Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin cerencim,benim adım da pelin.bende 32 yaşındayım,hala inanamıyorum ya neyse,,
umarım yakında kullanıcı adını değiştirmek için başvurursun,çünkü artık bir dombili olmazsın.hedef kilon ilk hedef mi,yoksa 75olunca bırakacak mısın?boyun uzunmuş gerçi ama gözünde çok büyütme,yeterki kararlı ol,başarı öykülerini oku bak insanlar neredeyse yarım insan kilosu kadar zayıflıyor,sen neden yapamayasın.

canım bu ismi seviyorum nedenine gelince
4,5 yaşında kızım var ben bu kiloların çoğunu bu yıl aldım kızm beni hep dombili anneciğim diye severdi.
oradan aklıma geldi.
totişim diye seviyor beni.
canım ben 75 olsam yeter bana
ama daha aşağısı olursa olur tabi.
aslında evlenmeden önceki kiloma inmeyi çok istiyorum ama pek mümkün değil.
64 kilo ile evlenmiştim

Kolay gelsin temizliğin. :) Sıkıldıysan azıcık ara ver.
Bekarım Cerencim. 25 yaşındayım. Takı tasarımcısıyım, evde çalışıyorum genelde. :)

peki kilo vereniniz varmı aklım çok karışık hem bebeği emziriyom hemde nasıl kurtulacam şu kilolardan sinirlerim bozuluyo aileme yansıtıyom(((

canım diyetisyene gitme imkanın yoksa da aşagı yukarı her annenin bildiği şeyler var mesela,benim de oğlum var,daha sütten keseli 6ay falan oldu.
Bebeğin kaç aylık,sadece emziriyor musun yoksa ek gıda ya da mama veriyor musun bunları yazabilir misin?
Mesela ben emzirirken diyet yapsam ölürdüm herhalde hüngür hüngür ağlardım açlıktan,çünkü benim oğlum ek gıdaya bir türlü geçemedi,alışamadı birbuçuk yaşındayken bile bütün gün emiyordu ve ben açlıktan ölmüş halde uyanırdım sabahları,ellerim titreyerek saldırırdım ne bulduysam,kim çay koyacak ta bekleyecek,kucağımda hatta mememde ağlayan bir çocukla mutfak tezgahının üstünde ayakta kıtlıktan çıkmış gibi peynir ekmek meyve suyu veya bisküvi meyve suyuyla karnımı doyururdum,çorba bile lükstü benim için,yapamazdım oğlum hiç durmazdı ve sonuçta doğumdan sonra neredeyse on kilo aldım,5aylık hamile gibi göbeğim vardı,71kiloydum,çıplak halde otururken karnımdan sarkan yağlar bacaklarımı örterdi kendimden tiksiniyordum ama bak tam on kilo verdim,yağlarım göbeğim azaldı,belşl hala tombulum ama çok mutluyum çünkü hala devam ediyorum.
Sende umutsuzluğa kapılma,o yüzden yazdım bunları,her anne bunları yaşıyor,kimileri şanslı,doğumdan sonra fabrika ayarlarına dönüveriyor hemencecik ama biz değiliz işte,üzülme,sende senin de eski haline döndüğün günler gelecek.karnın çatlamış olabilir,zamanla rengi açılıp daha az belirgin hale geliyor,göğüslerin sarkıyor ama olsun destekli sütyenini giydin mi fıstık gibi olursun,sen şimdi bunlara çok takma,be8işini sağlıkla büyütmeyi düşün,kilo gelir gider,ama bebeğin anne sütünü ömrünce bir daha bulamayacak,zayıflayayım diye sütünün kalitesini düşürme

Pelincim yağ ölçen PROFESYONEL bir tartı ancak kesin sonuç veriyor canım. Ben bir kere ev tipi bir tartıda ölçtürüp %40 çıktım. İnternette hesaplama yapan programlar da var. Ama hiçbiri gerçek sonucu vermiyor.

