Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun Arzucum. :) Beğendim menünü. En azından pizza yok.
Yarın şoktayız kızlar, unutmayın.
Çaça (ya da caca), payduşka (ya da payduska) ve damat ne bilmiyorum ama hareket ettiğine göre o da kalori yaktırır tabi.

Menümü de yazayım.
Sabah
1kupa sütlü kahve
1dilim tambuğday ekmeği
1yumurta.

Öğlen
1kase haşlanmış yağsız makarna
3kaşık yoğurt
3közlenmiş kırmızıbiber

ara
1çay bardağı taze sıkma portakal suyu

akşam
1buçuk dilim pizza,malzemesiz kuru yerlerini yeme de:)ondan birbuçuk
diyet kola

ara,yani az önce
1kupa sütten kahve ve 1cezerye,yani bir lokum kadar işte.kaçamak sayılır dimi bu

Cezerye mi tek kaçamak?
"Sabah ve öğle arasında ara yok" derdim aslında ama ne desem bilemiyorum. :)
Hadi bakalım yarın şok var zaten, sen de yapacaktın diye hatırlıyorum ben.
Ay dayanamıyorum yumuşak davranıyorum ben size ya...
Kendi cezanızı kendiniz verin anacım.
Sporlar yapılacak ama lütfen bir daha böyle kaçamaklar (hele hele akşam öğününde) olmasın lütfen.
Ben azarlayamıyorum sizi ama siz birbirinizi azarlayabilirsiniz. (Not: Takım içi kışkırtma... )

Ya ben aslında vazgeçsem şu dizilerden ne güzel olur,ne kadar ucuz,komik ayrıntılar veriyorlar,sakız gibi sündürebilmek için,kendime yakıştırmıyorum aslında,o kadar zamanda ne işler ne sporlar yapabilirdim,hemde stres oldum izleyebilmek için

Naapim funda kız,çok acıktım,akşam yemeğini erken yedik,sütlü kahvenin yanında bir cezerye yedim ama ufacıktı.anneciğim yollamış taaa mersinden,yemiyorum öylece duruyor,umudum yiyor

Aynı gerekçeler yüzünden izlemiyorum dizi canım.
Zamanımızı öldürmekten başka bir işe yaramıyorlar. Üstelik tüm yerli diziler karın ağrısı; hele kanal d ve show tv'dekiler... Sürekli abuk sabuk sorunlar çıkıyor. Ayşe ölüyor, Fatma kaçırılıyor, Ali yaralanıyor. Herkesin eli birbirinin cebinde... Kısacası ucuz reyting, salata gibi bir dizi.

Naapim funda kız,çok acıktım,akşam yemeğini erken yedik,sütlü kahvenin yanında bir cezerye yedim ama ufacıktı.anneciğim yollamış taaa mersinden,yemiyorum öylece duruyor,umudum yiyor

Kız hala cezerye diyor.
Pelincim o koca pizzayı niye görmüyorsun. Ceza listesini paylaştım canım, bilmezlikten gelmeyelim lütfen.
Bak ben de çok acıktım akşam, her şeyi yiyebilecek gibiydim. Koca bir beyaz ekmeğe sandviç yapmak istedim ama onun yerine zeytin ve havuç yedim...

Cok sevindim canim. Oğlun ve senin adına Ayyy benim de en sınır oldugum şey dizinin ortasında birisinin araması......

Yarın ben kendimi mercimek çorbasıyla şoklayayım bari,çok az yağla pişireyim,öğlen ve akşam onu yerim,sabah ta yumurta ekmek süt,olur mu ki

Miktarı da önemli canım. Çorbayla tok kalabileceksen olur.
Kızlar yarın her öğünde bol salata yiyin. Şok rejim yapıyoruz diye açlıktan ölmeyelim. Bol salata + yeşil çay

Son düzenleme:
Sağol arzucum.
Kızlar dün ben çiğköfte yedim,dürüm olarak.nedir acaba kalorisi falan,masummudur,
işte ince bir açık ekmek,siz lavaş diyorsunuz galiba,kagıt gibi ince olanlardan,içinde bol yeşilik vardı,sanırım 3tane kadarda çiğköfte koyuyorla

İnanamıyorum, dün nasıl dikkatimi çekmemiş. :S
Pelincim, hep akşamları yükleniyorsun canım. Hiç iyi değil, çubuk krakerler falan...
Akşam yediklerin aynen kalır üstünden. Neydi takımımızın kulak küpesi:

"Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır ve 1 yılda zor gider..."

O dürümleri popomuza toplamayalım lütfen.
Hem de tam tartı öncesi günler. Kilo almış bile çıkabilirsin bakarsın canım...
Akşamları yüklenmenin nedeni akşam acıkıyor olmansa, gün içerisindeki öğünleri yükselt, ara öğünlerini atlama. Yok eğer kasti kaçamaklarsa yapma canım. Tartıya çıktığında pişman olma. Benim bugün yazdıklarımı yaşarsın ilerde. Sokağa çıkmak ölüm gelir, herkes sana bakar, normal mağazalardan giyinemez olursun. Büyükanne kıyafetlerine kalırsın canım. "1 dürümden, 1 pizzadan 100 kilo olmam ki" deme. Her şey o bir dürümle başlıyor ne yazık ki...

Son düzenleme:

Kalorisi ile ilgili de bunu buldum, aklıma yattı:

Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 çiğköfte ile) 262 kalori

En azından hamburger gibi yağlı olmadığından kalorisi 500 değil. :)

Pelincim bugün çok kaçak girdin canım. :) Bir ara gel de bol bol konuşalım. Özellikle de şu akşamları yüklenme meselesini bir çözelim canım.

Kız funda ben o çiğköfteyi öğün diye yedim ama,1lavaş,üç çiğköfte yani,ama emin olamadım yanlış mı yaptım diye,ondan danışayım size dedim,çubuk krakerde açlığımı bastırmak içindi,parktaydık oğlumla,ara öğüne saydım.bir paketi 150kalori diye biliyorum ama emin değilim.meyve sevmiyorum canım ya,sorun o aslında,yiyemiyorum,havuç elme yiyeceğime açlıktan ağzım koksa daha iyi inan

Meyve sevmiyorsun, kuru olanlardan tüket canim kuru incir kuru kayısı gibi onları da mı sevmiyorsun yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…