Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy, limonlusu mu 199 kaloriymiş. :S :S Ne kadar çokmuş yahu. Benim yatmadan öncesi hariç ara öğünlerim en az 120 kalori ediyor. Zaten 2 meyve yesen 120 kalori. Ya aslında bu diyet bisküvilerin de normalden tek farkı yağsız ve bol lifli olması. Yoksa o 199 kalorilik bisküvi zaten 40-50 gram bir şeydir. Bir biskrem alsak herhalde 500-600 kalori eder ama tüm paket ve o da 130 gram mı ne oluyor. Gerçi burdan yalan yanlış yazmış olmayım. :)

Yani gramı az olduğu için kalorisi az geliyor o bisküvilerin...

Aynen oyle canım gramajı az dolayısıyla kalorisi az
Yoksa üzerinde yazıyor zaten % 25 azaltilmistir diye % 75 i duruyor yanii:))

Bugün 30 dakikalık aerobik-dans egzersizini yaptım, dambıl çalıştım. Bisikleti aldığımdan beri yatağımın altında duran twister'ımı çıkardım. :) Boş durmamaya çalışıyorum yine. Umarım bu hafta da en azında bir -500 gr görürüm. :)

Bugün aynanın karşısında yaptım o videoyu, twister'ı falan da öyle. Bir ince görür gibi oldum kendimi. :)
Ay inceldikçe insanın incelesi geliyor. Daha da motive oldum kilo vermek için. :)

Ya ben şimdi sizden beter oldum,
salak diziye ağlamıyorum da kazım koyuncunun şarkısını çaldılar
gidiyorum şarkısı
dayanamıyorum ben bu çocuğun sesine ya,
resimlerine bile bakamıyorum kaç yıl oldu çok üzgünüm hala ölümü hiç konduramadım ona

Yer gök aşk.fox tv.
Aslında çok ucuzlaştığı için izlemiyordum da bugün yusufu göreyim dedim,son bölümüymüş.bayılıyorum bu adama ya.murat ünalmış,bülent inal,burak hakkı,işte benim adamlarım :)

Orda yatan Yusuf degildi ama dimı
Bİrinin sarmışlar yüzünü ,bı ben kondurmuslar

Bir de çarşamba akşamları muhteşem yüzyılia hayattan kopuyorum,telefonumu bile kapatıyorum valla,miletin arayası tutuyor tam çarşamba akşamı.başka dizim yok,kuzey güney aynı gün olmasa onu izlerim de,o da çarşamba akşamı.

Pelincim gıcıklık yapmış gibi olmayım da... Eşin okumasın bunları kazara canım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…