- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #63.701
Kızlarr size doyum olmaz ben kaçıyorum yarın aylık temizlik var evde yürüyüşe de çıkamam heralde zaten ayağım su topladı 3 gündür yürümekten çok acıyo o yüzden de pek rahat yürüyüyebileceğimi sanmıyorum had Allah rahatlık versin sizede.................
Hepimize örnek menülerin var resmen Handecim. :)
Ben ciddi ciddi bu karın gerdirme op düşünmeye başladım kızlar.Varmı etrafınızda bu ameliyatı olan birileri?
İyi geceler Arzucum. Bu arada 45 dakikalık yürüyüşte ayağın su topladıysa ayakkabında bir sorun var demektir. Eğer yeniyse, yeni ayakkabıyı asla bir anda uzun kullanımlar için giymeyin. Seninkinin nedeni bu olmayabilir ama belki bilmeyen arkadaşlar varsa burdan duymuş olsunlar. 20 dakikalığına bile yürürken giyseniz su toplatır yeni ayakkabı.
Ben yeni ayakkabı aldığımda önce 1 hafta falan evde giyiyorum. İlk günler sıkıp çıkarmam gerektiği de oluyor. Sadece spor ayakkabıda da değil. Hepsinde böyle yapmak lazım. Ben de en azından 18'imden sonra öğrenmişimdir bunu herhalde. Az acısını çekmedim o yeni ayakkabıların. Hele bir keresinde Beşiktaş'tan Bebek'e git-gel yürümüştüm ki 3 saat... Of, of, of. Ne siz sorun, ne ben söyleyeyim. Son 1,5 saatinde nasıl yürüdüğümü bilmiyorum, felaketti. O yeniyken giyilmiş ayakkabılar yüzünden topuklarımın arkası (ayakkabıların ağzının denk geldiği kısım) hafif serttir, kalın deridir. Aman deyim yapmayın.
Ay canım benim teşekkür ederim.Bende memnunum listemden yormuyor ve acıktırmıyor beni.Ve güzel de kilo vermeye başladım:))
wawwwwwwwwwwwwwww süperhaklısın canım hande içinn yazmıstım cevap gelmiş hıc bır sorun yok mus :13: ewet canım sadece işte iken gırebılıyorum
kızlar bu gün okula gittiğimde herkes bana hamilemisin diye sordu.
çok canım sıkıldı.
tabi haziran sonu ile şimdi arasında yani iki ayda 7 kilo aldım.
birde bebek düşündüğümü biliyolarya söylemiyosun hamilesin sen diyorlar bana.
ahhh keşke hamile olsam da kilocuklar gelse
canım biraz da bu ayak yapısından.
ben ilkbaharda giydiğim ayakkabıları kaldırmıştım.
bu gün okula giderken giyeyim dedim ki okulum eve 5 dk yürüyüş mesafesinde okula zor vardım.
4-5 ay giydiğin ayakkabı insanın ayağını vururmu yaaa.
ama ben bunu biraz da ayakkabının kalitesine bağlıyorum.
bunları ucuz almıştım.
biraz daha para verilen ayakkabılar daha az vuruyor benim ayağımı.
hiç vurmuyor değil en azından 1 hafta vuruyor bir daha 1 sene sonra da giysem hiçbirşey yapmıyor.
herhalde o bölgedeki deri yumuşayıp ayağın şeklini alıyor.
Handecim benim kollarım rezalet sarkıktı geçen seneye kadar. 88'den bu kilolara hiç kol çalışmadan düştüm ve doğal olarak kollarım çok sarkıktı. Hatta alt komşum bir gün tesadüfen bunu dile getirmeseydi benim haberim bile olmayacaktı. Ondan ilk duyduğumda inanmadım bile. Sonra erkek arkadaşımla yengeme sordum, onlar da aynı şeyi söyleyince anca inanmıştım.
2 ay dambıl çalıştım, belki de 3 ay. Bir hareket vardı onu bol bol yaptım. Sonra hemen toparlandı. Bir görseydin, çaresi yok sanırdın. Ama hiçbir şeyi kalmadı kollarımın şimdi, yağlarını saymazsan gayet fit duruyorlar.
O yüzden bence karnını iyi düşün gerçekten.
Handecim benim kollarım rezalet sarkıktı geçen seneye kadar. 88'den bu kilolara hiç kol çalışmadan düştüm ve doğal olarak kollarım çok sarkıktı. Hatta alt komşum bir gün tesadüfen bunu dile getirmeseydi benim haberim bile olmayacaktı. Ondan ilk duyduğumda inanmadım bile. Sonra erkek arkadaşımla yengeme sordum, onlar da aynı şeyi söyleyince anca inanmıştım.
