Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmmmmm sadece sivilce içinmiymiş canım

Doktorlarda öyle diyor işte... Ameliyat da ameliyat... Demek ki onu tavsiye eden cildiyecileri de toplayıp yok etmek lazım. :)

kızlar geçmişi yavaştan okumaya başladım
size bişey söyliycem üzüleceksiniz biliyorum ama söyleyeyimde bir daha aynı hatayı yapmayalım
şimdi listeyi yapmışsınızya elifezgiyi oraya fazladan yazmışsınız
o zaten daha önceki haftalarda ayrılmıştı izine
liste bi önceki haftaya göre yapılıyor
yani şöyle biraz daha açıklayayım mesela benim en so bildirimimde bana geri dönmek üzere ayrıldı yazsakdık bende bu listede olmayacaktım ve ortalamayı düşürmeyecektim
ezgi zaten takımdan ayrı olduğu için onu yazmamıza gerek yoktu
umarım anlatabilmişimdir
elifezgiyi hesap edince ortalamamız % 21 çıkmş aslında %25 yani aslında 4. olmuş olacaktık(

Bugün ki menüm...

Uyanınca : bir bardak ılık su
Kahvaltı : iki dilim ekmek,peynir,bir yumurta,dere otu maydonoz,iki zeytin yeşil çay
Ara : bir bardak süt 5 hurma,yeşil çay
Öğle : iki dilim ekmek,fasülye yemeği,iki kaşık yoğurt,roka
Ara : bir muz,3 adet diet bisküvi
Akşam : biraz et,bulgur pilavı,salata yağsız,iki dilim ekmek
yatmadan da yeşil çay içicem ve meyve yicem

İşte böyle kızlar günün özeti:))

Öyle miymiş canım... Ben pek anlamıyorum ya bu işlerden, o yüzden bilmiyordum yazılmasına gerek olmadığını... Ne yapalım artık, bu hafta 4. olamadık ama bizde bundan sonra birinciliğe oynayalım.

Selaaamlar
Bugünden itibaren menümü yazıyorum
Tam istediğim gibi başlamıştı ama sonrası biraz hedef şaştı

Sabah nesfit
Ara 2 form bisküvi portakal suyu
Öğle bir parça ekmek arasi tantuni
Ara üzüm 1 şeftali
Aksam fırında tavuk bir dikim patatesli borek peynir domates bir dilim ekmek
Ara 1 şeftali

Hepimize örnek menülerin var resmen Handecim. :)

Tunim akşam için hedef şaştı demişsin herhalde ama bence şaşmamış. :) Hele son zamanları düşünsene canım. Ne var orda fazla, bir dilim ekmek mi? O da 70 kalori bir şey, oluversin bugünlük. Bir şeycikler olmaz.

kızlar iyi akşamlar şu saat oldu ama ancak girebiliyorum walla. bugun yorgunluktan öldüm eve geldim arabayı apartmanın önünde bıraktım garaja sokamadım.sonra eşim çıktı aldı içeri. geçmişi hiç okuyamadım biraz bakmaya çalışıcam şimdi...

Selam takım!
Bugün dışarda olduğumdan menülerim kafayı yedi, o yüzden yazmayacağım. Ama korkulacak bir şey yok, merak etmeyin.

Bu arada haberlerim var. Tartı meselesini konuşuyorduk ya birkaç gün önce... Ben bugün benimkini aldım. Aramızdan biri bir model adı vermişti; Sinemcim sendin galiba, sanırım aldığım tartı aynı model. Sinbo SBS 4425.

Yalnız işin şöyle bir komik yanı var. Mağazada denediğimde kilo vs. vs. ekranda görünürken baktım yağda 31 yazıyor. "Tamam" dedim, "%31 diyor, güvenilir bir tartı." O yüzden aldım getirdim eve... Sonra kullanım kılavuzunu okurken dank etti gördüğümü yağ yüzdesi değil, yağ kilosu olduğu... Uzun lafın kısası yeni tartım şu anda beni %42 yağlı tartıyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim, en sonunda çok kafa yormamaya karar verdim. Buymuş demekki doğrusu deyip geçiyorum. Zaten tartıya göre %20 yağ oranına sahip olsam 60 kilo olurmuşum. Bana da anca 60'tan aşağı adam olurum gibi geliyor . O yüzden çok düşünmemeye karar verdim. Yoksa bunalıma gireceğim. Kilomu sabah yazacağım, yediklerim içtiklerim atılmış olur.

