- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.601
Hosgeldin canim aramıza burayı takip edersen mutlaka gidecekti kilocuklar ben uç gündür buradayım ama daha önce hic bu kadar kararlı olmamıştım burası beni öyle motive ediyorki anlatamam bir kaç güne kalmaz sen de fark edeceksin bunu.....
Merhaba kızlar dün gelicem dedim gelemedim.Bi uyandım zil sesi ile arkadaşlar süpriz yapmış uzun ve eğlenceli bir gece oldu.Bu sabah da evde değildim onun için yeni girebildim.Nasılsınız?Yazılanları okicak vaktim olmadı henüz önce bir selam verim dedim ve dün yediklerimi yazim hemen:)
Uyanınca:bir bardak ılık su
Kahvaltı:bir yumurta haşlanmış,peynir,dereotu,maydonoz,iki dilim ekmek,yeşil çay.
Ara:Hurma,bir bardak süt
Öğle:Fasülye yemeği,iki dilim ekmek,Roka,iki kaşık yoğurt,bir kase çorba.
Ara:5 adet fındık,3 adet diet bisküvi,yeşil çay
Akşam:iki adet haşlanmış yumurta,bir kepçe çorba,iiki dilim ekmek,roka
Ara:küçücük bir dilim börek (malum arkadaşlar gelince dolu bir masada bir dilim börek yedim işte(((
gece:yeşil çay
unuttum yazmayı bak ayrıcaa 40 dk yürüdüm.Dün eşi,m çocukları aldı benden benimde yürüyüşe vaktim oldu
Senin pişmaniye benim börek olmadı be:))))
Selam kizlaaar:))
Dönüş yoluna geçtik suan arabadan yazıyorum
Bol koşturmalı yorucu ama cok guzel 3 gün geçirdik
Gecmisi okuyamadık ama gördümmu baya baya dokturmussunuz ben yokken müsait bı zamanda hepsini okuyacam ins:))
Yeni arkadaslar gelmiş
Hepiniz Hosgeldiiinizz arkadaslar
Senlendirmisiniz sayfamizi
Ayrintili yazarım tanisiriz daha sonra:))
Hepinizi öpüyorum fıstıklar
Bysss
Süpersin Handecim. Müthiş şeyler okudum.
Oldu canım, oldu. :) Ufak şeylere takılmayalım. Bir kere börek zaten pişmaniyeden daha masum içerik olarak.1-2 dilim ekmeğe sayarsın olur biter. Hele için bir de sebzeliyse mis. Peynirliyse hala iyi sayılır. Makarnalıysa pek iyi olmaz, çok karbonhidrat olur.
Ben her şeyi tamamen kesmiyorum. Çünkü kesmeye kalktığım zaman aklım hep onlarda oluyor. Her gün 1 tencere dolusu jelibon, kek ve çikolata yiyeceğime, birkaç günde bir 1 parça yemiş oluyorum. Komple kesmek tabiki en iyisi. Onu yapabilen arkadaş varsa burdan onu takdir ettiğimi ve ona çok imrendiğimi söylemek isterim. :) Ama benim kendime uygulayabildiğim en zararsız yöntem bu. Arada yiyesim gelirse, ağzıma bir parça atarım, aklımdan çıkar gider. :)
En güzelini yapıyorsun Fundacim bir kitap ta okumuştum eğer birşeyi yemek isteyip de hayır ben bunu yememeliyim dersen beynin zaten onu yemiş gibi algılıyor mus o yüzden en iyisi bence de az da olsa yemek......
Kızlar şu anda 12 kişiyi doldurduk haberiniz olsun. Bu hafta listede olan 7 kişi; haftalık listeye henüz girememiş olan ama girmeye hak kazanmış Tuba diye bir arkadaşımız var, yakında gelir, o; yeni gelen, henüz listeye girmemiş olan umutcan, areser, handemi, dombili07 de bu sayıya dahil. Böyle dolu dolu kalırız umarım. :)
Hadi bakalım inşallah bir takım da kaç kisi olması lazım bir sınır var mı canim......
Kızlar yarın sabahtan siteye giremeyebilirim oğlumun anasınıfi kurası var sabahcimi oglencimi belli olacak dua edin kızlar inşallah oglenci olur çünkü kızım 2. sınıfta oglenci yoksa mahvolurum ikisini birden götür getir cok zor olur isim.........
