Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler Arzucum. Bu arada 45 dakikalık yürüyüşte ayağın su topladıysa ayakkabında bir sorun var demektir. Eğer yeniyse, yeni ayakkabıyı asla bir anda uzun kullanımlar için giymeyin. Seninkinin nedeni bu olmayabilir ama belki bilmeyen arkadaşlar varsa burdan duymuş olsunlar. 20 dakikalığına bile yürürken giyseniz su toplatır yeni ayakkabı.

Ben yeni ayakkabı aldığımda önce 1 hafta falan evde giyiyorum. İlk günler sıkıp çıkarmam gerektiği de oluyor. Sadece spor ayakkabıda da değil. Hepsinde böyle yapmak lazım. Ben de en azından 18'imden sonra öğrenmişimdir bunu herhalde. Az acısını çekmedim o yeni ayakkabıların. Hele bir keresinde Beşiktaş'tan Bebek'e git-gel yürümüştüm ki 3 saat... Of, of, of. Ne siz sorun, ne ben söyleyeyim. Son 1,5 saatinde nasıl yürüdüğümü bilmiyorum, felaketti. O yeniyken giyilmiş ayakkabılar yüzünden topuklarımın arkası (ayakkabıların ağzının denk geldiği kısım) hafif serttir, kalın deridir. Aman deyim yapmayın.

Ben ciddi ciddi bu karın gerdirme op düşünmeye başladım kızlar.Varmı etrafınızda bu ameliyatı olan birileri?

Canım çok mu kötü karnının durumu? Kaç kiloya çıktın hamileyken? Egzersizlerle toparlanamayacağından eminsen yap bunu. Pilates çok güzel sıkılaştırır. Onun karın hareketlerini bir dene istersen. Ameliyat izi kalır herhalde geriye... Başka çaren yoksa yaptırırsın. Benim tanıdığım karnını gerdiren biri de yok bu arada... :)

canım biraz da bu ayak yapısından.
ben ilkbaharda giydiğim ayakkabıları kaldırmıştım.
bu gün okula giderken giyeyim dedim ki okulum eve 5 dk yürüyüş mesafesinde okula zor vardım.
4-5 ay giydiğin ayakkabı insanın ayağını vururmu yaaa.
ama ben bunu biraz da ayakkabının kalitesine bağlıyorum.
bunları ucuz almıştım.
biraz daha para verilen ayakkabılar daha az vuruyor benim ayağımı.
hiç vurmuyor değil en azından 1 hafta vuruyor bir daha 1 sene sonra da giysem hiçbirşey yapmıyor.
herhalde o bölgedeki deri yumuşayıp ayağın şeklini alıyor.

Ay canım benim teşekkür ederim.Bende memnunum listemden yormuyor ve acıktırmıyor beni.Ve güzel de kilo vermeye başladım:))

hande kaç kilo verdin canım.

Handecim benim kollarım rezalet sarkıktı geçen seneye kadar. 88'den bu kilolara hiç kol çalışmadan düştüm ve doğal olarak kollarım çok sarkıktı. Hatta alt komşum bir gün tesadüfen bunu dile getirmeseydi benim haberim bile olmayacaktı. Ondan ilk duyduğumda inanmadım bile. Sonra erkek arkadaşımla yengeme sordum, onlar da aynı şeyi söyleyince anca inanmıştım.

2 ay dambıl çalıştım, belki de 3 ay. Bir hareket vardı onu bol bol yaptım. Sonra hemen toparlandı. Bir görseydin, çaresi yok sanırdın. Ama hiçbir şeyi kalmadı kollarımın şimdi, yağlarını saymazsan gayet fit duruyorlar.

O yüzden bence karnını iyi düşün gerçekten.

kızlar bu gün okula gittiğimde herkes bana hamilemisin diye sordu.
çok canım sıkıldı.
tabi haziran sonu ile şimdi arasında yani iki ayda 7 kilo aldım.
birde bebek düşündüğümü biliyolarya söylemiyosun hamilesin sen diyorlar bana.
ahhh keşke hamile olsam da kilocuklar gelse

Sıkma canını güzel arkadaşım gidicek o kilolar yağcıklar.Biz o yağlardan daha güçlüyüz takılma bakma sen millete.Güzel düşün güzel olsun herşey

Evet Cerencim, ayağın şeklini alması lazım ayakkabının ki rahat etsin ayak. Ucuz ayakkabılar da mahvediyor (yoksa mahfediyor mu? ) ayağı gerçekten. Tutumlu olalım diye her şeyde ucuza kaçmaya çalışıyoruz ama bazı şeylerden ödün vermemek lazım. Bize oluyor olan sonra...

maşallah funda azmine hayran kaldım.

Benim derdim sarkık olmasından çok ölü deri.Sezeryandan sonra karnımın ciiddi anlamda deforme olması ve yağdan çatlaklar ve o ölü deri beni deli ediyo.çok uzun süre plates yaptım karnım hariç her yerime fayda etti ama bu karnım ah karnım öööle jöle gibi kaldı

Cerencim canını sıkmamaya çalış. Hırs yap, incecik ol. Aldığın gibi 2 ayda verirsin o kiloları. Neler neler duyuyoruz hepimiz. Çok kafayı takmamak lazım, motivasyonumuz düşmesin.

Aaaaaa ben bunu kaçırmışım.Yupppiiii çok sevindim yaaaa Teşekkür ederim Berivan ve Fundacım:)))

Rica ederiz Handecim. :)

maşallah funda azmine hayran kaldım.

