Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun Sinemcim, güzel menü :)

Evet kızlar, kaçıranlarınız için anlatayım:

1 ay kadar önce bir eczanede yağ ölçümü yaptırmıştım. Alet (tartı) yağdan başka hiçbir şey ölçmüyordu; hem o yüzden, hem de rakam gözüme çok yüksek geldiği için inanmak istemedim hala da istemiyorum. Aletin bana dediği şey şuydu: vücut yağ oranın = % 40. Bir aralar 85 kg ile diyetisyene başlamıştım, spor da yapmıyordum ve o zamanlar bile çıkan yağ yüzdem % 38 idi.

Ben de düşünmüş, taşınmış ve sizlerden yardım istemeye karar vermiştim. :) Ben kendime objektif bakamam ama siz bakabilirsiniz. Bugünkü halim hakkında düşündüklerinizi lütfen yazın, özellikle % 40 konusunda... Sonuçta gerçek bir rakam da olabilir, herkesin vücudu farklı oluyor. Bu arada bonus olarak size 85 kg halimi (88 yoktu), ve 68 kg halimi koyuyorum. (Tanrım, ne acı... Ne çok şey fark ettiriyormuş 3-5 kilo, inanmazdım bir de... )

85 kg

Veee son halim...

Bu da 68 kg

Fundacim ilk fotoda %40 desen inanırım ama ikinci foto kesinlikle degil.
Hemde hic 73 gibi durmuyorsun bacakların filan incecik:))
Sadece biraz göbüs var sanki:))
O tartı bencede kesinlikle hatalı % 40 yağ oranı demek nerdeyse vücudunun yarısına yakınıyor demek mumkunmu vücudumuzda o kadar su var kemik var kas var onlar nerde yani mantıken mümkün degil
Ayrıca 68 halin super 58 olsan kim bilir ne fıstık olursun:))

Göbüş olmaz mı Tunicim... Kurtulamadım ondan Ben 80 kilolardayken davul gibi bir göbeğim vardı. (Gerçekten davul gibi...) Bacaklarım, kollarım ince kalıyordu. Gün geldi işler değişti, şimdi göbek hala var ama kollarım kalın kalıyor. Bir kıyafet alıyorum süper oturuyor ama kolları hariç Hep koldan bol almak zorunda kalıyorum. Bacaklarımı da kalın buluyorum aslında ben ama... Sen bir tek göbek demişsin, demekki eski göbeğimden sonra bu bana neredeyse sıfır geliyor 58 olacağım umarım canım. İstikrarla devam ediyorum. Okuyabildin mi bilmiyorum, 2 günde 2 kilo aldığımı söylüyordu tartım bana... Ben de bugün kıstım da kıstım. Cumayı 72'den daha fazla görmek istemiyorum.

Bugün öğle yemegimden sonra yediklerim

ara,bir kırmızı erik

akşam:2dilim ekmek kadar kıymalı pide
yarım kase nohut yemeği

ara:1kase yoğurt.
Belki birazdan karpuz yerim

İyi gidiyorum sanki.
Yeşil çayımı da içtim,tarçın ve karanfille güzel bile oldu.tekrar teşekkürler tunicim

Günaydın Kızlar,

bayramdan beri dünyayı yedikten sonra kendime gelmeye çalışıyorum:) ailemin yanında ve tatilde olduğum için de oldukça saldım, diyet yapamıyorum ama biraz biraz dikkat etmeye çalışıyorum.

kahvaltı henüz yapmadım amakahvaltı öncesi 1 nescafe ve 1 hurma yuvarladım:)
kahvaltıma da dikkat edeceğimmm! (gerçi olan akşam oluyor ama:))

Fundacım cepten girdiğim için çok net göremiyorum,yarın eşimin bilgisayarından tekrar bakıcam ama şimdilik şunu söyleyeyim her halinle fıstık gibisin.

Teşekkür ederim Pelincim Fotoları gördükten sonraki yorumlarını bekliyorum yine de...

