- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.401
Ohh ne guzel benimkiler hala ayakta yatın die söyleniyorum ama kime"......
Çoluk çocuk uyudu sessizlik hakim,ama bende değil,Kulaklıkları takıp oynıyasım var:)) Niye böyle oldumkine şimcik bennn
Ben o yaşlardayken akşam 9 da zorla yatırıyorlardı beni.Nesil değişiyor, kendi dediğini yaptırıyor. Keşke ben de öyle olsaymışım, uykularda çürüdü çocukluğum...
esim yattıda maçtan kurtuldum. :)
yalnız cok komık bısey oldu az once. macı anlatan adam ''rodrigez kosuyo rodrigez ucuyo'' falan anlatıyor. bende dedim Ne rodrigezmis be emekli olmadımı bu adam daha mı oynuyor dedim esimekoptuuu... ne oldu dedim. bu baska onlarda ali, mehmet gibi bir isim, cok o isimde adam var dedi oyle diyince bende koptum tabı. bende cocuklugumdakı rodrıgez sanıyordum hep
Kanal D'de bir korku filmi var. Yatar ayak dayanamayıp izleyeceğim galiba. Umarım çok korkunç değildir.
Bende aslında erken yatsam iyi olur sabah stada yürüyüşe gitmeyi istiyorum esim ise gitmeden donmem gerek cocuklardan dolayı......o yüzden 7 gibi gidip 8 de donmem gerekiyor.....
daha guluyorlar sanırım yenı :))) bu arada gerilim klasiği Kureklı adam arabanın onunde anıden durur
Ben o yaşlardayken akşam 9 da zorla yatırıyorlardı beni.Nesil değişiyor, kendi dediğini yaptırıyor. Keşke ben de öyle olsaymışım, uykularda çürüdü çocukluğum...
Uykundan kalma o zaman istersen Arzucum. Dinç yapmak lazım sporu.
Size iyi geceler o zaman öpüyorum sabah görüşmek üzere.....
a.s. 5. Takımcım a.s.
Zayıflama Yarışması 75. etapta birinci olduğunuz için tebrikler.
Ayrıca sevgili reyhanxx arkadaşımızı da, bireysel sıralamada etap ikincisi olduğu için tebrik ediyorum.
mrb kızlar katılmak için ne yapılması gerekiyo nasıl yapacam bilmiyorum bebeğim var emziriyorum bana yardımcı olurmusunuz((ltffnnnn
Ben de kaçıyorum kızlar. Sabah görüşürüz. :)
mrb kızlar katılmak için ne yapılması gerekiyo nasıl yapacam bilmiyorum bebeğim var emziriyorum bana yardımcı olurmusunuz((ltffnnnn
Her gün düzenli paylaşımda bulunman lazım canım. Bunu yaparsan, 2 hafta sonra takım listesine giriyorsun. Daha ayrıntılı anlatmak isterim ama şimdi gitmem gerek. Yarın gel, konuşalım.[/QUOTEtmm
tmm yarın görüşürüz nasıl bi diyet uygulanıyo onuda anlatırsan sevinirim inş zayıflarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?