Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın takım! :)
Pelincim haftada birkaç kez yapma canım, 1 kere yap. Birkaç kez yaparsan alışır vücut, sonra fayda etmez.

Ben ne yumurtlar yapardım... Çeyrek kangal sucuk, onun 4 katı salam, 7-8 sosis, dilim dilim kaşar peynir, üstüne de 3 yumurta... Bir ara neredeyse her sabah bunu yapar, hepsini tek başıma yerdim, yanında da yarım ekmek. Yine olsun yine yerim gerçi.

Cephanelik patlamış kızlar...
Evet gençlere konduramıyoruz ama yakınları için yaşlısı genci yok aslında... Ama maalesef bu hayat sıraya bakmıyor.

Hahahaha, lafa bak. Dengesizler. Zaten böyle işlerden pek hayır gelmiyor. Sen keyfine bak Berivancım. Üniversitede bir kadın hocamın hep dediği bir şey vardı: "Ben şeçilmedim, ben seçtim." Sen de seçilme, kendin seç evleneceğin kişiyi...

kız bı an bugun yedın sandım aynen boyle oldum

aynen denhesız ya nasıl canım sıkıldı zengınlıgın verdıgı rahatlık Allah a sukur kendı para mı kazanıyorum kadın kendını fazla bır sey sanmıs aklıma geldıkce sınırlenıyorum valla

Hiç sinirlenme berivancım gül geç.
Sanki erkek kıtlığı var.
Bizim komşunun kızını da görmeye gelmişler,illa minik etek giysin bacaklarını da görelim güzel mi demişler,gerizakalı insanlar,sanki parayla mal alıyorlar.

Funda üniversite demişsin,hangi bölümü okudun canım

Kızlar, dün kural bulmak için yarışmanın geçmişini araştırırken bir şeye denk geldim. Benim çok hoşuma gitti, bilmem siz ne dersiniz. Oldukça etkili bir yöntem bence.

Okuduğum sayfada şu vardı: Takım kaptanı o hafta için "kilo verenler gidip, x takımın sayfasına 'zayıflayacağım, zayıflayacağım, zayıflayacağım.... Pis boğazın tekiyim.' yazacaklar." demiş. Nasıl fikir?

Ben de diyorum ki... Mesela o hafta 300 kalorinin üzerinde kaçamak yapanlar gidip kardeş takımın sayfasına yazı yazsın, mesela şöyle bir şey:

"Dayanamadım 5 dilim börek yedim. Pişmanım.
Dayanamadım 5 dilim börek yedim. Pişmanım.

Artık rejimime sadık kalacağım.

Başarıya konsantre olmam gerek, zayıflamam gerek.

Kardeş takım, eleştirilerinizi bekliyorum. "

Olumsuz ya da küçük düşürücü şeyler yazmayalım diyorum bilinçaltımıza işler diye... Ama güzel bir caydırıcı sebep okur bence, ne dersiniz?

Ne kitabı bu kızlar merak ettim......

turan dursun,
tabu can çekişiyor DİN BU
kitabın adı bu canım,uzun yıllar müftülük yapmış yazar,sonra birşeylerin mantıksız olduğunu düşünmüş,araştırdıkça soğumuş işinden,sonunda istifa etmiş,kitap yazıp anlatmaya başlamış.sonunda da islamcılar tarafından öldürülmüş.sordunuz söyleyeyim,budur

Niye görmek istemişler bacaklarını, onlar mı koyunlarına alacaklarmış kızı?

Radyo televizyon bitirdim Pelincim.

hımmm canım fikir güzel olmuş cidden

Arkadaşlar, ben sağlıksız ve bilinçsiz rejimin kesinlikle karşısındayım ve bunun için de bazı kurallarım olacak. Tabi korkmayın, yeni üyelerle alakalı durumlar olacak bunlar. Tabi aramızdan biri bir gün o koşulları yaşarsa, o kişiyi de kapsar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…