- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.801
Bende tam buğday ekmegini sevdim hep ondan yiyorum
Bazen unı bazen biminkini hangisi denk gelirse artık
Once diyet yaparken kepek ekmegi diye tutturu hic yiyemez ve beyaz ekmege donerdim ,buğday ekmegi tam bana göre:))
Suna biskuvinin kalorisine şaştım dogrusu 180 kalori çökmüş bana az gibi gelmişti onunki gerçi bu diyetinde hic yemedim
Eti formunda hic usenemeyeyim baktım her daim dolabımda olur bir paketi tam 199 kalori(
Bende yersem 2 bazende 3 tane yiyorum
Ara öğünlerin zaten Maximum 100 kalori olmasigerekiyormus ona göre ayarlamaya çalışıyorum
Dediğin gibi o kremalilar diyet biskuvilerin yandan carkmisi:))
Hic diyet diye kendimizi kandırmamalı lazım dediğin gibi:))
Aynen canım gecmise bayılıyorum
Antik kentleri gezmeye bitiyorumm
Nasil yasadılar kimler vardı burda diye düşüne dusunee Leyla oluyorum:))
Ayyy, limonlusu mu 199 kaloriymiş. :S :S Ne kadar çokmuş yahu. Benim yatmadan öncesi hariç ara öğünlerim en az 120 kalori ediyor. Zaten 2 meyve yesen 120 kalori. Ya aslında bu diyet bisküvilerin de normalden tek farkı yağsız ve bol lifli olması. Yoksa o 199 kalorilik bisküvi zaten 40-50 gram bir şeydir. Bir biskrem alsak herhalde 500-600 kalori eder ama tüm paket ve o da 130 gram mı ne oluyor. Gerçi burdan yalan yanlış yazmış olmayım. :)
Yani gramı az olduğu için kalorisi az geliyor o bisküvilerin...
Aynen Tunicim yaa... :)
Tüm bir haftamı, hatta belki de ayımı 200 senelik terk edilmiş bir köyün içinde dolaşarak geçirebilirim.
Tuni ve funda,canlarım,canım bacılarım
ne içtiniz kız siz,ne kafası bu?
Aboooo
durun kız yusufumu öldürdüler hain senaristler yaaa
Aboooo
durun kız yusufumu öldürdüler hain senaristler yaaa
Ay, sezon başladı, dizicilere gün doğdu.
Ne izliyorsun?
Ya ben şimdi sizden beter oldum,
salak diziye ağlamıyorum da kazım koyuncunun şarkısını çaldılar
gidiyorum şarkısı
dayanamıyorum ben bu çocuğun sesine ya,
resimlerine bile bakamıyorum kaç yıl oldu çok üzgünüm hala ölümü hiç konduramadım ona
Yer gök aşk.fox tv.
Aslında çok ucuzlaştığı için izlemiyordum da bugün yusufu göreyim dedim,son bölümüymüş.bayılıyorum bu adama ya.murat ünalmış,bülent inal,burak hakkı,işte benim adamlarım :)
Yer gök aşk.fox tv.
Aslında çok ucuzlaştığı için izlemiyordum da bugün yusufu göreyim dedim,son bölümüymüş.bayılıyorum bu adama ya.murat ünalmış,bülent inal,burak hakkı,işte benim adamlarım :)
Pelincim gıcıklık yapmış gibi olmayım da... Eşin okumasın bunları kazara canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?