Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pelincim, çok geçmiş olsun... Sen oğlunla ilgilen tabiki canım, topiği de bize bırak, hem ben akşamları beklerim seni merak etme. Öpüyorum... :)

kızlar yarın bildirımleri erkenden yapalım canlarım umarım herkes bildirimini yapar listemızı çıkartırız

Ben erkenden yapmaya çalışırım canım, öğleden önce kesin yaparım zaten. Ama günün yorgunluğuyla çok uyursam belki 10:00 - 10:30'u bulabilir. Umarım herkes yapar canım ama pek umudum yok... Çünkü giremeyen arkadaşlar oldu, bildirime de girebileceklerini sanmıyorum. Berivancım, şu "cuma yarışmasına katılmak isteyenler" başlığını biraz daha sık takip edebilmen mümkün mü? Bu aralar yazdığı gibi başka takımlar kapıyor adayları. Bize bir şey kalmıyor... O kadar azız ki... Birkaç kişi alalım aramıza, şu kapanma meselesi korkutuyor beni...

haklısın bacım ne zaman topikten ayrılsam kılo alıyorum yawwwww iyiki varsınız canım yoksa belkıde de 90 olmustum Allah korusun

O zaman ayrılma sende canım. Anca beraber kanca beraber.

Tunicim bu kadar karamsar olma. Hepimiz bazen hata yapıp kilo alıyoruz. Ama karamsarlık gelirse, peşinden stres yemekleri, peşinden de kilo gelir. Ve en önemli yapman gereken şey de "bugün geçsin" dememek. O an başla hemen. Kalanı kurtar canım. Bak bayramda ne güzel genç kız gibi olmuşsun demişlerdi sana. Yine pompayla şişirilmiş demesinler.

Kahvaltıda sucuk ve tereyağı mı yedin, afiyet olsun. Kalan günde dengelersin. Dengelemeye niyetliyken nefis bir pastaya dayanamadın mı, yine afiyet olsun; sporunu biraz arttırırsın o gün. Ama bir şeyler yapıp yakalamalısın. Pişmanlığın iradeni ele almasına sakın izin verme. Hem bak hani senle çekişecektik?

Önünde 1 hafta daha var, o haftayı iyi değerlendir canım. Hiçbir zaman geç değildir ama başarıyı ertelemene değer mi?

Bir de takım olarak kurtulmamız gereken bir konu var. O da yiyeceği ödül olarak görmek. Bunu yapmamalıyız arkadaşlar. Tam o düşman yiyeceklerin tadını unutacakken hatırladığımız zaman dayanamıyoruz, devamı geliyor. Başka ödüller bulmalıyız kendimize; ama yemekten vazgeçmeliyiz.

ohh canım sefan olsun valla. iyi olmus keyif yapmıssın biraz.

Ne guzel yaaa:)))
Öylemi sanki onca kiloyu ben vermedim su an cok umitsizim (

Ya neden böyle oldum benn(
Bu ne kasvet bu ne ümitsizlik(

canım hıc moral bozmak yok. tamam yemissin gitmis bitmiş artık pişmanlık yok. ben bırak bayram kacamagını kacamak yapmazken bazen artılara gecıyordum vucut sisiyor odem yapıyor. dusun yemeden kılo almıs gıbısın. hem bahsettiğimiz sukur 10 kılo deıl 2 kılo.

bir de tunicim kacırdıgımız bır nokta varki aslında diyette kacamaktan cok uzak durmamız lazım aslında normalde yesek bu kadar cabuk almayız ama suan diyetin vermis oldugu acıktan oluyor 1 haftada 2 kılo mesela.

yoksa simdi dogruya dogru daha onceki yememızle 200-300 kilo olurduk heralde 70le 80le kalmazdık. :)))
zaten oyuzden her dıyetten sonra koruma programına gecılıyor ya. bız bırazda bunu gormezden gelıyoruz moralımız bozuluyor.
moral bozmak yok ankarada kacamak yok. evine dondugunde tartına cıktıgında gulen bır yüzün olsun tamam mı canım...

