı zaman türk kahvesi içerim
Ya bir de işin özeti şu, her tartının kendi formulü olacak, bir diğerini tutmayacak. Profesyonel ölçümleri de tutmayacak. Ama sana kendini takip şansı tanıyacak. Yani aşağı yukarı bunu bekliyordum zaten ama nedense bu sonuçla tatmin olmadım.
Sinemcim oruç tuttun mu bilmiyorum ama tuttuysan ondan olabilir. Tutmadıysan ve gereken her şeyi yaptıysan ufak çapta bir duraklama geçirmiş olabilirsin. Eğer kaçırıp da aldığından eminsen tek çare kaçırmamak canım.
Kakaonun bilmediğim ne sırrı vardı?
Yağlı falan diyorlardı ama pek inanmıyordum onlara, ama...
kuşum tabi yağ var olmaz mı emegıne yazık içme ondan. 1 caykasıgı bal at sutune tatlı ıcmek ıstıyorsan. (durduk yere bir 100kalori almıssındır aksam aksam)
senı cadı senıbırde yesilçayı yarın ıcerım dıyor, kakao için çayı ertelıyor.
----------------------
Toz kakaonun yağ oranı çok daha düşüktür. Kakaoyu toz haline getirme işlemi kakao yağının çoğunu ortadan kaldırır. Yağ oranı düşük bir şekilde çikolata tadı almak için yiyeceklerde kullanılabilir. 1 çorba kaşığı toz kakaoda; 1.5 gr karbonhidrat, 1.2 gr lif, 1 gr yağ, 21 kcal enerji bulunur.
----------------------
Bir çorba kaşığı bile atsam 21 kalori yapıyormuş
Kakaonun kendisi yağlıymış arkadaşlar, ben yazanın yalancısıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?