- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.681
teşekkürler canım,
valla aynen dediğin gibi oldu,eşim en yoğun iş saatinde dükkanı kilitledi ve birlikte yemeğe çıktık!!
Eşimin özel günlere antipatisi vardır,devrimci ruhu ortaya çıkar,özel günler emperyalist sistemin tüketim çılgınlığını körüklemek için uydurduğu hikayelerdir der:)
bu benim 9yıllık evliliğimdeki ilk doğumgünü yemeğimdi yani.daha öncekilerde evde özel yemekler yapardım,o da şarap getirirdi ama bu ilk dışarı çıkışımız.
Çok mutluyum anlayacağınız,ne yapayım canım işte ben özel gün kutlam:larını seviyorum,o da kendine kendi gibi bir komünist bulsaymış de mi
Ececim ne güzel ana öğünlerin var; ama nerde ara öğünler? Ara öğün de yapmalısın canım, boşuna metabolizmanı yavaşlatma.
Bu arada haberlerim var. Tartı meselesini konuşuyorduk ya birkaç gün önce... Ben bugün benimkini aldım. Aramızdan biri bir model adı vermişti; Sinemcim sendin galiba, sanırım aldığım tartı aynı model. Sinbo SBS 4425.
canım haklısın walla ama bugun ilk iş günüm biliyosun bi düzen oturtamadım daha öğleni çantamdaki armutla geçiştirdim ilerleyen günlerde daha iyi olur inş..
Nasılsınız kızlar görüşmeyeli?
Ben bugün i&ln günü yapmış oldum,aslında sabah ve öğle süperdi ama akşam yemeği ve üzerine pasta niyetine yediğim künefeyle tüm günüm berbat oldu,olsun senede bir gün doğumgünüm ama.
Yalnız bir sorum var kızlar,kilo veremeyenlerle ilgili bir kural var mı,mesela ben bu cuma geçen haftakinden farksızsam veya birkaç yüz gram vermişsem ne olacak?
İyii geceler kızlar bugünkü menümü yazıyorum:
2 bardak su sabah 45 dk yürüyüş
Sabah : 2 dilim ekmek, yarım yumurta (haşlanmış) 1 kk peyaz peynir, domates, salatalık, biber şekersiz çay
Ara: 1 yeşil elma, 1 kupa nescafe şekersiz
Öğlen: 1 tabak mercimek çorbası, 2 dilim ekmek,
Ara: yarım simit, 1 bardak ayran
Akşam : 1 tabak taze fasulye zeytinyağlı, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara: 1, bardak liğht süt, 10 tane kara üzüm
2,5 litre de su içtim bugün....
Ceren Dobişkoydu, ayy bende bugün onlara baktım tek tek kim kim di diee karıştırıyorum çok o yüzden kimse kusura bakmasın
Funda ceren kimdi canım ya,handemi mi? Bir de dobişko vardı sanki,bak bir heyecanla gelip yazıyorlar sonra vazgeçiyorlar.kim kim varız şimdi
ben pelin umutcan
funda
berivan
ergh ece
tunituni
bufy sinem,bugün yok sanki dünde yoktu
handemi
arzu
Funda ceren kimdi canım ya,handemi mi? Bir de dobişko vardı sanki,bak bir heyecanla gelip yazıyorlar sonra vazgeçiyorlar.kim kim varız şimdi
ben pelin umutcan
funda
berivan
ergh ece
tunituni
bufy sinem,bugün yok sanki dünde yoktu
handemi
arzu
Ece merhaba,sana daha önce sormuştum ama sayfa yoğunluğu içinde kayboldu,okumadığını düşünüyorum.mersinden döndük demiştin bir mesajında,mersinli misin?ben mersinliyim,adım da pelin bu arada.
Şimdi yediklerin içinde cezeryeyi de görünce:)
hele tunituni,her okuduğumda tantuniyi hatırlıyorum,bir de bugün yemiş te yazmış nispet yapar gibi:)afiyet olsun canım.sen tantuniyi mersinde yiyeceksin,istanbuldakilerin yüzde 99u çakma
Ya bak ece gene okumadan gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?