Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sevindim ben de Pelincim. :) Ne güzel olmuş.

Ben de aslında ciddiye almam özel günleri ama 2 tanesi hariç: doğumgünleri ve evlilik yıldönümleri.
Onlar dışında anneler günü, amcalar günü, tanışma yıldönümü, kadınlar günü... Hepsi para tuzağı gerçekten.
Ha birde özel gün tanımına pek girmeyen, aslen kendisi de para tuzağı familyasından gelen ama yine de pek bir eğlenceli olduğu için önemsediğim yılbaşı var. Hem her defasında yeni bir başlangıç fırsatı veriyor insana. :)

Ececim ne güzel ana öğünlerin var; ama nerde ara öğünler? Ara öğün de yapmalısın canım, boşuna metabolizmanı yavaşlatma.

canım haklısın walla ama bugun ilk iş günüm biliyosun bi düzen oturtamadım daha öğleni çantamdaki armutla geçiştirdim
ilerleyen günlerde daha iyi olur inş..

Üşenmedim sayfalar dolusu geriye gidip aradım. Doğru hatırlıyormuşum. Tartılarımız aynı model Sinemcim. Ya bir de rica etsem; senin kilonu ve yağ kilonu kaç tartıyor bana bir yazabilir misin, eğer bir tek beni %42 tartıyorsa sanırım tamamiyle gerçek tartıyordur.

Nasılsınız kızlar görüşmeyeli?
Ben bugün i&ln günü yapmış oldum,aslında sabah ve öğle süperdi ama akşam yemeği ve üzerine pasta niyetine yediğim künefeyle tüm günüm berbat oldu,olsun senede bir gün doğumgünüm ama.
Yalnız bir sorum var kızlar,kilo veremeyenlerle ilgili bir kural var mı,mesela ben bu cuma geçen haftakinden farksızsam veya birkaç yüz gram vermişsem ne olacak?

canım haklısın walla ama bugun ilk iş günüm biliyosun bi düzen oturtamadım daha öğleni çantamdaki armutla geçiştirdim ilerleyen günlerde daha iyi olur inş..

İlk günündü değil mi, unutmuşum canım kusura bakma... Olur öyle şeyler o zaman tabi.
Bu arada başlığa girdiğine sevindim. :)

Ece merhaba,sana daha önce sormuştum ama sayfa yoğunluğu içinde kayboldu,okumadığını düşünüyorum.mersinden döndük demiştin bir mesajında,mersinli misin?ben mersinliyim,adım da pelin bu arada.
Şimdi yediklerin içinde cezeryeyi de görünce:)

hele tunituni,her okuduğumda tantuniyi hatırlıyorum,bir de bugün yemiş te yazmış nispet yapar gibi:)afiyet olsun canım.sen tantuniyi mersinde yiyeceksin,istanbuldakilerin yüzde 99u çakma

Dediğin gibi canım, "doğumgünün"... O kadarcık oluversin değil mi ama, senede bir gün. Doğumgünümüzde kaçamak yapmayacağız da ne zaman yapacağız değil mi ama. Hem ben bu yıl kendi doğum günümde (rejimde olmama rağmen) hem sevgilimle bir dilim pasta yemiştim, hem de evdekilerle. Hiç umrumda da değildi açıkcası. :) Sen ne kadar masum davranmışsın artık düşün. :)

Tartıda bir fark olmazsa veya kilo alırsan bir kural yok canım. Hepimiz arada duraklayabiliyoruz, ya da alabiliyoruz. bir problem olmaz merak etme. Birkaç yüz gram vermişsen zaten kilo vermişsindir. Hepimiz o gramlarla veriyoruz kiloları.

Son düzenleme:
İyii geceler kızlar bugünkü menümü yazıyorum:
2 bardak su sabah 45 dk yürüyüş
Sabah : 2 dilim ekmek, yarım yumurta (haşlanmış) 1 kk peyaz peynir, domates, salatalık, biber şekersiz çay

Ara: 1 yeşil elma, 1 kupa nescafe şekersiz

Öğlen: 1 tabak mercimek çorbası, 2 dilim ekmek,

Ara: yarım simit, 1 bardak ayran

Akşam : 1 tabak taze fasulye zeytinyağlı, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek

Ara: 1, bardak liğht süt, 10 tane kara üzüm

2,5 litre de su içtim bugün....

Afiyet olsun Arzucum. Güzel menü, bir de üstüne spor; ohhhhhh.

Funda ceren kimdi canım ya,handemi mi? Bir de dobişko vardı sanki,bak bir heyecanla gelip yazıyorlar sonra vazgeçiyorlar.kim kim varız şimdi
ben pelin umutcan
funda
berivan
ergh ece
tunituni
bufy sinem,bugün yok sanki dünde yoktu
handemi
arzu

Ceren Dobişkoydu, ayy bende bugün onlara baktım tek tek kim kim di diee karıştırıyorum çok o yüzden kimse kusura bakmasın

kız bi heyecanla yazıp gitmedim.
öğlenden beri biber közledim patlıcan közledim kışa hazırlık yaptım bahçede eve hiç çıkmadım.
ancak işlerim bitti totoyu yere koydum.
inanın oturcak halim yok ama buraya yazmak için oturdum.ceren de dombili de benim canım

Pelincim internetim kesildi. Ben cevabı veremeden yazmış arkadaşlar zaten canım. :) Ben yine de yazayım, boşa gitmesin.

dobişko değil canım; dombili07, Ceren de kendisi olur.
Eskiden kalma izinli arkadaşlar da var. Ama saydıkların da var. Arada giremeyen olabilir. Hemen karara varmayalım. Ben asıl 1-2 mesaj yazıp kaybolanları pek ciddiye almıyorum ya da 3-5 günde bir gelip yazanları... Zaten uzun süre mazeretsiz yazmayan da takımdan çıkarılır, yerine yenisi gelir.

Son düzenleme:
Fazla girmeyen ve halihazırda 12'yi doldurmuşken listede olmayan ama bir zamanlar görünmüş kişilerden hatırladıklarım: pelvin, lajverdi, bir de biri daha vardı...

Ya bak ece gene okumadan gitti

canım merak etme gitmedim forumda dolaşıyorum :) daha önceki yazdığını görmedim kusura bakma sayfalar hemen üst üste doluyor..

ben mersinli değilim canım eşim mersinli. daha doğrusu çooook uzun yıllardır orda yaşıyorlar mersinli sayılırlar artık. biz ankarada yaşıyoruz ben evlendiğimden beri iki kere mersine gittim ama çok sevdim süper bi şehir bence.bayramda yazlığa gittik denizine doyamadım. hele mutfağı tam benlik o tatlıları, taze taze balıkları :)

kızlar ben mümkün oldukça girmeye çalışırım ama bazen elde olmayan sebeplerden dolayı giremiyoruz.
bu herkesin başına gelebilir.
ben bu gün öğlen 1:30 da eve geldim eşim kırmızı biber , patlıcan, taze fasulye ve barbunya almış
onların hepsi hazırlanması lazımdı

Kızlarr size doyum olmaz ben kaçıyorum yarın aylık temizlik var evde yürüyüşe de çıkamam heralde zaten ayağım su topladı 3 gündür yürümekten çok acıyo o yüzden de pek rahat yürüyüyebileceğimi sanmıyorum had Allah rahatlık versin sizede.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…