- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.441
Pelincim, işte link:
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...2-8-dakikada-gobekten-kurtulma-garantisi.html
Bu arada ben de yapayım bakalım. Benim karnımın toparlanmaya değil, yağ kaybetmeye ihtiyacı var gerçi ama bir süre deneyeceğim. Olumlu etkisi olursa yazarım buraya. :)
Günaydıııın efem sabah şerifleriniz hayırlı olsun.Benden sonra baya bir paylaşım olmuş okudum tek tek.Bu sabah 7 de uyandım bir bardak ılık suyumu içtim şimdi kahvaltımı hazırlicam inşallah bakalım tartım güzel şeyler söyledi bugün bana.Doğru yoldayım onu anladım:)))
Günaydın kızlar..... Bende sabah 7 kalkip 2 bardak suyumu ictim stada yürümeye gittim 40 dk yürüdüm duş aldım simdi kahvaltımı yapıyorum kahvaltımı da yazayım bari : klasik kahvaltı aslında 2 dilim tam buğday ekmegi 1 parça beyaz peynir 2 zeytin domates salatalık biber sekeriz çay...
Pelincim, işte link:
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...2-8-dakikada-gobekten-kurtulma-garantisi.html
Bu arada ben de yapayım bakalım. Benim karnımın toparlanmaya değil, yağ kaybetmeye ihtiyacı var gerçi ama bir süre deneyeceğim. Olumlu etkisi olursa yazarım buraya. :)
Sevindim Handecim, tartıyla arayı iyi tutmak lazım, değil mi ama.Sen o listeyle verirsin zaten canım, merak etme.
Afiyet olsun Arzucum. "1 parça beyaz peynir" ne kadar bir parça acaba? :) Klasik bir formül olsa da kibrit kutusu tabirine göre ye canım. Bir de sabahları 2 porsiyon protein ye. Yani 2 kk peynir; 2 yumurta; 1 kk peynir, 1 yumurta gibi... Daha rejimin ilk başlarında kalorileri kesersek ilerleyen günlerde kilo vermede daha çabuk problem yaşayabiliriz. Yürüyüş de yapılmış bugün, süper olmuş.
Bu arada hepinize günaydın. Daha yeni kalktım.Çok uyumuşum ama dayak yemiş gibiyim, sanki hiç uyumamışım gibi... Uykuyla ilgili sevdiğim tek şey rüya görmek olduğundan, tekrar yatmayı düşünmüyorum. Şimdi hemen gidip kahvaltımı hazırlayacağım ben de... Bu arada dün Berivanla konuşmuştuk, akşam menümüzün altına o günün sporunu da yazalım diye... Ama ben unutmuşum. Şimdi yazayım, dün spor adına yaptığım tek şey: 40 dakika eliptik bisiklet yürüyüşü.
Bir tabağa bir şeyler atayım da, hemen geliyorum yanınıza tekrar. :)
Bende baktım videoya çok vakit almıyo yapılır aslında ya.Bende maşallah,çatlak yağ sarkan deri ne ararsan var:))
günaydın kızlar geçmişi okuyim dedim okuyamadım cidden 5 sayfa okuyup katılayı dedım masalaaahhhhhhhhhhhhhhh takımımıza fundacım,pelincim,handecim hoşgeldiniz bugun kahvaltıyı yetıstıyemedım kahve ıle 1 dilim kek yedim :18:
Handecim aslında ben çatlaklar için bu forumda bir şey okumuştum. Ben de işe yaradı ama o kadar kişi olumsuz görüş bildirmiş ki... Ben çok inanmıştım yarayacağına, belki onlar alakalıdır. Bu kahve-limon karışımı, denk gelmişsindir belki. Komple yok etmedi ama belirginliğini ciddi derecede azalttı. Bir de benim kullanmadığım ama en kısa zamanda bir olurunu düşündüğün, genelde herkesin kullanıp memnun kaldığı bir krem var. Madecassol mu ne, ama reçeteyle mi veriliyor bilmiyorum.
Günaydın Berivancım. :) Damağın ne durumda bu arada canım?
o kür işe yarıyorsa bende yapayım o kremı duydum ama almadım daha reçete ile mi ki cidden :26:
hemen dilimle kolacan ettim aaaaaaaa yok geçmiş bile
Bilmiyorum ki reçeteyle mi...Bende işe yaramıştı ama onu hazırlayıp sürmek pis iş. Göze alacak kadar kafaya taktıysan (benim gibi :) ) dene istersen canım.
Çok sevindim canım. :)
Bugünkü kahvaltını da çok takma. Olmuş böyle artık, arada problem olmaz. Kalan günde sağlıklı yersin.
hangi takımdaymıs canım kapatılan takım kaçıncı takımmıs canım ben adminle paylaşıyım sorun olmaz en acından söylemiş olalım
Kızlar ben yesilcayimi içip kaçıyim cocuklara kahvaltı falan biraz evi toparlıyim sonr gelirirm aranıza.....
Kızlar ben yesilcayimi içip kaçıyim cocuklara kahvaltı falan biraz evi toparlıyim sonr gelirirm aranıza.....
Bu sabah bişey farkettim kızlar statda yürüyüşe gittimde meerse hergün saat 7.30-8.30 arası ücretsiz bayanlara spor varmış belediyemiz çalışıyor maşallah ama ne yazık ki ben yararlanamiycam çünkü 8 de evde olmam gerekiyor....(((
Pelincim, işte link:
fundacım hande önceden hangi takımdaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?