- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.281
Ben de 25 yaşındayım Arzucum, bekarım. Hedef kilon kaç? :
58 kilo olsam yeter diyorum daha fazla verirsem yüzüm cok çöküyor....
funda kız 25 varmısın sen ben 21-22 sanıyordum
58 kilo olsam yeter diyorum daha fazla verirsem yüzüm cok çöküyor....
Bişey sormak istiyorum gün icin de mı 5 kere paylaşımda bulun,ak zorundayız ben normalde ev isleri falan cocuklar gündüz pek giremiyorum ama geceleri hic ayrılmam bu topikten artık mutlaka buradayım ....
Evet evdeyim maalesef iki çocukla çalısmam çok zor âmin canim teşekkür ederim
Kilomu verenler var burda nedir:))) Bendemi gelsem napsam diyetimin 2. günü hiç de fena gitmiyorum hani:))))
Kilomu verenler var burda nedir:))) Bendemi gelsem napsam diyetimin 2. günü hiç de fena gitmiyorum hani:))))
hosgeldin misafir tabi kılo verıyoruz kafana uyarsa gel tanısalım bizinle kılo vermeye devam et 2 haftalık deneme süremız var menu ve paylasımlar yaptıkca çok daha rahat gıdıyor kılolar
Gündüz ya da gece olması fark etmez. Gün içinde fırsat buldukça yazarsın, açıklarını da gece kapatırsın canım.
Gel tabiki canım, Hande galiba adın... :) Çok seviniriz bize katılmana...
Hoşbulduk burda Hande evet.Bakalım işte yalnız zor bu işler birlikden kuvvet doğar
çocuk yetıstırıyorsun canım 2 tane kim bilir ne kadar zordur evde isen girebilirsın foruma hep ne guzel kılolarr gıdecek
İnşallah arkadaslar bu sefer gercekten cok istiyorum kilo vermek 2 cocuk gercekten cok zor bı de tek basına olunca daha da zor (anne kayın valide teyze) gibi yardım edecek kisilerinin bulunmaması
İnşallah arkadaslar bu sefer gercekten cok istiyorum kilo vermek 2 cocuk gercekten cok zor bı de tek basına olunca daha da zor (anne kayın valide teyze) gibi yardım edecek kisilerinin bulunmaması
hayırlısı olsun canım yasları cınsıyetı nedır canım
Bu yüzden buradayız zaten. :) Halden anlayan insan olmasa rejim yapmak neredeyse imkansız olur hep. :)
kesınlıkle canım kilon yasın boyun uyguladıgın dıyet nedır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?