Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar.

Ya şimdi güleceksiniz bana ama...

Bugün tartıya biraz daha yakından baktım; her değer kilo değilmiş, aralarında yüzde değer olanlar da varmış ve yağ kilosu değil, yüzdesiymiş... Ay 2 gündür ne kadar konuştum bu konuda. Yani arkadaşlar... Yeni tartıma göre yeni kilomu ve değerlerimi yazıyorum:

74 kg toplam

%30.1 yağ
25.2 kg kas

Diğerleri çok ayrıntıya girdiğinden yazmaya gerek duymuyorum. Yani kısacası bu çıkan (daha doğrusu benim şimdi doğrusunu anladığım) yeni sonuca bakınca da sizlere gönül rahatlığıyla tartıyı tavsiye ediyorum. Takımdaki 2 kişiden onaylı, artık kararı siz verin. :) Aslında hepimiz bundan alalım bütün kilolarımız da birbirimize oranladığımızda kesin değer olur.

Yani bu biraz işin şakası tabiki de, almak isteyen arkadaşlar bu modelden alabilir.

Tunicim, Hilal birkaç göründü sonra bir daha gelmedi diye ben onu saymamıştım. Senin de yazmadığın Asude var, o bildiğim kadarıyla izinli değil. Bu hafta ona bildirimde bulunmadı yazdık. Bir de dediğin gibi Ezgi var, yani bu 3 kişinin durumu ne olacak ben de bilemiyorum. Yeni üye de değiller ama bu aralar pek istikrarlı olamadılar. Yeni gelen arkadaşlarımızın listeye gireceklerine ben de inanıyorum. :) Artık dediğin gibi önümüzdeki günlerde bakıp, duruma göre yeni birilerini çağırırız.

günaydın 5. takım çıtırları canım takımımmmmmmmmmmm
dün pek takılamadım malum hafta başı bir yın iş var dı
tunicim haklısın elifi yazmamak gerektı 1.5 ay oldu ve hala ne döndü ne de haber verdi gecen hafta da demiştim gelmez ise diskalife edilecek malesef en azından attıgım maillere dönüp haber verseydi sizin fikirleriniz de önemlı sonuc olarak bu takım hepimizin ben elifin yerine baska bir arkadaşımızın geçmesi kanatindeyim takım için başarı yüzdesi de artmış olacak cuma aklaşıyo fikirlerini beklıyorum kızlar

fundacım tartın hayırlı olsun canım nasıl memnun musun önerir misin alayım mı nende kas yağ ölçen istiyorum çünkü
cerencim hoşgeldin canım hiç merak etme gidecek kılolar okula yuruyerek mı yoksa otobüsle mı gırıyorsun

Günaydın kızlar hangi ara o kadar yazdınız gecmise bakamadım çünkü daha kahvaltımı yapmadım daha sonra ayrı ayrı bakicam bakmasam çatlarım valla :)))

Simdi kahvaltımı yapiyim sonra görüşürüz......

Memnunum Berivancım. Üstelik 35 tl'ye aldım. Kas, yağ, kemik, su, bmi, bazal metabolizma hızı... Ne arasan var. Almakta kararlıysan bundan al derim canım.

Elif (hala kaptan olup olmadığını çözemediğim Elif ) hakkında şöyle bir önerim var. Bu sanırım genelde takımların uyguladığı bir yöntem. Diskalifiye halinde yarışmaya bir daha girilemediğinden, insanları mağdur etmemek için şu şekilde bir uygulama yapıyorlarmış. Üyenin yanına "geri dönmek üzere ayrıldı" ya da "kendi isteği ile ayrıldı" notu düşülüyor. Bence haber alamadığımız eski üyelere böyle bir yöntem yapabiliriz. Onların yerine yeni üye alırız, onlar da eğer bir daha gelirlerse burda yer varsa buraya, yoksa başka takıma giderler. Bilmem siz ne dersiniz ama benim aklıma yatıyor.

kendi istegi üzerine ayrıldı demek bence de daha iyi
tartını nereden aldın canım mangi magazadan dr nin tartısı ile arasında fark var mı

kendi istegi üzerine ayrıldı demek bence de daha iyi
tartını nereden aldın canım mangi magazadan dr nin tartısı ile arasında fark var mı

