Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm
sabah:1 dilim kek.kahve
öglen kepeklı,domayslı,marullu sandivinç yedım
küçük renklı seker ler oluyor ya onu yedım 3 tane

Afiyet olsun canım. O renkli şekerler jelibonlar mı? Harıbo'nun altın ayıcıklarının mini paketleri var. Bir paketin içinde 8 tane falan oluyor. Eğer o tarz şekerlere düşkünsen ondan al canım. Arada sırada bir küçük paket açarsın kendine. Ben severim jel şekerleri, o küçük paketlerden alıyorum eve artık. :)

yok yok kent in renklı sekerı turuncu,sarı yeşil oluyo ya kucuk onlardan çokkk severım onu bır de buyuk bardak ayran ıcrım yazmayı unutmusum

Son düzenleme:
yok yok kent in renklı sekerı turuncu,sarı yeşil oluyo ya kucuk onlardan çokkk severım onu bır de buyuk baydak ayran ıcrım yazmayı unutmusum

Onlar da güzeldir. Mini boyu değil mi, 3 tane iyi canım, çok değil. :) Ama boylarını büyütme onların. Ayran... Güzel, şimdi daha iyi oldu öğünün. :)

Canım bana kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğini yediğin saatleri aşağı yukarı söyler misin?

Ya aslında pek belli olmuyo bu gün erken kalktım ama normalde 9.30-10.00 arası kalkıyorum kahvaltı yapmam 11 i buluyor benim tek sorunum aksam yemeklerini geç yemem 8.00-8.30 gibi... Öğlende 3-4 gibi oluyo

oyyyyy sayfanın sonunu zor buldum :))))) masallahhhhh.. :)

selam kızlar

oku oku bıtıremedım valla. alıntı yapamadım sayfa cok olunca

berivancım, sabah olmus oyle, ona tamamım da o sekerlemeler olmamıs kuşum suan extra aldıgını verıyoruz 3 tane de olsa bu hafta araya bısey kaynatma yok kusum tamam mı.
Kendini, şekerlemelerden daha cok sev canım benım. cuma sabahı ''Kızlar Yaşasın'' diyen bir mesaj baslıgı bekliyorum senden..

Fundacım, tebrik ederim o yarım yarımlar ne tehlıke var ya.. ama demişsin ya sinirim bozuluyor, hıc bozulmasın canım aksıne ıradenı ne kadar saglam tutuyorsun kendını tebrık et. burnunun dıbıne sokulan seyı reddediyorsun sonucta.
zaten ben cevreyı hıc anlamam bıraz kılo alırsın, aaa cok kılo almıssın... tam fıt olursun, aaa cok zayıflamıssın. her tepki abartı.. o yuzden kendını dınlemek lazım. kendını nasıl ıyı ve saglık hıssedıyorsan o dogrudur.

kızlar sabah sporu yapmıssınız sportifliğinize saglık. :) valla canım cektı :) hava hala sıcak ama mınık mınık baslasam mı dıye dusunmuyor deılım. asagıda depoda eliptik bisikletim var esime soylesem de cıkarsa dıye dusundum

hımmm birde sekerleme dıyınce aklıma geldı gecen gun facebookta bır paylasım gormustum bende paylasmıstım sızlerlede paylasayım...

Jelibonlarda bol miktarda domuz ve sığır jelatininin kullanıldığını biliyor musunuz?

Jelatin nedir?
"""""""""""""""

Jelatin, kollajenin geri dönüşsüz olarak hidrolize edilmesiyle oluşturulur. Jelâtin başta domuz ve çok az olarak da sığır, balık gibi hayvanların deri, kemik ve bağ dokularının kaynatılması ile üretilen yarı şeffaf, renksiz, kolay kırılır, tatsız katı bir maddedir !!

kız sinemmmmmmmmmmmmm ciddi misin valla tüm sekerlerı dagıttım iğrenccccccccc ya et yemem zaten midem kalktı cidden

Sinemcim ne güzel bir cümleydi o öyle: "Kendini, şekerlemelerden daha cok sev."
Benim de yapmam lazım onu. Kendimi çok seviyorum ama şekerleri de seviyorum.

Çevre konusunda kesinlikle haklısın. Çevreyi dikkate almamak lazım. Yeri geldiğinde anne-baba-eş bile sağlıksız yargılarda bulunabiliyor. "Azıcık ye bir şey olmaz, rejimine devam edersin.", "Zaten çok verdin, azıcık kilo al." Hepsi yalan. Kendimizi dinlemek lazım dediğin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…