Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anh ah benim kayınvalidende aynı şeyi yapıyor bu kadar diyet olmazki ye bı tane bişey olmaz hadi burda ye evinde devam edersin diyetine die yok anne yeme diyorum ama illa o şeyi yedirtene kadar ısrar da ısrar.....

kız sinemmmmmmmmmmmmm ciddi misin valla tüm sekerlerı dagıttım iğrenccccccccc ya et yemem zaten midem kalktı cidden

yaaa aynen oyle tatlım o jelatını gormussundur zaten ıllakı hayvandan cıkan aynı jelıbon gıbı zaten. bende cok severdım bır zamanlar. ama artık tıksınıyorum.

Ben canım bişey istediğinde yada niyetim bozuk oldugunda hep bunu soyluyorum kendıme. Tavsiyede ederim psikoloji cok etkiliyor insanı. Ayrıca artık tabakta yemek bırakmayı da ogrendim. Tamam zıyan olmasın, ama ben cop tenekesı veya ogutucu değilim. Sokakta yuzlerce aç kedi kopek var, onlar yesın. Şiş bir gobekle oturmaktansa bugun baska canlılarada faydam oldu derım huzurla otururum.

Anh ah benim kayınvalidende aynı şeyi yapıyor bu kadar diyet olmazki ye bı tane bişey olmaz hadi burda ye evinde devam edersin diyetine die yok anne yeme diyorum ama illa o şeyi yedirtene kadar ısrar da ısrar.....

AAhhhh ki ahhhh bir de o ''Evınde devam edersın dıyete'' nasıl bısey cozemedım halaaaa. :)))))))

aynı tiskinçlik bana da geldı valla ıyyyyyyyyyy :120:

Keşke ben de sizin gibi jelibona baktığımda kemikleri ve derileri görebilsem... Çok masum geliyorlar bana... :26:

Son düzenleme:
funda 10 tane daha vardı sekerım kabına bıle dokunamadım valla paketı ıle dagıttım

sende aynısın berıvancım bende anında tıksınırım boyle seylerı ogrenınce. :120: eskıden litrelerce kola ıcerdım. nasıl yapıldıgını duyunca ovvv oldum. 5-6 yıldır agzıma degdırmıyorum. hatta olakı mısafır oluyor kola alınıp ıcılıyor o bardakları paralayana kadar yıkıyorum.

Selam kızlar ya ne olmuş öyle siteye girince upuzun bir uyarı çıktı ama bişey anlayamadım,sadece kurumsal aboneler bağlanabilir,hotmail,mynet falan geçersizdir gibi bişeyler yazıyordu,ev internetlerinden bahsediyordu bilgisi olan var mı ne demek bu?
Ben ev interneti üzerinden cepten giriyorum,direk bağlanıyordum,bu sefer şifre falan istedi.

Bundan sonraki üyeler için geçerli o Pelincim. Üyeliğine sahip çık, yoksa bir daha resmi bir şirkete bağlı değilsen üye olamayacaksın... Neden böyle bir karar alınmış ben anlayamadım. Bir faydası var da ben mi görmüyorum acaba?

Neyse... Yani şu anki üyelerin bir sıkıntısı olmayacak o konuda. Ama artık her isteyen üye olamayacak.

Ev kalabalıktı,oğlum için geçmiş olsuna gelenler oluyor ve ben ikram etmek için kek yaptım,ne yazık ki bir dilim yedim çünkü çok acıkmıştım,yemek yapmaya vakit bulamamıştım.bunu kahvaltıdan sonra ara öğüne sayıyorum.
Öğle yemeğim 1küçük kase tavuklu pilav
1kase çorba.

Akşama tekrar gelip yazarım,muhtemelen yine çorba içerim,süzme mercimek çorbası.

Sinirim çok bozuk. Ben de ne yaptım, bildiğim en eski dost olan tıkınmanın kucağına koştum. Tatlı ne bulursam ağzıma atıyorum. Hala daha tatmin olamadım doğal olarak; çünkü amaç doymak ya da tat almak değil. Umarım kalan günü temiz kurtarırım. Henüz çok lekelenmedim ama ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum.

Biz yırttık desene şansa bak yaa...:)))

Yapmaa yaaa sen de yaparsan biz naparızz yapma bunu kendine ve bizee ...............

Nihayet evdeyim kızlar baya yorucu bir gün oldu naptım ne ettim hepsini yazıcam ama şuan çok yorgunum biraz uzanıcam.Öpüyorum hepinizi şekerler...

canım ya niye yapıyorsun kendine bunu.

mrb kızlar nasıl bi diyet programınız var.

belli bir diyet programımız yok canım,herkes kendi imkanınca spor yapıyor,bol yeşil çay tüketmeye çalışıyoruz,beyaz ekmek yağ ve şekerden uzak hepimiz kendi evimizin imkanlarında farklı menüler yapıp burda paylakıyor ve yorumluyoruz,bol da su içiyoruz bu kadar.ama mesela ben kaç kez diyete başlayıp bıraktığımı bilmiyorum,bir ajandam var,ona onlarca kez tarih atıp kilomu ve hedefimi yazmışğm ama gerisi gelmemiş.grup olmak süper motive ediyor,o yüzden burdayım

Ya ne iş anlamadım site ikide bir benden kullanıcı ismi ve şifremi isttiyor,her mesaj yazdığımda bunları giriyorum.üyeliğimin aktifleştirilmesi gerekmiş,nasıl olacaksa bilmiyorum.

Ya ne iş anlamadım site ikide bir benden kullanıcı ismi ve şifremi isttiyor,her mesaj yazdığımda bunları giriyorum.üyeliğimin aktifleştirilmesi gerekmiş,nasıl olacaksa bilmiyorum.

Nerde diyor onu canım? Üyeliğin aktifleştirilmesini istememesi lazım sanden, zaten aktif üyeliğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…