- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.381
2. takımdaydım uzun bir süre iyide kilo vermiştim,ama bazı sorunlar yüzünden devam edemedim.Fakat 14. takımı hiç hatırlamıyorum.Ama yani sıkıntı olursa sorun değil tabi ben devam ederim böle sıkıntı olmasın kafalar karışmasın illa takıma giricem diye bişey yok.Hep beraber keyifli oluyodu o ayrı neyse siz bilirsiniz dediğim gibi sıkıntı olucaksa başlamadan bitirim ben bu işi artık kısmet....
2. takımdaydım uzun bir süre iyide kilo vermiştim,ama bazı sorunlar yüzünden devam edemedim.Fakat 14. takımı hiç hatırlamıyorum.Ama yani sıkıntı olursa sorun değil tabi ben devam ederim böle sıkıntı olmasın kafalar karışmasın illa takıma giricem diye bişey yok.Hep beraber keyifli oluyodu o ayrı neyse siz bilirsiniz dediğim gibi sıkıntı olucaksa başlamadan bitirim ben bu işi artık kısmet....
Maşallah süpermiş devam inşallah 10 güne kalmaz görürsün istediğin kiloyu tartıda canım... Ne kadar zamandır diyettesin.....? Kaç kiloyla başladın ? Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar yeni olduğum için herşeyi öğrenmek istiyorum...
Cepten giriyorum,çizelgemi yenilemeyi denesem mi,gözüm kesmiyor çok uğraştıracak,kopyala yapıştır falan yok,elle yazmam gerek
Şu yeşil çaya da bir türlü alışamadım yaa ama içmeye çalışıcam hatta şimdi bir kupa içtim ağızımın tadını çok buruk yapıyo poşet yeşil çay kullanıyorum siz nasıl tüketiyorsunuz yeşil çayı?
Şu yeşil çaya da bir türlü alışamadım yaa ama içmeye çalışıcam hatta şimdi bir kupa içtim ağızımın tadını çok buruk yapıyo poşet yeşil çay kullanıyorum siz nasıl tüketiyorsunuz yeşil çayı?
Maşallah süpermiş devam inşallah 10 güne kalmaz görürsün istediğin kiloyu tartıda canım... Ne kadar zamandır diyettesin.....? Kaç kiloyla başladın ? Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar yeni olduğum için herşeyi öğrenmek istiyorum...
bugunku menulerim
sabah
1 kahve
kahvaltı
1dilim kepekli ekmek
1 domates
1 haslanmıs yumurta
3-4 zeytın
1kk peynır
1.ara
2 kucuk ıncır
2.ara
5-6 badem
5-6 fındık
2 kuru kayısı
aksam
1kucuk kase mercımek corbası
normal olcude (kac kasık bılemedım) kıymalı makarna (makarna sadece haslama)
4-5 kasık yogurt
caylar
2 yesil cay
yatmadan 1 kıraz saplı bırde mısır puskullu ıcıcem.
canım bende ilk denediğimde tiksindim bitiremedim berbattı,sonra burda tunituni arkadaşımız sağolsun söyledi şimdi keyifle içiyorum.
Demliğe önce 1parça karanfil 1parça çubuk tarçın atıyorum ben,onlar suya azıcık tat versin diye önceden atıyorum birkaç dakika sonrada yeşil çayımı ekliyorum biraz demlenmesini bekleyip içiyorum.demlikte yapıyorum yani.çaykurun teneke kutuda yeşil çayı var,ondan aldım,sallama poşetlerden etkilidir diye düşünüyorum.illa poşet kullanıcam dersen bir meyve çayıyla birlikte kullan,yani böğürtlen falan belki bastırır tadını ama aynı şekilde etki edermi bimem[/QUOT
Poşet çayı kupada içerken içine çubuk tarçın ve karanfil atsam da olur heralde bide öyle deniyimi bakalım nasıl olacak......
Öğleni atlamak zorunda kalmışsın galiba Sinemcim. :) Bence çok az daha arttırabilirsin menünü...
ben yıllardır ıcıyorum ama bende ılk kez dıyet yaparken ıcmeye baslamıstım yesıl cayı.bana da aynen buruk geliyordu, o zaman limon sıkıyordum bıraz, oyle oyle sevmeye baslamıstım. tavsıye ederım. esim ve anneme de oyle alıstırdım. ben sımdı sade ıcıyorum (hemde seve seve, alısıyor ınsan) ama basta alısmak ıcın ıyı lezzet oluyor. bu arada benimde zaman zaman aktardan aldıgım oldu ama poset daha pratık oluyor bence.
yaz basında tam dıyete basladıgım zamanlarda mıgros kampanya yapmıstı 1+1 bıtkı caylarında, stoklamıstım. :)))))) heralde bu kısı cıkarır onlar
Çoluk çocuk uyudu sessizlik hakim,ama bende değil,Kulaklıkları takıp oynıyasım var:)) Niye böyle oldumkine şimcik bennn
Enerji fazlası var içinde desene. :) At onu bir şekilde o zaman Handecim, hareket etmene de bahane olur.
Çoluk çocuk uyudu sessizlik hakim,ama bende değil,Kulaklıkları takıp oynıyasım var:)) Niye böyle oldumkine şimcik bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?