Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben simdi çıkıyorum malum pazartesi yarın kadın gelecek temizliğe ama ben evi toparlıyim nevresimleri atıyim makineye geliyorum beni bekleyin anacim......

Tunicim hepimiz bir birey olarak burdayız ama 5. takımın çatısı altındayız. Ben de takım için ufacık bir katkıda bulundum sadece. Her birimiz kendi payına düşeni yapıyor. :)

Bu aralar dinlen biraz, kendine gelirsin canım. Rejime dön canım, her zaman için o andan sonrasını kurtarmak lazım. Rejime başlamak için bırakın pazartesiyi, ertesi gün sabahını bile beklememek lazım. Artık kesin kararlı gördüm seni. :)

Listede altıncı olmuş olmamız lazım, orta şekerdik yani.

Günün başından umutsuzluğa kapılma Pelincim. Akşama neler olacağı bilinmez. Pasta istiyorsan kendine ufak bir şey al canım, bir de üstüne mum yak. İllaki pastane pastası olmasına gerek de yok, marketten hoşuna giden ufak bir kek alırsın. Doğumgünlerine her zaman tolerans tanırım.

İyiki doğdun. :)

Görüşürüz canım.

Acilen spor yapmam, sonra da yine acilen dışarı çıkmam lazım kızlar. Öpüyorum sizi, fırsat bulursam girerim; bulamadım akşam girerim. :)

kıyamam canım benim iyiki doğdun bizimlesın canım rabbim huzurlu mutlu ogluşunla ailen le bir ömür geçirmeyi nasip etsin canım pastasız olmaz en azından 1 ince dilim yiyebilirsin canım hem umutta annesinin pastasını yer

tuni ablacımmmmmmmmmm hosgeldin nasılsın nasıl geçtı merak etme toparlanırsın ben de bugun sıkı kurallı dıyete basladım yılbası hedefım e ulasacağım inşallahhhhhhh
evet fundacımın yardımı çok oldu valla çok teşekkür ederım canım

Kızlar ben bugün biraz geç uyandım,geç yaptım kahvaltımı şimdi ara öğün yapıcam.Anam ev almış başını gidiyo öfff kim yapcak bu işleri yaaa((
Diyet adına herşey süper gidiyo tartıda olumlu sonuçlar alıyorum:)
Ben evi barkı topralim gelim detaylı yazim size dün yediklerimi.
Seviyorum hepinizi görüşürüz:)))9

Arkadaşım iyiki doğdun nice yıllara.Üzme kendini funda nın dediği gibi kendine küçük bir pasta al ve iyiki doğmuşum de.Çünkü bence de ''iyiki doğmuşsun''

hoşbuldum canımm:))
hep beraber tekrar toparlanalım inşşş:))
yediğimizi inkar etmeyen cinsteniz napalım 3 gün yesek hemen tartı yüzüme höykürüyor kilo alıyrsun diyeee(

hoşbuldum canımm:))
hep beraber tekrar toparlanalım inşşş:))
yediğimizi inkar etmeyen cinsteniz napalım 3 gün yesek hemen tartı yüzüme höykürüyor kilo alıyrsun diyeee(

öyle valla tunicim tranbolin alacagım o gumler gazetede godrum kadının biri 120 kılodan 70 kıloya hoplaya Zıplaya geldı yazmışlar çok severım tranbolını trım trım arıyorum

Son düzenleme:
Kızlarr ben geldim,,, ayy çok yoruldum evi toparladım süpürdüm, çamaşır astım, bir çorba yaptım öğlen için, çocukların odası karman çorman dı herşeyi döktüm yere oyuncakları tokaları daha neler neler hadi bakalım bunları toplayın dedim aaa hep topla topla, bi de bende düzen hastalığı var herşey yerinde olacak kızımın oyuncakları ayrı bi kutuda, oğlumunkiler ayrı bir kutuda, ortak oyuncaklar ayrı bir yerde toka kutusu, takı kutusu bunların içinde farklı birşey gördüğüm zaman çıldırıyorumm neyse topladılar ses çıkarmadılar yoksa bu ay ki ödüllerini iptal edecektim ödülü kaybetmemek adına topladılar...:))))
Bugün arada : 1 yeşil elma yedim
Öğlen de : 1 tabak mercimek çorbası, 2 dilim ekmek, bu zamana kadar da 1,5 litre su içtim....

Off evi topla topla ertesi gün yine aynı oluyor maalesef özellikle de benim ufaklırla feci şekilde dağıtıyorlar nerde ne zaman ne göreceğin belli olmaz bir gün banyoda bir barbi bebek, bir araba görmen hiçç şaşılacak bişy değil...:))))

hamaratlik böyle sey olsa gerek maşallah diyelim menün gayet güzel canım ama yogurt falan da tüket çok iyi olur

Merhaba dün yediklerimi yazim hemen.

Sabah:3 dilim ekmek,azıcık kavurmalı yumurta,peynir,domates salatalık,ve çay
Ara:bir türk kahvesi
Akşam:bir haşlanmış yumurta,ufak bir dilim börek

Maalesef dün pazar olduğu için karmaşık ve düzensiz oldu.Ama bugün aynen kaldığım yerden devam ediyorum:)

Berivan arkadaşım cildiye ye sordum şu çatlak kremini hiç bir faydası olmaz dedi.Sivilceler için sordum aman sakın ha dedi kesinlikle denemeyin diye uyardı....
Epilasyon giittim ordan randevum vardı dr çatlaklarıma baktı tek yapılıcak iş karın germe op dedi ayyyy bilmiyom artık :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…