Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım yanlış anladın. :) Sıkıntı olacağını sanmıyorum, zaten bunu yazmıştım. Benim takımdaki 3. haftam daha... O yüzden hala işleyişleri tam olarak bilmiyorum. Sadece nasıl yaparız diye düşünüyordum. Dediğim gibi, diskalifiye olmamışsın, o yüzden bir sorun olmaz herhalde Handecim. :)

Şu yeşil çaya da bir türlü alışamadım yaa ama içmeye çalışıcam hatta şimdi bir kupa içtim ağızımın tadını çok buruk yapıyo poşet yeşil çay kullanıyorum siz nasıl tüketiyorsunuz yeşil çayı?

handecim ben bir sıkıntı olacagını sanmıyorum. buraya gelme amacımız bellı ve askerıye de değil burası sonucta.

Sor istediğini canım. Biz cevap veririz sana...

Cepten giriyorum,çizelgemi yenilemeyi denesem mi,gözüm kesmiyor çok uğraştıracak,kopyala yapıştır falan yok,elle yazmam gerek

Başka zaman yaparsın Pelincim, fazladan uğraşma şimdi istersen...

Maşallah süpermiş devam inşallah 10 güne kalmaz görürsün istediğin kiloyu tartıda canım... Ne kadar zamandır diyettesin.....? Kaç kiloyla başladın ? Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar yeni olduğum için herşeyi öğrenmek istiyorum...[/QUOTE]

arzucum rica ederim,sor tabii ki
ben ocak ayında diyete başladım,71kiloydum,birbuçuk ayda 63,5oldum bıraktım.
Sonra bayramdan önce devam etmeye karar verdim başladım,şimdi 61 kiloyum.doğumum sezaryenle oldu,epey göbeğim kaldı,şimdi onu eritmeye çalışıyorum,birkaç egzersiz var yaptığım,harbiden işe yaradı,kuyruk yağı gibi vıcık vıck olan göbeğim sertleşti küçüldü,kilo vermemin de etkisi var tabii ama mesela 71kiloyken giydiğim pantolonun belinden aşağı 1karış kadar yağ sarkıyordu,64olana kadar epey azalmıştı ama spor şartmış,bir haftadır yapıyorum ve farkı gördüm kesinlikle.şimdi sokakta yürürken herkesin karnına bakıyorum bekar kızlar bile çoğu benden kötü

Ben de poşet çayla içiyorum. Benim çayın tadıyla bir sorunum yok ama poşet çayın tadını sevmeyenler için Tuni arkadaşımızın bir tarifi vardı. Limonlu tarçınlı ama ben şimdi hatırlayamıyorum maalesef...

Aktar dan alıp demlediğim de oldu poşet yeşil çay kullandığımda çok oldu.Şuan poşet kullanıyorum mesela.

bugunku menulerim

sabah
1 kahve

kahvaltı
1dilim kepekli ekmek
1 domates
1 haslanmıs yumurta
3-4 zeytın
1kk peynır

1.ara
2 kucuk ıncır

2.ara
5-6 badem
5-6 fındık
2 kuru kayısı

aksam
1kucuk kase mercımek corbası
normal olcude (kac kasık bılemedım) kıymalı makarna (makarna sadece haslama)
4-5 kasık yogurt

caylar
2 yesil cay
yatmadan 1 kıraz saplı bırde mısır puskullu ıcıcem.

canım bende ilk denediğimde tiksindim bitiremedim berbattı,sonra burda tunituni arkadaşımız sağolsun söyledi şimdi keyifle içiyorum.
Demliğe önce 1parça karanfil 1parça çubuk tarçın atıyorum ben,onlar suya azıcık tat versin diye önceden atıyorum birkaç dakika sonrada yeşil çayımı ekliyorum biraz demlenmesini bekleyip içiyorum.demlikte yapıyorum yani.çaykurun teneke kutuda yeşil çayı var,ondan aldım,sallama poşetlerden etkilidir diye düşünüyorum.illa poşet kullanıcam dersen bir meyve çayıyla birlikte kullan,yani böğürtlen falan belki bastırır tadını ama aynı şekilde etki edermi bimem

arzucum rica ederim,sor tabii ki
ben ocak ayında diyete başladım,71kiloydum,birbuçuk ayda 63,5oldum bıraktım.
Sonra bayramdan önce devam etmeye karar verdim başladım,şimdi 61 kiloyum.doğumum sezaryenle oldu,epey göbeğim kaldı,şimdi onu eritmeye çalışıyorum,birkaç egzersiz var yaptığım,harbiden işe yaradı,kuyruk yağı gibi vıcık vıck olan göbeğim sertleşti küçüldü,kilo vermemin de etkisi var tabii ama mesela 71kiloyken giydiğim pantolonun belinden aşağı 1karış kadar yağ sarkıyordu,64olana kadar epey azalmıştı ama spor şartmış,bir haftadır yapıyorum ve farkı gördüm kesinlikle.şimdi sokakta yürürken herkesin karnına bakıyorum bekar kızlar bile çoğu benden kötü[/QUOTE]

Benimde 2 doğumum sezaryanla oldu maalesef o göbek kalıyor ne gibi hareketler yapıyorsun bende mekik aleti almıştım bi ara şimdi ona tekrar başlıcam yapmaya..... Bu arada oğluşun kaç yaşında?

Öğleni atlamak zorunda kalmışsın galiba Sinemcim. :) Bence çok az daha arttırabilirsin menünü...

ben yıllardır ıcıyorum ama bende ılk kez dıyet yaparken ıcmeye baslamıstım yesıl cayı.bana da aynen buruk geliyordu, o zaman limon sıkıyordum bıraz, oyle oyle sevmeye baslamıstım. tavsıye ederım. esim ve anneme de oyle alıstırdım. ben sımdı sade ıcıyorum (hemde seve seve, alısıyor ınsan) ama basta alısmak ıcın ıyı lezzet oluyor. bu arada benimde zaman zaman aktardan aldıgım oldu ama poset daha pratık oluyor bence.

yaz basında tam dıyete basladıgım zamanlarda mıgros kampanya yapmıstı 1+1 bıtkı caylarında, stoklamıstım. :)))))) heralde bu kısı cıkarır onlar

Öğleni atlamak zorunda kalmışsın galiba Sinemcim. :) Bence çok az daha arttırabilirsin menünü...

ogle ıcın extra bısey pişirmek pek ıcımden gelmıyor. corba oldugunda sadece affetmıyorum. bugun resmen kazanla pişirdim corba. :) birkac gun ogle menumde rahatım. bugun hıc aclık hıssetmedım bu menuyle. hatta sabah kahvaltılarında 1 dilim ekmek cok gelmeye basladı. mide topluyor sanırım kendını.

Normal çayı çekersiz içiyorum 2 senedir ona çok çabuk alışmıştım ama bu yeşil çaya alışamadım gitti bakalım dediklerinizi denicem zamanla alışırım heralde....:))))

Çoluk çocuk uyudu sessizlik hakim,ama bende değil,Kulaklıkları takıp oynıyasım var:)) Niye böyle oldumkine şimcik bennn

Yarın yoğun bir gün olucak sanırım ondan böyleyim.Kızımın sınavı var ,cildiyede ve epilasyon için randevum var anammmm ne çok işim var hoop hop eriyin yağcıklarım hooop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…