- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.541
mrb kızlar nasıl bi diyet programınız var.
Bu sayfaya mesaj yazmaya çalışırken önüme uıyarı çıkıyor arda diyor canım ya.yetkiniz yok falan diyor,üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerek diyor,nerden yapıldığını da bulamadım,sitede yaşadığınız sorunlar forumuna konu açmaya çalıştım olmadı birtürlü
Bu sayfaya mesaj yazmaya çalışırken önüme uıyarı çıkıyor arda diyor canım ya.yetkiniz yok falan diyor,üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerek diyor,nerden yapıldığını da bulamadım,sitede yaşadığınız sorunlar forumuna konu açmaya çalıştım olmadı birtürlü
İyi akşamlar kızlar nerdesiniz yaa aksam menülerini göremedim bugun öğünlerimi hep yazdım ama tekrar yaziyim yine
Sabah: 1 parça peynir 2 zeytin , 2 dilim tahılli ekmek, domates, salatalık, biber, sekersiz çay
1 kupa yeşil çay
Ara: 1 bardak yağsız süt 1 yeşil elma
Öğlen : 1 tabak ispanak yemeği, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara: 1 şeftali, 3 tane kepekli grisini, azıcık da beyaz peynir
Aksam: 1 tabak kuru fasulye, 1 bardak ayran salata
2 litrede su ictim
Bı yeşil çay daha ictim mı benim bu gunluk menüm bitecek.....
İyi Geceler 5. Takımın çıtır güzelleri!
Belki de okumuş olacağınız üzere depresif bir ruh hali içine girmiştim bugün. Ama içimde böyle zamanlarda çıkıp yardım eden bir Emmett Brown var ve onu çok seviyorum. :) Sağolsun yine beni silkeleyip kendime getirdi, hayatımın sadece ve sadece benim elimde olduğunu tekrar hatırlattı.
Ayrıca maalesef utanarak söylüyorum ki unuttuğum gerçek kendimi dinledim bugün, annemin ağzından... Aslında beni hiç tanımaz ama bana anlattığı 15 yıl önceki o kısa anın içinde gerçek benden çok şey gizliydi ve onları duymak bana yetti.
İşin özeti, ipleri sıkıca elime aldım. Hayatımı istediğim yöne götürmek ve en büyük hayalimi gerçekleştirmek üzere kendime günlük plan hazırladım ve hemen uygulamaya başlıyorum. :) Çok çok çok mutluyum. Bir daha kendimi kaybedersem de eşşek oğlu eşşeğim.
Lütfen kendinizi dinlemeye zaman ayırın, gerçek isteğinizi göz ardı etmeyin. Bu konuda çok hassas olan ben bile unutup kendimi bırakmışım bir köşede... Siz böyle yapmayın arkadaşlar. Gerçek amacınızı asla unutmayın ve ona doğru koşar adımlar atın. Bilgisayardı, televizyondu, işti, çocuklardı, ev işiydi... Çok geçerli ya da bir o kadar geçersiz olan bahanelerin arasında kaybolmayın. Ömrünüzün o değerli zamanlarını harcamayın.
Hiçbir vicdan azabı hissetmeden bugünkü menümü yazıyorum; çünkü içim artık çok rahat, azaba yer kalmadı. :)
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
2 domates
Ara:
2 şeftali
Öğle:
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Kayışın koptuğu saatler
3 ince dilim kek (paykek midir, nedir onlardan)
3 küçük paket harıbo
1 halley
4 pişmaniye
Kayışı kopartmam 18:30 civarlarında son buldu. O saatten sonra da gerek fizyolojik gerekse psikolojik toparlanma evresine girdim ve hiçbir şey yemedim. Daha da yemeyi düşünmeyiveriyorum bir zahmet. :)
Tartım halimden anlamış, depresyona girdim diye bana darılmamış olacak ki, kötü şeyler söylemedi bana. O yüzden merak etmeyin, yağsal bir tehlike yok. :)
Bu destanı okuyacak sabrı gösterdiğiniz için de teşekkür ediyorum efendim, saygılar...
Kızlar ben yarın Kınalı adaya gitcem o yüzden gün içinde paylaşımlarda bulunamayabilirim. Ama sabah tan girip yediklerimi yazmaya çalışacağım akşam mutlaka girerim siteye hepinizi öpüyorum şekerler görüşürüz...
Kızlar ben yarın Kınalı adaya gitcem o yüzden gün içinde paylaşımlarda bulunamayabilirim. Ama sabah tan girip yediklerimi yazmaya çalışacağım akşam mutlaka girerim siteye hepinizi öpüyorum şekerler görüşürüz...
Fundaaaaaaaaaa
çok tatlısın kız,yazdıklarını okudum gülümsedim.
