- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.261
Ben bir hata görmedim canım. :) Hesaplara baktım tek tek.
ergh(64,8/65,1/+0,3/+% 0,46)
kızlar geçen gün işe başlama durumumdan bahsetmiştim bu hafta evrakları toparlama ve biraz üstbaş alışverişiyle geçti. pazartesi günü işe başlıyorum buraya girmem artık çok zor olacak hele bi de okul da başlayıncanapalım kızlar bir akıl verin takımdan ayrılayım mı ya da cumaları gelip bildirim yapayım mı yine ??
hosgeldin canım
hergun menu paylasımı yapıyoruz. tabıkı bırbırımızı tatlı tatlı uyarıyoruz :) menu bıldırımıyle hem ne yedıgımız bılıyoruz hem ustumuzde objektıf gozler oluyor :) ıkı hafta deneme suresı dedıgımız bır zaman var ama bu ıkı hafta sadece takımlar yarısmasına kılonu bıldırmıyoruz baska hıc bır eksısı yok ıcerde yanı burda aynı sekıldeyız. tartı gunumuz cuma.
benim tavsiyem burda mumkun oldugunca paylasım yap. ilk zamanlar irade kontrolu hep zor oluyor bızde elimizden geldıgınce destek oluruz.
spor ıcınde 20 dk ıyı bır baslangıc bencede 1 hafta devam et bence 20dk sonrakı hafta 10dk artırırsın. ama yoga hakkında sıfır bılgıye sahıbım desem yerıdır.
bende hep sonu gelmeyen dıyetler yaptım klasık..
mayısta basladım yıne yenıden...
ama burda o kadar motıve olunuyorkı sukur bu defa bırakmadım 3.5 ay oldu 12 kılo verdım.
tecrubeye sabıt soyluyorum burdan 1 hafta uzaklasınca hemen salmaya baslıyoruz o yuzden bol cene yapıyoruz burda mumkun oldugunca :) yanlısmıyım kızlar :)
Kızlar süpersiniz hızınıza yetişemedim,birkaç saat içinde sayfalar dolsus yazı olmuş,alıntı yapmadan yazayım,
verdiğim kiloyu tebrik eden ve oğlum için geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Ben 2haftayı doldurmadım,bu ilk cumam,o yüzden takım için bişey ifade etmiyor verdiğim kilo.
Ayrıca şu hesaplama işleri de zormuş,takım kaptanlarının işi zor valla.
Yeni arkadaşımız varmış,
lajverdi hoşgeldin
azimli ol,birgün buraya yazdığın bu ilk mesajı bulup gülümsersin inşallah,onlarca kilo vermiş olursun.ben buldum ve güldüm,71kiloyken yazmışım,şimdi 61im.o zamanlar 64olabilsem keşke derdim,oldum geçtim bile şimdi 57olucam.istemek yetiyor.benim boyum da 157.dün eski kotlarımı denedim,3,4yıllık,hepsi de oldu.
Berivancım oğlumu sormuşsun,iki buçuk yaşında.
Sonra yine gelip yuediklerimi yazıcam,oğlumla ilgilenmem lazım
5. TAKIM 272. ETAP
tunituni (70,9) (izinli )
buffy26 (66.9 / 66 / 0.9 / % 1.3)
berivannnn26 ( 78.3 / 79 /+0,7 / %-0.89
benim ruyamsensin:
ergh:ergh(64,8/65,1/+0,3/+%- 0,46)
Funda08: (73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5) (yeni üye hedefi 58 )
elifezgi: (izinli)
5. TAKIM ORTALAMASI:%1,45
benim ruyamsensin:bildirimde bulunmadı mı yazalım kızlar fikir verin bekleyelim mi birazdaha net gider giye korkuyorum rica etsem kontrol eder misiniz kardeş takıma gondereyım
Berivancım biraz karışıklık olmuş. Benim yazdığın şekilde olması gerekiyor sanırım:
5. TAKIM 272. ETAP
tunituni (70.9) (izinli )
buffy26 (66.9 / 66 / 0.9 / % 1.34)
berivannnn26 ( 78.3 / 79 /-0.7 / %-0.89)
benim ruyamsensin:
ergh (64.8 / 65.1 / 0.3 / % -0.46)
Funda08 (73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5) (yeni üye hedefi 58 )
elifezgi (izinli)
5. TAKIM ORTALAMASI: % 0.21
Bildirimde bulunmadı yaz canım, saat de ilerledi çünkü...
hakılsın canım paylastımm çok tesekkür ederım canım çok sağol
Merhaba BErivan özelden msj atamadım daha hakkım yok mus ona 5. Takıma katılmak istiyorum yalnız neler yapmam lazım bilgilendirirseniz çok sevinirim...
Merhaba BErivan özelden msj atamadım daha hakkım yok mus ona 5. Takıma katılmak istiyorum yalnız neler yapmam lazım bilgilendirirseniz çok sevinirim...
O zaman hoşbulduk diyelim ben arzu 32 yaşındayım 1.59 boyunda 66 kiloyum 2 cocuk annesiyim ......
O zaman hoşbulduk diyelim ben arzu 32 yaşındayım 1.59 boyunda 66 kiloyum 2 cocuk annesiyim ......
Ben de 25 yaşındayım Arzucum, bekarım. Hedef kilon kaç? :)
arzucum evhanımı mısın Allah bagıslasın canım çocuklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?