2 ay dambıl çalıştım, belki de 3 ay. Bir hareket vardı onu bol bol yaptım. Sonra hemen toparlandı. Bir görseydin, çaresi yok sanırdın. Ama hiçbir şeyi kalmadı kollarımın şimdi, yağlarını saymazsan gayet fit duruyorlar.
O yüzden bence karnını iyi düşün gerçekten.
kızlar bu gün okula gittiğimde herkes bana hamilemisin diye sordu.
çok canım sıkıldı.
tabi haziran sonu ile şimdi arasında yani iki ayda 7 kilo aldım.
birde bebek düşündüğümü biliyolarya söylemiyosun hamilesin sen diyorlar bana.
ahhh keşke hamile olsam da kilocuklar gelse
Aaaaaa ben bunu kaçırmışım.Yupppiiii çok sevindim yaaaaTeşekkür ederim Berivan ve Fundacım:)))
maşallah funda azmine hayran kaldım.
Benim derdim sarkık olmasından çok ölü deri.Sezeryandan sonra karnımın ciiddi anlamda deforme olması ve yağdan çatlaklar ve o ölü deri beni deli ediyo.çok uzun süre plates yaptım karnım hariç her yerime fayda etti ama bu karnım ah karnım öööle jöle gibi kaldı
Sıkma canını güzel arkadaşım gidicek o kilolar yağcıklar.Biz o yağlardan daha güçlüyüz takılma bakma sen millete.Güzel düşün güzel olsun herşey
kızlar ben mümkün oldukça girmeye çalışırım ama bazen elde olmayan sebeplerden dolayı giremiyoruz.
bu herkesin başına gelebilir.
ben bu gün öğlen 1:30 da eve geldim eşim kırmızı biber , patlıcan, taze fasulye ve barbunya almış
onların hepsi hazırlanması lazımdı
Bugün benim doğumgünüm kızlar.nedense çok buruğum bugün.eşimin kutlayacağını bile sanmıyorum,çiçekler hediyeler beklediğim yok zaten de,kutlu olsun diyip öpse yeter bana ama oğlumun kolu alçıda şimdi,ee bir de ben kırmışım ya hani öyle diyor,desem ki doğumgünümü kutlamadın,benim derdime bak senin keyfine bak diyecek biliyorum,neyse amaaaaaaaaaan pastam bile yok çünkü diyetteyim.
Selam takım!
Bugün dışarda olduğumdan menülerim kafayı yedi, o yüzden yazmayacağım. Ama korkulacak bir şey yok, merak etmeyin.
Bu arada haberlerim var. Tartı meselesini konuşuyorduk ya birkaç gün önce... Ben bugün benimkini aldım. Aramızdan biri bir model adı vermişti; Sinemcim sendin galiba, sanırım aldığım tartı aynı model. Sinbo SBS 4425.
Yalnız işin şöyle bir komik yanı var. Mağazada denediğimde kilo vs. vs. ekranda görünürken baktım yağda 31 yazıyor. "Tamam" dedim, "%31 diyor, güvenilir bir tartı." O yüzden aldım getirdim eve... Sonra kullanım kılavuzunu okurken dank etti gördüğümü yağ yüzdesi değil, yağ kilosu olduğu... Uzun lafın kısası yeni tartım şu anda beni %42 yağlı tartıyor.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim, en sonunda çok kafa yormamaya karar verdim. Buymuş demekki doğrusu deyip geçiyorum. Zaten tartıya göre %20 yağ oranına sahip olsam 60 kilo olurmuşum. Bana da anca 60'tan aşağı adam olurum gibi geliyor . O yüzden çok düşünmemeye karar verdim. Yoksa bunalıma gireceğim. Kilomu sabah yazacağım, yediklerim içtiklerim atılmış olur.
Neyse... Biraz da tartıdan bahsedeyim. Yağ, kemik, su ve kas kilo tartıyor, bmi ve bazal metabolizma hızı hesaplıyor. Ama bu su diye hesaplanan kilonun içinde vücudun diğer dokuları yani iç organlar vs. falan da var sanırım. 35 tl'ye aldım. Almayı düşünenlerinize fikir olur.
Üşenmedim sayfalar dolusu geriye gidip aradım. Doğru hatırlıyormuşum. Tartılarımız aynı model Sinemcim.Ya bir de rica etsem; senin kilonu ve yağ kilonu kaç tartıyor bana bir yazabilir misin, eğer bir tek beni %42 tartıyorsa sanırım tamamiyle gerçek tartıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?