Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kaçsın şu an ?
ben 200 gr eksideyim cumaya kadar ne kadar verebilirimki bilmiyorum
gayette güzeldi bu hafta menülerim aslındaaa(

arzucum bi ara bende okudum onları
yapmayıda çok düşündüm ama bi türlü yapamadım
deneyebiliriz aslında iki gün bir nevi şok diyet ama benim anlamadığım pirinç kalorili bişey onunla nasıl kilo verilir hala mantıgım almadı??
ama deneyenler hep başarılı olduğundan bahsetmişler

Yazışalım canım. :)

Tunicim bende ters tepki yapıyor bimin süt ürünleri. Hepsinde tuhaf bir koku oluyor sanki, lastik gibi miydi neydi... Uzun zamandır ordan almadığım için hatırlayamıyorum şimdi. a101'in sütü, yoğurdu daha iyi, onu kullanıyorum şu an. O sütaşları falan da içemiyorum inek gibi kokuyorlar. Tabi doğalı öyle kokması ama ben de fabrikasyon ürünler çocuğuyum, o yüzden beğenmiyorum galiba. :)

Sinem'den hiç olmadı cumaya kadar haber gelir diye düşünüyorum. Kendini iyi hissetsin de isterse bir hafta sonra dönsün, problem değil. Ama merak ediyoruz tabi... :26: Umarım kötü bir durum yoktur, dediğin gibi...

ya kaçsın şu an ?
ben 200 gr eksideyim cumaya kadar ne kadar verebilirimki bilmiyorum
gayette güzeldi bu hafta menülerim aslındaaa(

Şu an 73.2 yim.
Yani anca geçen cumadayım. :) Ağır spor olmayınca veremedim. Bugün ve yarın elimden geldiğince bir şeyler yapacağım. Senin verdiğin 200 gramı ben cumaya versem mutlu olurum. :)

Ayy, kıyamaz insan. :)
Bu yıl mı başladı okula, yoksa 2. sınıfa mı geçti?

Evet herkes memnun ben regl olduğumda denemek istiyorum açıkcası pirinc deyince aklıma hep Çinliler geliyor esim senede bir kere cine gider. Ve onların hepsinin nasıl zayif olduğunu söyler cok kilolu pek fazla göremezsin der acaba diyorum bende bunun pirinçle ilgisi var mı?

Canim seninki kaç yaşındaydı? Benim oğlumda bir ara dadanmisti yanımıza gelmeye gece kaklkip geliyordu. Bende ona gece cok sıkıştığımızı ve sabah kalktığımda annenin sırtı ağrıyor ve cani acıyor dedim biraz actasyon yaptım yani... Simdi bazen gece gelip benim kıpırdamdigimi görünce heralde uyancam zannediyor beni öpüp iyi geceler anne diyor sanki daha yeni yatıyormuş ayağı yapıyor....:)))))

Günaydın kızlar.şu pirinç lapası diyeti nasıl yapılıyormıuş bi anlatırmısınız.cumaya 2gün kaldı,ben adetliyim ve geçen cumaya göre 300gr fazlayım.gerçi bugün son günüm ama deneyeyim.
Pirinç bulgur makarna gibi yiyecekler pişerken çok su çeker,zaten çiğ halde yüz gr.ı 350,400kaloridir,3ani aslında çok iyi haşlanmış iyice şişmiş yağsız haşlanmış makarna,pirinç veya bulgur,yanında 3,4kaşık yoğurtla yendiğinde hem koca bir tabak yemek olur,tok tutar hemde kalorisi düşük bir diyet yemeğidir,ben sık sık yaparım

kızlarr cumartesi kuzenimin nişanı var
bi elbise aldımm
inanamadım aldığım elbiseye
buda nasıl lafsa:))))
ya elbiseyi askıda beğendim kadında bunu denemek istermisiniz dedi yoook dedim o bana olmaz olsada güzel durmaz
beden 42 olur dedi
yok hayatta olmaz dedim
kuzenimde vardı yanımda ya bi dene dedi
ay giydimm nasıl güzel durduuu
bide bazı kıyafetler gerçekten zayıf gösteriyorya incecik oldum sankii
72 kiloyla nasıl incecik olunur demeyin yani bana öyle geldi:)

