- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.321
Hani bir tahtanın üzerinde adım adım merdiven çıkıp iner gibi yapılıyordu ya... İn-çık, in-çık... İşte o :)
25 yaşındayım Handecim. 1,66 boyundayım. Bekarım. Takı tasarımcısıyım. İstanbul'dayım. Zayıflama yoluna baş koymuş bir kadınım. :)
omuydu hım kaç dakıka yada kaç kez yapıyoruz canım
25 yaşındayım Handecim. 1,66 boyundayım. Bekarım. Takı tasarımcısıyım. İstanbul'dayım. Zayıflama yoluna baş koymuş bir kadınım. :)
Ben 40 dakika yapıyordum. 100 step, 50 mekik, 100 step, 50 mekik... Bu şekilde 40 dakika. 8 ayda 16 kilo vermiştim o zamanlar. :)
takımı kız bayılırım takı toka işlerine ne guzellllllllllll zevklı dır aaaaaaayyyyyyyyyy burda olsan da beraber takılar yapsak
tabiki bahsedeyım canım
ben 1,65 boyunda
79 kıloyum 22 yasındayım özel bir şirkette muhasebeciyim ve bekarım hedef 65 canım
Hadi bakalım Rabbim gönlüne göre verir inşallah
İstanbulun neresinden bende istanbuldanim
520 mekik mi bacım o gun 25 yaptım 3 gun doğrulamadım valla 100 mu yapıyorsun sen
Berivan ve Funda sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz ben henüz ne yapsam karar veremedim cok katı diyetler yapamıyorum cok halsiz kalıyorum acelem yok yavaş yavaş kilo vermek istiyorum...
Anadolu yakası Maltepe'deyim canım. Ama Beşiktaş'ta da 17 yıl yaşadım. Kadıköylü de sayılırım, ömrüm orda geçiyor... :) Sen nerdesin?
Ben de Avrupa yakasındayim Eyüp te oturuyorum canim....
50'şer 50'şer yapıyordum ben. 10 kere yapsam 500 yapar evet.Böyle deyince fazla duruyor. İlk başlarda o kadar yapamamışımdır tabi ama zamanla alışmışımdır. :) O günlerden hatıra karnımda kaya gibi kaslar var. Bakma sen o fotoğraflardaki yağlı göbeğime, altı sağlam. Bir de genetik bende galiba, babam da hiç spor yapmaz ama her gün mekik çekiyormuş gibi semsert karnı vardır. Ben bugün tekrar başlasam herhalde yine bir 200 tane yaparım zorlanmadan, tabi 50'şerli setler halinde. Sert karın isteyenlere mekiği tavsiye ediyorum arkadaşlar.
kızlar selam şimdi şöyle düşünüyorum ben gelip mesela akşamları arka arkaya 5 mesaj yazsam günlük mesaj görevimi yerine getirmiş olsam olur mu? çnkü gün içinde giremem işte mesai 7de bitiyo orda fırsat bulurum bulamam belli olmaz. cumaları da telefondan bildirim yaparım.
ya takımdan çıkmak istemiyorum ama napcamı ben de şaşırdım yoksa ayrılmak zorunda kalıcam
Akşama çıkardım ızgarayı,ızgara yapim edim allahdan çoluk çocuk kalabalığız 2 köfte kadar etin ne ızgarası olur da işte,kendimi kandırıcam bakalım yanına bol yeşillik dere otu maydonoz roka felan kanarım inşallah
hosgeldın sinemcim nasılsın
kızlar spor da koyalım mı lıstemıze hergun haptıgımız sporları yazalım
yurus,mekık,step... gb cuma bildirimlerine de toplamını yazalım hem tesvik etmıs oluruz
Akşama çıkardım ızgarayı,ızgara yapim edim allahdan çoluk çocuk kalabalığız 2 köfte kadar etin ne ızgarası olur da işte,kendimi kandırıcam bakalım yanına bol yeşillik dere otu maydonoz roka felan kanarım inşallah
kızlar selam şimdi şöyle düşünüyorum ben gelip mesela akşamları arka arkaya 5 mesaj yazsam günlük mesaj görevimi yerine getirmiş olsam olur mu? çnkü gün içinde giremem işte mesai 7de bitiyo orda fırsat bulurum bulamam belli olmaz. cumaları da telefondan bildirim yaparım.
ya takımdan çıkmak istemiyorum ama napcamı ben de şaşırdım yoksa ayrılmak zorunda kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?