- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.181
arzucum snein boyun kaçtı canım?
1.60 canım
Arzucum, senin bu boyun neden sürekli değişiyor bakayım? :)
Ben şu anki çizelgeni 1.59'a göre hazırlamıştım canım, haberin olsun.
Menümmmmmmmm
dün:1,5 dilim ekmek,peynir,linonata
bugün
sabah:2 dilim ekmek .peynır,çay
arada: Yarım kuru pasta 2 ısır kadar
öglen:ezo gelin çorba,fasulye(kızarmıs tavuk patates var ,sigara boregı ve meyve suyu var dı yemedım)
suan yeşil çayım bıttı limonlu maden suyu içiyorum
spor mslesef suan yok hafta sonu sınavım var onun gergınlıgını tasıyorum
dun annemle mutfakdan 12 de çıktık ben 9 da yanına gıttım 12 de bıttı bamya ,barbunya,ayıkla bulasık yıka derken çok yooruldum ev işlerı de kalorı yakıyo mus
öglen:ezo gelin çorba,fasulye(kızarmıs tavuk patates var ,sigara boregı ve meyve suyu var dı yemedım)
Tunaydın kızlar
sabah kalktıgımdan beri cok keyifsizim. cok agrım var
sabah 9:30da kalktım ama kahvaltıyı daha yenı yaptım o da zorla agrıdan bısey gormuyor gozum
once baktım bıraz mesajlara
kurallarda benim gozume takılan bırsey olmadı. zaten takımımız hareketli, kurallarda aynı devamlılığı korumayı saglar iyi olur.
Fundacım, eskıden yedıgın sabah vahsetını (kahvaltı dıyemıyorum ona :) )gordum gozlerım cıktı yuvalarındancanım dıyete yenı basladıgın ıcın simdi birgun yine yicem diyorsun.seni cok iyi anlıyorum. bir 8-10 kılo atınca ustunden dusman gıbı gorursun o salamları sucukları. hıhhh işim olmaz dersin.
Kız funda tam senlik film var ha starda.dehşet gemisi
tebrık ederım berısım
Onceden ogle yemegınde şu var azıcık yesem mı derdın sımdı yemedım yazıyorsun ne guzel bır ılerleme canım benım
ewt ewt ya az yesem soyle yapsam falan demek beyınde bıtırmısım goz ucuyla bıle bakmadım
kızlar selam
biraz önce 5. takım diye 6. takıma girmişim.
isimlere bakıyorum hiç tanıdık yok allah allah ne kadar çok değişik insanlar gelmiş diyorum
Kızlar kuralları yarından itibaren uygulamaya başlıyoruz. Bence bir kopyasını bilgisayarlarınıza kaydedin ya da not alın. Ece ve Asude'nin yeni kurallardan haberi olmadığı için onların takibini kuralları okuduktan sonra yapacağım.
Bir de rica etsem herkes bana boyunu, takıma giriş kilosunu, şu anki kilosunu ve hedef kilosunu mesaj atsın.
Ticker yapımını ve güncelleştirmesini deneyin, yapamayanlar mesajlarında bunu bana yazsınlar.
anlamadım canım
Günaydın kızlar.
Çok hastayım,daha doğrusu eşim ve oğlum da öyle.kötü bir sabah,25asker ölmüş çok üzüldüm.genç ölümü çok kötü,biz yaşadık biliyorum,yaşlıya rahmet okunuyor da gence ölümü konduramıyor insan.allah sabır versin diyeyim,çok zor.
Funda bahsettiğim kitap ünlü bir kitaptır canım,onlarca kez basılmış,bulabileceğini düşünüyorum
Günaydın kızlar, daha yeni kalktım bugün Orucluyum simdi cocuklara kahvaltı hazrlayip hemen geliyorum aranıza....
canım kadın demıskı teyzeme kız ıle annesı gelsın çocuklar tanışsın annemle ben otobuse bınıp konyaya gıdecekmışız lafa bak kadın kendını ne sanıyo gelmek ısteyen gelır kaldı yanı hayırlısı olsun
Hiç sinirlenme berivancım gül geç.
Sanki erkek kıtlığı var.
Bizim komşunun kızını da görmeye gelmişler,illa minik etek giysin bacaklarını da görelim güzel mi demişler,gerizakalı insanlar,sanki parayla mal alıyorlar.
Funda üniversite demişsin,hangi bölümü okudun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?