Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah canım gidicek fazlalıklar fıstık gibi hatunlar olucaz hepimiz

unuttum yazmayı bak ayrıcaa 40 dk yürüdüm.Dün eşi,m çocukları aldı benden benimde yürüyüşe vaktim oldu

Süpersin Handecim. Müthiş şeyler okudum.

Senin pişmaniye benim börek olmadı be:))))

Oldu canım, oldu. :) Ufak şeylere takılmayalım. Bir kere börek zaten pişmaniyeden daha masum içerik olarak. 1-2 dilim ekmeğe sayarsın olur biter. Hele için bir de sebzeliyse mis. Peynirliyse hala iyi sayılır. Makarnalıysa pek iyi olmaz, çok karbonhidrat olur.

Ben her şeyi tamamen kesmiyorum. Çünkü kesmeye kalktığım zaman aklım hep onlarda oluyor. Her gün 1 tencere dolusu jelibon, kek ve çikolata yiyeceğime, birkaç günde bir 1 parça yemiş oluyorum. Komple kesmek tabiki en iyisi. Onu yapabilen arkadaş varsa burdan onu takdir ettiğimi ve ona çok imrendiğimi söylemek isterim. :) Ama benim kendime uygulayabildiğim en zararsız yöntem bu. Arada yiyesim gelirse, ağzıma bir parça atarım, aklımdan çıkar gider. :)

Gel Tunicim gel, özledim seni...

Selam kizlar Nihayet evdeyim şimdiye kadar yediklerimi yaziyim
Uyanınca 2 bardak su ardında 45 dk lik yürüyüş

Sabah : 2 dilim kepekli ekmek, 1 kk beyaz peynir, birazcık sucuklu yumurta sekersiz çay, domates salatalık

Ara : 5-6 tane fındık 1 tane truf

Öğlen aksam bir oldu maalesef : 3 köfte, 2 çöp sis tavuk 2 dilim ekmek light kola salata

Bu saatten sonra da artık bir yeşil çay icerim bı de meyva yerim

En güzelini yapıyorsun Fundacim bir kitap ta okumuştum eğer birşeyi yemek isteyip de hayır ben bunu yememeliyim dersen beynin zaten onu yemiş gibi algılıyor mus o yüzden en iyisi bence de az da olsa yemek......

Kızlar şu anda 12 kişiyi doldurduk haberiniz olsun. Bu hafta listede olan 7 kişi; haftalık listeye henüz girememiş olan ama girmeye hak kazanmış Tuba diye bir arkadaşımız var, yakında gelir, o; yeni gelen, henüz listeye girmemiş olan umutcan, areser, handemi, dombili07 de bu sayıya dahil. Böyle dolu dolu kalırız umarım. :)

En güzelini yapıyorsun Fundacim bir kitap ta okumuştum eğer birşeyi yemek isteyip de hayır ben bunu yememeliyim dersen beynin zaten onu yemiş gibi algılıyor mus o yüzden en iyisi bence de az da olsa yemek......

Öyle canım, haklısın. Bilinçaltı "-me, -ma" olumsuz eklerini bilmez. Düşündün mü yedirtir adama.

Hadi bakalım inşallah bir takım da kaç kisi olması lazım bir sınır var mı canim......

Kızlar yarın sabahtan siteye giremeyebilirim oğlumun anasınıfi kurası var sabahcimi oglencimi belli olacak dua edin kızlar inşallah oglenci olur çünkü kızım 2. sınıfta oglenci yoksa mahvolurum ikisini birden götür getir cok zor olur isim.........

Umarım öğlenci olur, istediğin gibi olur Arzucum.

canım menün güzel olmuş
pişmaniye de masum bir kaçamak.

canım menü gayet güzel.
börek küçükse problem olmaz.

bende buraya yazarken utanıcam diye yiyeceğim birçok şeyi yemiyorum.
bana en büyük faydası bu oluyo.
yiyeceğim zaman buradaki arkadaşlara ne diyeceğim diye düşünüyorum.

canım bende sana katılıyorum.
herşeyi kestiğin an aklında hep o kalıyo.
ama azıcık yesen hevesin gidiyo.

canım inşallah gönlündeki olur.
ama hayırlısı olsun hakkınızda.
sabahçı olursada kızını rahat ders çalışır
oğlun akşam erken uyur kızının derslerini tekrar ettirirken
sabah da ödevlerini rahatla yaptırırsın.
öğlenci olursada getirip götürmen rahat olur
hakkınızda hayırlısı

bugünkü menüm:

sabah:
1 domates
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
3 bardak çay

öğlen:neskafe

akşam:
1 küçük dilim balık
salata
1 dilim ekmek

ara:liöonlu soda

kızlar bu gün yürüyüş yapamadım evi temizledim bütün gün
cam kapı pencere yer hertaraf silindi
akşam da düğüne gittim.
ancak eve döndüm
yürüyüş yapıcak halim kalmadı artık yarın yürürüz.
suyu da içtim ama ilçmeden 2 kilo olmuştur ama

kızzzlar merhabalar, 2 gündür dikkat ediyorum ancak bugün regl oldum, bi de dün ablamın diyetisyeninden randevu aldım 14 eylülde gidicem , menülerimi sizlerle paylaşırım , bugün pek tadım yoktu reglden dolayı ama yazıyım mönümü

uyanınca: yarım bardak aloe vera jel 1 bardak su
kahwaltı: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 çatal çeçil peyniri, 1 yumurta, domates , 5 zeytin

ara: şekersiz türk kahvesi ( çok severim falıma bakan olursa daha da severim)

böyle kahvaltı edince pek acıkmadım, reglden dolayı da iştahım yok midem bulanıodu, tarçın çayı içtim 2 bardak diyetisyen tavsiyesi, kan şekerini süper dengelio ve de iştah kapatıo, sakinleştiriyor, 2 çubuk tarçını kupaya koy üstüne sıcak su koyun öyle hemen oluyo 5 dakkada, bittikçe üstüne suyu ekleyin, 4-5 bardak böle içiyoruz biz

öğlen : 5 kaşık zeytinyağlı fasulye, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase cacık
ara yapmadım

akşam : 3 kaşık pilav, 4 köfte, 1 kase yoğurt ( zor bela yedim ) içim almadı

merak ediyorum diyetisyencim nası bi liste vericekkkk

Günaydın kızlar girmicem demiştim ama yine girdim dayanamadım :)) sabah kalktım 2 bardak su ictim, yürüyüşümü yaptım,
Kahvaltı da : 2 dilim kepekli ekmek, 1 kk peynir, haslanmis yumurta (yarım) domates, salatalık, biber sekersiz çay.....

Cerencim menülerin çok az. Kahvaltında bir peynir bile yok. Ara öğünler yok. Öğle yemeği yok. Böyle çabuk verir, çabuk tıkanır, geriye de çabuk alırsın. Arttır onları biraz canım.

4 x 4'lük kahvaltı olmuş canım. :) İyi haberler alırsın umarım bugün.

Günaydın takım!
Günlerdir rüyalarımda ya dünyayı kurtarmaya çalışıyorum, ya patlamak üzere olan bir trenden kaçıyorum, ya eli silahlı adamlar peşimde onlardan kaçıyorum... Neden bunları gördüğümün psikolojik açıklamasını bilemeyeceğim ama sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum. Hiç dinlenemiyorum bu tarz rüyalar yüzünden. Umarım artık biterler. Yani bugün de uyumak istedim ama saat 9 olmuş, kalktım ben de zorla... Şimdi gidip kahvaltılık bir şeyler hazırlayacağım kendime. Öptüm sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…