Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar günaydıinnnnn uyuyormusunuz daha yaaaaaaa....... Ben kalktım 45 dk yürüdüm simdi de kahvaltımı yapıcam. Sonra yolculuk inşallah bozmam odayım die bozmicam 10.45 vapur çantama bir elma alıyim diyom olmazsa onu yerim vapurda cok acıkmamış olurum hadi kızlar görüşürüz aksama mutlaka buradayım.........

Benimde aynı senin gibi diyor ideal kiloma 51 mis ben 51 olsam cocuk gibi olurum herhalde zaten yüzüm ufak cok kötü olurum çökerim resmen ben 60 altına düşeyim yeter 58-57 gibi olsunki arada 60 çıkarsam opsiyon olsun...:))) bence de kadın dediğin hafif balık etli olur ne olee çöp gibi ayyy elini atsan kemik......

Günaydın arzucum,sana demiştim dimi benziyoruz diye:)
çok hızlısın valla tebrik ederim.bende bütün gece oturdum,sonra sabah 6buçukta oğlum uyandı.

kahvaltım:
1kase mercimek çorbası
yarım kupa sütlü kahve

BMI'den iyisi vücut yağ oranıdır. Sonuçta bir atlet olsak, ve o kaslarla 1,65 boyla 70 kilo gelsek, bmi bize "kilo ver" der. Üstelik "skinny fat" diye bir tabir var, heralhalde "sıska şişman" mı denir, "sıska yağlı" mı... Bunlar ince kemikli ama yağlı kadınlardan oluşuyor. Yani üzerinde kazak varken normal kilosunda bir kadın görüyorsunuz, gayet de fit gibi... Ama bikiniyle bir bakıyorsunuz ki her tarafı bıngıl bıngıl. Yani en sağlıklı yol yağ yüzdesi. %20 civarı olsa en iyisi, tabi yaşla oynuyor bu. Ama bu topiktekiler için şu an en iyisi %20'dir. Yaş ilerledikçe yağ yüzdesi toleransı da artıyor. Bir yerlerde çizelgesi vardır. Gerçi tabi siz bana "Funda, o %20'likler çöp gibi" de diyebilirsiniz. :) Kişisel tercih biraz. Ama bu yaşlarda sağlıklı oran %20-30 arası oluyor.

Günaydın... :)

Bugün herhalde pek kalabalık olmayacağız. Ben de şu pencere takma olayından dolayı evde kalmak zorundayım, hala bitmedi işler. Gidenlere iyi gezmeler, kalan sağlar benimdir.

merhaba 5 takımın çıtıe kızları beni takıma funda davet etti
teşekür ederim.
adım ceren.
32 yaşındayım.
yaz tatilinde aldığım kilolarla tavan yaptım.
artık kararlıyım.
vericem kilocukları sizle.
170 cm boyunda 87.3 kiloyla başladım cuma günü.
yarın okullar başlıycak.
sabahları çok giremesemde öğleden sonra ve akşamları buralarda olurum.
bu arada hedef kilom 75

Son düzenleme:

Rica ederim Cerencim. :) Aramıza hoş geldin. Veririz kiloları beraber.
Öğretmensin galiba değil mi canım?
Bugün pazar olduğu için pek hareketli değil topiğimiz, normalde muhabbetimiz boldur. :)

Tunaydın Kızlar..
Dun aksamustu evdeki işle gırıstım. sonrada bıraz kısısel ısler.. Sonra da gelıp yazma fırsatım olmadı. sayfalarca yazmıssınız :) tamamını okuyamadım. bugunde esim izinli olmayınca gec kalktım. once dunku menumu yazıyım...
sabah
1 kahve

kahvaltı
6-7 yemek kasıgı sade nesfıt
sut

ara
4-5 badem
4-5 fındık

ogle
1 kucuk kase mercımek corbası
3-4 kasık yogurt

ara
1 bardak sut
2-3 kuru kayısı

aksam
1 kase corba
1kase yogurt

2 yesil cay
1 kiraz saplı cay

bugun daha kahvaltı bıle yapmadım. kalkar kalkmaz yapamıyorum kahvaltı bırazdan yapıcam.
ben bır gun normal kahvaltı yapıyorum 1 gun nesfıt.

dun sanırım bazılarımızda kacamaklar olmus. :) moralınız bozulunca kendınıze kotuluk yapmayın canlarım, aksıne ıyılık yapın hırsınızı spordan cıkarın.
bugun esimin yanına gıdıcem ordam avm ye gıdıcez hem gezınme hem alısverıs ıcın. aksama gelırım tekrar artık.
guzel, neşeli ve saglıklı pazarlar dilerim kızlar...

