- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.721
Sizi gece kuşları siziiii
Dokturmussunuz yine
Valla çocuklu ve yogun çalışan bir bayan olarak sizi takip etmem zor olacak anladım:))
Azmettim okudum hepsini ama cevap yazamadim tek tek kusura bakmayın nolur
Ececim Sinemcim hosgeldiniz canlarım bu yeniler zehir cikti baksanıza maşallah
Fundacim listeye söyle bir bakarız eskilerden dönenlerinde hesap ederiz sonra paylaşımı iyi olanlarida ekleriz eger sayımız cok olursada oylama yaparız duruma göre, ins ona gerek kalmaz hepsini alırız ama sanki baya arttik gibi geldi
Ben
Funda
Berivan
Ece
Sinem
Tuba ( izinli olan arkadasımız)
Hilal ( geri donen arkadasımız)
Ezgi ( gelecekmi bilmiyorum ama sonuçta su an var)
Pelin
Arzu
Hande
Ceren. Bu arkadaslarımızda gördüğüm kadarıyla istikrarlı ve kararlilar girerler listemize diye düşünüyorum
12 kisi ediyor
Gerçi takim kaptanının insiyatifine göre 13 kiside olabiliyoruz
Unuttuğum ağladığım yok sanırım
Ezginin durumunuda haftaya karar verelim artık bence eger gelmeyecekse isteyen birisini ekleyelim
günaydın kızlar hangi ara o kadar yazdınız gecmise bakamadım çünkü daha kahvaltımı yapmadım daha sonra ayrı ayrı bakicam bakmasam çatlarım valla :)))
simdi kahvaltımı yapiyim sonra görüşürüz......
günaydın 5. takım çıtırları canım takımımmmmmmmmmmm
dün pek takılamadım malum hafta başı bir yın iş var dı
tunicim haklısın elifi yazmamak gerektı 1.5 ay oldu ve hala ne döndü ne de haber verdi gecen hafta da demiştim gelmez ise diskalife edilecek malesef en azından attıgım maillere dönüp haber verseydi sizin fikirleriniz de önemlı sonuc olarak bu takım hepimizin ben elifin yerine baska bir arkadaşımızın geçmesi kanatindeyim takım için başarı yüzdesi de artmış olacak cuma aklaşıyo fikirlerini beklıyorum kızlar
fundacım tartın hayırlı olsun canım nasıl memnun musun önerir misin alayım mı nende kas yağ ölçen istiyorum çünkü
cerencim hoşgeldin canım hiç merak etme gidecek kılolar okula yuruyerek mı yoksa otobüsle mı gırıyorsun
memnunum berivancım. üstelik 35 tl'ye aldım.Kas, yağ, kemik, su, bmi, bazal metabolizma hızı... Ne arasan var. Almakta kararlıysan bundan al derim canım.
Elif (hala kaptan olup olmadığını çözemediğim elif :d) hakkında şöyle bir önerim var. Bu sanırım genelde takımların uyguladığı bir yöntem. Diskalifiye halinde yarışmaya bir daha girilemediğinden, insanları mağdur etmemek için şu şekilde bir uygulama yapıyorlarmış. üyenin yanına "geri dönmek üzere ayrıldı" ya da "kendi isteği ile ayrıldı" notu düşülüyor. Bence haber alamadığımız eski üyelere böyle bir yöntem yapabiliriz. Onların yerine yeni üye alırız, onlar da eğer bir daha gelirlerse burda yer varsa buraya, yoksa başka takıma giderler. Bilmem siz ne dersiniz ama benim aklıma yatıyor.
kendi istegi üzerine ayrıldı demek bence de daha iyi
tartını nereden aldın canım mangi magazadan dr nin tartısı ile arasında fark var mı
doktordan kastın diyetisyense, tabi arada fark var. Diyetisyende her bir kolun, bacağın; karnın ayrı ayrı ölçüyor, yağ ne kadar kas ne kadar... Ama ev tipi tartılarda böyle bir seçenek bildiğim kadarıyla yok. Yani o kadar farkın olması gerekiyor. Bence gayet güzel. Ben carrefour'dan aldım ama sinbo mağazalarında da vardır herhalde. :)
o zaman kendi isteği ile ayrıldı diyelim canım. Hatta bu geriye kalan diğer üyeler için de öyle diyelim. Onları çıkardıktan sonra yeni üyeler alırız.
Günaydın kızlar,günaydın fundacım,ikimiziz.
Tartın hayırlı olsun canım,benimki de sinbo,daha yeni sayılır,hassas tartı.o varken bir tane daha almayayım diyorum ama aklım senin tartında kaldı yani
kahvaltımı ettim:
1kupa sütlü gayfe
1yumurta
1tatlı kaşığı peynir
1dilim light ekmek
Sizi gece kuşları siziiii
Dokturmussunuz yine
Valla çocuklu ve yogun çalışan bir bayan olarak sizi takip etmem zor olacak anladım:))
Azmettim okudum hepsini ama cevap yazamadim tek tek kusura bakmayın nolur
Ececim Sinemcim hosgeldiniz canlarım bu yeniler zehir cikti baksanıza maşallah
Fundacim listeye söyle bir bakarız eskilerden dönenlerinde hesap ederiz sonra paylaşımı iyi olanlarida ekleriz eger sayımız cok olursada oylama yaparız duruma göre, ins ona gerek kalmaz hepsini alırız ama sanki baya arttik gibi geldi
Ben
Funda
Berivan
Ece
Sinem
Tuba ( izinli olan arkadasımız)
Hilal ( geri donen arkadasımız)
Ezgi ( gelecekmi bilmiyorum ama sonuçta su an var)
Pelin
Arzu
Hande
Ceren. Bu arkadaslarımızda gördüğüm kadarıyla istikrarlı ve kararlilar girerler listemize diye düşünüyorum
12 kisi ediyor
Gerçi takim kaptanının insiyatifine göre 13 kiside olabiliyoruz
Unuttuğum ağladığım yok sanırım
Ezginin durumunuda haftaya karar verelim artık bence eger gelmeyecekse isteyen birisini ekleyelim
günaydın kızlar!!
