Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amanın amanın, herkes de dizici.
Ya ben izlemiyorum pek dizi; çünkü televizyona bağlı kalmak istemiyorum. Bazen bir dizinin ilk bölümlerine kazara denk gelirsem sarıyorum. Sonra sürekli izlemek zorunda kalıyorum, çok sinir bozucu...

Geçen sezon Eve Düşen Yıldırım'ın tekrarını o kadar çok yayınladılar ki, birkaç bölüm izlemiş oldum. Çok saçma, karın ağrısı bir dizi; komple bırakırım bu sezon diye umut ediyorum. :)

Bir de yeni bir dizi başladı, Krem... Ona da denk geldim, umarım sarmaz da bırakırım. Bir de yerli diziler 2 saat sürüyor ya, film gibi dizi mi olur, izle izle bitmiyor... 8'de bir başlıyor, 12'ye kadar... Of, of, of...

Ay sonunda yazabildim. İnternetim bu akşam bir felaket. Dakika başı kesiliyor. Ben daha fazla takılmayayım da gidip yatayım en iyisi. Hadi hepinize iyi geceler.

Bu gün uyku managi oldum kizlar okul isleri bitti çarşıda biraz dolaştık, sonra eve gelince öğlen yemeği falan yorulmuştum uyuya kalmışım, saat kalktığım da 6 di basım acayip ağrıyordu.. Sonra saat 9,30 gibi tekrar uyumuşum ne oldu bugun bana böyle uykuya doymadım simdi uyandım menümü yazmayı unuttum dedim simdi yazıp tekrar yatiyim

Kalkınca yarım litre su
Sabah : 2 dilim ekmek, 1yumurta, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 zeytin sekersiz çay

Ara : 3 diyet bisküvi, 3 tane kuru kayısı

Öğlen : 1 tabak mantı

Ara : 4 kuru kayısı

Aksam : 2 dilim ekmek, patlıcan yemeği

Ara : 1 bardak ligt süt (salonda uyuyup kalınca yatak odasına geçerken ictim)

2 litre su, 1 kupa yeşil çay

Spor: sabah 45 dk yürüyüş

M-2
Çarşamba olan gunümüz bugüne alındı. Arkadaslardan biri müsait değilmiş o yüzden. Ben de giderken börek yemeyin die 1 simit almayı düşünüyorum sizce nasıl olur öğlen yemeği icin 1 simit cok mü? Yanında da salatadan yerim artık yoğurtlu havuclu salata varmış söyledim mayonez koymayacak......

M-3
Uç günden beri hep aynı kiloda çıkıyordum nihayet bugun biraz eksilerde gördüm kendimi üstelik de regl dönemim yaklaşıyor.....

ahh eskı grubum
ozledım burayı aranızda benı tanıyan sadece tunı var sanırım
nasılsınız kısceler nasıl gıdıyor dıyet
eger aranızda bır kısılık yer varsa bende katılmak ıstıyorum tekrardan

Arzucum 1 simitin içeriği:
4 dilim ekmek
ya da
3 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ

Yani börek masum bir yufka böreği ise, 3 dilim börek de yiyebilirsin. Simitin susamları var ve de içi dolu dolu. O yüzden pek masum değil. :)

Merhaba. :)
Şu an yerimiz var canım, gelebilirsin. Bize biraz kendinden bahseder misin, tanışalım.

Merhaba. :)
Şu an yerimiz var canım, gelebilirsin. Bize biraz kendinden bahseder misin, tanışalım.

tabıkıde
22 yasındayım 1 ay once nıkahım oldu seneye dugunum var
amacım hazırana kadar 60 yada altı bır rakam olmak
sevdıvegın yanında calısyorum
87 kılodan dustum bu rakama yanı 65 3
topıkten ayrı kaldım 2 ay gıbı bır sure yıne 68 e yukseldım yanı suan 68 kıloyum
ınsallah sızlerle beraber zayıflayacgım
suan aynızamanda bır topıkte daha bulunuyorum
daha oncede buradydım ama bazı nedenlerle buradan ayrılmıstm
ama yıne ozledım burayı dondum

68 kilosun, bir yıl sonra 60 olmak istiyorsun. :) Olursun zaten.
İsmin nedir?

