Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevindim Handecim, tartıyla arayı iyi tutmak lazım, değil mi ama. Sen o listeyle verirsin zaten canım, merak etme.

Afiyet olsun Arzucum. "1 parça beyaz peynir" ne kadar bir parça acaba? :) Klasik bir formül olsa da kibrit kutusu tabirine göre ye canım. Bir de sabahları 2 porsiyon protein ye. Yani 2 kk peynir; 2 yumurta; 1 kk peynir, 1 yumurta gibi... Daha rejimin ilk başlarında kalorileri kesersek ilerleyen günlerde kilo vermede daha çabuk problem yaşayabiliriz. Yürüyüş de yapılmış bugün, süper olmuş.

Bu arada hepinize günaydın. Daha yeni kalktım. Çok uyumuşum ama dayak yemiş gibiyim, sanki hiç uyumamışım gibi... Uykuyla ilgili sevdiğim tek şey rüya görmek olduğundan, tekrar yatmayı düşünmüyorum. Şimdi hemen gidip kahvaltımı hazırlayacağım ben de... Bu arada dün Berivanla konuşmuştuk, akşam menümüzün altına o günün sporunu da yazalım diye... Ama ben unutmuşum. Şimdi yazayım, dün spor adına yaptığım tek şey: 40 dakika eliptik bisiklet yürüyüşü.

Bir tabağa bir şeyler atayım da, hemen geliyorum yanınıza tekrar. :)

günaydın kızlar geçmişi okuyim dedim okuyamadım cidden 5 sayfa okuyup katılayı dedım masalaaahhhhhhhhhhhhhhh takımımıza fundacım,pelincim,handecim hoşgeldiniz bugun kahvaltıyı yetıstıyemedım kahve ıle 1 dilim kek yedim :18:

Kibrit kutusundan biraz buyukceydi tamam canim dediklerini dikkate alıcam 2 dilim ekmek yedim die peyniri az tuttum aslında doktorun verdigi eski diyet listelerimi bulsam iyi olacak

Bende baktım videoya çok vakit almıyo yapılır aslında ya.Bende maşallah,çatlak yağ sarkan deri ne ararsan var:))

Handecim aslında ben çatlaklar için bu forumda bir şey okumuştum. Ben de işe yaradı ama o kadar kişi olumsuz görüş bildirmiş ki... Ben çok inanmıştım yarayacağına, belki onlar alakalıdır. Bu kahve-limon karışımı, denk gelmişsindir belki. Komple yok etmedi ama belirginliğini ciddi derecede azalttı. Bir de benim kullanmadığım ama en kısa zamanda bir olurunu düşündüğün, genelde herkesin kullanıp memnun kaldığı bir krem var. Madecassol mu ne, ama reçeteyle mi veriliyor bilmiyorum.

o kür işe yarıyorsa bende yapayım o kremı duydum ama almadım daha reçete ile mi ki cidden :26:

Berivancım, Hande'nin şöyle bir durumu var. Daha önce bir takımda yarışmış, ama sonra takım kapatılmış. Kapatılırken de hiçbir not düşülmemiş o takımdaki üyelere... Şimdi eski yarışmacı olduğu için galiba ilk cumadan listeye girecek ama emin değilim... Not düşülmemiş ya, ona ne yapıyoruz? Ben böyle bir konu okumuştum galiba yarışmanın paylaşım alanı başlığında. Onu galiba bildirip bir işlem yaptıracağız canım. Sen daha iyi biliyorsundur. :)

o kür işe yarıyorsa bende yapayım o kremı duydum ama almadım daha reçete ile mi ki cidden :26:

Bilmiyorum ki reçeteyle mi... Bende işe yaramıştı ama onu hazırlayıp sürmek pis iş. Göze alacak kadar kafaya taktıysan (benim gibi :) ) dene istersen canım.

hemen dilimle kolacan ettim aaaaaaaa yok geçmiş bile

Çok sevindim canım. :)

Bugünkü kahvaltını da çok takma. Olmuş böyle artık, arada problem olmaz. Kalan günde sağlıklı yersin.

hangi takımdaymıs canım kapatılan takım kaçıncı takımmıs canım ben adminle paylaşıyım sorun olmaz en acından söylemiş olalım

nerde yaşıyorsun canım sen.bir de ip atlamak müthiş bir spor,madem stada gidiyorsun,orda yapabilirsin.spor malzemeleri satan yerlerde ip bulabilirsin,ya da uygun bişey evde ayarlarsın.müsait bir bahçen varsa orda da olur ama apartmanda olmuyor tabii,bina yıkılıyor.10kere atlasan tıkanıyorsun çok zorluyor,hem çok kalori yaktırıyor hem de tüm kasları çalıştırıyormuş.milli boksör bir akrabam var,o söylemişti bana

Bu arada kızlar 6. olmuşuz dün.

Takım dayanışmasını gösteren bir hafta olmuş tam da... Toplu alıp toplu vermiş takımlar.
9. takım etap sonuncusu ve kilo veren bir kişi bile yok. %-1,23, ne kadar yüksek oran...
1. ve 2. takımlarda bir tek kilo alan yok ve takım ortalamaları %1'in üstünde...

Görüyorsunuz kızlar, daha bağlı olalım birbirimize. Ramazanın, bayramın üzerine ne kilolar vermişler takımca... Biz de yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…