peki kilo vereniniz varmı aklım çok karışık hem bebeği emziriyom hemde nasıl kurtulacam şu kilolardan sinirlerim bozuluyo aileme yansıtıyom(((

peki kilo vereniniz varmı aklım çok karışık hem bebeği emziriyom hemde nasıl kurtulacam şu kilolardan sinirlerim bozuluyo aileme yansıtıyom(((

Canım burda hepimiz kilo veriyoruz. :) Ama herkes kendi yöntemini yaratıyor. Kimi diyetisyen kontrolünde yapıyor, kimi kafasına göre... Kimi spor yapıyor, kimi yapmıyor. Bu topik birbirimize destek olalım diye var. Yoksa aramızda rejim konusunda profesyonel biri yok, doğal olarak katı bir şekilde topluca uyguladığımız bir rejim listemiz de yok. :)

Benim sana tavsiyem bir diyetisyene gitmen; hatta bunu kesinlikle yapmalısın çünkü bebek emziriyorsun. "Az yiyeyim." psikolojisinde hareket edersen sütün kesilebilir. O yüzden bence tek başına hareket etme canım. Kilo verme konusunda kararlıysan, başvurduğun diyetisyen durumuna özel güzel bir liste hazırlayacaktır sana... Sonra güvenle kilo verebilirsin. Aramıza katılırsan biz de bu yolda sana destek olur ve tökezlediğin zamanlarda elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Olmaz mı bak genelde hepimizde cizelgeler var. orda yazıyor kac kilo verdiğimiz. ben mayıs ortasında basladım dıyete 12 kılo verdım. ne dukan yaptım ne karatay ne de baska bısey. zaten bana o dıyetler uzun vadelı olabılırmıs gıbı gelmıyor.
cunku lısteye uymak ıcın zorlanıyor ınsan. hem yapmak mesele hem o gun belkı canın o gıdayı ıstemıyor. yemek oluyor ezıyet..
dolayısıyla ya 1 hafta yada bilemedin 10 gun sonra komple salıyor ınsan kendını.

biz keyfimize gore ama orantı tutarak yapıyoruz. haftanın yarısı sebzeyle gecıyorsa yarısda beyaz yada kırmızı et mesela. insan bir sure sonra kendı farkedıyor. aa bu hafta et yemedım yaa oluyorsun. ama onemlı noktalar yemeklerın yağı. tavuk ve kırmızı et mesala ya ızgara yada fırında..
yemeklerı ya 1-2 yemek kasıgı ıle yap. yada ''ya evde sorun olur yagsız yemek'' dersen sen sadece sebzelerınden al suyundan alma.
meyve mumkun oldugunca her cesıtı tuketıyoruz ve sutude (ben hergun ıllakı 1 bardak ıcıyorum sut)

ayrıca bitki cayıda ıcıyoruz ama SENIN ICIN EN ONEMLI KONU senın suan bildiğim kadarıyla her bıtkı cayını ıcmen DOGRU DEĞİL cunku gıdaların bebeğinide etkiler. O yuzden onu askıya al derım. ama suan menulerını duzenleyebılırsın. hem bunun bebebıgınede faydası olur. sen ne kadar saglıklı beslenırsen o da okdar senden dolayı saglıklı beslenır.

sinemcim çok az değil mi yediklerin,ben bu kadar az yesem yığılır kalırım valla.sonra bünyen zayıf düşmesin.
Sana da iyi gezmeler canım.

Rica ederim Cerencim. :) Aramıza hoş geldin. Veririz kiloları beraber.
Öğretmensin galiba değil mi canım?
Bugün pazar olduğu için pek hareketli değil topiğimiz, normalde muhabbetimiz boldur. :)

hoşbulduk funda öğretmenim.
yarın okullar başlamadan önce evde genel bir temizlik yapıyorum.
canım çıktı.
sıkıldım temizlik yapmaktan.
ama biraz titizim eşim bana sen rahatsızssın diyo temizlik konusunda.
sen neler yapıyosun evlimisin çalışıyomusun.

nasıl bulucam yağ yüzdemi canım,yağ ölçen tartılarla ancak dimi?nasıl yapsam ki şu alışveriş merkezlerindeki parayla çalışan tartılar olur mu ki?gerçi kıyafetlerle falan fazla çıkar herhalde..
Ne penceresi kız bu,hallolmadı gitti:)
sen ne yapıyorsun bu pazar,evde misin?
Ben gezdim döndüm bile,öğle yemeğimi yazayım
döner yedik dışarda,100gr.mış.pilav,patates,ekmek yemedim,az yağlı salata ve diyet kola içtim.

menün çok güzel canım.
örnek menü gibi maşallah.
gez tabi pazar gününün keyfini çıkar ben temizlik yapıyorum benim yerime de gez canım

canım ben emzirirken diyet yaptım ama diyetisyen eşliğinde ve 3 ayda 16 kilo verdim.
hemde sütüm arttı daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…