Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben bı ara dukan diyeti yparkene yulaf kepeği yiyordum acayip beni tok tutuyordu yoğurtlar kullanıyordum dukan diyetinin olmazsa olmaziydi yulaf kepeği.....

Kızlar ben bı ara dukan diyeti yparkene yulaf kepeği yiyordum acayip beni tok tutuyordu yoğurtlar kullanıyordum dukan diyetinin olmazsa olmaziydi yulaf kepeği.....

Ben dukan diyetinin nasıl bir şey olduğunu duyduktan sonra aklıma yatan tek şeydi yulaf kepeği. Hacminin 25 katına kadar şişebiliyormuş. Ben de çok tüketirdim. Krebin içine un yerine yulaf kepeği koyardım. Ama enteresan bir şey olmuştu bana o aralar. Ben yulaf kepeğine yordum ama bilemiyorum. Yemek yemişim, aradam geçmiş 8 saat. Hala daha açlık hissetmiyordum ama açlıktan şekerim falan düşmeye başlamış oluyordu. Yani çok tok tutuyor evet. Ama benim gibi yapıp aldanmayın o tokluğa, normal öğünlerinize de devam edin. İyidir yulaf kepeği. :)

Babam geldi yanıma az önce. Bir topkekin yarısını yemiş, yarısını da yiyim diye bana getirmiş. Hep böyle yapıyor ya... "Şunu yedim, yarısını sen ye; bunu yedim, yarısını sen ye..." Yemedim tabi ama sinirim bozuluyor böye oldukça. Rejim yaptığımı bile bile her gün 10 kere bir şeyler teklif ediyorlar.

Ayynı benim eşim.Her sabah ''sen kahvaltı yapmıyomusun'' diye soruyor 0 sabah 7 de kahvaltı yapıyor ben 9 da öğrenemedi gitti.''Boşver ya ozaman da yersin'' diyo her sabah bıkmadan usanmadan:))))

anneler babalar böyle işte Allah başımızdan eksik etmesin onları benim de annem öyle dir
bu arada iraden süper

Ayynı benim eşim.Her sabah ''sen kahvaltı yapmıyomusun'' diye soruyor 0 sabah 7 de kahvaltı yapıyor ben 9 da öğrenemedi gitti.''Boşver ya ozaman da yersin'' diyo her sabah bıkmadan usanmadan:))))

Hani nerde anlayış? O ne sabırlı bir ısrar ya... Aynı babam da öyle. Bir de gençliğinde 100 kiloydu, kaç kere rejim yapmışlığı da vardır. Anlamasını beklersin ama yok. Erkek arkadaşım da öyle, giderim ona, bana yemek olarak mayonezli hamburgerler hazırlar. Onlara dayanamıyorum işte... Annem de ne zaman rejim yapsam börek yapar. Ne kötü durumdayım yahu, şöyle bir bakınca... Ama takıma girdiğimden beri daha kolay "dur" diyebiliyorum. Yoksa o kekin kalan yarısı çoktan bitmiş olurdu.

Pelwin, merhaba. Aşağıda gördüm adını. :) Dün de dediğimiz gibi günde 5 mesaj yazman gerekiyor düzenli olarak. 2 hafta boyunca bu şekilde paylaşımda bulunduktan sonra, 2 haftanın sonundaki cuma sende listede bize dahil oluyorsun canım. Kesin kararlıysan bize kendini tanıtmakla başlayabilirsin.

Bana da çocuklar yapıyo anne şunun yarısını yermisin bu kaldı atılmasın diye diye şiştik böylee yok artık bundan sonra kalanları yemek ..:)))

Bana da çocuklar yapıyo anne şunun yarısını yermisin bu kaldı atılmasın diye diye şiştik böylee yok artık bundan sonra kalanları yemek ..:)))

Öyle Arzucum ya... Yani artanları yiyor insan, çöpe gitmesin falan diyor. Ben mesela çok üzülüyorum bozulan yemekleri dökünce... Sebze olsun, tatlı olsun, içecek bir şey olsun... Ama artık bu tutumu bir kenara bırakmaya başladım. Yersem bana zararı oluyor çünkü... Bırakmamız lazım bu huyu... Çocukların nazı daha çok geçiyordur sana, aman dikkat. :)

Neyse kızlar ben kaçar akşam görüşmek üzere:)

Görüşürüzzz canım...

Bişey sorcam mesala ben dün başladım burda yazmaya 66.100 gr 2 hafta sonra bu kiloyla mı bildirim yapcam yoksa verecek olacağım kiloyla mı bildirim yapmam gerekiyo....

Bişey sorcam mesala ben dün başladım burda yazmaya 66.100 gr 2 hafta sonra bu kiloyla mı bildirim yapcam yoksa verecek olacağım kiloyla mı bildirim yapmam gerekiyo....

Haftaya cuma hangi kiloda olacaksan, o kilo baz alınacak canım. Yani isminin yazıldığı cumadan bir hafta öncesi.

Benimde karnım açıkmaya başladı öğlen yemeyi için daha erken mi yoksa biraz daha mı bekliyim ara öğünümü 12 de yemiştim....

Benimde karnım açıkmaya başladı öğlen yemeyi için daha erken mi yoksa biraz daha mı bekliyim ara öğünümü 12 de yemiştim....

Yiyebilirsin canım. Arzucum istersen ben sana elimden geldiğince ayrıntılı bir liste atayım bugün. Nasıl beslenmen gerektiğini daha iyi takip edebilirsin. Kafan da karışmaz çok. Ne dersin? Şimdi biraz işlerim var ama akşama atabilirim.

Tamam çok güzel olur sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…