Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benden uyarması sadece sen bılırsın canım. ben iyiliğin için soyledim :)

İyiliğim için söylediğini tabiki biliyorum Sinemcim... :)
Ama kakaonun çekirdeğinin çok yağlı olması, toz haline getirilirken o yağın büyük oranda alınıyor olması bana daha gerçeğe yakın geliyor. Çok yağlı olsaydı parmaklarımızın arasında ezdiğimiz zaman parmaklarımız da yağlanırdı diye düşünüyorum. Eğer kakaolu kek yesem, kolay kolay kurtarmayacağı kesin. :) Çünkü o zaman çok kakao yemiş olacağım. Ama benim süte kullandığım 1 tatlı kaşığı kadardır. Zaten sütü genelde sade içerim. Ayda 1 kakaolu içerim. Kışın arada sahlep yaparım. Ama genelde sadedir. Bugün çikolata krizine de girince bari sütü kakaolu yapayım dedim. Yani bir defayla zaten bir şey olmaz. Ama dediklerini tabiki dikkate alıyorum, aksini düşünme... Belki de gerçekten çok yağlıdır, kim bilir... :)

Umarım istediğin gibi olur canım. Ben 68 olurum diye yazmıştım ama acaba zor mu diye düşünüyorum, çok takıyorum kafama galiba, kolay erimiyor yağcıklar... Ama yine de olmak istediğim 66, tabi tahminim tutsa o da mutlu eder beni. :) Bu akşam bayağı yazıştık takımca, ne güzel oldu. Hep böyle olalım :)

sorma bende bugun ramazan hedefimi dusununce moralim bozuldu ama ramazanın etkisi oldu. bu sefer tutturucaz insallah

Heeee demek bu kakao paketlerinin üstünde o yüzden yağı alınmış yazıyormuş.

Canınızı sıkmayın kızlar,forumları okuyun,ramazanda artıya geçmeyen yok gibi,herkes aynı dertten muzdarip.hiç oruç tutmayanlar bile bayramda artılamış (bakınız:ben)

bu saatte yeşil çaylı karışık bitki çayımı içtim,çaykurun teneke kutuda yeşil çayını aldım bugün ama üşendim şimdi demlemedim,poşet çay içtim

Öyle Pelincim, takımların durumu kötü. Ama asıl yarın çıkacak meydana. Birkaç arkadaş pek giremedi bu aralar ama umarım yarın kilo bildiriminde bulunurlar; yoksa sadece 3 kişiyi hesaplayacağız.

Niye 2hafta deneme süresi demişlerki 1olsaymış bari.ben bugünü cuma sanıyorum sabah erkenden kalktım heyecanla tartıldım
kahvaltım kızlar:
sabahın 7sinde uyandım 2kupa yeşil çay içtim
az önce de
1kupa sütlü kahve
1kk peynir
1dilim light ekmek
2yeşil zeytin
az domates
yarım haşlanmış yumurta

çok oldu galiba,ara öğün yapmam artık,zaten çok doyurucu oldu

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

bişey sormak istiyorum
benim doğumdan kalma göbegim var,daha doğrusu göbeğimde yağ birikmesi var,sanki karnıma birkaç kg kuyruk yağı yapıştırılmış gibi duruyor.
Bir egzersiz videosu buldum,8dakika karın egzersizi,epey zorluyor,karnım yanıyor yani anlıyorum ki kaslarım çalışıyor.
Şimdi bilmek istediğim karın kaslaşırken önce birikmiş yağlar erir mi,yoksa altta kaslaşma olur da üste yapışık yağlar öylece kalır mı?
Belki spor yapanınız olmuştur,bilen vardır

İyi niyetli olanlara gereksiz ya da haksız bir uygulama gibi geliyor 2 hafta deneme süresi, değil mi. :) Ben de çok istemiştim ilk girdiğimde tartılayım ama 3 hafta gelmiş geçmiş. O yüzden merak etme Pelincim, zaman zaten çabuk geçiyor. Sen en azından 2 hafta bekleyeceksin sadece. Bak, senle beraber 2 kişi daha çağırmıştık, onlardan hiç ses gelmedi. Benim geldiğim günler 2 kişi daha vardı, birkaç kere yazdılar, sonra ses çıkmadı. Yerinde bir süre aslında 2 hafta, 1 olsa yine cayanlar olur bence. 2'yi doldurduktan sonra bile bir sürü cayan olur.

