- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.121
Benim hedefim 57.biriniz alıntı yapınca benimkini de ekleyebilir mi lütfen.nasıl olucak anlamadım,hepimiz aynı alıntıya nasıl yazıcaz.
Kurban bayramına 2ay var,benim verilecek 4,5kilom var.memlekete gidicem,ordakiler beni son gördüklerinde 71kiloydum.
15gün elazığda,sonra 15gün kadar da mersinde kalıcam,döndüğümde muhtemelen biraz kilo almış olucam,mersindeki tantuniler,kerebiçler,künefeler daha neler neler rüyalarımı süslüyor çünkü,birkaç yılda bir ancak gidebiliyorum.
Dönünce yeniden gelsem beni kabul edermisiniz arkadaşlar,gerçi siz burda olurmusunuz bilmiyorum üç ay sonrasından bahsediyorum
merhaba canım hoşgeldin:) bayramdan beri ben maalesef pek paylaşımda bulunamadım, ailemin yanına gittiğimden pek vakit bulamıyorum:)
Biz de çok konuşma fırsatı bulamamıştık Asudecim :) Aramıza dönsen de kaynaşsak :)
----------------------------------
Şu ana kadarki menümü yazıyorum kızlar:
Kahvaltı:
Domatesli yumurta (2 yumurtadan)
2 dilim ekmek
5 zeytin
Ara:
25 tane üzüm
üzümleri saydın mı çok hossun canım afıyrt olsun menun gayet iyi canım
Diyetisyenimin meyve porsiyonları listesinde üzüm sayıyla verildiği için sayıyorum canım :) Garanti olsun diye.
hımmmmmmmmm o zaman 25 tanesi bır porsyon mu aklım da olsun
15 tanesi bir porsiyon canım, yani 1 su bardağı dolusu... üzümün boyutları değişebiliyor ya, istediğini kullanabilirsin. 1 porsiyon meyve de 60 kalori ediyor.
Elim değmişken diğer taneli porsiyonları da yazayım sana: :d
kiraz 12 tane
vişne 14 tane
yeşil erik 10 tane
kırmızı erik 5 tane
kayısı 3 tane
dut 12 tane (yarım su bardağı dolusu)
çilek 12 tane (1 su bardağı dolusu)
ahududu (yarım su bardağı dolusu)
böğürtlen (yarım su bardağı dolusu)
kalanları aşağı yukarı 1 adet oluyor zaten, sen de biliyorsundur. Listenin devamı da var ama daha hesaplanması zor olanları yazdım. Yine de merak ettiğin başka bir şey olursa sorarsın, yazarım yine. :)
tunaydın...
Berişcim guzel olmus yıne bayram hedefi. :)
ama ben cok fena yavasladım(( zorlanarak gıdıyor kılolar sankı yapısmıs vucuduma tutunuyor. (( sporun eksikliğide vardır tabi, ama bu havada zaten tansiyonum dusuk goze alamıyorum. Bazen yerımden hızlı kalkınca bıle tansıyonum dusuyor, o yuzden beklıyorum havalar rahatlasın bıraz dıye.
Fundacım 80lerde normal 40 cıkması ama sımdı sanmıyorum hem sen spor yapıyorsun. Benım dıyet ortasında tartım bozulmustu,
bu yag, kas olcenlerden almıstım. 1 ay ıcınde oranlarım nasıl değişmişti anlatamam, spor bu konuda harıka hem vucudumuzda kas ne kadar cogalırsa metobolizmamız o kadar hızlanıyor. Uzmanlar bosuna yarım saatte olsa spor demıyor.
Hedefin kactı bılmıyorum ama tabı resımden gordugum kadarıyla soyluyorum 68den sonra işin çok uzun değil bence.
Tunaydın...
berişcim guzel olmus yıne bayram hedefi. :)
ama ben cok fena yavasladım(( zorlanarak gıdıyor kılolar sankı yapısmıs vucuduma tutunuyor. (( sporun eksikliğide vardır tabi, ama bu havada zaten tansiyonum dusuk goze alamıyorum. bazen yerımden hızlı kalkınca bıle tansıyonum dusuyor, o yuzden beklıyorum havalar rahatlasın bıraz dıye.
fundacım 80lerde normal 40 cıkması ama sımdı sanmıyorum hem sen spor yapıyorsun. benım dıyet ortasında tartım bozulmustu,
bu yag, kas olcenlerden almıstım. 1 ay ıcınde oranlarım nasıl değişmişti anlatamam, spor bu konuda harıka hem vucudumuzda kas ne kadar cogalırsa metobolizmamız o kadar hızlanıyor. uzmanlar bosuna yarım saatte olsa spor demıyor.
hedefin kactı bılmıyorum ama tabı resımden gordugum kadarıyla soyluyorum 68den sonra işin çok uzun değil bence.
afiyet olsun canım beğenmene ve içebilmene sevindim:))Bugün öğle yemegimden sonra yediklerim
ara,bir kırmızı erik
akşam:2dilim ekmek kadar kıymalı pide
yarım kase nohut yemeği
ara:1kase yoğurt.
Belki birazdan karpuz yerim
İyi gidiyorum sanki.
Yeşil çayımı da içtim,tarçın ve karanfille güzel bile oldu.tekrar teşekkürler tunicim
Kkızalr ya bende kası yagı ölcen güzel kaliteli bir tartı istiyorum netten alamam magazada bulabiliecegim güzel bir tartı önerebilir misiniz :44:
aynen bende istiyorum ama karar veremediğim için askıda kaldı:)
hatta sırf onun için diyetisyene gidiyorum sadece o oranı öğrenmek için yoksa diyetleri hep aynı zaten öğrendim:)
sinemcim sen yazmışsınya yağ kas ölçen almıştım diye memnunmusun bize markasını yazabilirmisin:)
afiyet olsun canım beğenmene ve içebilmene sevindim:))
hatta sırf onun için diyetisyene gidiyorum sadece o oranı öğrenmek için yoksa diyetleri hep aynı zaten öğrendim:)
sinemcim sen yazmışsınya yağ kas ölçen almıştım diye memnunmusun bize markasını yazabilirmisin:)
canım bende cok arastırmıstım 2 hafta falan tartılamamıstım hatta o bozulan sınboydu o yuzden sınbo almak ıstememıstım. tefal falan bakmıstım ınternetten, saglam bısey olsun dıye.
ama sınbonun aynı zamanda servısıde cok ıyı, bırde bende usendım ozaman netten almaya sıparıs verıcemde gelıcekte. bayag bır marketlerı gezmıstım, bunu buldum bayagda ıyı ındırıme gırmıstı memnunda kaldım 2 ay falan oldu alalı.
sinbo SBS-4425
elim değmişken ozelliklerinide yazayım
Vücudun su, kalori, BMI, kemik ve kas oranı ölçümünü yapabilen baskül
Yüksek hassasiyetli “gerilme ölçer” sensörle donatılmıştır
Güvenli temperli cam platform
Kapasite: 150kg / 330lb / 24st
Hassaslık: D=100g ya da D=0.2lb
Birim: KG / LB / ST
Otomatik sıfırlama
Cihazı düğmeye basarak açma
Otomatik kapanma özelliği
Aşırı yük göstergesi
Düşük pil göstergesi
3-düğmeli kullanım
10-kullanıcı belleği
2 yıl garantili
Eki Görüntüle 498656
afiyet olsun canım beğenmene ve içebilmene sevindim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?