- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.561
Fundacım,ben öyle demedim zaten canım,sadece kendi annemle ilgili düşündüğümü yazdım.
bu saatte oturmuş 5bitkili çayımı içiyorum kızlar,sabah belki tartıda eksileri görürüm.her ne kadar kekleri yutsamda ümitliyim,bugün dolabımda ne varsa hepsini denedim,3buçuk yıldır bacağımdan çıkmayan kotlarım üstüme oldu,nasıl mutluyum anlatamam.spora devam,göbeğim azaldı,tamamen gidecek.
Yarın kahvaltıdan hemen sonra eşim ve oğluşumla dışarı çıkıcaz,sabah belki gelemem.
Ya şu bmi hesaplayıcıları varya,benim ideal kilom 50 imiş,öyle diyor.ben 50kilo olsam solucan gibi bişey olurum,zaten boyum kısa ve kemik yapım incecik,oğlan çocuğuna dönerim.kadın dediğin en az 55olmalı bence,ondan aşağısında ne surat kalıyor,ne kol,ne de kalça bacak.
Günaydın arzucum,sana demiştim dimi benziyoruz diye:)
kahvaltım:
1kase mercimek çorbası
yarım kupa sütlü kahve
Daha sıkı bir kahvaltı yapışaydın canim ben bunları yesem cok acıkırım heralde hem bu gün pazar yapışaydın guzel bir kahvaltı.....
Fundacım,ben öyle demedim zaten canım,sadece kendi annemle ilgili düşündüğümü yazdım.
bu saatte oturmuş 5bitkili çayımı içiyorum kızlar,sabah belki tartıda eksileri görürüm.her ne kadar kekleri yutsamda ümitliyim,bugün dolabımda ne varsa hepsini denedim,3buçuk yıldır bacağımdan çıkmayan kotlarım üstüme oldu,nasıl mutluyum anlatamam.spora devam,göbeğim azaldı,tamamen gidecek.
Yarın kahvaltıdan hemen sonra eşim ve oğluşumla dışarı çıkıcaz,sabah belki gelemem.
Ya şu bmi hesaplayıcıları varya,benim ideal kilom 50 imiş,öyle diyor.ben 50kilo olsam solucan gibi bişey olurum,zaten boyum kısa ve kemik yapım incecik,oğlan çocuğuna dönerim.kadın dediğin en az 55olmalı bence,ondan aşağısında ne surat kalıyor,ne kol,ne de kalça bacak.
merhaba 5 takımın çıtıe kızları beni takıma funda davet etti
teşekür ederim.
adım ceren.
32 yaşındayım.
yaz tatilinde aldığım kilolarla tavan yaptım.
artık kararlıyım.
vericem kilocukları sizle.
170 cm boyunda 87.3 kiloyla başladım cuma günü.
yarın okullar başlıycak.
sabahları çok giremesemde öğleden sonra ve akşamları buralarda olurum.
bu arada hedef kilom 75
belli bir diyet programımız yok canım,herkes kendi imkanınca spor yapıyor,bol yeşil çay tüketmeye çalışıyoruz,beyaz ekmek yağ ve şekerden uzak hepimiz kendi evimizin imkanlarında farklı menüler yapıp burda paylakıyor ve yorumluyoruz,bol da su içiyoruz bu kadar.ama mesela ben kaç kez diyete başlayıp bıraktığımı bilmiyorum,bir ajandam var,ona onlarca kez tarih atıp kilomu ve hedefimi yazmışğm ama gerisi gelmemiş.grup olmak süper motive ediyor,o yüzden burdayım
peki kilo vereniniz varmı aklım çok karışık hem bebeği emziriyom hemde nasıl kurtulacam şu kilolardan sinirlerim bozuluyo aileme yansıtıyom(((
peki kilo vereniniz varmı aklım çok karışık hem bebeği emziriyom hemde nasıl kurtulacam şu kilolardan sinirlerim bozuluyo aileme yansıtıyom(((
Tunaydın Kızlar..