Kafayı taktın mı yapılmayacak şey yok canım ya... Ayıptır söylemesi küçükler diye çok kafaya taktığım başka yerlerimi de 2 cm büyütmeyi başardım. Umarım bir gün burdan size çatlakları geçiren formülü de yazarım. Bir şu dudaklarımı dolgunlaştıramadım gitti. Bu konudaki önerileriniz itina ile dikkate alınır kızlar.

Anladım canım. Bir araştır o zaman istersen, madem egzersizler fayda etmiyor.

Sıkma canını güzel arkadaşım gidicek o kilolar yağcıklar.Biz o yağlardan daha güçlüyüz takılma bakma sen millete.Güzel düşün güzel olsun herşey

ay inşallah canım gidecek
ama bir vereyim bir daha tartının tepesinden inmiycam.
her sabah tartılıcam almıyayım diye.
şimdi moralim bozulmasın diye cumadan cumaya tartılıyorum

eline sağlık canım,kusura bakma ben öyle sandım.

Selam fıstıklar..
iki gundur yoktum, dun aksam esimle dısardaydık soylemıstım cok gec geldık eve. bugun de izinliydi esim. sabahtan cıktık evden resmi işlerimiz vardı onları halledelım dedık erkenden ama, planladıgımız gıbı olmadı uzun, sıkıcı ve de cozumlenmeyen bır sonucla donduk eve asabımız bozuldu. sabah cıktık 3 te falan donduk. hadi dedik moral depolamaya... doldurduk dolabımızı, aldık termosumuzu cayımızı, denize gıttık. aksam 10 falandı donduk. tam yatıcaktım aklım sızde kaldı. ya yuzyuze tanımıyoruz bırbırımızı ama değişik bir sevgi oluyor burda. özlüyor ve merak ediyor insan :) cok hızlı hızlı baktım soyle bı. ececim, tunicim tekrardan hosgeldınız...

pelincim, canımmmm... dogum gunun kutlu olsun canım. ailenle nice guzel saglıklı, mutlu gonlunce yılların olsun.. ve de esinin gun sonunda yaptıgı suprız kat be kan artsın insallah her an...

Fundacım, hayırlı olsun canım tartın. gule gule kullan bol eksilere gec saglıkla canım.
ben de alırken o kadar detay beklemıyordum, ama aldıgımda cok begendım. ozelliklerine gore de cok cok ıyı fıyatı.
ben ılk aldıgımda kayıt yapmıstım 70kusurdum sanırım ozaman. yalnız o donem ıyı spor yapıyordum kas oranım yavas yavas yukselıyordu. onu takip edebilmek spora cok sevklendırıyor. sende duzenlı spor yapıyorsun, değişimleri gorunce motıve olursun.
yarın o zamankı kayıtla, guncel sonuclarımı da yazarım canım. bende bır suredir olcmemıstım hem guncellenıyım bı :)

Sinem çok teşekkür ederim canım.
Gerçekten bende senin dediğin gibi sizleri özlüyorum ve seviyorum.

Handecim senin ve arzunun kilo çizelgeleriniz yok,kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama fazla kiloların gidince göbek te doğru orantıda küçülüyor,tamam yağlar kolay erimiyor ama işte daha az göze batar hale geliyor.ben de sezeryanla doğum yaptım,on kilo vermeden önceki göbeğimle şimdiki aynı değil.plateste sadece karın çalıştıran hareketler var,onların gerçekten faydası oluyor ben denedim.mesela ebru şallının sadece karın için bir dvd si var.
Burda forumları oku canım,karın ameliyatı olup bin pişman olan ağlayan çok kişi var,karnım büzülmüş sanki içten yorgan iğnesiyle dikilmiş gibi duruyor diyen çok var,doğal bir görüntü olmuyor sonuçta.hemde inanılmaz eziyetli bir ameliyatmış,uyanınca ölmek istiyorum diyenler olmuş acıdan,ve günler haftalar sürüyor,dik duramıyor yürüyemiyorsun.ben iyi düşün derim.8dakika karın egzersizi diye birşey var,acaip etkili,ona da bak,
sen önce bir zayıfla canım,sonra düşünürsün.
Okuduğun her mucize hikayesine de inanma,doktorlar bu forumda reklam yapıyorlar,bazı hastalarına özellikle söylüyorlar,git üye ol beni öv diye

Sizi gece kuşları siziiii
Dokturmussunuz yine
Valla çocuklu ve yogun çalışan bir bayan olarak sizi takip etmem zor olacak anladım:))
Azmettim okudum hepsini ama cevap yazamadim tek tek kusura bakmayın nolur

Ececim Sinemcim hosgeldiniz canlarım bu yeniler zehir cikti baksanıza maşallah

Fundacim listeye söyle bir bakarız eskilerden dönenlerinde hesap ederiz sonra paylaşımı iyi olanlarida ekleriz eger sayımız cok olursada oylama yaparız duruma göre, ins ona gerek kalmaz hepsini alırız ama sanki baya arttik gibi geldi
Ben
Funda
Berivan
Ece
Sinem

Tuba ( izinli olan arkadasımız)
Hilal ( geri donen arkadasımız)
Ezgi ( gelecekmi bilmiyorum ama sonuçta su an var)

Pelin
Arzu
Hande
Ceren. Bu arkadaslarımızda gördüğüm kadarıyla istikrarlı ve kararlilar girerler listemize diye düşünüyorum

12 kisi ediyor
Gerçi takim kaptanının insiyatifine göre 13 kiside olabiliyoruz

Unuttuğum ağladığım yok sanırım
Ezginin durumunuda haftaya karar verelim artık bence eger gelmeyecekse isteyen birisini ekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…