Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef kilon kaç Handecim? Bir de nasıl bir liste uyguluyorsun, kısaca anlatabilir misin?

Hedef kilon kaç Handecim? Bir de nasıl bir liste uyguluyorsun, kısaca anlatabilir misin?

Funda cım hedef kilo 60 şimdilik 58 hayalim ama yüzüm çok çöker diye 60 diyorum.Listemi kısaca paylaşabilirim tabiki.

Uyanınca : bir bardak ılık su
Kahvaltı : 2 dilim tam buğday ekmeği,bir kibrit kutusu kadar peynir,bir haşlanmış yumurta,bir tatlı kaşığı reçel veya bal,dmts yeşillik sınırsız.
Ara : 2 porsiyon meyve,1 çay bardağı yarım yağlı süt veya 2 yemek kaşığı yoğurt.
Öğle : 1 kepçe çorba,2 köfte kadar et veya eşit yicekler,2 ince dilim buğday ekmeği,salata yağsız.
Ara : 1 porsiyon meyve,5 adet badem veya fındık.
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği,2 dilim buğday ekmeği,salata yağsız,4 yemek kaşığı yoğurt kaymaksız.
Ara : 2 porsiyon meyve,2 yemek kaşığı kaymaksız yoğurt.
Her ana öğün den önce iki bardak su içilicek.Günde 3 fincan yeşil çay ve yapılabiliyosa 30 dk yürüyüş (benim oğlum var yürüyüş yapamıyorum ama müzik açıp oynuyorum:))))

bu şekilde iki gündür bozmadım bakalım böle devam ederim inşallah:)

wawwwwwwww bunları yapıp yıyorsan süpersin canım menün çok güzel canımmmmm şuan kı kılon kac

Çok güzel liste canım, doktor elinden çıkınca böyle oluyor. Takır takır verirsin kiloları. Bundan önce hiç ciddi rejim yapmamışsan ve son zamanlarda kendini kasmadan bol bol yediysen daha da çabuk verirsin. Çocuklarla spor zor olur tabi ki... Ama gün içinde kendine bir 20 dk veya yarım saat zaman ayırabildiğinde de spor yap. İlla dışarı çıkmana gerek yok. Mekik, şınav, step... Bir aralar mekik ve steple 16 kilo vermiştim ben. Çok işe yarıyorlar, biliyorum. :) Tabi salon koltuklarının tepesinde çekiyordum ben o stepleri.

Hedef kilon da güzel. Aramızda 40- 45 kiloya düşmek isteyenlerin olmaması beni mutlu ediyor. :) Yoksa beraber sağlığımıza kavuşmuş değil, beraber sağlığımızdan olmuş oluruz.

step nasıl birsey di hatırlayamadım canım :26:

Manken olmak istemiyorum ama en azından bişey giyindiğimde göbek ve yağlar fışkırmasın yeter.Peki sen evlimisin kaç yaşındasın vs kısaca anlatırmısın kendini:)

valla bunalinca demeyim de ben cok kötü bişey yapıyorum butun gün hic bişey yemeyip aksam dunyaları yemek gibi... Ama artık yapmıcam soz verdim kendime bu aksamda itibaren başlıyorum sende buyutmusun cocukları maşallah .....

Manken olmak istemiyorum ama en azından bişey giyindiğimde göbek ve yağlar fışkırmasın yeter.Peki sen evlimisin kaç yaşındasın vs kısaca anlatırmısın kendini:)

25 yaşındayım Handecim. 1,66 boyundayım. Bekarım. Takı tasarımcısıyım. İstanbul'dayım. Zayıflama yoluna baş koymuş bir kadınım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…