Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

65 mii 65 süper oluurr:)))
60 muhteşem olur
55 muhteşem ötesi oluurr ama onda gözüm yokk:)))

Kilo verdikçe 55'i de isteyebiliriz. Hem burda kalmak için de bahanemiz olur. İnsan daha çok vermek ister. :) İlerleyen günlerde bakacağız artık. Ben de şu 1-2 hafta içinde sana yetişsem de kafa kafaya gitsek... Belki aynı hafta mezun oluruz.

ya ama ayakkabının topuğu 9cm ve ben babet dışında bi ayakkabı giymiyorum sen düşün nasıl giyebilirim:)
bi arkadaşım ben kestirdim gayet güzel oldu dedi denemem lazım yoksa bide çocuk peşinde koşacam güzel olayım derken rezil olmayayım:))

canım ben tekbirden aldım elbisemi
askılı uzun elbise benimki 200tl
üzerinde yakadan tek düğmeli kısacık bi ceketi var
ayakkabılarıda limango dan aldım 50tl ( ayakkabılar ciddi indirimdeydi)

Tuni benim oğlum da bizden ayrı yatmıyor,hep hazırol vaziyette uyuyorduk ezmeyelim diye,sonra bir çözüm buldum,beşiğin tek tarafındaki parmaklıkları söktüm,karyolama bitiştirdim,arada gene azıcık boşluk kaldı yastık falan tıktım,şimdi aynı yatakta yatmış gibi yanyanayız,elini tutuyorum dokunuyorum ama herkes kendi yatagında rahat rahat uyumuş oluyor ne yapalım biraz daha böyle idare edicez çok rahat ettik tavsiye ederim
kırkı çıkınca yatakları üdaları ayırın diyorlar ya halt etmişler valla ben başka odada uyuyamam,kabus görüyor bazen,ağlıyor,su istiyor,korkuyor,üstünü açıyor.böyle mis gibi burnumun dibinde sarmaş dolaş uyuyoruz üçümüz

aramızda zaten bir kilo bile yok kafa kafayız zaten:)
bende sabah 72.3 geldim
spor olayını hala oturtamadım ve oturtamazsam istediğim gibi kilo veremem bunun farkındayım
aslında bizim arkadaş grubu plates hocası ayarlamışlar özel
haftanın 3 günü sadece bize
ama ben plates sevmedim bir ay gittim hep arkadaşlar olunca çok eğlenceli ama plates olayını sevmedim
hem plates biraz daha zayıflayınca daha iyi olur sanki dimi

önce şu 6ları bi görelim beraberce 5leride görürüz be fundacım kim tutar biziii:)))

ya pelincim aslında biz odasını çoktan ayırmıştık hiç sorunumuzda yoktu çok şükür akşam yatırıyordum sabah kalkıyordu mis gibiydi arada ık mık dedimi hemen duyup daha uyanmadan yanına gidiyrdum iki başını okşuyordum uyanırsa bi su içiriyordum öpüyırdum geri uyuyordu

hafta sonu senin deidğin gibi yatağını bizim odaya alalım dedik kapıdan sığdıramadık kaldı
ama en kısa zamanda söküp o yatağı bizim odaya getiricem ve söylediğinde çok mantıklıymış aynen yapıcam
zaten bende koklaşa koklaşa yatmak istiyorum ama kendide rahat yatsın mis gibi hemde aynı yataktada ilerde sorun olur bide bıraktıramayız filan

çook uzun zmaandır görmediğim bi arkadaşım gelmiş aradı şimdi
nasıl mutlu oldum
komşumdu hergün beraberdik evlendi çook uzakalra gitti
ailesiylede sorunluydu biraz 2 senedir hiç gelmiyordu
öğle yemeğinde onunla buluşucaz iki arkadaşımız daha var hep beraber çok samimiydik onlarıda aradım
eski günleri yad ederiz artık heyecanlandım birden

ama bizim hep gittiğimiz bi pizzacı vardı
ordakiler bizi tanıyrdu artık
oraya gidelim dedi çok özledim dedi
eski günlerdeki gibi olsun dedi
oraya gidicez

1 dilim pizza yesemm
sonra spor yapsamm olurmukininee ne dersiniizz

Ben de pilatesi daha kilo verdiğim zamanlar için düşünüyorum Tunicim. Sonuçta o sıkılaştırıyor, kilo verdirmiyor. Bence 65'i gördüğümüzde başlayalım.

