- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.041
Ben geldim kizlar..... Bakıyorum yine döktürmussunuz önce menümü yaziyim sonra hepsini okuyacağım
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmegi, 1 domates, 2 kk peynir, 2 zeytin
Ara : 1 bardak ligt süt, 3 kuru kayısı
Öğlen : kepekli sandviç ekmegine beyaz peynirler tost, 1 salatalık
Ara : 2 kasık kısır, 1 kupa nescafe sade
Aksam : 1 tabak tarhana çorbası, 1 dilim Çavdar ekmegi
Ara : 1 Armut, 1 kuru incir
Spor : leslie ile 3 mil, 8 dk karın egzersi, bı de dugun de caca, payduska, damat oynadım onlar da spor sayılır dımı ama
Gün icin de 2 litre su, 1 kupa yeşil cay
Menümü de yazayım.
Sabah
1kupa sütlü kahve
1dilim tambuğday ekmeği
1yumurta.
Öğlen
1kase haşlanmış yağsız makarna
3kaşık yoğurt
3közlenmiş kırmızıbiber
ara
1çay bardağı taze sıkma portakal suyu
akşam
1buçuk dilim pizza,malzemesiz kuru yerlerini yeme de:)ondan birbuçuk
diyet kola
ara,yani az önce
1kupa sütten kahve ve 1cezerye,yani bir lokum kadar işte.kaçamak sayılır dimi bu
Ya ben aslında vazgeçsem şu dizilerden ne güzel olur,ne kadar ucuz,komik ayrıntılar veriyorlar,sakız gibi sündürebilmek için,kendime yakıştırmıyorum aslında,o kadar zamanda ne işler ne sporlar yapabilirdim,hemde stres oldum izleyebilmek için
Arzu gerçekten o bahsettiklerin ne,nerelisin sen.laz oyunları mı bunlar
Naapim funda kız,çok acıktım,akşam yemeğini erken yedik,sütlü kahvenin yanında bir cezerye yedim ama ufacıktı.anneciğim yollamış taaa mersinden,yemiyorum öylece duruyor,umudum yiyor
Nasılsınız kızlar,
ben bugün hastaneye gittim,umut iyiymiş,röntgen falan çekildi,kolunda sorun yokmuş,çok şükür.
Bu akşam dizi izledim,söylemiştim,yine herzamanki gibi oldu,önce telefonum çaldı,kapatmayı unuttum,açmak zorunda kaldım,20dakika konuştuk,sonra da komşum geldi,diziden bişey anlamadım.
Yarın ben kendimi mercimek çorbasıyla şoklayayım bari,çok az yağla pişireyim,öğlen ve akşam onu yerim,sabah ta yumurta ekmek süt,olur mu ki
Sağol arzucum.
Kızlar dün ben çiğköfte yedim,dürüm olarak.nedir acaba kalorisi falan,masummudur,
işte ince bir açık ekmek,siz lavaş diyorsunuz galiba,kagıt gibi ince olanlardan,içinde bol yeşilik vardı,sanırım 3tane kadarda çiğköfte koyuyorla
Sağol arzucum.
Kızlar dün ben çiğköfte yedim,dürüm olarak.nedir acaba kalorisi falan,masummudur,
işte ince bir açık ekmek,siz lavaş diyorsunuz galiba,kagıt gibi ince olanlardan,içinde bol yeşilik vardı,sanırım 3tane kadarda çiğköfte koyuyorla
Kız funda ben o çiğköfteyi öğün diye yedim ama,1lavaş,üç çiğköfte yani,ama emin olamadım yanlış mı yaptım diye,ondan danışayım size dedim,çubuk krakerde açlığımı bastırmak içindi,parktaydık oğlumla,ara öğüne saydım.bir paketi 150kalori diye biliyorum ama emin değilim.meyve sevmiyorum canım ya,sorun o aslında,yiyemiyorum,havuç elme yiyeceğime açlıktan ağzım koksa daha iyi inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?