- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.981
65 mii 65 süper oluurr:)))
60 muhteşem olur
55 muhteşem ötesi oluurr ama onda gözüm yokk:)))
Tuni ayakkabıyı hiç bozma canım ya,topuğunu kestirirsen daha hayır gelmez ondan,elletme bence öyle giy,zaten kaç saat giyeceksin ki.
Ben de deli gibi elbise arıyorum,adamakıllı bişey bulamadım.yarın güngörende kale alışveriş merkezi var oraya gidicem.sen hangi mağazadan aldın,kaç paraydı,belki bana da fikir olur.aslında ben bir elbise ayarlamıştım,2ay sonra eşimin yeğeni evleniyor,ama ben zayıflayınca yakası emanet gibi durdu.ben de güzel bir elbise alayım diyorum,şöyle kırmızılı dallı güllü falan,dizde,hatta mariliyn monro tarzı bile olur fırfırlı falan,
ay inşallah bulurum ya
Kilo verdikçe 55'i de isteyebiliriz. Hem burda kalmak için de bahanemiz olur. İnsan daha çok vermek ister. :) İlerleyen günlerde bakacağız artık. Ben de şu 1-2 hafta içinde sana yetişsem de kafa kafaya gitsek... Belki aynı hafta mezun oluruz.
Tuni benim oğlum da bizden ayrı yatmıyor,hep hazırol vaziyette uyuyorduk ezmeyelim diye,sonra bir çözüm buldum,beşiğin tek tarafındaki parmaklıkları söktüm,karyolama bitiştirdim,arada gene azıcık boşluk kaldı yastık falan tıktım,şimdi aynı yatakta yatmış gibi yanyanayız,elini tutuyorum dokunuyorum ama herkes kendi yatagında rahat rahat uyumuş oluyor ne yapalım biraz daha böyle idare edicez çok rahat ettik tavsiye ederim
kırkı çıkınca yatakları üdaları ayırın diyorlar ya halt etmişler valla ben başka odada uyuyamam,kabus görüyor bazen,ağlıyor,su istiyor,korkuyor,üstünü açıyor.böyle mis gibi burnumun dibinde sarmaş dolaş uyuyoruz üçümüz
aramızda zaten bir kilo bile yok kafa kafayız zaten:)
bende sabah 72.3 geldim
spor olayını hala oturtamadım ve oturtamazsam istediğim gibi kilo veremem bunun farkındayım
aslında bizim arkadaş grubu plates hocası ayarlamışlar özel
haftanın 3 günü sadece bize
ama ben plates sevmedim bir ay gittim hep arkadaşlar olunca çok eğlenceli ama plates olayını sevmedim
hem plates biraz daha zayıflayınca daha iyi olur sanki dimi
önce şu 6ları bi görelim beraberce 5leride görürüz be fundacım kim tutar biziii:)))
çook uzun zmaandır görmediğim bi arkadaşım gelmiş aradı şimdi
nasıl mutlu oldum
komşumdu hergün beraberdik evlendi çook uzakalra gitti
ailesiylede sorunluydu biraz 2 senedir hiç gelmiyordu
öğle yemeğinde onunla buluşucaz iki arkadaşımız daha var hep beraber çok samimiydik onlarıda aradım
eski günleri yad ederiz artık heyecanlandım birden
ama bizim hep gittiğimiz bi pizzacı vardı
ordakiler bizi tanıyrdu artık
oraya gidelim dedi çok özledim dedi
eski günlerdeki gibi olsun dedi
oraya gidicez
1 dilim pizza yesemm
sonra spor yapsamm olurmukininee ne dersiniizz
Ben de pilatesi daha kilo verdiğim zamanlar için düşünüyorum Tunicim. Sonuçta o sıkılaştırıyor, kilo verdirmiyor. Bence 65'i gördüğümüzde başlayalım.
Hmmm, pizza...
Hmmm, eski arkadaşla toplantı...
Hmmm...
Keyfinden alıkoymak istemeyiz seni ama pizza da en en en kalorili fastfood Tunicim. Ben şöyle yap derim: Sebzeli pizza tercih et. Ve de bugün ciddi spor yap, en az 1 saat. Akşamı da çok hafif tut.
Google'dan baktım, bir dilim pizza kalorisi yazıları arasında dağlar kadar fark var. Ama ben bir hesaplamayı deneyeyim bakalım. Hadi 3 dilim ekmek var diyelim 70x3= 210, kaşar ve genel yağı için de 150 eklesek, sadece iskeleti 360 kalori yapar. :) Bir de sosisli sucuklu yesen çok rahat 500 kalori yapar. :)
Bu pizzanın %50'sini kaçamak, %50'sini arkadaş hatrı olarak sayıyorum. 200 kalorilik ekstra spor bekliyorum bugün senden.
Kızlar dün yerimiz dolu diye hesaplamıştım ama durumu sallantıda olan birkaç üyeyi de dahil etmiştim. Aslında netleştirmek için belki de 1 ay daha kimseyi çağırmayı düşünmüyordum ama bu aralar eski dinamikliğimizi biraz yitirdik. Her şekilde en azından 1 kişiye ihtiyacımız olur diye düşünüyorum. O yüzden bir kişiyi çağırdım, bilginize... Umarım dünkü arkadaşa ayıp etmiş olmam. :26:
------
Bu arada bisiklet en sert ayarda kalmış, 2 dakika binip dinlene dinlene anca 10 dakika yapabildim. :S
------
Berivan salı günü tatile gitmekten bahsetmişti ama bu salı mıydı ki, hatırlayan var mı?
ben geidim bugün çok yogun du geç girdim canım yarın gidecegim ben tatile canım onun telaşı var canım
Merak ettik canım ya... Neyse ki geldin. :)
Tatil ne kadar sürecek bakalım, nereye gidiyorsun? :)
kemere canım yarın ögle giriş pazartesi öğlen çıkış yapacagız canım malesef dün akşam hasta oldumbenim 3 gun suruyo bı akıl verın yapılacak bırsey var mı :26:
Kızlar dün yerimiz dolu diye hesaplamıştım ama durumu sallantıda olan birkaç üyeyi de dahil etmiştim. Aslında netleştirmek için belki de 1 ay daha kimseyi çağırmayı düşünmüyordum ama bu aralar eski dinamikliğimizi biraz yitirdik. Her şekilde en azından 1 kişiye ihtiyacımız olur diye düşünüyorum. O yüzden bir kişiyi çağırdım, bilginize... Umarım dünkü arkadaşa ayıp etmiş olmam. :26:
------
Bu arada bisiklet en sert ayarda kalmış, 2 dakika binip dinlene dinlene anca 10 dakika yapabildim. :S
------
Berivan salı günü tatile gitmekten bahsetmişti ama bu salı mıydı ki, hatırlayan var mı?
kemere canım yarın ögle giriş pazartesi öğlen çıkış yapacagız canım malesef dün akşam hasta oldumbenim 3 gun suruyo bı akıl verın yapılacak bırsey var mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?