Hmmm, pizza...
Hmmm, eski arkadaşla toplantı...
Hmmm...

Keyfinden alıkoymak istemeyiz seni ama pizza da en en en kalorili fastfood Tunicim. Ben şöyle yap derim: Sebzeli pizza tercih et. Ve de bugün ciddi spor yap, en az 1 saat. Akşamı da çok hafif tut.

Google'dan baktım, bir dilim pizza kalorisi yazıları arasında dağlar kadar fark var. Ama ben bir hesaplamayı deneyeyim bakalım. Hadi 3 dilim ekmek var diyelim 70x3= 210, kaşar ve genel yağı için de 150 eklesek, sadece iskeleti 360 kalori yapar. :) Bir de sosisli sucuklu yesen çok rahat 500 kalori yapar. :)

Bu pizzanın %50'sini kaçamak, %50'sini arkadaş hatrı olarak sayıyorum. 200 kalorilik ekstra spor bekliyorum bugün senden.

bencede canım ekstra spor şart bugün için
bugün 1 saat yürüyeceğim inş söz veriyorum ahanda burdan sana:))

veeee ben çıkıyoruuuummm
öptüm seni şekerr:))

-
3 mil Leslie yaptım, 8 dk karın eğzersizi biraz beceremedim ama yapabildiğim kadar yaptım karın eğzersizini şimdi de evi temizlicem, yarın teyzem gelecek yatıya, sonra bankaya yetişmem lazım. off ne çok işim var hadi ben kaçtım kızlar akşama görüşürüzz ayy akşamda düğünde olucam gece görüşürüz...:)))))

Kızlar dün yerimiz dolu diye hesaplamıştım ama durumu sallantıda olan birkaç üyeyi de dahil etmiştim. Aslında netleştirmek için belki de 1 ay daha kimseyi çağırmayı düşünmüyordum ama bu aralar eski dinamikliğimizi biraz yitirdik. Her şekilde en azından 1 kişiye ihtiyacımız olur diye düşünüyorum. O yüzden bir kişiyi çağırdım, bilginize... Umarım dünkü arkadaşa ayıp etmiş olmam. :26:

------

Bu arada bisiklet en sert ayarda kalmış, 2 dakika binip dinlene dinlene anca 10 dakika yapabildim. :S

------

Berivan salı günü tatile gitmekten bahsetmişti ama bu salı mıydı ki, hatırlayan var mı?

ben geidim bugün çok yogun du geç girdim canım yarın gidecegim ben tatile canım onun telaşı var canım

tunim ablacım hayırlı olsun canım ohhhhhhhh ne güzel elnısenı almışsın fıstık gibi olmuşsun dur yanlız topuk kestırme ılk kez duyuyorum bır seye benzemez tatlım ya yenı al yada gıy canım çok yakısır elbıseye yuksek topuk evde prova yap

geldiimmm:))
güzel bi zamandı arkadaşımı çok özlemişim
ama sanki hiç ayrılmamışız gibiydi:)

ya fundacıım bu aerobic videosunu aradım sayfalarda bulamadım
tekrar verebilirmisin acaba rica etsem:))

kemere canım yarın ögle giriş pazartesi öğlen çıkış yapacagız canım malesef dün akşam hasta oldum benim 3 gun suruyo bı akıl verın yapılacak bırsey var mı :26:

ya geldikten sonra yapacak bişey yok
ama denize girmek için tampon kullanabilirsin tabi oda çok sağlıklı bişey diil ama dneize girerken en azından

onudamı çağırsak acabaa??
tek kişilikmi yerimiz var
sonuçta deneme süreleri var

çok skainledi dediğin gibi
duruma göre karar veririz şu an deneme süresinde olanlardanda hemen listeye giremeyecekler var sanki

kemere canım yarın ögle giriş pazartesi öğlen çıkış yapacagız canım malesef dün akşam hasta oldum benim 3 gun suruyo bı akıl verın yapılacak bırsey var mı :26:

oooh bayada uzun kalcakmışsınız tadını çıkar stresini at huzurla dön inşş:))
biz tatillere 2 gün maximum 3 gün gidebiliriz
bende bir hafta boyu doyasıya tatil yapamk isterim ama bi şekilde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…