Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Berivan ve Funda sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz ben henüz ne yapsam karar veremedim cok katı diyetler yapamıyorum cok halsiz kalıyorum acelem yok yavaş yavaş kilo vermek istiyorum...

İstanbulun neresinden bende istanbuldanim

Anadolu yakası Maltepe'deyim canım. Ama Beşiktaş'ta da 17 yıl yaşadım. Kadıköylü de sayılırım, ömrüm orda geçiyor... :) Sen nerdesin?

520 mekik mi bacım o gun 25 yaptım 3 gun doğrulamadım valla 100 mu yapıyorsun sen

50'şer 50'şer yapıyordum ben. 10 kere yapsam 500 yapar evet. Böyle deyince fazla duruyor. İlk başlarda o kadar yapamamışımdır tabi ama zamanla alışmışımdır. :) O günlerden hatıra karnımda kaya gibi kaslar var. Bakma sen o fotoğraflardaki yağlı göbeğime, altı sağlam. Bir de genetik bende galiba, babam da hiç spor yapmaz ama her gün mekik çekiyormuş gibi semsert karnı vardır. Ben bugün tekrar başlasam herhalde yine bir 200 tane yaparım zorlanmadan, tabi 50'şerli setler halinde. Sert karın isteyenlere mekiği tavsiye ediyorum arkadaşlar.

kızlar spor da koyalım mı lıstemıze hergun haptıgımız sporları yazalım
yurus,mekık,step... gb cuma bildirimlerine de toplamını yazalım hem tesvik etmıs oluruz

Akşama çıkardım ızgarayı,ızgara yapim edim allahdan çoluk çocuk kalabalığız 2 köfte kadar etin ne ızgarası olur da işte,kendimi kandırıcam bakalım yanına bol yeşillik dere otu maydonoz roka felan kanarım inşallah

kızlar selam şimdi şöyle düşünüyorum ben gelip mesela akşamları arka arkaya 5 mesaj yazsam günlük mesaj görevimi yerine getirmiş olsam olur mu? çnkü gün içinde giremem işte mesai 7de bitiyo orda fırsat bulurum bulamam belli olmaz. cumaları da telefondan bildirim yaparım.

ya takımdan çıkmak istemiyorum ama napcamı ben de şaşırdım yoksa ayrılmak zorunda kalıcam

Berivan ve Funda sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz ben henüz ne yapsam karar veremedim cok katı diyetler yapamıyorum cok halsiz kalıyorum acelem yok yavaş yavaş kilo vermek istiyorum...

canım listemi kendim uyguluyorum bellı bır dıyet yok malesef
sabahları peynır ekmek yada nesfit süt
öglen : çalıstıgım ıcın çıkan yemekden yıyorum yagsız ekmeksız .pilav makarna cıkarsa 2-3 kaşık falan
aksam :ne olursa genelde çorba,sebze,yogurt tarzında canım
o katı diyetlerı ben cok yaptım verdım verdım aldım sonuc metobolızmam yavasladı yedıklerımı porsyonları azaltım abur cuburu da minimum yaptım o kadar canım

O zaman ben hemen bir zamanlar balkona attığım mekik aletimi çıkarıp başlı yim mekik çekmeye

canım iste ıken molalar da paylasım yapmaya calıs cuma bıldırımlerını de yap ama ayrılma lutfen cıkmanı ayrılmanı istemiyoruz canım

hosgeldın sinemcim nasılsın

hosbuldum berivancım kan ter ıcınde kaldım valla sıcakta iş yapmak işkence. :111: suan aynen boyle oldum :))))
bir camasır astım bır corba yaptım sayfalarca doldurmussunuz masallah topıgımızı

arzucum, handecim hosgeldiniz. cocuklar bence 1 numaralı fitnes zaten :) ayrıca kesinlikle dansta super. bende bazen aerobıkten hızımı alamayıp koptugum oluyordu. :) (aerobıkte rıtımlı ya dans moduna sokuyor ınsanı)
ben evden cıkma durumum olmayınca aerobık yapıyordum ınanılmaz ter attırıyor.

kızlar spor da koyalım mı lıstemıze hergun haptıgımız sporları yazalım
yurus,mekık,step... gb cuma bildirimlerine de toplamını yazalım hem tesvik etmıs oluruz

Olur Berivancım, her gün menünün altına yazarız. Teşvik edici olur, haklısın.

Afiyet olsun canım. Olumsuz düşünme, çok rahat doyarsın.

Ececim, gece gündüz problem olmaz bence. Gece yazabilirsin canım. Bir menü yazarsın, 4 kişiye de cevap verirsin etti 5. Çok rahat yapılır. Telefonla bildirim olayını bilemiyorum, Berivan'a sor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…