- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.641
kızla ro kadar çok yazmıssınzıki bi türlü okuyup bitiremiyorum
rica etsem baana bi özet geeçbilrisimiziniz
yeni gelen arkadaşlarla ilgili
pelinle gitmeden tanışmıştık zaten
hande arzu ve ceren sanırım hepiniz hoş geldiniz tekrarrr:))
benim adım tuni
27 yaşındayım bir yaşında bir oğlum var
87.3 kilodan 70.9a düşmüştüm ramazan bayramından önce
bayram beni sarstı biraz şu an malesef 73.5 kiloyum tekrar
hayatımda ilk defa kilo veriyorum ve mutluyumm:))
sizde kendinizi tanıtabilrimsiiniz kısaca:??
günaydın kızlaarr
işte geldim burdayım artık:))
maşallha çok güzel olmuş yeni arkadaşlar ama hala okuyamadım geçmişi çok yazmışsınız yahu:))
fundacım çok saol cnaım berivana çok yardımcı olmuşsun anladığım kadarıyla bu azmini ve sahiplenmeni çok beğeniyorum
bende çok yorgunum
o kadar yoğun bi üç gündükü uzunca bi süre kendime gelemiycekmişim gibi hissediyorum
diyet açısından kötüydü tabi ama bugün itibarıyla ilk diyete başladığım kararlılığım ve azmime dönüyorum inşş:))
bu kadar cabalayıp verdiğim kiloları geri almak istemiyorum
siz neler yaptınız nasıldı cuma listemiz?
Bugün benim doğumgünüm kızlar.nedense çok buruğum bugün.eşimin kutlayacağını bile sanmıyorum,çiçekler hediyeler beklediğim yok zaten de,kutlu olsun diyip öpse yeter bana ama oğlumun kolu alçıda şimdi,ee bir de ben kırmışım ya hani öyle diyor,desem ki doğumgünümü kutlamadın,benim derdime bak senin keyfine bak diyecek biliyorum,neyse amaaaaaaaaaan pastam bile yok çünkü diyetteyim.
Kaç gündür oğlum rahatsız diye kendim için özel bişey pişiremedim,ne varsa onu yedim,bir de gelen giden çok oldu,pilavlar,brovniler yedim biliyorsunuz.bugün ipleri yeniden elime alıyorum,menüm süper olacak,gece hepsini toptan yazıcam.öptüm kızlar şimdi çıkıyorum
Bugün benim doğumgünüm kızlar.nedense çok buruğum bugün.eşimin kutlayacağını bile sanmıyorum,çiçekler hediyeler beklediğim yok zaten de,kutlu olsun diyip öpse yeter bana ama oğlumun kolu alçıda şimdi,ee bir de ben kırmışım ya hani öyle diyor,desem ki doğumgünümü kutlamadın,benim derdime bak senin keyfine bak diyecek biliyorum,neyse amaaaaaaaaaan pastam bile yok çünkü diyetteyim.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızz çok özledim sizi
Acilen spor yapmam, sonra da yine acilen dışarı çıkmam lazım kızlar. Öpüyorum sizi, fırsat bulursam girerim; bulamadım akşam girerim. :)
tuni ablacımmmmmmmmmm hosgeldin nasılsın nasıl geçtı merak etme toparlanırsın ben de bugun sıkı kurallı dıyete basladım yılbası hedefım e ulasacağım inşallahhhhhhh
evet fundacımın yardımı çok oldu valla çok teşekkür ederım canım
hoşbuldum canımm:))
hep beraber tekrar toparlanalım inşşş:))
yediğimizi inkar etmeyen cinsteniz napalım 3 gün yesek hemen tartı yüzüme höykürüyor kilo alıyrsun diyeee(
Kızlar ben bugün biraz geç uyandım,geç yaptım kahvaltımı şimdi ara öğün yapıcam.Anam ev almış başını gidiyo öfff kim yapcak bu işleri yaaa((
Diyet adına herşey süper gidiyo tartıda olumlu sonuçlar alıyorum:)
Ben evi barkı topralim gelim detaylı yazim size dün yediklerimi.
Seviyorum hepinizi görüşürüz:)))9
funda cım ne sporu yapacaksın bakalım
kızlarr ben geldim,,, ayy çok yoruldum evi toparladım süpürdüm, çamaşır astım, bir çorba yaptım öğlen için, çocukların odası karman çorman dı herşeyi döktüm yere oyuncakları tokaları daha neler neler hadi bakalım bunları toplayın dedim aaa hep topla topla, bi de bende düzen hastalığı var herşey yerinde olacak kızımın oyuncakları ayrı bi kutuda, oğlumunkiler ayrı bir kutuda, ortak oyuncaklar ayrı bir yerde toka kutusu, takı kutusu bunların içinde farklı birşey gördüğüm zaman çıldırıyorumm neyse topladılar ses çıkarmadılar yoksa bu ay ki ödüllerini iptal edecektim ödülü kaybetmemek adına topladılar...:))))
bugün arada : 1 yeşil elma yedim
öğlen de : 1 tabak mercimek çorbası, 2 dilim ekmek, bu zamana kadar da 1,5 litre su içtim....
öyle valla tunicim tranbolin alacagım o gumler gazetede godrum kadının biri 120 kılodan 70 kıloya hoplaya Zıplaya geldı yazmışlar çok severım tranbolını trım trım arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?