- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.221
Selam kızlar
bugün çok kötü bir gündü,canım oğlum umut düştü,kolu çatlamış,alçıya aldılar,ikimiz de çok ağladık,şimdilik on gün dediler,on gün sonra alçı alınacakmış.
Bir süre gündüzleri gelemiycem,geceleri umudum uyuduktan sonra gelmeye çalışırım.hoşçakalın
kızlar yarın bildirımleri erkenden yapalım canlarım umarım herkes bildirimini yapar listemızı çıkartırız
haklısın bacım ne zaman topikten ayrılsam kılo alıyorum yawwwww iyiki varsınız canım yoksa belkıde de 90 olmustum Allah korusun
Ya Bayram beni mahvetti
Bu düete başlayınca hic ara vermemek lazım
Dediki kac aydır diyetteyim bu Bayram benim mükafatım olsun kasmayayım ödül olsun(
Ama hala toparlanamadim
Sürekli bügünde geçsin yarın guzelce başlayayım diye diye bir hafta daha gecti
Zaten yemeye megilliyim
Bu kiloları aldığım dönemlerde gözüm donmuş gibi yiyordum ve birden şiştim kaldım hatta öylemi bı arkadasım şaşkınlıktan pompayla şisirilmis gibi olmussun demişti yan o kadar çabuk almistimki 10 kiloyu nasil oldu anlamadım bile(
Simdi bu kadar uğraşıp vermisken hop geri almak istemiyorum ama 2 kiloyu aldım bile
Geldimmm:))
Super bı gundu
Arkadaşların bahçesine gittik yıllar sonra bisiklete bindim süperdi
Hamakta vardı bir guzel yattık oda süperdi:)
Ordan diger arkadasın yazlıklarına gittik ama nasil guzel bir terası vardı esiyordu hem hava hemde manzarası süperdi:))
Yani guzel bı gundu
Biraz once geldim
Esim dayanamamış oğlanı anneme götürmüş:))
Bende simdi aksam icin hazırlık yapıp valizleri hazırlayıp annemlere gecicem
Bı girip size bakayım dedim o arada
Yoruldumda yahuu:))
Bu arada yolculugunda stresi bastı yani oğlanla nasil olacak 3 gün hayırlısı bakalım:))
Siz neler yaptınız seker Kizlar:))
Ya Bayram beni mahvetti
Bu düete başlayınca hic ara vermemek lazım
Dediki kac aydır diyetteyim bu Bayram benim mükafatım olsun kasmayayım ödül olsun(
Ama hala toparlanamadim
Sürekli bügünde geçsin yarın guzelce başlayayım diye diye bir hafta daha gecti
Zaten yemeye megilliyim
Bu kiloları aldığım dönemlerde gözüm donmuş gibi yiyordum ve birden şiştim kaldım hatta öylemi bı arkadasım şaşkınlıktan pompayla şisirilmis gibi olmussun demişti yan o kadar çabuk almistimki 10 kiloyu nasil oldu anlamadım bile(
Simdi bu kadar uğraşıp vermisken hop geri almak istemiyorum ama 2 kiloyu aldım bile
Ne guzel yaaa:)))
Öylemi sanki onca kiloyu ben vermedim su an cok umitsizim(
Ya neden böyle oldum benn(
Bu ne kasvet bu ne ümitsizlik(
Ben erkenden yapmaya çalışırım canım, öğleden önce kesin yaparım zaten. Ama günün yorgunluğuyla çok uyursam belki 10:00 - 10:30'u bulabilir. Umarım herkes yapar canım ama pek umudum yok...Çünkü giremeyen arkadaşlar oldu, bildirime de girebileceklerini sanmıyorum. Berivancım, şu "cuma yarışmasına katılmak isteyenler" başlığını biraz daha sık takip edebilmen mümkün mü? Bu aralar yazdığı gibi başka takımlar kapıyor adayları. Bize bir şey kalmıyor... O kadar azız ki... Birkaç kişi alalım aramıza, şu kapanma meselesi korkutuyor beni...
O zaman ayrılma sende canım.Anca beraber kanca beraber.
Tunicim bu kadar karamsar olma. Hepimiz bazen hata yapıp kilo alıyoruz. Ama karamsarlık gelirse, peşinden stres yemekleri, peşinden de kilo gelir. Ve en önemli yapman gereken şey de "bugün geçsin" dememek. O an başla hemen. Kalanı kurtar canım. Bak bayramda ne güzel genç kız gibi olmuşsun demişlerdi sana. Yine pompayla şişirilmiş demesinler.