Neyse... Biraz da tartıdan bahsedeyim. Yağ, kemik, su ve kas kilo tartıyor, bmi ve bazal metabolizma hızı hesaplıyor. Ama bu su diye hesaplanan kilonun içinde vücudun diğer dokuları yani iç organlar vs. falan da var sanırım. 35 tl'ye aldım. Almayı düşünenlerinize fikir olur.

canım naber ya ne zaman oldu görüşemedik özledim seniii :)
menun gayet iyi kafana takma ekmek olmasa iyi olurmuş cidden ama yarın telafi edersin

canım merhaba öncelikle hoş geldinben ece bu aralar pek ilgilenemedim takımla işe başlama durumlarım oldu bi sürü yeni arkadaş gelimiş yaa

menün çooook süper olmuş bana diyetisyenin verdiği menuye benziyor aynen devam :)

canım hoş geldin ne güzel çocukları doğurmuşsun artık kendinle ilgilenme zmanı inş burda güzel güzel verirsin kilocukları :)

vaaay o nasıl tartıymış öyleee almak lazım ondan. burda çok şey öğrendim walla :)

doğum gününüde kutluyorumm başak burcusun ha severim o burcu:) kendim çok derli toplu olamaadığım için herlade onların tittzliklerine gıpta ediyorum sende öylemisin??

teşekkür ederim canım.aslında titizlik göreceli bir kavramdır bence,bazen başkalarını beğenmeyen,başkasının pişirdiğini yemeyen içmeyen,herşeyden tiksinen,çok titiz olduğunu iddaa eden insanların evlerine gidersin bir de görürsün ki ortalığı şey götürüyor.
Ben çok titiz değilim,ama temiz ve düzenli olduğumu düşünüyorum,zaten fazlası hastalık,hayatı kendine zehir etmenin anlamı yok,eşim de başak burcu,ama burçtan değil onlarda aileden gelen bir temizlik hastalığı var,hatta bazılarında delilik derecesinde.eminim beni pasaklı buluyorlardır ama umurumda değil,yemeğim yenir,yatağım yastığımda mis gibi uyunur,banyom tuvaletim gönül rahatlığıyla kullanılır,eee daha evde yürürken ayağına kırıntılar batmaz,herşey yerli yerindedir yetmez mi,ben onlar gibi akşama kadar bir elimde bez bir elimde domestosla gezemem,canıma yazık,hepsinin dizleri menisküs,yere çöküp yer silmekten,halı çırpmaktan boyunları fıtık.

bugunku menum:

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir 3-4 zeytin
biraz salatalık domates

öğlen
1 armut
yarım cezerye (orda ikram ettiler)

akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasülye
1 dilim fırında makarna
biraz salata

şimdi yeşil çay içiyorum ve badem yiyorum
spor malesef yok

Ececim ne güzel ana öğünlerin var; ama nerde ara öğünler? Ara öğün de yapmalısın canım, boşuna metabolizmanı yavaşlatma.

teşekkürler canım,
valla aynen dediğin gibi oldu,eşim en yoğun iş saatinde dükkanı kilitledi ve birlikte yemeğe çıktık!!
Eşimin özel günlere antipatisi vardır,devrimci ruhu ortaya çıkar,özel günler emperyalist sistemin tüketim çılgınlığını körüklemek için uydurduğu hikayelerdir der:)
bu benim 9yıllık evliliğimdeki ilk doğumgünü yemeğimdi yani.daha öncekilerde evde özel yemekler yapardım,o da şarap getirirdi ama bu ilk dışarı çıkışımız.
Çok mutluyum anlayacağınız,ne yapayım canım işte ben özel gün kutlam:larını seviyorum,o da kendine kendi gibi bir komünist bulsaymış de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…