Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar.yeni arkadaşlar gelmiş,hoşgeldiniz.
Ben 32yaşındayım,bir oğlum var ve çalışmıyorum,handemi ve arzu,sizdenim yani.bende yeniyim birkaç gündür burdayım.oğlum rahatsız o yüzden bugün pek gelemedim,o kadar yorgunum ki gözüm kapanıyor daha bu saatten.

Bugün kendim için özel yemek yapamadım umut rahatsız olduğu için,olanlarla idare ettim,az yedim ama pek diyete uygun değildi.
Sabah ceviz kadar sucukla onun saldığı yağa kırılmış 1yumurta yedim,1dilim tam bugday ekmeğiyle.
Ara 1kupa sütlü kahve

Öğlen 3köfte,3kaşık pilav

ara yarım kase sütlaç

akşam 3köfte 3kaşık pilav 1kase yoğurt

Geçmiş olsun canım bizde yeniyiz...:)))

Handecim... Şimdi benim gördüğüm sen 2. takımdaymışsın ama takım kapanmış. Sonra 14'e geçer gibi olmuşsun ama ordada hiç haftalık hesaplarda adın yazılmamış. Ama diskalifiye de edilmedin değil mi? Yani bir anda hiç not düşülmeden ortadan kaybolmuşsun. :) Benim bildiğim diskalifiye edilmediğin sürece bir problem olmuyor zaten. Kafam karıştı şimdi... :44:

Yanlış anlama, bir sorun olacağını sanmıyorum ama biraz karışık bir durumdasın, ne yapacağız seni acaba diye düşünüyorum. :) Kaptanımız bir süredir izinde. Berivan kaptan yardımcımız, artık o gelince anlaşırız. :)

Bence bulunduğun koşula göre iyi olmuş menün canım. :) Afiyet olsun.

Funda naber canım yazdıklarınıza yetiişemedim birkaç sayfayı atladım

İyiyim Pelincim. Sen ve oğlun da bugün daha iyisinizdir umarım. :) Tartı hesabı yaptık ve yeni gelen arkadaşlarımızla tanıştık o sayfalarda... Bir de Ece'nin mesaj yazması işinden dolayı zor olabilirmiş, ona bir çözüm bulmaya çalıştık... Ama bence yine de şöyle bir oku canım. Cevap yazmak zorunda değilsin ama kaçırdığın bir şey olmasın.

kız ben bunların hepsini okudum,sadece 15dakika önceki hararetli yazışmanızdan bahsediyorum,orda iki sayfayı atladım muhabbeti yakalayıp yazayım diye

2. takımdaydım uzun bir süre iyide kilo vermiştim,ama bazı sorunlar yüzünden devam edemedim.Fakat 14. takımı hiç hatırlamıyorum.Ama yani sıkıntı olursa sorun değil tabi ben devam ederim böle sıkıntı olmasın kafalar karışmasın illa takıma giricem diye bişey yok.Hep beraber keyifli oluyodu o ayrı neyse siz bilirsiniz dediğim gibi sıkıntı olucaksa başlamadan bitirim ben bu işi artık kısmet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…