Son düzenleme:
menumu yazayım

sabah

azcık salcalı sosıs
1 dılım cavdar ekmegı
1 dılım kasar
1 sıyah zeytın
1 dılım karpuz cay 1 tk ekmekustu cukulata

ara

2 si 1 arada
8 badem

oglen

1 dolma 1 kasık yogurt
karpuz

ara

form cay
8 badem

aksam

1 kepce corba
karpuz
salata
yogurt

ara
1 meyve

su
2 bucuk lıtre

spor

1__1.30 saat

hayırlı olsun canım hoşgeldin maşallah ne güzel kılo vermişsin Darısı bze inşallah hıc merak etme ıstediğin kılo da gelın olacaksın canım

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmm

Kaptancım evde mezruyu bulamadım bulunca ölçülerı mı hemen yazacagım :26:
Lajverdi ne ye bu kadar tepkı yaptı anlamadım ben çagırdım hep bırlıkte sıstemlı kılo verelım dıye neyse hayırlısı olsun

eskı antıka severım konusunda konuşulmuş ben de çokkkkkkkk sseverım hatta kıtap alırken 2. El almaya çalışırım onu okuması bır baska guzel oluyo okunmus onemlı yerlerı çizilmiş not alınmış olması benı mest eder

Kızlar dun annem yemek yapmamış tı
dünden kalan çorbada yarım kase cıktı onu yedım dişçide randevum var dı gıttım geldım karnım zil çalıyo 1 dılım karpuz .1 dilim peynır ıle ekmek yedım aradan 1 saat gectı canım nasıl tatlı ıstıyo reng olmam an meselesı hanı şu 9 kat gofret varya onu yedım 4 tane 5 tane de badem yedım :18:

Hazır takıma yeni biri girme ihtimali varken ben de kuralları tekrar paylaşayım. Birkaç ekleme yaptım kızlar, bir okuyun, itirazınız varsa söyleyin.

5. TAKIM KURALLARI

1. Hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması lazımdır. Bu kuralın istisnası yoktur.

2. Hızlı kilo verdiren “5 günde 5 kilo, haftada 3 kilo” gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.

3. Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak mecburidir. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümlelerin sonuna nokta koymamak; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır. Bunu sık tekrarlayan üye takımdan “kendi isteği ile” ayrılır. Affı kesinlikle yoktur, bilginize…

4. Kilo çizelgesi eklemek zorunludur. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.

5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2…). 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.

8. Spor yapan yaptığı sporu günlük menüsünün sonuna ekler. Yapmayanlar için bir zorunluluk yoktur.

9. Her gün menü paylaşımı yapılması zorunludur. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Aynı hafta içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye uyarılır. Bu durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

10. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye 2 kez uyarılır, aynı davranışın 3. tekrarı halinde diskalifiye edilir.

11. 2 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

12. Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1 kg’nin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına “Kendi isteği ile ayrıldı.” notu düşülür.

13. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 13:00’e kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır.

14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.

EGZERSİZ LİSTESİ………………….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Ev Temizliği...........................150
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

Günaydın kızlar.

Funda ve tuni kusura bakmayın dün akşam iyi geceler demeden çıktım,koptum daha doğrusu,çok uykum da vardı,birdaha girmedim,gittim yattım.

Yeni arkadaşımız hasret,hoşgeldin aramıza.umarım dilediğin kiloya sağlıkla kavuşur ve korursun.yalnız bişey dikkatimi çekti canım,az da yesen sağlıksız şeyler çok var menünde,bu şekilde zayıflaman zor olur diye düşünüyorum,bak sosis var,kaşar peyniri var,ki kalorisi normal peynirin 4katına yakındır,çikolata var,karpuz da çok masum değilmiş,her öğünde yediğinde akşama toplam 400kaloriyi sırf karpuzdan almış oluyorsun,dün doktorumda söylediler

Naber kızlar
funda ne oldu bisikletin,yollayacakmısın servise falan.
Sen bir ara kırışıklıklar için tavsiye istemiştin,ne zamandır aklımda hep unutuyorum yazmadım.cildin nasıl yağlı mı kurumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…