Doktordan kastın diyetisyense, tabi arada fark var. Diyetisyende her bir kolun, bacağın; karnın ayrı ayrı ölçüyor, yağ ne kadar kas ne kadar... Ama ev tipi tartılarda böyle bir seçenek bildiğim kadarıyla yok. Yani o kadar farkın olması gerekiyor. Bence gayet güzel. Ben Carrefour'dan aldım ama sinbo mağazalarında da vardır herhalde. :)

O zaman kendi isteği ile ayrıldı diyelim canım. Hatta bu geriye kalan diğer üyeler için de öyle diyelim. Onları çıkardıktan sonra yeni üyeler alırız.

haklısın tatlım bu ay alamam ama gel aya alabılırım bu ay taksitim çok

Günaydın kızlar,günaydın fundacım,ikimiziz.
Tartın hayırlı olsun canım,benimki de sinbo,daha yeni sayılır,hassas tartı.o varken bir tane daha almayayım diyorum ama aklım senin tartında kaldı yani

kahvaltımı ettim:
1kupa sütlü gayfe
1yumurta
1tatlı kaşığı peynir
1dilim light ekmek

Pelincim günaydın. Bir ara konuşulmuştu, yağ ölçer tartı almak isteyenlerimiz vardı; hatta sen de vardın o konuşmada diye hatırlıyorum ben. :) Almayı düşünenler için yazdım canım; çünkü o zaman "2-3 güne ben bakar, haber veririm." demiştim. Alınca da habersiz bırakmayayım dedim. :) Seninki de vücut analizi yapıyorsa alma zaten, yapmıyorsa da almak zorunda değilsin, madem daha yeni aldın. :) Zaten yaklaşık değerleri veriyor bu tartılar. Bir spor salonu ya da diyetisyendeki profesyonel tartının yerini tutmaz.

Günaydın Kızlar!!

kaç gündür yazamadım kızlar çok ama çok üzgünüm bayramdan sonraki bildirim cumasını da kaçırdım yolculuk yapıyordum, çok sonra uyandım umarım diskalifiye olmamışımdır çok üzülürüm. beni lütfeeeeeeeeeeeeeen affedin o kadar yoğun bir dönemdeyim ki, bayarm için memlekete gittim, bu haftasonu yurtdışına gideceğim onun hazırlıklarıyla falan uğraşyrdum, yurtdışından bile paylaşm yapacağım söz veriyorum yeter ki affedin:)

Vallaa ben gerçekten kararlıyım bu takımdan da hiç mi hiç çıkmaya niyetim yok kovsanız bile gitmem.....:)))

geçen hafta malesef bildirim de bulunmadı yazdım canım diskalife tabike de olmadın canım hayırdır yurdışına nereye gidiyorsun

vallaa ben gerçekten kararlıyım bu takımdan da hiç mi hiç çıkmaya niyetim yok kovsanız bile gitmem.....:)))

Başımız üstünde yerin var takımın senin gibi bir üye dostu kaybetmek gibi hiç niyetı yok inşallah hep beraber verecegız bu kıloları yılbaşına 4 ay var 68 ile girecegim inşallahhhhhhhhhhhh

Daha önce sürekli giydiyim ayakkabı hiç böyle yapmamıştı acaba hızlı yürüdüğüm için olabilir mi diyorum... Bide tam olarak aslında yürüyüş ayakkabısı değil spor ayakkabı ama bu altları düz olanlar var ya onlardan kalitesiz değil iyi bir markanın ama niye yaptı bilmiyorum ... Hafta sonu kendime en havalısından bir yürüyüş ayakkabısı alıcam..:)) Bu arada Fundacım tartın hayırlı olsun inşallah boollllll eksili günlerde kullanırsın canım....

Hızlı yürümekten olabilir; bağcıkları gevşek bağlamışsan sürtme yapmış olabilir, giydiğimiz çoraptan bile oluyor bazen. :)

Sağol Arzucum; bol eksili günlerde kullanırım umarım dediğin gibi. Bir de %40 falan çıkmadım ya, dünyalar benim oldu artık. Sonuçta hepimiz güzel sonuçlar gördükçe motive olan insanlarız değil mi ama?

geçen hafta malesef bildirim de bulunmadı yazdım canım diskalife tabike de olmadın canım hayırdır yurdışına nereye gidiyorsun

canım iş için gidiyorum o nedenle çok telaşım var bu aralar.:) yurtdışında gün içerisinde mesaj yazamamam büyük ihtimalle ama en azından her gün düzenli genel bir paylaşım yaparım bir süre öyle idare ederim ama en azından tamamen kopmam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…