Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tmm yarın gündüz gelirim çok memnun olurum yardımcı olursanız genelde saat kaçta bi araya geliyosunuz bilgim olursa katılırım size inş şu kilolardan emzirme döneminde daha rahat kurtulurum bebeğime zarar vermeden

sabah ve ogleden sonraları sanırım daha kalabalık oluyoruz canım.

Ben geldiiiim :) Yeni gelenler olmuş hoşgelmiş...Ben takımın eskilerindenim kızlar...Burası benim için özel :)bırakamıyorum...

Tercihlerde bir yere yerleşemedim canlarım..Büyük kararsızlıklar yaşadım, ve yaptığım bir yanlışı gördüm(buna değinicem.annemle ilgili...) Sonunda annemi atlatmayı başardım ve büyük kısmını kendim biriktirdiğim para olmak üzere dershaneye kayıt oldum :) Kiloda problem yaşamıyorum çok şükür ama bana öyle geliyor ki önümüzdeki yaz ufak kapsamlı olmak üzere aranızda olurum.Çünkü geçen yıl sınav stresi falan yoktu.Bu sene azda olsa olacak çünkü bu sefer ki kayıp olur...

Arzucum oğlumu sormuşsun,ikibuçuk yaşında.
Yaptığım egzersize gelince,bir ara günde yüz mekik çekiyordum,sabah 50,akşam 50,sonra ebru şallının dvd sini aldım,adı 21günde süper karın mı ne öyle bişeydi,dvd nin yarısından çoğu konuşmalarıyla geçiyor,zaten işe yarar egzersizler de sayılı,sadece onları yaptım bir süre,sonra bu sitede bir video buldum 8dakikada karın egzersizi diye,daha önce hiçbirinin karnımı bu kadar yaktığını hissetmemiştim ayrıca çok kısa sürede de etkisini gördüm,kesinlikle yapın diyorum,karnımdaki muhallebi görüntüsü üçbeş günde epey azaldı.hepsi gidecek inşallah,çok azimliyim,çatlaklara çözüm yok,zaten çok çatlağım yok ama yağlardan kurtulucam.
Cepten giriyorum,link veremiyorum ama güncel diyet haberleri diye alt forum var ya oraya gir görürsün,8dakikada göbekten kurtulma garantisi diye bir konu açmış bir arkadaş,o videoyu eklemiş.gogıldan arasan da çıkar,8dakika karın egzersizi diye.animasyon yapmışlar,bir genç adam müzik eşliğinde yapıyor egzersizi.
Fundacım sen becerirsin,şunu bukup link verir misin canım,diğer arkadaşlar da baksın

Son düzenleme:
Günaydıııın efem sabah şerifleriniz hayırlı olsun.Benden sonra baya bir paylaşım olmuş okudum tek tek.Bu sabah 7 de uyandım bir bardak ılık suyumu içtim şimdi kahvaltımı hazırlicam inşallah bakalım tartım güzel şeyler söyledi bugün bana.Doğru yoldayım onu anladım:)))

Günaydın kızlar..... Bende sabah 7 kalkip 2 bardak suyumu ictim stada yürümeye gittim 40 dk yürüdüm duş aldım simdi kahvaltımı yapıyorum kahvaltımı da yazayım bari : klasik kahvaltı aslında 2 dilim tam buğday ekmegi 1 parça beyaz peynir 2 zeytin domates salatalık biber sekeriz çay...

Dediğine bakicam bende göbek + çatlak ne ararsan var yani 2 sene de mahvoldu vücudum kızımda 20 kilo oğlumda da 15 kilo alınca sonuc kötü tabi.... İnşallah arkadasım istediğimiz görüntüye ulaşırız bu sefer ben cok kararlıyim görsünler bakalım nasıl veriliyormuş kilolar .......

Wouwww çok hızlısın arkadaşım tebrik ediyorum seni.Kahvaltın da gayet yerinde olmuş hani.Yakındır sende olumlu sonuçlar alıcaksın eminim.

Wouwww çok hızlısın arkadaşım tebrik ediyorum seni.Kahvaltın da gayet yerinde olmuş hani.Yakındır sende olumlu sonuçlar alıcaksın eminim.

İnşallah arkadasım burası bana cok iyi geldi sabah kalkip bir an önce yediklerimi yazmak istiyorum sizlerden gelen msj lari okumak icin can atıyorum hadi bakalım hep böyle gider inşallah kendimi hem diyetisyene hemde psikologa gitmiş gibi hissediyorum burda.......

Bu sabah bişey farkettim kızlar statda yürüyüşe gittimde meerse hergün saat 7.30-8.30 arası ücretsiz bayanlara spor varmış belediyemiz çalışıyor maşallah ama ne yazık ki ben yararlanamiycam çünkü 8 de evde olmam gerekiyor....(((

Hep böyle devam edicek inşallah.Benim bugün baya yoğun bi günüm olucak.Dr randevuları kızımın sınavı evden çıkmadan yemek yapmam lazım vs. vs.Bugün öğle yemeğimi biraz erken yemek zorundayım,saatler şaşınca da iyi olmuyo ya daha çok acıkıyorum ama yapıcak bişey yok.Yemeden çıkarsam ddışarda yeme olasılığım yüksek o riske girmemek dikkat etmek lazım :))))

Semt neresi canım?Hangi Belediye bu?

Ececim başarılar dilerim bu yıl. :) Olumsuz düşünmemeye çalış. Sen hakkını verip çalıştıktan sonra illa ki kazanırsın canım, inan buna.

Semt neresi canım?Hangi Belediye bu?

Bence de sen o riske girme evinde ye yemeğini ben fas fod seylere dahil dayanamam at çantana bir elma ya da diyet bisküvi çık arkadasım kızının ne sınavı var basarılar dilerim onada

Pelincim, işte link:

http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...2-8-dakikada-gobekten-kurtulma-garantisi.html

Bu arada ben de yapayım bakalım. Benim karnımın toparlanmaya değil, yağ kaybetmeye ihtiyacı var gerçi ama bir süre deneyeceğim. Olumlu etkisi olursa yazarım buraya. :)

Bence de sen o riske girme evinde ye yemeğini ben fas fod seylere dahil dayanamam at çantana bir elma ya da diyet bisküvi çık arkadasım kızının ne sınavı var basarılar dilerim onada

Aynen bende dayanamam fast fod olayına.Kızımın Dershane sınavı var canım ya.Sınav olup ona göre sınıflara ayrılıcaklar.Başladı bu senede maraton:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…