Kaç gündür yazamadım kızlar çok ama çok üzgünümbayramdan sonraki bildirim cumasını da kaçırdım yolculuk yapıyordum, çok sonra uyandım umarım diskalifiye olmamışımdır çok üzülürüm. beni lütfeeeeeeeeeeeeeen affedin o kadar yoğun bir dönemdeyim ki, bayarm için memlekete gittim, bu haftasonu yurtdışına gideceğim onun hazırlıklarıyla falan uğraşyrdum, yurtdışından bile paylaşm yapacağım söz veriyorum yeter ki affedin:)
İyi geceler Arzucum. Bu arada 45 dakikalık yürüyüşte ayağın su topladıysa ayakkabında bir sorun var demektir. Eğer yeniyse, yeni ayakkabıyı asla bir anda uzun kullanımlar için giymeyin. Seninkinin nedeni bu olmayabilir ama belki bilmeyen arkadaşlar varsa burdan duymuş olsunlar. 20 dakikalığına bile yürürken giyseniz su toplatır yeni ayakkabı.
Ben yeni ayakkabı aldığımda önce 1 hafta falan evde giyiyorum. İlk günler sıkıp çıkarmam gerektiği de oluyor. Sadece spor ayakkabıda da değil. Hepsinde böyle yapmak lazım. Ben de en azından 18'imden sonra öğrenmişimdir bunu herhalde. Az acısını çekmedim o yeni ayakkabıların. Hele bir keresinde Beşiktaş'tan Bebek'e git-gel yürümüştüm ki 3 saat... Of, of, of. Ne siz sorun, ne ben söyleyeyim. Son 1,5 saatinde nasıl yürüdüğümü bilmiyorum, felaketti. O yeniyken giyilmiş ayakkabılar yüzünden topuklarımın arkası (ayakkabıların ağzının denk geldiği kısım) hafif serttir, kalın deridir. Aman deyim yapmayın.[/QUOT
Daha önce sürekli giydiyim ayakkabı hiç böyle yapmamıştı acaba hızlı yürüdüğüm için olabilir mi diyorum... Bide tam olarak aslında yürüyüş ayakkabısı değil spor ayakkabı ama bu altları düz olanlar var ya onlardan kalitesiz değil iyi bir markanın ama niye yaptı bilmiyorum ... Hafta sonu kendime en havalısından bir yürüyüş ayakkabısı alıcam..:)) Bu arada Fundacım tartın hayırlı olsun inşallah boollllll eksili günlerde kullanırsın canım....
vallaa ben gerçekten kararlıyım bu takımdan da hiç mi hiç çıkmaya niyetim yok kovsanız bile gitmem.....:)))
İyi geceler Arzucum. Bu arada 45 dakikalık yürüyüşte ayağın su topladıysa ayakkabında bir sorun var demektir. Eğer yeniyse, yeni ayakkabıyı asla bir anda uzun kullanımlar için giymeyin. Seninkinin nedeni bu olmayabilir ama belki bilmeyen arkadaşlar varsa burdan duymuş olsunlar. 20 dakikalığına bile yürürken giyseniz su toplatır yeni ayakkabı.
Ben yeni ayakkabı aldığımda önce 1 hafta falan evde giyiyorum. İlk günler sıkıp çıkarmam gerektiği de oluyor. Sadece spor ayakkabıda da değil. Hepsinde böyle yapmak lazım. Ben de en azından 18'imden sonra öğrenmişimdir bunu herhalde. Az acısını çekmedim o yeni ayakkabıların. Hele bir keresinde Beşiktaş'tan Bebek'e git-gel yürümüştüm ki 3 saat... Of, of, of. Ne siz sorun, ne ben söyleyeyim. Son 1,5 saatinde nasıl yürüdüğümü bilmiyorum, felaketti. O yeniyken giyilmiş ayakkabılar yüzünden topuklarımın arkası (ayakkabıların ağzının denk geldiği kısım) hafif serttir, kalın deridir. Aman deyim yapmayın.
Daha önce sürekli giydiyim ayakkabı hiç böyle yapmamıştı acaba hızlı yürüdüğüm için olabilir mi diyorum... Bide tam olarak aslında yürüyüş ayakkabısı değil spor ayakkabı ama bu altları düz olanlar var ya onlardan kalitesiz değil iyi bir markanın ama niye yaptı bilmiyorum ... Hafta sonu kendime en havalısından bir yürüyüş ayakkabısı alıcam..:)) Bu arada Fundacım tartın hayırlı olsun inşallah boollllll eksili günlerde kullanırsın canım....
geçen hafta malesef bildirim de bulunmadı yazdım canım diskalife tabike de olmadın canım hayırdır yurdışına nereye gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?