Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ip atlamak çok güzel ben sayaçlı p almıstım dolap da duruyo ipin yok sa sanal ip varmıs gıbı düşün atlamaya çalış anı şey canım

Valla ben çok azimliyim,listeye yazılmaya başladığımda takıma faydam olacaktır.
Kızlar o dediğiniz madekasol + aknelyse formülü mü?akneliyse cildi soyuyor,madekasol da yeniliyor tamir ediyormuş böylece çatlaklar azalıyormuş ama ben denemedim çünkü 6ay bir yıl falan yapmak gerekiyormuş.bir de tca diye bişey var,bir çeşit asit,onu da çok kafaya takmış durumdayım sadece internette satılıyor,cildin üst tabakasını yakarak soyuyor,denize gitmişte koruyucu kullanmamış gibi kabuk kabuk soyuluyor sonra alttan yeni cilt çıkıyor.biraz cesaret istiyor tabii,videoları var izleyin tca kimyasal peeling diye

Evet o formül. Ayrı ayrı ya da ikisini birlikte kullanabiliyorlar galiba Pelincim. Ama ben de hiç denemedim daha... Asit masit de kulağıma çok riskli geliyor sanki canım...

hımmmmmmmmm benım kolumda ust kısmında gogus kısmında sivilce izlerı var onun için istıyorum 6 ay da pek uzun suremıs ama canım netten alma ne olur ne olmaz garantısı de yok mahveder Allah korusun

Geldim yine:) Yemek yaptım çamaşır astım kızımda evi süpürdü şimdilik işler tamam:)Benim durumum bildirilmiş hadi bakalım hayırlısı:)Fundacım ben bugün cildiyeye gidicem şu kremin adı tam olarak yazarmısın dr bi sorim belki tavsiye eder veya başka bişey yazar.Benim çatlaklarım çok derin ya bide çok eski 12 yıllık öle sölim size:))

evet canım sor bakalım sivilce izlerine de iyi gelir miymiş onu da sorar mısın lütfennnnnnnnnnn :26:

Ara öğün zamanı geldi:)Süt ve hurma müthiş bir ara öğün seçeneği tavsiye ederim.Kan şekerimi yükseltiyo tatlı ihtiyacımı karşılıyo....

Madecassol canım. Benimkiler 15 yıllıktır herhalde
Çocukluğumdan kendimi bildim bileli varlar. 9 yaşında çatladım ben....

Sonucu bize de söylersin Pelincim, belki bize de yarar. Yani umarım yarar...

Evet o formül. Ayrı ayrı ya da ikisini birlikte kullanabiliyorlar galiba Pelincim. Ama ben de hiç denemedim daha... Asit masit de kulağıma çok riskli geliyor sanki canım...

Arzucum, dün nerde oturduğumu sormuştun ama ben seninkini öğrenemedim canım. :)

Yanlış yerlerimi yazıyorum ben ya geçiyor herhalde Eyüp te oturuyorum canim ben

Eyüp te oturuyoruz. İp iyi fikir kızımın ipiyle atlarım alttaki çıkmazsa yukarı tabi....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…