Annen seni tanımaz mı kız,senin çocuğun olsun hele,anneni o zaman anlarsın.ben anne olunca annemle ilişkim boyut değiştirdi valla,acaip vicdan azabı duydum,bebek bakmakta zorlandıkça,ağlama krizlerine tutuldukça allahım dedim,meğer annem ne kadar emek vermiş bana,başımın üstünde taşısam hakkını ödeyemem diye düşündüm.bak şimdi hiç bu sözlerimi onaylayacak bişey yazma,ancak ve ancak anne olunca anlayacaksın ne dediğimi.
Sitede yaşadığınız sorunlar bölümüne biri konu açmış,ben diyetle ilgili bişeyler öğreneyim diye açıp okuyorum,millet özel muhabbetler ediyor,özel sorunlarını yazıyor diye şikayet etmiş.neymiş sadece onu yedim,bunu içtim,aaaa sakın yeme,şu zararlı bu faydalı falan demeliymişiz de gereksiz sayfa oluşmamalıymış.
Pehhhh
ya şurdaki muhabbet olmasa ben gelip te niye okuyayım ki kim ne yemiş ne içmiş,banane.
Neyse uzattım,hadi yediklerimi yazayım,daha doğrusu günah çıkarayım:
akşam yemeğim
1kase çorba
3kaşık pilav
1bardak ayran
işte sonrası yine 1dilim ıslak kek ve bir çorba kaşğı dondurma
oooooh canıma değsin yedim işte sefam olsun naapim canım çıktı oğlumun kolu çatlak,durmuyor hopluyor zıplıyor yüregim ağzımda peşindeyim,üstüne misafir ağırladım,üstüne bi de sevgili eşim beni bir ayın içinde çocuğu kediye ısırtmak ve de kolunu çatlatmakla suçladı,aynen böyle dedi valla,sanki ben isterdim ya manyaaaaaaaak:)
o yüzden yedim gitti valla
yalnız kendimi tebrik ediyorum,eskiden olsa şimdi o dolapta duran kek tepsisi ve dondurma kabı bomboş olurdu,sadece 1dilim aldım,bu benim için büyüüüük ilerleme
Funda sen hangi semttesin istanbulda?
Ben bahçelievlerdeyim
vaaaay süpermiş valla,ne yapıcan kınalı adada?vapur çok eser şimdi hava serinledi,çocuklar da geliyorsa ona göre giydir canım,sana iyi gezmeler.
Bende yeniyim ama sitede sorun yaşamıyorum demişsin ya,ben yeni değilim ki canım,2009dan beri nerdeyse hergün giriyorum.bu takımda yeniyim sadece,yanlış anlamışsın
Fundaaaaaaaaaa
çok tatlısın kız,yazdıklarını okudum gülümsedim.
Annen seni tanımaz mı kız,senin çocuğun olsun hele,anneni o zaman anlarsın.ben anne olunca annemle ilişkim boyut değiştirdi valla,acaip vicdan azabı duydum,bebek bakmakta zorlandıkça,ağlama krizlerine tutuldukça allahım dedim,meğer annem ne kadar emek vermiş bana,başımın üstünde taşısam hakkını ödeyemem diye düşündüm.bak şimdi hiç bu sözlerimi onaylayacak bişey yazma,ancak ve ancak anne olunca anlayacaksın ne dediğimi.
Sitede yaşadığınız sorunlar bölümüne biri konu açmış,ben diyetle ilgili bişeyler öğreneyim diye açıp okuyorum,millet özel muhabbetler ediyor,özel sorunlarını yazıyor diye şikayet etmiş.neymiş sadece onu yedim,bunu içtim,aaaa sakın yeme,şu zararlı bu faydalı falan demeliymişiz de gereksiz sayfa oluşmamalıymış.
Pehhhh
ya şurdaki muhabbet olmasa ben gelip te niye okuyayım ki kim ne yemiş ne içmiş,banane.
Neyse uzattım,hadi yediklerimi yazayım,daha doğrusu günah çıkarayım:
akşam yemeğim
1kase çorba
3kaşık pilav
1bardak ayran
işte sonrası yine 1dilim ıslak kek ve bir çorba kaşğı dondurma
oooooh canıma değsin yedim işte sefam olsun naapim canım çıktı oğlumun kolu çatlak,durmuyor hopluyor zıplıyor yüregim ağzımda peşindeyim,üstüne misafir ağırladım,üstüne bi de sevgili eşim beni bir ayın içinde çocuğu kediye ısırtmak ve de kolunu çatlatmakla suçladı,aynen böyle dedi valla,sanki ben isterdim ya manyaaaaaaaak:)
o yüzden yedim gitti valla
yalnız kendimi tebrik ediyorum,eskiden olsa şimdi o dolapta duran kek tepsisi ve dondurma kabı bomboş olurdu,sadece 1dilim aldım,bu benim için büyüüüük ilerleme
Kusura bakma canim ama esine selam söyle kolaysa o baksın bakalım senin ki de 2,5 yaşındaydı sanırım aynı dönemlerde benim de oğlumun ayağı çatlamıştı 15 gün alcili gezdik bizde. durdukları yerde durmuyorlarki anacim Benim oğlum gözümün önünde düştü de bişey yapamadım Allah daha kötüsünden korusun canim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?