Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öylede canım ama zor olacak
bi arkadaşım kestirtmiş zaten istediğin kadar kesmiyorlar bozulmayacak şekilde az bişey alabiliyorlar dedi
benim için 2 cm bile iyidir
zaten eşimle aramda 7cm var
onun yanındada çok uzun olmayayımm
o zaten daha ayakkabıyı görmedi:)))

benım suya gırınce erken bıtıyo acaba dus alsam sık sakıncası olur mu :26:
tanpon zararlı olacaksa almayım tabı canım :44:

kemere canım yarın ögle giriş pazartesi öğlen çıkış yapacagız canım malesef dün akşam hasta oldum benim 3 gun suruyo bı akıl verın yapılacak bırsey var mı :26:

Tuni'ye katılıyorum canım. Tampon kullanabiliyorsan kullan.

http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-4580408620668211826&hl=tr&fs=true

Buyrun. :)

onudamı çağırsak acabaa??
tek kişilikmi yerimiz var
sonuçta deneme süreleri var

çok skainledi dediğin gibi
duruma göre karar veririz şu an deneme süresinde olanlardanda hemen listeye giremeyecekler var sanki

Sorma Tunicim ya... Çok karışık işler. Galiba bundan sonra "üye adayları ilk 3 günde gerekli paylaşımı yapmazlarsa takımdan çıkarılırlar" tarzı bir kural koyacağım. Geliyor diye hesaba kattıkların, tüyüp gidebiliyor sonra... Şimdilik böyle dursun bakalım. Çağırdığım kişi eğer gelmezse şu 1-2 hafta kimseyi çağırmayıp kendi içimizi netleştirelim. Zaten gelirse de onu dahil edip aynı şeyi yapacağız. Takımın yarısı listede, yarısı kayıplarda. :)

yani bencede canım
kaç kişiyiz şu an
takım kaptanının insiyatifinde 13 kişi olabiliyor
hali hazırda listedekiler
1-sen
2-ben
3-pelin
4-berivan

5-arzu ( bu hafta listede sanırım)
6-ceren
7-hande ( henüz listede değiller)

8- asude (izinli)

9-ece ( durumu belli değil)

10- hasret ( birdaha uğamadı ama umarım vazgeçmemiştir)

11-tuba ( gelirmi emin diilim )

yani unuttuğum yoksa 2 kişi daha çağırabiliriz bence
sonuçta burdanda fireler olacak gibi
gelenlerinde kesin kalıcı olacakları belli değil

Sinem var bir de canım. O zaten gelir. Arzu bu hafta listede, dediğin gibi. Hande ve Ceren cuma günü kilo bildirseler bile bu koşullar altında listede olamayacaklar çünkü eksik 1 haftaları olacak. Ceren için 2 haftaya kadar bekleyebiliriz. Çünkü internet bağlatma işinin eşinin titizliğinden dolayı biraz uzun sürebileceğini söylemişti. Hande tadilat için "birkaç gün idare edin" demişti. Gelmeyeceğini düşünmüyorum aslında ama onun hakkında da önümüzdeki hafta bir karar vermemiz gerekebilir, şu an için 5 gün oldu. Asude'nin bir 3 haftası daha var. Ece de haber vermezse onun hakkında da bir karar vermemiz gerekecek. Tuba'dan ne yazık ki pek ümitli değilim. Hatta belki ziyaretçi görünen odur diye düşünüyorum. Hasret hakkında hiçbir fikrim yok. Bu sayılanlarla aslında 12'yiz. Ama çıkanlar olacak gibi geliyor bana. Ben kimsenin çıkmasını istemiyorum tabi, umarım gelirler.

tubam listeye hiç gırmemıstı tatlım gelıp gelmeyecegı bellı degıl üyeligı silinmiş

Selamlar :) Ben 7. takım kaptanıyım.Cuma günü tartı değişimi bildiriminiz oldu,aynı şekilde bizim de oldu ancak bizim bildirimimiz yanlışmış.Ben ve takımım uygulamanın nasıl yapılması gerektiğini okuyup inceledik ama tam olarak kavrayamadık,dolayısıyla yanlış bir bildirim yapmışız.Paylaşım alanından yeterli açıklamayı alamadım ve size sormam öğütlendi!Rica etsem bir anlatabilir misiniz nasıl yapmamız gerektiğini

Kızlar giremem büyük ihtimal merak etmeyin insallah güzel kalorisiz geçer hepinizi çok öpüyorum
Hakkınızı helal edin kızlar çok seviyorum sizi takımım benim
hoşcakalın

Merhaba. :)

Senarist adlı üyenizde tartı değişikliği artışı olmuş. Şu şekilde bildiriliyor: 2 tartı arasındaki fark hesaplanıyor ve bu fark bir önceki haftanın sonuç kilosuna ekleniyor (kilo verilmiş haline). Sonrası normal bir şekilde devam ediyor; üyenin verdiği kilo, bir önceki haftanın kilosu+ tartı farkı kilosundan düşülüyor. Yani aslında üyeniz kilo almış değil, vermiş görünmeliydi. Son iki haftanızı ben şöyle görüyorum.

senarist (107.6 / 107.6 / 0 / %0)
senarist (107.6 / 109.1 / -1.5 / %-1.39) tartı değişiminden 1.5 fazlalık eklendi

Senaristin son kilosu 107.6
Sonra yeni tartı alıyor. Tartının kilo fazlalığı almış olarak eklenmiyor, bir önceki haftanın kilosuna ekleniyor ve yanına yine fark notu düşülüyor. Yani senarist bu hafta hiç kilo vermemişse şu şekilde olmalı:

senarist (109.1 / 109.1 / 0 / %0) tartı değişiminden 1.5 fazlalık eklendi

1 kilo vermişse:
senarist (109.1 / 108.1 / 1 / %0.92) tartı değişiminden 1.5 fazlalık eklendi

Son bir örnek olarak bu hafta bizim hazırladığımız tartı farkını açıklayayım.

Funda08 (73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5)
Funda08 (74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08 ) (Tartı değişimden dolayı 2.1 kg kilo artışı)

Gördüğün gibi geçen haftaki son kilo 71.9, bu kiloya tartı farkı olan 2.1 kiloyu eklendi ve bu haftanın başlangıç kilosu kabul edildi. Daha sonra o hafta içinde verdiği kiloyu normal bir şekilde hesaptan düşüyoruz. Böylelikle tartı değiştiği zaman kilo almış görünmek zorunda kalmıyoruz.

Umarım anlatabilmişimdir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…