Şu ana kadarki menümü yazayım:
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
2 domates
Ara:
1 mısır
1 pişmaniye
Öğle:
1 haşlanmış tavuk but
1 su bardağı yoğurt
2 dilim ekmek
Ara:
2 şeftali
Spor: 45 dakika eliptik bisiklet yürüyüşü + 8 dakika karın egzersizi
Pelincim bu egzersiz, senin dediğin egzersiz... 2 tane hareketi zaten yapamadım.Kaslarım zorlanmaktan ağrıdı azıcık, pilates günlerimi hatırladım. Ama iyi ısınıp yapmak lazım. Yorumlarda bir sürü şey yazmışlar. Adamın birinin bacak lifi kopmuş falan... Bir de boyna değil, karna yüklenmek lazım. Birkaç gün daha devam edeceğim. Umarım bana da faydası olur. :)
Merhaba kızlar dün gelicem dedim gelemedim.Bi uyandım zil sesi ile arkadaşlar süpriz yapmış uzun ve eğlenceli bir gece oldu.Bu sabah da evde değildim onun için yeni girebildim.Nasılsınız?Yazılanları okicak vaktim olmadı henüz önce bir selam verim dedim ve dün yediklerimi yazim hemen:)
Uyanınca:bir bardak ılık su
Kahvaltı:bir yumurta haşlanmış,peynir,dereotu,maydonoz,iki dilim ekmek,yeşil çay.
Ara:Hurma,bir bardak süt
Öğle:Fasülye yemeği,iki dilim ekmek,Roka,iki kaşık yoğurt,bir kase çorba.
Ara:5 adet fındık,3 adet diet bisküvi,yeşil çay
Akşam:iki adet haşlanmış yumurta,bir kepçe çorba,iiki dilim ekmek,roka
Ara:küçücük bir dilim börek (malum arkadaşlar gelince dolu bir masada bir dilim börek yedim işte(((
gece:yeşil çay
Hosgeldin canim aramıza burayı takip edersen mutlaka gidecekti kilocuklar ben uç gündür buradayım ama daha önce hic bu kadar kararlı olmamıştım burası beni öyle motive ediyorki anlatamam bir kaç güne kalmaz sen de fark edeceksin bunu.....
Süpersin Handecim. Müthiş şeyler okudum.
Oldu canım, oldu. :) Ufak şeylere takılmayalım. Bir kere börek zaten pişmaniyeden daha masum içerik olarak.1-2 dilim ekmeğe sayarsın olur biter. Hele için bir de sebzeliyse mis. Peynirliyse hala iyi sayılır. Makarnalıysa pek iyi olmaz, çok karbonhidrat olur.
Ben her şeyi tamamen kesmiyorum. Çünkü kesmeye kalktığım zaman aklım hep onlarda oluyor. Her gün 1 tencere dolusu jelibon, kek ve çikolata yiyeceğime, birkaç günde bir 1 parça yemiş oluyorum. Komple kesmek tabiki en iyisi. Onu yapabilen arkadaş varsa burdan onu takdir ettiğimi ve ona çok imrendiğimi söylemek isterim. :) Ama benim kendime uygulayabildiğim en zararsız yöntem bu. Arada yiyesim gelirse, ağzıma bir parça atarım, aklımdan çıkar gider. :)
Kızlar yarın sabahtan siteye giremeyebilirim oğlumun anasınıfi kurası var sabahcimi oglencimi belli olacak dua edin kızlar inşallah oglenci olur çünkü kızım 2. sınıfta oglenci yoksa mahvolurum ikisini birden götür getir cok zor olur isim.........
bugünkü menüm:
sabah:
1 domates
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
3 bardak çay
öğlen:neskafe
akşam:
1 küçük dilim balık
salata
1 dilim ekmek
ara:liöonlu soda
kızlar bu gün yürüyüş yapamadım evi temizledim bütün gün
cam kapı pencere yer hertaraf silindi
akşam da düğüne gittim.
ancak eve döndüm
yürüyüş yapıcak halim kalmadı artık yarın yürürüz.
suyu da içtim ama ilçmeden 2 kilo olmuştur ama
Günaydın kızlar girmicem demiştim ama yine girdim dayanamadım :)) sabah kalktım 2 bardak su ictim, yürüyüşümü yaptım,
Kahvaltı da : 2 dilim kepekli ekmek, 1 kk peynir, haslanmis yumurta (yarım) domates, salatalık, biber sekersiz çay.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?