Dun aksamustu evdeki işle gırıstım. sonrada bıraz kısısel ısler.. Sonra da gelıp yazma fırsatım olmadı. sayfalarca yazmıssınız :) tamamını okuyamadım. bugunde esim izinli olmayınca gec kalktım. once dunku menumu yazıyım...
sabah
1 kahve
kahvaltı
6-7 yemek kasıgı sade nesfıt
sut
ara
4-5 badem
4-5 fındık
ogle
1 kucuk kase mercımek corbası
3-4 kasık yogurt
ara
1 bardak sut
2-3 kuru kayısı
aksam
1 kase corba
1kase yogurt
2 yesil cay
1 kiraz saplı cay
bugun daha kahvaltı bıle yapmadım. kalkar kalkmaz yapamıyorum kahvaltı bırazdan yapıcam.
ben bır gun normal kahvaltı yapıyorum 1 gun nesfıt.
dun sanırım bazılarımızda kacamaklar olmus. :) moralınız bozulunca kendınıze kotuluk yapmayın canlarım, aksıne ıyılık yapın hırsınızı spordan cıkarın.
bugun esimin yanına gıdıcem ordam avm ye gıdıcez hem gezınme hem alısverıs ıcın. aksama gelırım tekrar artık.
guzel, neşeli ve saglıklı pazarlar dilerim kızlar...
Rica ederim Cerencim. :) Aramıza hoş geldin. Veririz kiloları beraber.
Öğretmensin galiba değil mi canım?
Bugün pazar olduğu için pek hareketli değil topiğimiz, normalde muhabbetimiz boldur. :)
BMI'den iyisi vücut yağ oranıdır. Sonuçta bir atlet olsak, ve o kaslarla 1,65 boyla 70 kilo gelsek, bmi bize "kilo ver" der. Üstelik "skinny fat" diye bir tabir var, heralhalde "sıska şişman" mı denir, "sıska yağlı" mı... Bunlar ince kemikli ama yağlı kadınlardan oluşuyor. Yani üzerinde kazak varken normal kilosunda bir kadın görüyorsunuz, gayet de fit gibi... Ama bikiniyle bir bakıyorsunuz ki her tarafı bıngıl bıngıl. Yani en sağlıklı yol yağ yüzdesi. %20 civarı olsa en iyisi, tabi yaşla oynuyor bu. Ama bu topiktekiler için şu an en iyisi %20'dir. Yaş ilerledikçe yağ yüzdesi toleransı da artıyor. Bir yerlerde çizelgesi vardır. Gerçi tabi siz bana "Funda, o %20'likler çöp gibi" de diyebilirsiniz. :) Kişisel tercih biraz. Ama bu yaşlarda sağlıklı oran %20-30 arası oluyor.
Tunaydın Kızlar..
Dun aksamustu evdeki işle gırıstım. sonrada bıraz kısısel ısler.. Sonra da gelıp yazma fırsatım olmadı. sayfalarca yazmıssınız :) tamamını okuyamadım. bugunde esim izinli olmayınca gec kalktım. once dunku menumu yazıyım...
sabah
1 kahve
kahvaltı
6-7 yemek kasıgı sade nesfıt
sut
ara
4-5 badem
4-5 fındık
ogle
1 kucuk kase mercımek corbası
3-4 kasık yogurt
ara
1 bardak sut
2-3 kuru kayısı
aksam
1 kase corba
1kase yogurt
2 yesil cay
1 kiraz saplı cay
bugun daha kahvaltı bıle yapmadım. kalkar kalkmaz yapamıyorum kahvaltı bırazdan yapıcam.
ben bır gun normal kahvaltı yapıyorum 1 gun nesfıt.
dun sanırım bazılarımızda kacamaklar olmus. :) moralınız bozulunca kendınıze kotuluk yapmayın canlarım, aksıne ıyılık yapın hırsınızı spordan cıkarın.
bugun esimin yanına gıdıcem ordam avm ye gıdıcez hem gezınme hem alısverıs ıcın. aksama gelırım tekrar artık.
guzel, neşeli ve saglıklı pazarlar dilerim kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?