- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.661
berivan arkadaşım cildiye ye sordum şu çatlak kremini hiç bir faydası olmaz dedi.sivilceler için sordum aman sakın ha dedi kesinlikle denemeyin diye uyardı....
Epilasyon giittim ordan randevum vardı dr çatlaklarıma baktı tek yapılıcak iş karın germe op dedi ayyyy bilmiyom artık :44:
trambolin bende çok severim ama evde artık koyacak yer yok:)
internetten alabilirisn bi ara bende bakmıştım çok vardı
Berivan arkadaşım cildiye ye sordum şu çatlak kremini hiç bir faydası olmaz dedi.Sivilceler için sordum aman sakın ha dedi kesinlikle denemeyin diye uyardı....
Epilasyon giittim ordan randevum vardı dr çatlaklarıma baktı tek yapılıcak iş karın germe op dedi ayyyy bilmiyom artık :44:
hamaratlik böyle sey olsa gerek maşallah diyelim menün gayet güzel canım ama yogurt falan da tüket çok iyi olur
Yemek yapmam lazım ama ne pişiricemi bilmiyorum ufff en zoru da bu
kızlar geçmişi yavaştan okumaya başladım
size bişey söyliycem üzüleceksiniz biliyorum ama söyleyeyimde bir daha aynı hatayı yapmayalım
şimdi listeyi yapmışsınızya elifezgiyi oraya fazladan yazmışsınız
o zaten daha önceki haftalarda ayrılmıştı izine
liste bi önceki haftaya göre yapılıyor
yani şöyle biraz daha açıklayayım mesela benim en so bildirimimde bana geri dönmek üzere ayrıldı yazsakdık bende bu listede olmayacaktım ve ortalamayı düşürmeyecektim
ezgi zaten takımdan ayrı olduğu için onu yazmamıza gerek yoktu
umarım anlatabilmişimdir
elifezgiyi hesap edince ortalamamız % 21 çıkmş aslında %25 yani aslında 4. olmuş olacaktık(
Bugün ki menüm...
Uyanınca : bir bardak ılık su
Kahvaltı : iki dilim ekmek,peynir,bir yumurta,dere otu maydonoz,iki zeytin yeşil çay
Ara : bir bardak süt 5 hurma,yeşil çay
Öğle : iki dilim ekmek,fasülye yemeği,iki kaşık yoğurt,roka
Ara : bir muz,3 adet diet bisküvi
Akşam : biraz et,bulgur pilavı,salata yağsız,iki dilim ekmek
yatmadan da yeşil çay içicem ve meyve yicem
İşte böyle kızlar günün özeti:))
Selaaamlar
Bugünden itibaren menümü yazıyorum
Tam istediğim gibi başlamıştı ama sonrası biraz hedef şaştı
Sabah nesfit
Ara 2 form bisküvi portakal suyu
Öğle bir parça ekmek arasi tantuni
Ara üzüm 1 şeftali
Aksam fırında tavuk bir dikim patatesli borek peynir domates bir dilim ekmek
Ara 1 şeftali
Selaaamlar
Bugünden itibaren menümü yazıyorum
Tam istediğim gibi başlamıştı ama sonrası biraz hedef şaştı
Sabah nesfit
Ara 2 form bisküvi portakal suyu
Öğle bir parça ekmek arasi tantuni
Ara üzüm 1 şeftali
Aksam fırında tavuk bir dikim patatesli borek peynir domates bir dilim ekmek
Ara 1 şeftali
Bugün ki menüm...
Uyanınca : bir bardak ılık su
Kahvaltı : iki dilim ekmek,peynir,bir yumurta,dere otu maydonoz,iki zeytin yeşil çay
Ara : bir bardak süt 5 hurma,yeşil çay
Öğle : iki dilim ekmek,fasülye yemeği,iki kaşık yoğurt,roka
Ara : bir muz,3 adet diet bisküvi
Akşam : biraz et,bulgur pilavı,salata yağsız,iki dilim ekmek
yatmadan da yeşil çay içicem ve meyve yicem
İşte böyle kızlar günün özeti:))
Hoşbulduk canim, ben 32 yaşındayım, 1 kızım 1 oğlum var, evdeyim calismiyorum bazen is olursa evde yapiyorum oğlumun doğumunda sonra 76 kiloydum oğlum 5 yasını doldurdu 66 kiloyum suan cok diyet denemelerim oldu diyetisyene de gittim ama hep yarım bıraktım simdi cok kararlıyim 58-57 ye düşmek istiyorum......
Selam takım!
Bugün dışarda olduğumdan menülerim kafayı yedi, o yüzden yazmayacağım. Ama korkulacak bir şey yok, merak etmeyin.
Bu arada haberlerim var. Tartı meselesini konuşuyorduk ya birkaç gün önce... Ben bugün benimkini aldım. Aramızdan biri bir model adı vermişti; Sinemcim sendin galiba, sanırım aldığım tartı aynı model. Sinbo SBS 4425.
Yalnız işin şöyle bir komik yanı var. Mağazada denediğimde kilo vs. vs. ekranda görünürken baktım yağda 31 yazıyor. "Tamam" dedim, "%31 diyor, güvenilir bir tartı." O yüzden aldım getirdim eve... Sonra kullanım kılavuzunu okurken dank etti gördüğümü yağ yüzdesi değil, yağ kilosu olduğu... Uzun lafın kısası yeni tartım şu anda beni %42 yağlı tartıyor.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim, en sonunda çok kafa yormamaya karar verdim. Buymuş demekki doğrusu deyip geçiyorum. Zaten tartıya göre %20 yağ oranına sahip olsam 60 kilo olurmuşum. Bana da anca 60'tan aşağı adam olurum gibi geliyor . O yüzden çok düşünmemeye karar verdim. Yoksa bunalıma gireceğim. Kilomu sabah yazacağım, yediklerim içtiklerim atılmış olur.
Neyse... Biraz da tartıdan bahsedeyim. Yağ, kemik, su ve kas kilo tartıyor, bmi ve bazal metabolizma hızı hesaplıyor. Ama bu su diye hesaplanan kilonun içinde vücudun diğer dokuları yani iç organlar vs. falan da var sanırım. 35 tl'ye aldım. Almayı düşünenlerinize fikir olur.
doğum gününüde kutluyorumm başak burcusun ha severim o burcu:) kendim çok derli toplu olamaadığım için herlade onların tittzliklerine gıpta ediyorum sende öylemisin??
bugunku menum:
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir 3-4 zeytin
biraz salatalık domates
öğlen
1 armut
yarım cezerye (orda ikram ettiler)
akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasülye
1 dilim fırında makarna
biraz salata
şimdi yeşil çay içiyorum ve badem yiyorum
spor malesef yok
Günün başından umutsuzluğa kapılma Pelincim. Akşama neler olacağı bilinmez. Pasta istiyorsan kendine ufak bir şey al canım, bir de üstüne mum yak. İllaki pastane pastası olmasına gerek de yok, marketten hoşuna giden ufak bir kek alırsın. Doğumgünlerine her zaman tolerans tanırım.
İyiki doğdun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?