- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.201
Takımdan bir arkadaş denediğini ama hiç içemediğini, tadının çok kötü olduğunu yazmıştı. Karbonatın tadı kötüdür zaten, içelemeyeceğini düşünüyorum ben de... 3-4 litre de çok fazla değil mi Berivancım? 1-2 bardak olsa tamam. 2.2 lt su zaten yetişkin bir kadının günlük su ihtiyacı. Onun üstüne bir de 4 lt karbonatlı su içmeye kalkarsak patlarız.Bence yeşil çaya devam edelim. Oldum olası mucize su ve çay tariflerine pek inanmadım ben. :)
kızlar forumda dolaşırken karbonatlı su yu gördum kılo verdiriyormus tarifi: 1 lt suya 3-4 ç.kaşık karbonat ,yarım limon sukup ipmek karbonatın etkısını lımon kırıyor mus karbonatın içindeki ph degerı yuksek oldugu için sindirim hızlı olur metobolizma iyi çalışıyormus fikri olan duyan bılen var mı gun içinde 3-4 lt içmek gerekmiç
öyleymiş canım,özellikle karın yağları için iyiymiş ama iğrenç bir tadı var ben denedim içemedim
Öyle Pelincim, takımların durumu kötü. Ama asıl yarın çıkacak meydana. Birkaç arkadaş pek giremedi bu aralar ama umarım yarın kilo bildiriminde bulunurlar; yoksa sadece 3 kişiyi hesaplayacağız.
Niye 2hafta deneme süresi demişlerki 1olsaymış bari.ben bugünü cuma sanıyorum sabah erkenden kalktım heyecanla tartıldım
kahvaltım kızlar:
sabahın 7sinde uyandım 2kupa yeşil çay içtim
az önce de
1kupa sütlü kahve
1kk peynir
1dilim light ekmek
2yeşil zeytin
az domates
yarım haşlanmış yumurta
çok oldu galiba,ara öğün yapmam artık,zaten çok doyurucu oldu
sinemmmmmmmm nasılsın bakalımmmmmmmm yarın bıldırım gunu ve ben hala artı dayım1,2 kılo almıstım sadece 600 gr gitmiş
simdiye kadarki menulerim
sabah
3 kuru kayısı
su
kahve
kahvaltı
sade nesfıt
sut
ara
3 cıgfındık
3 cıg badem
ogle
karpuz
peynır
yarım dılım kepeklı ekmek
kızlar bu arada hergun az badem tavsıye ederim bir makalede okumustum. bademın etkileri icin bir arastırma yapılmıs.
2 ayrı grup yapılmıs. 2 grubada sabah-ogle-aksam aynı mıktar ve ogun verilmiş. tek fark bir gruba extra badem verilmiş her gun ve arastırmanın sonunda badem yıyen grubun kilo vermesi daha randımanlı olmus.
aslında demem o ki badem, ceviz, kuru kayısı, cig fındık gunde 2ser 3er tane olsa da yıyın kızlar. amac yalnızca diyet olmaktan cıksın saglıklı beslenmeye donsun. ondan sonra diyeti bitirdiğimizde bazı alıskanlıklarımız illaki devam eder. ben dıyete basladıgımdan berı her gun illaki yıyorum bir zararını gormedim :)
ayrıca kuru kayısı tuvalet acısından cok yardımcı.
haklısın bacım ne zaman topikten ayrılsam kılo alıyorum yawwwww iyiki varsınız canım yoksa belkıde de 90 olmustum Allah korusun
canım benım sen de ıyıkı varsın hepımız bırbırımıze destek oluyoruz sonucta. Tek basına dıyette ınsan uzun soluklu yapamıyor. Iyisinide kotusunude paylasıyoruz bu cok onemlı bence.
haklısın bacım ne zaman topikten ayrılsam kılo alıyorum yawwwww iyiki varsınız canım yoksa belkıde de 90 olmustum Allah korusun
saol kuşum ıyıyım cok sukur.
canım benım sıkma tatlı canını. bende +900grdaydım ama bendekiler sukur gıttı 900 u attım bır 900de extra attım -ye gectım sukur. stres yapma stres daha da engeller psikoloji cok onemlı bak haftaya patır patır dokulur.
hem normalı dusundugun zaman 1 haftada 600 ıyı rakam sen aldıgını verdıgın ıcın olumsuz bakıyorsun kuşum.
asma yuzunu gul bakiimmmm:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?