Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Berivan ve Funda sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz ben henüz ne yapsam karar veremedim cok katı diyetler yapamıyorum cok halsiz kalıyorum acelem yok yavaş yavaş kilo vermek istiyorum...

Hande'nin listesine çok benzer bir liste uyguluyorum ben de, diyetisyenim vermişti. Bence sen de o şekilde yap Arzucum. Biz sana yardımcı oluruz burda; kalorisi, proteini, karbonhidratı... Çünkü en sağlıklı o listelerle veriliyor.

Ne guzel bir grupmus bu yaa ayrılamiyorum benim yemek ısı hikaye olacak nerdeyse hadi ben kaçtım yok aksama oturup birbirimizi yicez.... Görüşmek üzere.....

Sayfalar doldu Sinemcim evet, bu aralar pek bir bereketli paylaşımlarımız var. :)

şekerlerım ayyyyyyyy sohbet çok guzel ama benım cıkmam gerek 7 de mesaı bıtıyo kızlar çok öpüyorum sizi

Görüşürüz canım. :)

Evet kızlar benimde çıkmam gerekiyo.Malum eşim gelicek yemek hazırlama zamanı.Çok öpüyorum hepinizi gelicem ilerliyen saatlerde inşallah

ececim illaki dediğin gibi ayarlanır bıseyler. ben cıkma derım canım.

canım iste ıken molalar da paylasım yapmaya calıs cuma bıldırımlerını de yap ama ayrılma lutfen cıkmanı ayrılmanı istemiyoruz canım

Çok vakit almaz Ececim, kısa kısa yazarsın. 5 mesajcık... Burdan çıkmak önemli bir karar. Değmez bence çıkmana...

canım iste ıken molalar da paylasım yapmaya calıs cuma bıldırımlerını de yap ama ayrılma lutfen cıkmanı ayrılmanı istemiyoruz canım

Çok vakit almaz Ececim, kısa kısa yazarsın. 5 mesajcık... Burdan çıkmak önemli bir karar. Değmez bence çıkmana...

ya kızlar ben de çıkmak istemiyorum bakalım işte bu hafta başlıycam bi deniyim olmadı başka bişiler düşünücem

Eveet geldim bakalım.Yemek yendi bulaşıklar tamam,çocuklar banyo yaptırıldı ev toparlandı şimdi bi kahveyi hak ettim diye düşünüyorumm :)))

Selam kızlar! :)

Bugünkü menüm:

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 domates

Ara:
1 haşlanmış mısır

Öğle:
Bir tabak makarna

Ara:
1 mısır

Akşam:
2 dilim ekmek arasına tost
1 bardak süt

Ara:
1 mısır

Mısır partisi oldu bugün Aylardır öyle istiyordum ki dün akşam da haşladık. O yüzden bugün biraz açlık yaptım, affola... :)
Evde ne peynir ne yumurta kalmamış olduğu için öğle ve akşamı da pek sağlıklı geçiremedim maalesef...
Bir saate kadar da yeşil çayımı içerim.

Benim yediklerimi yazmam gerek varmı acaba?Listemin aynını uyguladım ne eksik ne fazla

Benim yediklerimi yazmam gerek varmı acaba?Listemin aynını uyguladım ne eksik ne fazla

Sen bilirsin canım. Ama hiç dönüşümlü yapmıyor musun? Yani et yerine yumurta, baklagil... Süt yerine yoğurt. Bazen azıcık bir tatlı falan... Her gün bire bir aynı mı?

Bir de bir şey soracağım Handecim. Sen daha önce (2,5 yıl kadar önce) cuma yarışmasındaki başka gruplarda paylaşımlarda bulunmuşsun. Peki yarışmaya hiç girdin mi, yeni üye kaydın falan yapıldı mı? Hiç kilonla dahil oldun mu yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…