Çok iyi olmuş aralarla canım :)

Kızlar, o ne geceydi öyle... Benim gibi geçiren oldu mu bilmiyorum ama dondum resmen, buz gibiydi. O kadar uykuluydum ki üşendiğim için ne daha kalın bir şey giyebildim, ne de üzerime fazladan bir şey örtebildim. Ama şöyle düşünüyorum... Vücut ısınmak için de kalori harcıyor ya, artık gece fazladan birkaç gram vermişimdir.

funda tatlım tartı boyle sapıtıyo sakın az yiyip metobolizmanı yavaslatma tatlım benim reng dönemine yakın mısın o zaman şişlik çok olur

Bir hafta falan var canım reglime... Dünden sonra bugün biraz daha umut vaat etti tartım bana ama dur bakalım, cumaya kadar hiçbir kaçak yapmadan devam...

kızlar elif bu haftada ugramadı sizce bu haftada bekleyelım mı ne dersiniz yoksa çıkartalım mı 3 haftayı geçti çünkü

Berivancım ben Elif kim bilemiyorum ama herhalde kaptanımızdan bahsetmiyorsundur. :) Onun da adında geçiyor ya, o yüzden dedim. Bir de benim bildiğim günde 5 gönderi kuralı var, her takım için geçerli değil mi bu, biz pek uygulamıyoruz galiba. Çünkü her üye o kadar paylaşımda bulunmuyor. Yanlış anlaşılmasın, kimseyi suçlamak niyetinde değilim. Gidişatı anlamaya çalışıyorum sadece...

fundacım 68 olan haline bayıldım çok hos olmus çok yakısmıs şimdiki halinde bacaklar kollar ince tunimin de dediği gibi biraz göbek var aman az yıyım deme mazallah sonradan alırsın yavas gitsin bizim gitsin demi ama tombiş halin de tatlı çıkmıs sen benim 91 kiloluk halımı görsen foto yok ama pantolan var bazanım altında 68 hatta 65 i görmüştüm vakti zamanında şimdi 79,8 kılo yum biran önce görmek istiyıyorum

Teşekkür ederim yorumların için :) Sürekli olarak az yiyeyim diye düşünmedim Berivancım, bir günlük ufak çaplı bir şok olsun diye düşündüm. Onu da dün yaptım ve bitti. Şimdi de normal kahvaltımı ediyorum. :)

Ya canım, biz niye verip verip alıyoruz? Niye böyle oluyor? Yeterli hedefi mi koymuyoruz acaba? Bugüne kadar ki kendi kilo verme maceralarımı düşünüyorum da... 88'den 73... 4 yıl sonra yine 88'den 73... Sonra 80'den 68... Hep aynı, hep aynı... Ama hiçbirinde yeteri kadar normal bir kiloda olamadım. Herhalde hep "şişmanım" diye düşündüm ve sonuç olarak tekrar almak kolay oldu çünkü bulunduğum kilolar beni hep bunalıma soktu. Galiba bu yüzden, yani umarım bu yüzdendir. Çünkü sizle beraber buna bir nokta koyacağım ve onu da daha sonra bir noktalı virgüle çevirmek istemiyorum...

fundacım merak etme canım verip koruyacagız canım neden kilo alıyoruz dengesiz beslendiğimiz yenilmememesi gereken yaglı ,hahur içi pasta tarzını tükettiğimiz için aldık bunları hiç mi yemeyecegız hayır yıyecegız 10 gune bı 1 borek yada 1 dilim pasta geri kalan gunler dengeleyerek kılo almayacagız canım

Günaydın arkadaşlar.
Fundacım dediğin gibi zaman zaman yaptığın diyetlerle zayıflayıp sonra zaman içinde yeniden kilo alıyor eski haline geliyorsan yanlış giden bişeyler var demektir,bazı şeyleri sadece diyetteyken değil günlük yaşamımıza da oturtmamız gerekiyor,zayıfken de abartmadan yememiz,hani şu çok kalorili şeyler yediğimizde duyduğumuz suçluluğu o zaman da hissetmemiz ve dengelemeye çalışmamız gerekiyor.mesela ben diyeti bıraktıktan sonra da sürekli tartılırım,1,2kilo almışsam hemen 1hafta hafif yerim kilomu korumaya çalışırım.madem ki bünyemiz kilo almaya müsait,o zaman asla salmak yok,sürekli kontrol bizde olacak.
Ayrıca istanbuldamısın bilmiyorum,evet birkaç gündür özellikle geceler çok serin ama üşümenin kalori harcattığını bilmiyordum

evet kızlar kurban bayramına 2 var ve hedefleri yazalım kı hedefe ilerlemek zevkli olsun
tunituni :
buffy26 :
berivannnn26 :79-72 olacagımı düşünüyorum
benim ruyamsensin:
ergh:
Funda08 :
UmutCan :
Elifezgi:

alıntı yaparak doldurursak daha iyi olur kızlar bakalım hedefler nelermiş :13:

Elifezgi takım kaptanız mı kızlar?
Ergh bir kez yazdı ben geldikten sonra,bir daha görmedim,
benimrüyamsensin arkadaşımızın mesajını bugün gördüm,tanışmamıştık,merhaba diyeyim.

5mesaj yazma zorunluluğu olduğunu bilmiyordum ama ben epey yazıyorum zaten uzun uzun.

Kahvaltımı yazayım arkadaşlar
canım çok istiyordu kaç gündür,bu sabah sucuklu yumurta yedim amaaaaa hiç suçluluk hissetmiyorum çünkü 4,5 dilim sucuğu teflon tavada pişirdim,tavayı evyeye eğip bütün bıraktığı yağı süzdüm,üstüne bir yumurta kırdım,1dilim light ekmekle yedim.az yağlı oldu yani.
Üzerine de 1fincan sütlü kahve içtim

Çok haklısın Pelincim. Abur cuburlara tekrar yumulmaktan alıyorum o kiloları. Ve de yetersiz hareketten. Hareketi eve getirerek o sorunumu çözdüm, kaldı abur cuburdan uzak durmak :) Karbonhidrat düşkünüyüm ben, ordan alıyorum kiloyu. Koca koca sandviçler yapıyorum kendime... Dilim dilim kekler, börekler... Kilo verdikten sonra da uzak durmalı bunlardan, dediğin gibi... :) Ama hedefime ulaşabilirsem artık daha dikkatli olacağımı düşünüyorum. Çünkü 73 kilodayken 2 kilo almak başka şey, 58 kilodayken 2 kilo almak başka şey... Alarmı daha çabuk çalarım o zaman :)

İstanbul'dayım, evet. Son 2 gündür serindi ama üşümekten uyandığım bir bu gece oldu. Ama bu aynı zamanda bugün rahat rahat spor yapabileceğim, havasızlıktan boğulmayacağım demek. Vücut kendini ısıtmak için de kalori harcar canım. Kışın ben daha kolay kilo veririm, belki de o yüzdendir.

tunituni :
buffy26 :
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
benim ruyamsensin:
ergh:
Funda08 : 73 - 68 olurum diye düşünüyorum ama hedefim 66
UmutCan :
Elifezgi:

afiyet olsun canım güzel ve doyurucu bır kahvaltı olmus evet elifefgi kaptanımız izne ayrıldı dönmedi şimdilik kaptan yardımcısı olarak ben varım arkadaşların çogu tatil nedeni ile yogunluk yasıyor ınsallah tatil bitiminde sistemi oturtacagız canım

Benim hedefim 57.biriniz alıntı yapınca benimkini de ekleyebilir mi lütfen.nasıl olucak anlamadım,hepimiz aynı alıntıya nasıl yazıcaz.

Kurban bayramına 2ay var,benim verilecek 4,5kilom var.memlekete gidicem,ordakiler beni son gördüklerinde 71kiloydum.

15gün elazığda,sonra 15gün kadar da mersinde kalıcam,döndüğümde muhtemelen biraz kilo almış olucam,mersindeki tantuniler,kerebiçler,künefeler daha neler neler rüyalarımı süslüyor çünkü,birkaç yılda bir ancak gidebiliyorum.
Dönünce yeniden gelsem beni kabul edermisiniz arkadaşlar,gerçi siz burda olurmusunuz bilmiyorum üç ay sonrasından bahsediyorum

merhaba canım hoşgeldin:) bayramdan beri ben maalesef pek paylaşımda bulunamadım, ailemin yanına gittiğimden pek vakit bulamıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…