Kahvaltıda sucuk ve tereyağı mı yedin, afiyet olsun. Kalan günde dengelersin. Dengelemeye niyetliyken nefis bir pastaya dayanamadın mı, yine afiyet olsun; sporunu biraz arttırırsın o gün. Ama bir şeyler yapıp yakalamalısın. Pişmanlığın iradeni ele almasına sakın izin verme. Hem bak hani senle çekişecektik?
Önünde 1 hafta daha var, o haftayı iyi değerlendir canım. Hiçbir zaman geç değildir ama başarıyı ertelemene değer mi?
Bir de takım olarak kurtulmamız gereken bir konu var. O da yiyeceği ödül olarak görmek. Bunu yapmamalıyız arkadaşlar. Tam o düşman yiyeceklerin tadını unutacakken hatırladığımız zaman dayanamıyoruz, devamı geliyor. Başka ödüller bulmalıyız kendimize; ama yemekten vazgeçmeliyiz.
Kızlar bütün gün pencere takmakla uğraştım. O yüzden giremedim bir türlü. Şu dolgu köpüğü vardır ya, ellerime bulaştı hep. Çıkarmaya çalışmaktan parmaklarım paramparça oldu.
Menümü hiç sormayın, ne yediğimi ben bile bilmiyorum, iş güçten hesabını tutamadım ama bu çok yedim demek değil, merak etmeyin. Sporumu da yapamadım daha. O yüzden hemen şimdi yapayım, bitince günün konuşmalarına cevap vereceğim. :)
Selam kızlar
bugün çok kötü bir gündü,canım oğlum umut düştü,kolu çatlamış,alçıya aldılar,ikimiz de çok ağladık,şimdilik on gün dediler,on gün sonra alçı alınacakmış.
Bir süre gündüzleri gelemiycem,geceleri umudum uyuduktan sonra gelmeye çalışırım.hoşçakalın
Günaydın takım! :)
Bugün ve benim için ilk olan bildirimi yapıyorum:
73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5
Böyle yapıyorduk sanırım değil mi, umarım bir hata yapmamışımdır...
Günaydın kızlar
çok şükür oğlum iyi,alçıyı çıkar diye ağlamıyor,kabullendi,ağrısı sızısı da yok ağlamıyor.gözümden hiç ayırmamaya çalışıyorum,düşüp kolunu çarpmasın diye.
Yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz biriniz anlatırmısınız.
Başlangıç kilom 62.5
bugünki kilom 61,2
fark 1,3
Günaydın kızlar
çok şükür oğlum iyi,alçıyı çıkar diye ağlamıyor,kabullendi,ağrısı sızısı da yok ağlamıyor.gözümden hiç ayırmamaya çalışıyorum,düşüp kolunu çarpmasın diye.
Başlangıç kilom 62.5
bugünki kilom 61,2
fark 1,3
merhaba bayanlar;
bu hafta sürekli eğitimde geçti zamanım. dolayısıyla vaktim olmadı ve yazamadım kusura bakmayın. sınavımı da verdim ve az önce işyerime geldim çok şükür.
neyse, işyerinde biriken işlerimi toparlamam lazım, çok yazamayacağım. bu hafta listeye alınmasam bile ben yine de bildirimimi yapayım.
62.5 / 62.5 / 0 / % 0
Berivanım, gülüm, balım...
N'olur şu yarışmaya katılmak isteyenler başlığını biraz daha sık takip et. Düdük kadar kaldık.Ya da izin ver ben takip edeyim. Bugünlerde herkes pusuya yatmış durumda, yazanı resmen dakikalar içinde kapıyorlar. Listemiz içler acısı... Kapanmasın takımımız...
bak iste bu süperr olur tatlım çalıştıgım için takip edemiyorum bu görevi seve seve yapabilirsin agır gelsınler nasıl olsa 2 haftalık deneme süresi var gidecek kalacak belli oluyo tatlım
5. Takım 271. Etap***
tunituni:70,9 (geri dönmek üzere ayrıldı )
buffy26 :
berivannnn26 ( 78.3 /79/-0,7/%-89
benim ruyamsensin:
ergh:
Funda08:73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5(yeni üye hedefi 58 )
elifezgi: izinli
kızlar listemiz bu sekılde
elife bu hafta da izinli yazdık haftaya kadar gelmezse malesef atılacak mail atan oldu mu ben attım görmedi zannedersem dönüsü olmadı
Günaydın takım! :)
Bugün ve benim için ilk olan bildirimi yapıyorum:
73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5
Böyle yapıyorduk sanırım değil mi, umarım bir hata yapmamışımdır...
Günaydın kızlar
Başlangıç kilom 62.5
bugünki kilom 61,2
fark 1,3
canım tuni sadece bu hafta izinli değilmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?