Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

EGZERSİZ LİSTESİ (Kalori miktarları 1 saat içindir)

Dans Etmek.................. 210

Bisiklete Binmek............. 200

Bowling Oynamak........... 160

Bahçe İşleri................... 250

Yüzmek........................ 290

Voleybol....................... 260

Yürüyüş....................... 200

Yokuş yukarı yürüyüş...... 300

Step/Aerobik................. 400

Koşmak........................ 550

Merdiven Çıkmak............ 400

Ev Temizliği................... 150

Paten yapmak............... 120

Alışveriş....................... 150

Ne düşünüyorsunuz kızlar? Mekik- şınav vb. hareketleri özellikle koymadım. Çünkü biliyorsunuz; o hareketler güzel kas çalıştırır ama yeterli kaloriyi yaktırmaz.

Arzucum, senin bu boyun neden sürekli değişiyor bakayım? :)
Ben şu anki çizelgeni 1.59'a göre hazırlamıştım canım, haberin olsun.

Yaa aslında tam olarak emin değilim en son ölçtürdüğümde oğluma hamileyken 1.59 çıkmıştı, 1,59 / 1.60 diyorum işte yuvarlıyorum bazen ::))))

Menümmmmmmmm
dün:1,5 dilim ekmek,peynir,linonata
bugün
sabah:2 dilim ekmek .peynır,çay
arada: Yarım kuru pasta 2 ısır kadar
öglen:ezo gelin çorba,fasulye(kızarmıs tavuk patates var ,sigara boregı ve meyve suyu var dı yemedım )
suan yeşil çayım bıttı limonlu maden suyu içiyorum
spor mslesef suan yok hafta sonu sınavım var onun gergınlıgını tasıyorum
dun annemle mutfakdan 12 de çıktık ben 9 da yanına gıttım 12 de bıttı bamya ,barbunya,ayıkla bulasık yıka derken çok yooruldum ev işlerı de kalorı yakıyo mus

Tunaydın kızlar
sabah kalktıgımdan beri cok keyifsizim. cok agrım var
sabah 9:30da kalktım ama kahvaltıyı daha yenı yaptım o da zorla agrıdan bısey gormuyor gozum
once baktım bıraz mesajlara
kurallarda benim gozume takılan bırsey olmadı. zaten takımımız hareketli, kurallarda aynı devamlılığı korumayı saglar iyi olur.

Fundacım, eskıden yedıgın sabah vahsetını (kahvaltı dıyemıyorum ona :) )gordum gozlerım cıktı yuvalarından canım dıyete yenı basladıgın ıcın simdi birgun yine yicem diyorsun.seni cok iyi anlıyorum. bir 8-10 kılo atınca ustunden dusman gıbı gorursun o salamları sucukları. hıhhh işim olmaz dersin.

Tunicim, dun gordum aksam cok az yazdım cıktım. canım ev ıcın sıkma canını sen arada bakın ama oyle hop dıye bır anda ev satılmaz. allah tez zamanda kendi evinizi nasip etsin insallah canım.

yagdan tuzdan konusmussunuz kızlar. tuz bende cok yerdım. bır ara tamamen kestım tansıyonum yerlerde gezdı sureklı gozlerım kararıyor. cok dusuk tansıyonum normalde bıle arada basım doner. o yuzden kararında kullanıyorum artık. yağda kesinlikle yemeklerde kullanmaya bende karsıyım. ama gunde 1 TATLI KASIGI ZEYTINYAGI yemeyı ıhmal etmeyın. ama salatanıza koyun ama sabah kahvaltınızda ekmegınızle yıyın. ben her sabah kahvaltıda ılla ki yıyorum. zeytin tabagına dokuyorum ordan bıraz alıyorum.

tebrık ederım berısım

onceden ogle yemegınde şu var azıcık yesem mı derdın sımdı yemedım yazıyorsun ne guzel bır ılerleme canım benım

öglen:ezo gelin çorba,fasulye(kızarmıs tavuk patates var ,sigara boregı ve meyve suyu var dı yemedım )

Bravo!

Geçmiş olsun Sinemcim...
Ya canım keşke düşman gibi görsem ama iştahım onlardan daha büyük düşman bana. Bak o zamanlardan bu zamana kaç kilo verdim ama akıllanmadım. Bir gün sihirli değnekle bir peri çıkarsa karşıma ondan iştahımı kesmesini dileyeceğim. :)

Kızlar kuralları yarından itibaren uygulamaya başlıyoruz. Bence bir kopyasını bilgisayarlarınıza kaydedin ya da not alın. Ece ve Asude'nin yeni kurallardan haberi olmadığı için onların takibini kuralları okuduktan sonra yapacağım.

Bir de rica etsem herkes bana boyunu, takıma giriş kilosunu, şu anki kilosunu ve hedef kilosunu mesaj atsın.

Ticker yapımını ve güncelleştirmesini deneyin, yapamayanlar mesajlarında bunu bana yazsınlar.

kızlar selam
biraz önce 5. takım diye a6. takıma girmişim.
isimlere bakıyorum hiç tanıdık yok allah allah ne kadar çok değişik insanlar gelmiş diyorum

anlamadım canım

geçmiş olsun ailecek hepiniz.
gerçekten genç ölüme insan daha çok üzülüyo.

Günaydın kızlar, daha yeni kalktım bugün Orucluyum simdi cocuklara kahvaltı hazrlayip hemen geliyorum aranıza....

allah kabul etsin

oldu bali gelin ol da git.
parası varsa sana mı canım

bacakları güzel değilse almıc aklarmışmı
ayyy ne saçma yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…