Odamın pimapenini değiştiriyoruz canım. Takma olayı bitti ama köpükleri temizle, çekomastik midir nedir ondan yap, alçı yap... Uğraşıp duruyoruz. Evdeyim bu yüzden.

Afiyet olsun canım. :) Dışarda yenen bir yemeğe göre yine iyi olmuş. :)

kızlar daha oglen yemegı yemedım sabah kahvaltısıyla duruyorum coook acıktım mangal yapıyorlaronları beklemekten oldum aclıktan ınsallah fazla yemem neyse ben sora yedıklerımı yazıcam gorusuruz.....

Olumsuz düşünme canım, her şey mümkün. Zaten kilo vermeye başlayınca devamını istersin, insan başlamışken temelli bitirmek istiyor.

Bu arada ben dün içtiğim suyu ölçtüm,herzamanki kadar içtim,arttırmadım,3litreye yakındı.
Çok su içtiğimi biliyordum ama 3litrede iyiymiş ama dimi

Şu ana kadarki menümü yazayım:

Kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
2 domates

Ara:
1 mısır
1 pişmaniye

Öğle:
1 haşlanmış tavuk but
1 su bardağı yoğurt
2 dilim ekmek

Ara:
2 şeftali

Spor: 45 dakika eliptik bisiklet yürüyüşü + 8 dakika karın egzersizi

Pelincim bu egzersiz, senin dediğin egzersiz... 2 tane hareketi zaten yapamadım. Kaslarım zorlanmaktan ağrıdı azıcık, pilates günlerimi hatırladım. Ama iyi ısınıp yapmak lazım. Yorumlarda bir sürü şey yazmışlar. Adamın birinin bacak lifi kopmuş falan... Bir de boyna değil, karna yüklenmek lazım. Birkaç gün daha devam edeceğim. Umarım bana da faydası olur. :)

Merhaba kızlar dün gelicem dedim gelemedim.Bi uyandım zil sesi ile arkadaşlar süpriz yapmış uzun ve eğlenceli bir gece oldu.Bu sabah da evde değildim onun için yeni girebildim.Nasılsınız?Yazılanları okicak vaktim olmadı henüz önce bir selam verim dedim ve dün yediklerimi yazim hemen:)

Uyanınca:bir bardak ılık su
Kahvaltı:bir yumurta haşlanmış,peynir,dereotu,maydonoz,iki dilim ekmek,yeşil çay.
Ara:Hurma,bir bardak süt
Öğle:Fasülye yemeği,iki dilim ekmek,Roka,iki kaşık yoğurt,bir kase çorba.
Ara:5 adet fındık,3 adet diet bisküvi,yeşil çay
Akşam:iki adet haşlanmış yumurta,bir kepçe çorba,iiki dilim ekmek,roka
Ara:küçücük bir dilim börek (malum arkadaşlar gelince dolu bir masada bir dilim börek yedim işte(((
gece:yeşil çay

Senin pişmaniye benim börek olmadı be:))))

Kızlar yazılanları okicak vakit bulamadım henüz.Ablama gidicem şimdi pazar günleri böle oluyo azıcık ama yarın veya bu gece bomba gibi aranızdayım.......Seviyorum sizi:=)))

Hosgeldin canim aramıza burayı takip edersen mutlaka gidecekti kilocuklar ben uç gündür buradayım ama daha önce hic bu kadar kararlı olmamıştım burası beni öyle motive ediyorki anlatamam bir kaç güne kalmaz sen de fark edeceksin bunu.....

Selam kizlaaar:))
Dönüş yoluna geçtik suan arabadan yazıyorum
Bol koşturmalı yorucu ama cok guzel 3 gün geçirdik
Gecmisi okuyamadık ama gördümmu baya baya dokturmussunuz ben yokken müsait bı zamanda hepsini okuyacam ins:))

Yeni arkadaslar gelmiş
Hepiniz Hosgeldiiinizz arkadaslar
Senlendirmisiniz sayfamizi

Ayrintili yazarım tanisiriz daha sonra:))
Hepinizi öpüyorum fıstıklar
Bysss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…