Fundacım kesinlikle aynı fikirdeyim bende cok yanlıs buluyorum bu odul olayını. cok guzel bı konuya geldın.

bu konuda benim bir fikrim var...
o odul yemekler yerine..
hergun 1 kenara 1tl koyalım. 1 ayda 30tl olur her ay sonu, eger hedefımıze yakınsak ust bas, aa yok sımdı ustbasa zaman var dersek canta, ayakkabı yadaaaa hedefımıze ulastıgımızda gıymek ıstedıgımız bırsey alabalırız. ayrıca iki ay ıda bırlestirebiliriz. kendimize en guzel odul bence. zaten kılo verme amacımız once saglık sonra gorsel değil mi? yıne gorselımıze odul vermıs oluruz.

canım gecmıs olsun. bpanthen sur ellerine hızlı ıyılestırır.

pelincim cok gecmıs olsun canım.

Günaydın takım! :)

Bugün ve benim için ilk olan bildirimi yapıyorum:

73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5

Böyle yapıyorduk sanırım değil mi, umarım bir hata yapmamışımdır...

Günaydın kızlar
çok şükür oğlum iyi,alçıyı çıkar diye ağlamıyor,kabullendi,ağrısı sızısı da yok ağlamıyor.gözümden hiç ayırmamaya çalışıyorum,düşüp kolunu çarpmasın diye.
Yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz biriniz anlatırmısınız.
Başlangıç kilom 62.5
bugünki kilom 61,2
fark 1,3

çok geçmiş olsun bacımmmmmmmmm kaç yasındaydı oğlun canım birde senin iki hafta oldu mu tatlım :26: buraya başlayalı
bu arada süperrrrr gitmiş kilolar

merhaba bayanlar;

bu hafta sürekli eğitimde geçti zamanım. dolayısıyla vaktim olmadı ve yazamadım kusura bakmayın. sınavımı da verdim ve az önce işyerime geldim çok şükür.

neyse, işyerinde biriken işlerimi toparlamam lazım, çok yazamayacağım. bu hafta listeye alınmasam bile ben yine de bildirimimi yapayım.

62.5 / 62.5 / 0 / % 0

Verdiğin kiloyu 100 ile çarpıp, eski kilona bölüyorsun canım. Çok güzel kilo vermişsin, yüzde 2 yapıyor. Hep böyle devam eder umarım. :)

hoşgeldın canım kolay gelsin bu hafta mı lısteye yazacagız senı gecen hafta yoktum

5. Takım 271. Etap***
tunituni:70,9 (geri dönmek üzere ayrıldı )
buffy26 :
berivannnn26 ( 78.3 /79/-0,7/%-89
benim ruyamsensin:
ergh:
Funda08:73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5(yeni üye hedefi 58 )
elifezgi: izinli
kızlar listemiz bu sekılde
elife bu hafta da izinli yazdık haftaya kadar gelmezse malesef atılacak mail atan oldu mu ben attım görmedi zannedersem dönüsü olmadı

Berivanım, gülüm, balım...
N'olur şu yarışmaya katılmak isteyenler başlığını biraz daha sık takip et. Düdük kadar kaldık. Ya da izin ver ben takip edeyim. Bugünlerde herkes pusuya yatmış durumda, yazanı resmen dakikalar içinde kapıyorlar. Listemiz içler acısı... Kapanmasın takımımız...

bak iste bu süperr olur tatlım çalıştıgım için takip edemiyorum bu görevi seve seve yapabilirsin çagır gelsınler nasıl olsa 2 haftalık deneme süresi var gidecek kalacak belli oluyo tatlım

Son düzenleme:
bak iste bu süperr olur tatlım çalıştıgım için takip edemiyorum bu görevi seve seve yapabilirsin agır gelsınler nasıl olsa 2 haftalık deneme süresi var gidecek kalacak belli oluyo tatlım

Çok teşekkür ederim canım. :) Haftanın yarısını zaten bilgisayar başında geçiriyorum. Kesin kaparım adayları Artar umarım üye sayımız :)

canım tuni sadece bu hafta izinli değilmiydi ?

Günaydın takım! :)

Bugün ve benim için ilk olan bildirimi yapıyorum:

73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5

Böyle yapıyorduk sanırım değil mi, umarım bir hata yapmamışımdır...

tebrikler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…