- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.961
Günaydın. :)
Sonunda bugün cuma günü için bana umut veren bir rakam gördüm. Sanırım birkaç yüz gram vermiş olacağım tartıda.
Arzucum dediğin diyeti ben de gördüm ama hiç okumadım canım. Yapmadım da...
M-1
Günaydın 5. Takımın güzelleri.....
Bu sabah söyle bir diger takımlara göz attım da 3. Takımda pirinc lapasi diyeti yapıyorlarmış, merak ettim okudum azcik, ayda bir yapılan bu diyet ödem atmak icin cok iyiymis, özellikle regl döneminde cok ise yarıyormuş, 2 günden fazla yapılmaması gerekiyormuş, yağ dan gitmiyor ama ödem atıyor. Sizlerden bu diyeti yapan varmı veya bilgisi olan merak ettim kizlar?
iyileştim geldiiiimmmm:) çok şükür iyiyim hadi yazışalımmmm:))
ya neden ama ben bimin yoğurdunu özellikle seviyorum, diğer yoğurtlar tatlımsak gibi geliyor
aleykümselammm:))
napıyormuşş iyimiymiş:??
sinem nerde acaba ya
inş kötü bi durum yoktur
ya kaçsın şu an ?
ben 200 gr eksideyim cumaya kadar ne kadar verebilirimki bilmiyorum
gayette güzeldi bu hafta menülerim aslındaaa(
arzucum oğlun nasıl olduu??
M-2
Canim suan ateşi yok ama gece ara ara çıktı, bende bugun okula götürmedim, tekrar çıkabilir die yavrum dün gece çantasını sırtına takmış öyle yatmış canim benim cok hevesli okula gitmeye, bugun biraz üzüldü okula gitmediği icin....
arzucum bi ara bende okudum onları
yapmayıda çok düşündüm ama bi türlü yapamadım
deneyebiliriz aslında iki gün bir nevi şok diyet ama benim anlamadığım pirinç kalorili bişey onunla nasıl kilo verilir hala mantıgım almadı??
ama deneyenler hep başarılı olduğundan bahsetmişler
Ayy, kıyamaz insan. :)
Bu yıl mı başladı okula, yoksa 2. sınıfa mı geçti?
ya varya nasıl güzel söylemişler, huyları olumsuz anlamda anında değişiyorda sonra tekrar düzeltmesi pek zor oluyor
benimki geçen hastalandığında yanmızda yattı şimdi gece uyanıp uyanıp yanımızd ayatmak istiyor yatağında uyutamıyoruz napıcaz bilemiyorumm(
kızlarr cumartesi kuzenimin nişanı var
bi elbise aldımm
inanamadım aldığım elbiseye
buda nasıl lafsa:))))
ya elbiseyi askıda beğendim kadında bunu denemek istermisiniz dedi yoook dedim o bana olmaz olsada güzel durmaz
beden 42 olur dedi
yok hayatta olmaz dedim
kuzenimde vardı yanımda ya bi dene dedi
ay giydimm nasıl güzel durduuu
bide bazı kıyafetler gerçekten zayıf gösteriyorya incecik oldum sankii
72 kiloyla nasıl incecik olunur demeyin yani bana öyle geldi:)
hiç topuklu ayakkabı giymem alsında ama onun altına düz olmaz dediler aklımı çeldiler altınada topuklu ayakkabı aldım internetten dolaştım bulamadm
ama onunda toğuğu biraz fazlaymış
yarın onu kestiricem biraz
ve çantada alırsam ayy çok heyecanlıyımm
oğluşumada papyonlu bi takım giydiricemm
anne oğul çok gzüel olucazz
çok heyecanlandımmmmm
inş hevesim kursağımda kalmaz:))
Canim seninki kaç yaşındaydı? Benim oğlumda bir ara dadanmisti yanımıza gelmeye gece kaklkip geliyordu. Bende ona gece cok sıkıştığımızı ve sabah kalktığımda annenin sırtı ağrıyor ve cani acıyor dedim biraz actasyon yaptım yani... Simdi bazen gece gelip benim kıpırdamdigimi görünce heralde uyancam zannediyor beni öpüp iyi geceler anne diyor sanki daha yeni yatıyormuş ayağı yapıyor....:)))))
İncecik çıtır Tunimiz.
Güzel geçsin cumartesin canım.
80 kiloları gördükten sonra 72 ince gelir tabi. Sen bir de 65 i görünce düşün.
Kızlar kahvaltımı ettim,oyalanmayayım,bugün oğlumun doktor randevusu var,öğle yemeğinde büyük ihtimalle dışarda olurum,hasarsız atlatmaya çalışıcam,
funda yarın nasıl bir şok uygulayacağız,bi liste belirlesek olur mu.akşama görüşürüz ben çıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?