Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bişey sormak istiyorum gün icin de mı 5 kere paylaşımda bulun,ak zorundayız ben normalde ev isleri falan cocuklar gündüz pek giremiyorum ama geceleri hic ayrılmam bu topikten artık mutlaka buradayım ....

funda kız 25 varmısın sen ben 21-22 sanıyordum

25'im doldu bile Berivancım... Biraz küçük gösterdiğimi söylerler ama... Ben çok yazmışımdır yaşımı buraya... :)

58 kilo olsam yeter diyorum daha fazla verirsem yüzüm cok çöküyor....

Tamam canım, güzel bir hedefin var. Artık hep beraber vereceğiz o kiloları.

Bişey sormak istiyorum gün icin de mı 5 kere paylaşımda bulun,ak zorundayız ben normalde ev isleri falan cocuklar gündüz pek giremiyorum ama geceleri hic ayrılmam bu topikten artık mutlaka buradayım ....

Gündüz ya da gece olması fark etmez. Gün içinde fırsat buldukça yazarsın, açıklarını da gece kapatırsın canım.

hosgeldin misafir tabi kılo verıyoruz kafana uyarsa gel tanısalım bizinle kılo vermeye devam et 2 haftalık deneme süremız var menu ve paylasımlar yaptıkca çok daha rahat gıdıyor kılolar

Teşekkür ederim.Menü belli zaten listenin dışına felan çıktığım yok çok pis kafaya koydum bu sefer gidicek bu kilolar:)))

çocuk yetıstırıyorsun canım 2 tane kim bilir ne kadar zordur evde isen girebilirsın foruma hep ne guzel kılolarr gıdecek

İnşallah arkadaslar bu sefer gercekten cok istiyorum kilo vermek 2 cocuk gercekten cok zor bı de tek basına olunca daha da zor (anne kayın valide teyze) gibi yardım edecek kisilerinin bulunmaması

İnşallah arkadaslar bu sefer gercekten cok istiyorum kilo vermek 2 cocuk gercekten cok zor bı de tek basına olunca daha da zor (anne kayın valide teyze) gibi yardım edecek kisilerinin bulunmaması

Bu yüzden buradayız zaten. :) Halden anlayan insan olmasa rejim yapmak neredeyse imkansız olur hep. :)

Son düzenleme:

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım kızım büyüdü artık işte ama oğlum 4 yaşında ve çok hareketli yardım edicek kimse yok.E napıyosun bunalınca yiyuosun iyi bilirim bu durumu yanında olmaya çalışırım ama konuşmak istersen ben burdayım eminim diğer arkadaşlar da öledir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…