hiç topuklu ayakkabı giymem alsında ama onun altına düz olmaz dediler aklımı çeldiler altınada topuklu ayakkabı aldım internetten dolaştım bulamadm
ama onunda toğuğu biraz fazlaymış
yarın onu kestiricem biraz
ve çantada alırsam ayy çok heyecanlıyımm

oğluşumada papyonlu bi takım giydiricemm
anne oğul çok gzüel olucazz

çok heyecanlandımmmmm
inş hevesim kursağımda kalmaz:))

Kızlar kahvaltımı ettim,oyalanmayayım,bugün oğlumun doktor randevusu var,öğle yemeğinde büyük ihtimalle dışarda olurum,hasarsız atlatmaya çalışıcam,
funda yarın nasıl bir şok uygulayacağız,bi liste belirlesek olur mu.akşama görüşürüz ben çıkıyorum.

İncecik çıtır Tunimiz.
Güzel geçsin cumartesin canım.

80 kiloları gördükten sonra 72 ince gelir tabi. Sen bir de 65 i görünce düşün.

canım benimki 13 aylık anlatsamda anlamaz şuan:)
gece odasına yatırıyorum bikaç saat sonra uyanıyor
biraz sarılıp öpüşüp koklaşıyoruz su içiyoruz sonra tekrar yatırıyorum
önceden tekrar yatırınca uyurdu şimdi ben başındamıyım diye sürekli göüznü açıp açıp kontol ediyor ve ben gitmişsem anında daha ben yatağıma yatamadan ağlamaya başlıyor
bu uzunca bi süre davam edebiliyor
ama ne zmaanki bende pes edip yatağa getirsem yanımıza anında gözlerini kapatıp uyuyor

sonra ben onu tekrar yatağına götürüyorum bikaç saat sonra tekrar aynı şey

ve napıcam bilmiyorum bizimle yatmak için cebelleşiyor
ve dediğin gibi minicik başıyla öyle çok yer kaplıyorki sürekli yataktan düşecek gibiyim sırtım belim heryerim ağrıyor
bide bizde aman çocuğu ezmeyelim diye kendimizi kenarlara atıyoruz tabi
ve hiç dinlenemeden kalkıyorum(

M-5

Kızlar bu sabah yürüyüşe gidemedim şimdi biraz spor yapıyım diyorum ya lesslie yapcam yada şu dans videosu sonra görüşürüz....

Canım şimdi ben pirinç lapası yapmam. :) Siz istiyorsanız onu yapın. İstiyorsanız benim gibi yapın. Benim uygulayacağım liste aşağı yukarı böyle olur:

Sabah:
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 ince dilim ekmek

Ara:
1 çay bardağı süt

Öğle:
2 köfte kadar et
1 çay bardağı yoğurt

Ara:
1 porsiyon meyve
2 kepekli bisküvi

Akşam:
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 dilim ekmek

Ara:
2 kepekli bisküvi
1 çay bardağı süt

NOT: Şekersiz içecekler ve salata tüm öğünlerde serbest.

Tuni ayakkabıyı hiç bozma canım ya,topuğunu kestirirsen daha hayır gelmez ondan,elletme bence öyle giy,zaten kaç saat giyeceksin ki.
Ben de deli gibi elbise arıyorum,adamakıllı bişey bulamadım.yarın güngörende kale alışveriş merkezi var oraya gidicem.sen hangi mağazadan aldın,kaç paraydı,belki bana da fikir olur.aslında ben bir elbise ayarlamıştım,2ay sonra eşimin yeğeni evleniyor,ama ben zayıflayınca yakası emanet gibi durdu.ben de güzel bir elbise alayım diyorum,şöyle kırmızılı dallı güllü falan,dizde,hatta mariliyn monro tarzı bile olur fırfırlı falan,
ay inşallah bulurum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…