- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.341
Berivan ve Funda sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz ben henüz ne yapsam karar veremedim cok katı diyetler yapamıyorum cok halsiz kalıyorum acelem yok yavaş yavaş kilo vermek istiyorum...
hosbuldum berivancım kan ter ıcınde kaldım valla sıcakta iş yapmak işkence. :111: suan aynen boyle oldum :))))
bir camasır astım bır corba yaptım sayfalarca doldurmussunuz masallah topıgımızı
arzucum, handecim hosgeldiniz.cocuklar bence 1 numaralı fitnes zaten :) ayrıca kesinlikle dansta super. bende bazen aerobıkten hızımı alamayıp koptugum oluyordu. :) (aerobıkte rıtımlı ya dans moduna sokuyor ınsanı)
ben evden cıkma durumum olmayınca aerobık yapıyordum ınanılmaz ter attırıyor. [/QU
Hoşbuldukk teşekkür ediyorum çok çok
O zaman ben hemen bir zamanlar balkona attığım mekik aletimi çıkarıp başlı yim mekik çekmeye
hosbuldum berivancım kan ter ıcınde kaldım valla sıcakta iş yapmak işkence. :111: suan aynen boyle oldum :))))
bir camasır astım bır corba yaptım sayfalarca doldurmussunuz masallah topıgımızı
arzucum, handecim hosgeldiniz.cocuklar bence 1 numaralı fitnes zaten :) ayrıca kesinlikle dansta super. bende bazen aerobıkten hızımı alamayıp koptugum oluyordu. :) (aerobıkte rıtımlı ya dans moduna sokuyor ınsanı)
ben evden cıkma durumum olmayınca aerobık yapıyordum ınanılmaz ter attırıyor.
şekerlerım ayyyyyyyy sohbet çok guzel ama benım cıkmam gerek 7 de mesaı bıtıyo kızlar çok öpüyorum sizi
Ne guzel bir grupmus bu yaa ayrılamiyorum benim yemek ısı hikaye olacak nerdeyse hadi ben kaçtım yok aksama oturup birbirimizi yicez.... Görüşmek üzere.....
kızlar selam şimdi şöyle düşünüyorum ben gelip mesela akşamları arka arkaya 5 mesaj yazsam günlük mesaj görevimi yerine getirmiş olsam olur mu? çnkü gün içinde giremem işte mesai 7de bitiyo orda fırsat bulurum bulamam belli olmaz. cumaları da telefondan bildirim yaparım.
ya takımdan çıkmak istemiyorum ama napcamı ben de şaşırdım yoksa ayrılmak zorunda kalıcam
Evet kızlar benimde çıkmam gerekiyo.Malum eşim gelicek yemek hazırlama zamanı.Çok öpüyorum hepinizi gelicem ilerliyen saatlerde inşallah
Evet kızlar benimde çıkmam gerekiyo.Malum eşim gelicek yemek hazırlama zamanı.Çok öpüyorum hepinizi gelicem ilerliyen saatlerde inşallah
canım iste ıken molalar da paylasım yapmaya calıs cuma bıldırımlerını de yap ama ayrılma lutfen cıkmanı ayrılmanı istemiyoruz canım
ececim illaki dediğin gibi ayarlanır bıseyler. ben cıkma derım canım.
canım iste ıken molalar da paylasım yapmaya calıs cuma bıldırımlerını de yap ama ayrılma lutfen cıkmanı ayrılmanı istemiyoruz canım
ececim illaki dediğin gibi ayarlanır bıseyler. ben cıkma derım canım.
Çok vakit almaz Ececim, kısa kısa yazarsın. 5 mesajcık... Burdan çıkmak önemli bir karar. Değmez bence çıkmana...
Eveet geldim bakalım.Yemek yendi bulaşıklar tamam,çocuklar banyo yaptırıldı ev toparlandı şimdi bi kahveyi hak ettim diye düşünüyorumm :)))
Selam kızlar! :)
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 domates
Ara:
1 haşlanmış mısır
Öğle:
Bir tabak makarna
Ara:
1 mısır
Akşam:
2 dilim ekmek arasına tost
1 bardak süt
Ara:
1 mısır
Mısır partisi oldu bugünAylardır öyle istiyordum ki dün akşam da haşladık. O yüzden bugün biraz açlık yaptım, affola... :)
Evde ne peynir ne yumurta kalmamış olduğu için öğle ve akşamı da pek sağlıklı geçiremedim maalesef...
Bir saate kadar da yeşil çayımı içerim.
Benim yediklerimi yazmam gerek varmı acaba?Listemin aynını uyguladım ne eksik ne fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?