Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

malesef yucize arıyorum akıllanmadım hala evdekı ürunlerın haddı hesabı yok ( form çay .5 li çay ,form macunu,keten tohumu,çörek otu ... duydugumu almışım ha bıde kekık suyu iğrençççççççç dı )

öyleymiş canım,özellikle karın yağları için iyiymiş ama iğrenç bir tadı var ben denedim içemedim

Öyle Pelincim, takımların durumu kötü. Ama asıl yarın çıkacak meydana. Birkaç arkadaş pek giremedi bu aralar ama umarım yarın kilo bildiriminde bulunurlar; yoksa sadece 3 kişiyi hesaplayacağız.

bende aynı seyı dusunuyordum, umarım bildirime arkadaslar gelir. artı durumumuz biraz tehlikelide sayıca cok azaldık
dagılmayız umarım.

afıyet olsun..canım bence cok olmamıs az bıle ara ogunu ıptal edıcek bı durum yok bence.

simdiye kadarki menulerim

sabah
3 kuru kayısı
su
kahve

kahvaltı
sade nesfıt
sut

ara
3 cıgfındık
3 cıg badem

ogle
karpuz
peynır
yarım dılım kepeklı ekmek

kızlar bu arada hergun az badem tavsıye ederim bir makalede okumustum. bademın etkileri icin bir arastırma yapılmıs.

2 ayrı grup yapılmıs. 2 grubada sabah-ogle-aksam aynı mıktar ve ogun verilmiş. tek fark bir gruba extra badem verilmiş her gun ve arastırmanın sonunda badem yıyen grubun kilo vermesi daha randımanlı olmus.

aslında demem o ki badem, ceviz, kuru kayısı, cig fındık gunde 2ser 3er tane olsa da yıyın kızlar. amac yalnızca diyet olmaktan cıksın saglıklı beslenmeye donsun. ondan sonra diyeti bitirdiğimizde bazı alıskanlıklarımız illaki devam eder. ben dıyete basladıgımdan berı her gun illaki yıyorum bir zararını gormedim :)
ayrıca kuru kayısı tuvalet acısından cok yardımcı.

sinemmmmmmmm nasılsın bakalımmmmmmmm yarın bıldırım gunu ve ben hala artı dayım 1,2 kılo almıstım sadece 600 gr gitmiş

saol kuşum ıyıyım cok sukur.
canım benım sıkma tatlı canını. bende +900grdaydım ama bendekiler sukur gıttı 900 u attım bır 900de extra attım -ye gectım sukur. stres yapma stres daha da engeller psikoloji cok onemlı bak haftaya patır patır dokulur.
hem normalı dusundugun zaman 1 haftada 600 ıyı rakam sen aldıgını verdıgın ıcın olumsuz bakıyorsun kuşum.
asma yuzunu gul bakiimmmm:111:

maşallahın var menün süper ama az gibi göründü gözüme canım badem kesinlikle haklısın tüketmek gerek

haklısın bacım ne zaman topikten ayrılsam kılo alıyorum yawwwww iyiki varsınız canım yoksa belkıde de 90 olmustum Allah korusun

canım benım sen de ıyıkı varsın hepımız bırbırımıze destek oluyoruz sonucta. tek basına dıyette ınsan uzun soluklu yapamıyor. iyisinide kotusunude paylasıyoruz bu cok onemlı bence.

Geldimmm:))
Super bı gundu
Arkadaşların bahçesine gittik yıllar sonra bisiklete bindim süperdi
Hamakta vardı bir guzel yattık oda süperdi:)

Ordan diger arkadasın yazlıklarına gittik ama nasil guzel bir terası vardı esiyordu hem hava hemde manzarası süperdi:))

Yani guzel bı gundu
Biraz once geldim
Esim dayanamamış oğlanı anneme götürmüş:))
Bende simdi aksam icin hazırlık yapıp valizleri hazırlayıp annemlere gecicem
Bı girip size bakayım dedim o arada
Yoruldumda yahuu:))

Bu arada yolculugunda stresi bastı yani oğlanla nasil olacak 3 gün hayırlısı bakalım:))
Siz neler yaptınız seker Kizlar:))

haklısın bacım ne zaman topikten ayrılsam kılo alıyorum yawwwww iyiki varsınız canım yoksa belkıde de 90 olmustum Allah korusun

Ya Bayram beni mahvetti
Bu düete başlayınca hic ara vermemek lazım
Dediki kac aydır diyetteyim bu Bayram benim mükafatım olsun kasmayayım ödül olsun (
Ama hala toparlanamadim
Sürekli bügünde geçsin yarın guzelce başlayayım diye diye bir hafta daha gecti
Zaten yemeye megilliyim
Bu kiloları aldığım dönemlerde gözüm donmuş gibi yiyordum ve birden şiştim kaldım hatta öylemi bı arkadasım şaşkınlıktan pompayla şisirilmis gibi olmussun demişti yan o kadar çabuk almistimki 10 kiloyu nasil oldu anlamadım bile(
Simdi bu kadar uğraşıp vermisken hop geri almak istemiyorum ama 2 kiloyu aldım bile

Ne guzel yaaa:)))
Öylemi sanki onca kiloyu ben vermedim su an cok umitsizim (

Neyse Kizlar ben çıkıyorum halledeyim su islerimide gideyim oğlumun yanına özledim valla:))
Su 3 gündede kendime gelir eski motivasyonumu kazanırım:))

Kızlar bütün gün pencere takmakla uğraştım. O yüzden giremedim bir türlü. Şu dolgu köpüğü vardır ya, ellerime bulaştı hep. Çıkarmaya çalışmaktan parmaklarım paramparça oldu.

Menümü hiç sormayın, ne yediğimi ben bile bilmiyorum, iş güçten hesabını tutamadım ama bu çok yedim demek değil, merak etmeyin. Sporumu da yapamadım daha. O yüzden hemen şimdi yapayım, bitince günün konuşmalarına cevap vereceğim. :)

Selam kızlar
bugün çok kötü bir gündü,canım oğlum umut düştü,kolu çatlamış,alçıya aldılar,ikimiz de çok ağladık,şimdilik on gün dediler,on gün sonra alçı alınacakmış.
Bir süre gündüzleri gelemiycem,geceleri umudum uyuduktan sonra gelmeye çalışırım.hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…