- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.141
Günaydın kızlar, daha yeni kalktım bugün Orucluyum simdi cocuklara kahvaltı hazrlayip hemen geliyorum aranıza....
Fundacım kıtabın adı ve konusu nedır tatlım
Dün yaptığım şok diyetin ödülünü sabah tartımda gördüm kızlar,bundan sonra haftada birkaç gün yapıcam.
Kahvaltımı ettim,akşam toptan yazıcam ama yine yazıyorum şim,di,ceviz kadar sucuğu yağsız teflonda kızarttım,bıraktığı yağı peçeteyle iyice sildim sonra üzerine bir yumurta kırdım.
Eskiden ben var ya çeyrek kangal sucuğu 1çorba kaşığı tereyağında pişirir üzerine 2yumurta kırar ve yağına yarım ekmeği bana bana yerdim.
Ailecek gribiz berivancım.şu senin görücü meselesi ne oldu kız?
canım kadın demıskı teyzeme kız ıle annesı gelsın çocuklar tanışsın annemle ben otobuse bınıp konyaya gıdecekmışız lafa bak kadın kendını ne sanıyo gelmek ısteyen gelır kaldı yanı hayırlısı olsun
Günaydın takım! :)
Pelincim haftada birkaç kez yapma canım, 1 kere yap. Birkaç kez yaparsan alışır vücut, sonra fayda etmez.
Ben ne yumurtlar yapardım... Çeyrek kangal sucuk, onun 4 katı salam, 7-8 sosis, dilim dilim kaşar peynir, üstüne de 3 yumurta...Bir ara neredeyse her sabah bunu yapar, hepsini tek başıma yerdim, yanında da yarım ekmek. Yine olsun yine yerim gerçi.
Hahahaha, lafa bak. Dengesizler. Zaten böyle işlerden pek hayır gelmiyor. Sen keyfine bak Berivancım. Üniversitede bir kadın hocamın hep dediği bir şey vardı: "Ben şeçilmedim, ben seçtim." Sen de seçilme, kendin seç evleneceğin kişiyi...
kız bı an bugun yedın sandımaynen boyle oldum
Ne kitabı bu kızlar merak ettim......
Hiç sinirlenme berivancım gül geç.
Sanki erkek kıtlığı var.
Bizim komşunun kızını da görmeye gelmişler,illa minik etek giysin bacaklarını da görelim güzel mi demişler,gerizakalı insanlar,sanki parayla mal alıyorlar.
Funda üniversite demişsin,hangi bölümü okudun canım
turan dursun,
tabu can çekişiyor DİN BU
kitabın adı bu canım,uzun yıllar müftülük yapmış yazar,sonra birşeylerin mantıksız olduğunu düşünmüş,araştırdıkça soğumuş işinden,sonunda istifa etmiş,kitap yazıp anlatmaya başlamış.sonunda da islamcılar tarafından öldürülmüş.sordunuz söyleyeyim,budur
İlahi Berivancım... :)
Bugün yemedim, ama bir gün yine yiyeceğim.
ne yıyecekmisin valla sadece kardeş takıma yazmak degıl tum takımlara yazmak anca kurtarır senı
:) Mümkünse mezun olduğum bir gün yiyeceğim tabi canım...
Berivancım elifezgi hangi kiloda ayrıldı canım? Listeden mi bakacağım ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?