- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.621
Cerencim menülerin çok az. Kahvaltında bir peynir bile yok. Ara öğünler yok. Öğle yemeği yok. Böyle çabuk verir, çabuk tıkanır, geriye de çabuk alırsın. Arttır onları biraz canım.
4 x 4'lük kahvaltı olmuş canım. :) İyi haberler alırsın umarım bugün.
Teşekkür ederim canim simdi aradım okulu kura bugun iptal olmuş hangi gün olacağını haber verecekler mis bakalım bekliyoruz.....
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızz çok özledim sizi
Kızlar şu anda 12 kişiyi doldurduk haberiniz olsun. Bu hafta listede olan 7 kişi; haftalık listeye henüz girememiş olan ama girmeye hak kazanmış Tuba diye bir arkadaşımız var, yakında gelir, o; yeni gelen, henüz listeye girmemiş olan umutcan, areser, handemi, dombili07 de bu sayıya dahil. Böyle dolu dolu kalırız umarım. :)
Berivancım. Bunu bir oku canım. Dün hesapladım. Şimdilik başka adaylara umut vermeyelim bence.
wawwwwwwwwwwwwwww süperhaklısın canım hande içinn yazmıstım cevap gelmiş hıc bır sorun yok mus :13: ewet canım sadece işte iken gırebılıyorum
Ben de günümü istediğim gibi geçirememekten vicdan azabı çekiyordum. En sonunca cumartesi akşamı "tak" dedi de kendime bir plan çıkardım. Hiçbir isteğimi eksik bırakmadım. Vicdanım rahat olacak artık.Boşa harcadığım yarım saate bile acıyorum ya... Artık olmayacak o saatler. :)
Hande bu cuma giriyor listeye herhalde, değil mi?
Sen neler yaptın haftasonu?
ne planı yaptın sekerım ben ne yapayım tatlım hafta sonu dolastım eve geldım utu yatım bıraz ders calıştım o kadar
dün ku ki menüm
sabah:kasarlı,sucuklu orta boy tost
öglen disarda idik 1 lavasa sarılmış tavuk tantuni yanında ayran
aksam 1 kase corma ,3 dilim karpuz
bugun sabah: kahvaltı yetısmedı 1 bardak ballı sut 1 çorba kaşıgı ballı
Günaydın kızlar,sevgili arkadaşlarım,hepinizi görmeden seviyorum.
Yazdıklarınızın tümünü okuyorum,atladığımı sanmayın,alıntıyla cevap vermek ya da beğenmek cepten girdiğim için uzun sürüyor,burdan cevaplayayım.
Fundacım çok tv izlediğin için olabilir mi acaba,ya da hani derler ya bi tarafın açıkta mı kalıyor
arzu anasınıfı kurasından bahsetmişsin,allah kolaylık versin canım ya,çocuk büyütmek,okutmak ne kadar zor,oğlum daha ikibuçuk yaşında,düşündükçe şimdiden karnıma ağrılar giriyor,şurda 2senem kaldı,benimki de gidecek heralde yeni sisteme göre
Bugün benim doğumgünüm kızlar.nedense çok buruğum bugün.eşimin kutlayacağını bile sanmıyorum,çiçekler hediyeler beklediğim yok zaten de,kutlu olsun diyip öpse yeter bana ama oğlumun kolu alçıda şimdi,ee bir de ben kırmışım ya hani öyle diyor,desem ki doğumgünümü kutlamadın,benim derdime bak senin keyfine bak diyecek biliyorum,neyse amaaaaaaaaaan pastam bile yok çünkü diyetteyim.
Bugün benim doğumgünüm kızlar.nedense çok buruğum bugün.eşimin kutlayacağını bile sanmıyorum,çiçekler hediyeler beklediğim yok zaten de,kutlu olsun diyip öpse yeter bana ama oğlumun kolu alçıda şimdi,ee bir de ben kırmışım ya hani öyle diyor,desem ki doğumgünümü kutlamadın,benim derdime bak senin keyfine bak diyecek biliyorum,neyse amaaaaaaaaaan pastam bile yok çünkü diyetteyim.
kızla ro kadar çok yazmıssınzıki bi türlü okuyup bitiremiyorum
rica etsem baana bi özet geeçbilrisimiziniz
yeni gelen arkadaşlarla ilgili
pelinle gitmeden tanışmıştık zaten
hande arzu ve ceren sanırım hepiniz hoş geldiniz tekrarrr:))
benim adım tuni
27 yaşındayım bir yaşında bir oğlum var
87.3 kilodan 70.9a düşmüştüm ramazan bayramından önce
bayram beni sarstı biraz şu an malesef 73.5 kiloyum tekrar
hayatımda ilk defa kilo veriyorum ve mutluyumm:))
sizde kendinizi tanıtabilrimsiiniz kısaca:??
Hiçbir şeyi atlamayayım diye saat belirledim sadece... İşe ayırdığım saat, spora ayırdığım saat; bir de kitap okumak ve yabancı dil çalışmak istiyordum, onları da sıkıştırdım araya... İstediğim şeylere bir türlü vakit bulamayınca depresyona giriyorum. En sonunda ayarladım işte.
Dün haftanın serbest günü olmuş anlaşılan.
Afiyet olsun Berivancım, bugün öğle yemeğinde fazladan bir tabak çorba veya 3 kaşık yemek daha, yani ne istiyorsan ondan biraz ekleme yaparsın. Sabahki açlığını bastırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?