Kahvaltın güzel ollmuş. Domates, salatalık, yeşillik gibi gıdaları bol tüketebilirsin kalorisi azdır. (Havuç hariç) Çok oldu ara yemeyeyim demişsin.Ara öğün yapmazsan bir süre sonra çok yavaş kilo vermeye başlarsın.Bir dolu duraklama dönemine girersin. Her şeyi dengede tutmanın en kolay yolu ara öğün... Hatta sadece rejim yaparken değil, hayatının geri kalanında da ara öğün yapmalısın.

Günaydın :)
Canım kasları çalıştırmakla o bölgedeki sarkmalar toparlanır ve kaslar gelişir. Ama yağlar bölgesel erimiyor maalesef... Herhangi bir yerinde fazladan biriken yağları eritmek için gerektiği kadar kilo vermek gerekiyor. Vücut yağını % 20 civarına indirmediğin sürece bir yerlerinde yağlar olacaktır. Bazı yerlerinde de daha yoğun olabilir. Bunun tek çaresi genel yağı azaltmak.

tunituni :68
buffy26 :67- 63 cok beklentim yok.
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
benim ruyamsensin:
ergh:
Funda08 : 73 - 68 olurum diye düşünüyorum ama hedefim 66
UmutCan :57
Elifezgi:

ececim sen yazmışmıydın asudecim seninkini de göremedim yazdı isen canım :26:

Selam güzellikler:))
Bugun resmi tatil olunca bizim arkadaslar bı yerlere gidelim dediler ama kız kıza bende esimin evde olmasını fırsat bilip oğlanı ona bırakıp cikicaz birazdan aksama doğru geliriz ins:))
Aksam arkadaslara gidicez bu başka bı program cok oncedendi ve iptal edemedik
Gecede yola cikicaz Ankara'ya
Gördüğünüz gibi yine yogunum yine yogunum:))
Ama seviyorum ben bu yoğunluğu
Çoğunlukla dinlenemesemde evdeyken duramıyorum iste:)

Fundacim su an kilolarımız aynı
Gördümmu Bayram hedeflerimizde aynı
Hep böyle olsun istemiştim aynı kiloda biriyle tatli tatli çekişmek:))
Hadi bakalım beraberce zayıflayalım ins:))

Öpüyorum hepinizi
Kendinize iyi bakın

kızlar forumda dolaşırken karbonatlı su yu gördum kılo verdiriyormus tarifi: 1 lt suya 3-4 ç.kaşık karbonat ,yarım limon sukup ipmek karbonatın etkısını lımon kırıyor mus karbonatın içindeki ph degerı yuksek oldugu için sindirim hızlı olur metobolizma iyi çalışıyormus fikri olan duyan bılen var mı gun içinde 3-4 lt içmek gerekmiç

tatlı kosturmalar ne güzel canım hadi bakalım hayırlı yolculuklar ablacımmmmmmmm

funda bacımmmm nasın günaydın tatlım

Günaydın Berivancım. İyiyim canım, sen nasılsın? :)

Güzel vakit geçir de gel Tunicim. İyi yolculuklar :)
Çekişiriz tabi, hiç problem değil. Hırs... Rekabet... Nihahahahaha

Takımdan bir arkadaş denediğini ama hiç içemediğini, tadının çok kötü olduğunu yazmıştı. Karbonatın tadı kötüdür zaten, içelemeyeceğini düşünüyorum ben de... 3-4 litre de çok fazla değil mi Berivancım? 1-2 bardak olsa tamam. 2.2 lt su zaten yetişkin bir kadının günlük su ihtiyacı. Onun üstüne bir de 4 lt karbonatlı su içmeye kalkarsak patlarız. Bence yeşil çaya devam edelim. Oldum olası mucize su ve çay tariflerine pek inanmadım ben. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…