Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar, ben de kilo vermek istiyorum, yardımcı olun, desteğe ihtiyacım var, psikolojim fena ama güçlü duruyorum yine de, umudum var, bu işi bitirmeye kararlıyım, berivannn ın davetiyle burayım, inşallah tez zamanda kurtulurum bu sıkıntıdan :/

boyum: 1.59
kilom: 82
beden kitle indeksim : 32.4

bugün diyete başladım, mönümü yazıcam, bana kurallar hakkında cevap atarsanız süper olucak

uyanınca: 2 bardak su
kahvaltım: 2 dilim ruşeymli ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, salata, şekersiz çay
ara: 1 fincan yağsız sütlü kahve
öğlen: 3 köfte, 1 dilim ekmek, ayran, salata
ara: 2 kaşık yulaf, bardak yoğurt, 1 elma
akşam: 1 kase mercimek çorba, 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye, yoğurt
ara: 1 armut

yürüme bandım ve yoda cd lerim var, yürüme bandında 20 dakka yürüyim diyorum, yoga ne zaman yapılmalı beni aydınlatırmısınızzz , şimdiden teşekkürler,

Hoşgeldin canım :) Umudun olsun tabi, hepimiz birbirimize destek için burdayız. Kendinden bahseder misin bize biraz? :)
Menülerin güzel, ama biraz daha ekleme yapabilirsin, çok az daha...
Başlangıç için 20 dakika yürüyüş güzel olur. Zamanla arttırırsın. Yoga hiç yapmadım, o yüzden bir fikrim yok...

hoşgeldinnnnnnn canımmmmmmmmm 2 haftalık deneme süren var tatlım sıkma canını hepimiz bu amacla buradayız motıvasyon destek hersekilde yardım ederız canım menün çok güzel tatlımmmm böyle giderse zaten kilolar tıkır tıkr gidecek yürüyüş bandı için 20 dk çokçok az canım yaglar yarım saat içinde eriyo o yuzden en az 30-40 dk binmen gerek yoda hakkında malesef bilgim yok canımm

5. TAKIM 272. ETAP
tunituni:70,9(izinli )
buffy26 :66.9 / 66 / 0.9 / 1.3
berivannnn26 ( 78.3 /79/-0,7/%-89
benim ruyamsensin:
ergh:
Funda08:73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5(yeni üye hedefi 58 )
elifezgi: (izinli)

ufakdan listeyı tamamlayalım kızlar

kendimden bahsediyim biraz 27 yaşındayım, yengeç burcuyum, bekarım öğretmenim, ancak atanamadım, 2013 kpss için kursa yazıldım 1 ay sonra başlıcak inşallah, çalışmıyorum, 5 sene özel ders verdikten sonra kendimi nadasa bıraktım, gezmeyi ve kitap okumayı çok seviyorum. Kullandığım herhangi bir ilacım yok, herhangi bir hastalığım yok allaha şükür, bazen direncim düşünce vitamin alıyorum, spor yapma gibi bir alışkanlığım yok ama kazandırmaya çalışıcam bu süreçte, bakalım... heyecanlıyım ne kadar vericem bu hafta diye

Berivancım kendi yüzdende ufak bir rakam hatası yapmışsın, bu şekilde olacak:

5. TAKIM 272. ETAP
tunituni (70,9) (izinli )
buffy26 (66.9 / 66 / 0.9 / % 1.3)
berivannnn26 ( 78.3 / 79 / -0,7 / %-0.89
benim ruyamsensin:
ergh:
Funda08: (73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5) (yeni üye hedefi 58 )
elifezgi: (izinli)

hosgeldin canım
hergun menu paylasımı yapıyoruz. tabıkı bırbırımızı tatlı tatlı uyarıyoruz :) menu bıldırımıyle hem ne yedıgımız bılıyoruz hem ustumuzde objektıf gozler oluyor :) ıkı hafta deneme suresı dedıgımız bır zaman var ama bu ıkı hafta sadece takımlar yarısmasına kılonu bıldırmıyoruz baska hıc bır eksısı yok ıcerde yanı burda aynı sekıldeyız. tartı gunumuz cuma.
benim tavsiyem burda mumkun oldugunca paylasım yap. ilk zamanlar irade kontrolu hep zor oluyor bızde elimizden geldıgınce destek oluruz.
spor ıcınde 20 dk ıyı bır baslangıc bencede 1 hafta devam et bence 20dk sonrakı hafta 10dk artırırsın. ama yoga hakkında sıfır bılgıye sahıbım desem yerıdır.
bende hep sonu gelmeyen dıyetler yaptım klasık..
mayısta basladım yıne yenıden...
ama burda o kadar motıve olunuyorkı sukur bu defa bırakmadım 3.5 ay oldu 12 kılo verdım.
tecrubeye sabıt soyluyorum burdan 1 hafta uzaklasınca hemen salmaya baslıyoruz o yuzden bol cene yapıyoruz burda mumkun oldugunca :) yanlısmıyım kızlar :)

Memnun oldum canım. Ben Funda. :) İsmini yazmamışsın, bir sakıncası yoksa öğrenebilir miyiz? :)
Elinin altında yürüyüş bandı varken spor daha kolay olur. Açarsın bir film, geçersin karşısına yürürsün :) Rejimi mutlaka sporla desteklemen gerekiyor. Böylece hem duraklama dönemlerine daha az girer, daha çabuk atlatırsın. Hem de aynı süre içinde 2 katı kilo verirsin. Ben de çok severim kitapları bu arada, özellikle de fantastik kurguları :)

Çok haklısın Sinemcim. :) Topiğe olduğunca sadık ve bağlı olmak gerekiyor. Motivasyona çok faydası oluyor.

Kızlar ben 13 takım kaptan yardımcısı Kübra Listemizi kontrol edermisiniz... ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…