- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.241
tebrikler kızlar
selam kızlar
gec kaldım bıraz
oncekı hafta 66.9
bu hafta 66
66.9 / 66 / 0.9 / 1.3
öyle olması lazım canım. "bu hafta izinli sayın." demişti. Karışıklık oldu galiba... :44:
çok teşekkür ederim canım. :) haftanın yarısını zaten bilgisayar başında geçiriyorum. Kesin kaparım adaylarıArtar umarım üye sayımız :)
Sana da tebrikler Sinemcim. :) % 1.3 harika bir oran.
harikasın masallahınız var kızlar ben dde biran önce - den kurtulmam gere k
evet tatlım bu haftalık izinli o yüzden geri dönmek üzere ayrı dedım yanlış mı oldu acep:26:
evet tatlım bu haftalık izinli o yüzden geri dönmek üzere ayrı dedım yanlış mı oldu acep:26:
yanlızca izinli yazsan yeterli olur bence canım.
merhaba kızlar, ben de kilo vermek istiyorum, yardımcı olun, desteğe ihtiyacım var, psikolojim fena ama güçlü duruyorum yine de, umudum var, bu işi bitirmeye kararlıyım, berivannn ın davetiyle burayım, inşallah tez zamanda kurtulurum bu sıkıntıdan :/
boyum: 1.59
kilom: 82
beden kitle indeksim : 32.4
bugün diyete başladım, mönümü yazıcam, bana kurallar hakkında cevap atarsanız süper olucak
uyanınca: 2 bardak su
kahvaltım: 2 dilim ruşeymli ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, salata, şekersiz çay
ara: 1 fincan yağsız sütlü kahve
öğlen: 3 köfte, 1 dilim ekmek, ayran, salata
ara: 2 kaşık yulaf, bardak yoğurt, 1 elma
akşam: 1 kase mercimek çorba, 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye, yoğurt
ara: 1 armut
yürüme bandım ve yoda cd lerim var, yürüme bandında 20 dakka yürüyim diyorum, yoga ne zaman yapılmalı beni aydınlatırmısınızzz , şimdiden teşekkürler,
merhaba kızlar, ben de kilo vermek istiyorum, yardımcı olun, desteğe ihtiyacım var, psikolojim fena ama güçlü duruyorum yine de, umudum var, bu işi bitirmeye kararlıyım, berivannn ın davetiyle burayım, inşallah tez zamanda kurtulurum bu sıkıntıdan :/
bugün diyete başladım, mönümü yazıcam, bana kurallar hakkında cevap atarsanız süper olucak
kahvaltım: 2 dilim ruşeymli ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, salata, şekersiz çay
yürüme bandım ve yoda cd lerim var, yürüme bandında 20 dakka yürüyim diyorum, yoga ne zaman yapılmalı beni aydınlatırmısınızzz , şimdiden teşekkürler,
5. TAKIM 272. ETAP
tunituni:70,9(izinli )
buffy26 :66.9 / 66 / 0.9 / 1.3
berivannnn26 ( 78.3 /79/-0,7/%-89
benim ruyamsensin:
ergh:
Funda08:73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5(yeni üye hedefi 58 )
elifezgi: (izinli)
ufakdan listeyı tamamlayalım kızlar
kendimden bahsediyim biraz27 yaşındayım, yengeç burcuyum, bekarım öğretmenim, ancak atanamadım, 2013 kpss için kursa yazıldım 1 ay sonra başlıcak inşallah, çalışmıyorum, 5 sene özel ders verdikten sonra kendimi nadasa bıraktım, gezmeyi ve kitap okumayı çok seviyorum. Kullandığım herhangi bir ilacım yok, herhangi bir hastalığım yok allaha şükür, bazen direncim düşünce vitamin alıyorum, spor yapma gibi bir alışkanlığım yok ama kazandırmaya çalışıcam bu süreçte, bakalım... heyecanlıyım ne kadar vericem bu hafta diye
hosgeldin canım
hergun menu paylasımı yapıyoruz. tabıkı bırbırımızı tatlı tatlı uyarıyoruz :) menu bıldırımıyle hem ne yedıgımız bılıyoruz hem ustumuzde objektıf gozler oluyor :) ıkı hafta deneme suresı dedıgımız bır zaman var ama bu ıkı hafta sadece takımlar yarısmasına kılonu bıldırmıyoruz baska hıc bır eksısı yok ıcerde yanı burda aynı sekıldeyız. tartı gunumuz cuma.
benim tavsiyem burda mumkun oldugunca paylasım yap. ilk zamanlar irade kontrolu hep zor oluyor bızde elimizden geldıgınce destek oluruz.
spor ıcınde 20 dk ıyı bır baslangıc bencede 1 hafta devam et bence 20dk sonrakı hafta 10dk artırırsın. ama yoga hakkında sıfır bılgıye sahıbım desem yerıdır.
bende hep sonu gelmeyen dıyetler yaptım klasık..
mayısta basladım yıne yenıden...
ama burda o kadar motıve olunuyorkı sukur bu defa bırakmadım 3.5 ay oldu 12 kılo verdım.
tecrubeye sabıt soyluyorum burdan 1 hafta uzaklasınca hemen salmaya baslıyoruz o yuzden bol cene yapıyoruz burda mumkun oldugunca :) yanlısmıyım kızlar :)
***13. TAKIM 271. ETAP ***
bilgen35 ( 89.5 /89.5 /0 / %0 )Geri dönmek üzere ayrıldı.
goncagulll (75.2/74.9 /0.3 / %0.40 )
Kbra23 ( 77 /77 /0 / %0 )
mersinli42 ( 75 /74 /1 / % 1.33)
nurgulguney ( 56.1/56.1 / 0/ % 0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
tadLi ( 54.7 /54.5 /0.02 / % 0.04) 261.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 10'a bölündü.
pia ( 66.4 /67.2/ -0.16/ % -0.24) 266.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 5'e bölündü.
UZAYIM ( 63/ 62.9/ 0.1/ %0.16 )
yasminyaso ( 83.5 / 83.5/0 / %0 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI: %0.18
Kızlar ben 13 takım kaptan yardımcısı Kübra Listemizi kontrol edermisiniz... ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?