- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.521
Sinemcim ne güzel bir cümleydi o öyle: "Kendini, şekerlemelerden daha cok sev."
Benim de yapmam lazım onu. Kendimi çok seviyorum ama şekerleri de seviyorum.
Çevre konusunda kesinlikle haklısın. Çevreyi dikkate almamak lazım. Yeri geldiğinde anne-baba-eş bile sağlıksız yargılarda bulunabiliyor. "Azıcık ye bir şey olmaz, rejimine devam edersin.", "Zaten çok verdin, azıcık kilo al." Hepsi yalan.Kendimizi dinlemek lazım dediğin gibi...
Anh ah benim kayınvalidende aynı şeyi yapıyor bu kadar diyet olmazki ye bı tane bişey olmaz hadi burda ye evinde devam edersin diyetine die yok anne yeme diyorum ama illa o şeyi yedirtene kadar ısrar da ısrar.....
kız sinemmmmmmmmmmmmm ciddi misin valla tüm sekerlerı dagıttım iğrenccccccccc ya et yemem zaten midem kalktı cidden
Sinemcim ne güzel bir cümleydi o öyle: "Kendini, şekerlemelerden daha cok sev."
Benim de yapmam lazım onu. Kendimi çok seviyorum ama şekerleri de seviyorum.
Çevre konusunda kesinlikle haklısın. Çevreyi dikkate almamak lazım. Yeri geldiğinde anne-baba-eş bile sağlıksız yargılarda bulunabiliyor. "Azıcık ye bir şey olmaz, rejimine devam edersin.", "Zaten çok verdin, azıcık kilo al." Hepsi yalan.Kendimizi dinlemek lazım dediğin gibi...
Anh ah benim kayınvalidende aynı şeyi yapıyor bu kadar diyet olmazki ye bı tane bişey olmaz hadi burda ye evinde devam edersin diyetine die yok anne yeme diyorum ama illa o şeyi yedirtene kadar ısrar da ısrar.....
gönderdim canım.
yaaa aynen oyle tatlım o jelatını gormussundur zaten ıllakı hayvandan cıkan aynı jelıbon gıbı zaten. Bende cok severdım bır zamanlar. Ama artık tıksınıyorum.
ben canım bişey istediğinde yada niyetim bozuk oldugunda hep bunu soyluyorum kendıme. Tavsiyede ederim psikoloji cok etkiliyor insanı. Ayrıca artık tabakta yemek bırakmayı da ogrendim. Tamam zıyan olmasın, ama ben cop tenekesı veya ogutucu değilim. Sokakta yuzlerce aç kedi kopek var, onlar yesın. şiş bir gobekle oturmaktansa bugun baska canlılarada faydam oldu derım huzurla otururum.
aahhhh ki ahhhh bir de o ''evınde devam edersın dıyete'' nasıl bısey cozemedım halaaaa. :)))))))
funda 10 tane daha vardı sekerım kabına bıle dokunamadım valla paketı ıle dagıttım
Selam kızlar ya ne olmuş öyle siteye girince upuzun bir uyarı çıktı ama bişey anlayamadım,sadece kurumsal aboneler bağlanabilir,hotmail,mynet falan geçersizdir gibi bişeyler yazıyordu,ev internetlerinden bahsediyordu bilgisi olan var mı ne demek bu?
Ben ev interneti üzerinden cepten giriyorum,direk bağlanıyordum,bu sefer şifre falan istedi.
Bundan sonraki üyeler için geçerli o Pelincim. Üyeliğine sahip çık, yoksa bir daha resmi bir şirkete bağlı değilsen üye olamayacaksın... Neden böyle bir karar alınmış ben anlayamadım. Bir faydası var da ben mi görmüyorum acaba?
Neyse... Yani şu anki üyelerin bir sıkıntısı olmayacak o konuda. Ama artık her isteyen üye olamayacak.
Bundan sonraki üyeler için geçerli o Pelincim. Üyeliğine sahip çık, yoksa bir daha resmi bir şirkete bağlı değilsen üye olamayacaksın... Neden böyle bir karar alınmış ben anlayamadım. Bir faydası var da ben mi görmüyorum acaba?
Neyse... Yani şu anki üyelerin bir sıkıntısı olmayacak o konuda. Ama artık her isteyen üye olamayacak.
Sinirim çok bozuk.Ben de ne yaptım, bildiğim en eski dost olan tıkınmanın kucağına koştum. Tatlı ne bulursam ağzıma atıyorum. Hala daha tatmin olamadım doğal olarak; çünkü amaç doymak ya da tat almak değil. Umarım kalan günü temiz kurtarırım. Henüz çok lekelenmedim ama ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum.
sabah ve ogleden sonraları sanırım daha kalabalık oluyoruz canım.
Sinirim çok bozuk.Ben de ne yaptım, bildiğim en eski dost olan tıkınmanın kucağına koştum. Tatlı ne bulursam ağzıma atıyorum. Hala daha tatmin olamadım doğal olarak; çünkü amaç doymak ya da tat almak değil. Umarım kalan günü temiz kurtarırım. Henüz çok lekelenmedim ama ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum.
mrb kızlar nasıl bi diyet programınız var.
Ya ne iş anlamadım site ikide bir benden kullanıcı ismi ve şifremi isttiyor,her mesaj yazdığımda bunları giriyorum.üyeliğimin aktifleştirilmesi gerekmiş,nasıl olacaksa bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?