- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.021
Merhaba. :)
Senarist adlı üyenizde tartı değişikliği artışı olmuş. Şu şekilde bildiriliyor: 2 tartı arasındaki fark hesaplanıyor ve bu fark bir önceki haftanın sonuç kilosuna ekleniyor (kilo verilmiş haline). Sonrası normal bir şekilde devam ediyor; üyenin verdiği kilo, bir önceki haftanın kilosu+ tartı farkı kilosundan düşülüyor. Yani aslında üyeniz kilo almış değil, vermiş görünmeliydi. Son iki haftanızı ben şöyle görüyorum.
senarist (107.6 / 107.6 / 0 / %0)
senarist (107.6 / 109.1 / -1.5 / %-1.39) tartı değişiminden 1.5 fazlalık eklendi
Senaristin son kilosu 107.6
Sonra yeni tartı alıyor. Tartının kilo fazlalığı almış olarak eklenmiyor, bir önceki haftanın kilosuna ekleniyor ve yanına yine fark notu düşülüyor. Yani senarist bu hafta hiç kilo vermemişse şu şekilde olmalı:
senarist (109.1 / 109.1 / 0 / %0) tartı değişiminden 1.5 fazlalık eklendi
1 kilo vermişse:
senarist (109.1 / 108.1 / 1 / %0.92) tartı değişiminden 1.5 fazlalık eklendi
Son bir örnek olarak bu hafta bizim hazırladığımız tartı farkını açıklayayım.
Funda08 (73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5)
Funda08 (74 / 73.2 / 0.8 / % 1.08 ) (Tartı değişimden dolayı 2.1 kg kilo artışı)
Gördüğün gibi geçen haftaki son kilo 71.9, bu kiloya tartı farkı olan 2.1 kiloyu eklendi ve bu haftanın başlangıç kilosu kabul edildi. Daha sonra o hafta içinde verdiği kiloyu normal bir şekilde hesaptan düşüyoruz. Böylelikle tartı değiştiği zaman kilo almış görünmek zorunda kalmıyoruz.
Umarım anlatabilmişimdir. :)
canım çok teşekkür ederim.harika anlatmışsın
Daha kimse gelmemiş...
Yeme krizi geçiriyorum, deli gibi bir şeyler yemek istiyorum. Şimdilik 2 zeytinle kurtardım ama içimdeki canavarı bastıramadım.
Bir çay yapayım en iyisi...
Ben geldim
Ama tlfndan giriyorum zor biraz
Oglenki pizzadan sonra sanada soz verdigim gibi yürüyüş yaptım
Hemde 75 dk hemde bebek arabasını ittire ittire:)
İcim rahatladı
Bende bı Yeşilcay yapıcam şimdi:))
Regl mı yaklaştı Fundacim
Aman sonra pişman olacağın bisey yeme
Bak kaç gündür uğraşıyorsun
Menüm:
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
Ara:
Yarım paket diyet bisküvi
Öğle:
1 tabak kuru fasulye
Yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
bir kase leblebi
Akşam:
2 dilim ekmek arası beyaz peynirden tost
Ara:
5 zeytin, bir dilim ekmek
Ara:
2 havuç
Bende yazayım menümü
Sabah
1 dilim buğday ekmegi
Peynir
Ara
Üzüm
Öğle
1 dilim pizza
1 parça tavuk
Birkaç patates kızartması
Ara
Yok ( olmasın zaten)
Aksam
Yok ( oda olmasın bı zahmet)
Ara
1 küçük Haslanmis Mısır
2 kupa yesilcay
75 dk tempolu bebek arabali yürüyüş
Seni gidi Tuni seni...
Hani sadece pizzaydı? Tavuk, patates kızartması...
Umarım pizza etli cinsten değilmiştir.
Sırf uzun zamandır gelmeyen o arkadaşının hatrına burda kesiyorum canım, ona göre...
Alışkanlık haline gelmesin bunlar sonra ama... :)
Kız funda ben geçmişi okuyana kadar kaçtın,bari selam verseydin
ben bugüne kadar hiç düşünmedim biliyormusun,şişman insanlar ne hisseder,neler yaşar.çok şaşırdım yazdıklarını okuyunca.benim bir arkadaşım var,onun öyle aptal huyları vardı,şişmanlardan iğrenirdi,arkalarından hakaret ederdi,şimdi yetmiş küsür kilo,üstelik boyu 1,45falan.karnı buğum buğum,her baldırı benim belim kadar,beter olsun ukala:)
Funda sen ne yaptın anam ya,tuninin pizzasına kalori hesabı yapmışsın,bir dilim pizza 500kalori olur mu,benim evde yaptığım pizza olur,dünyanın malzemesini koyuyorum çünkü,avuç avuç kaşar döşüyorum hamura,döşüyordum yani hehe,
ama ticari pizzada bu olmaz bacım,baştan hesaplayalım bak,her bir dilim pizza için 1buçuk dilim ekmek diyelim,çok kalın değil çünkü,yarım kibrit kutusu kadar kaşar ya var ya yok inanki,malzeme bile yapışmıyor üstüne dökülüyor o kadar az,
diğer etli malzemeleri toplasan inan ki bir dilimde bir minik sosisin yarısı kadar anca salam sucuk var,gerisi mantar zeytin cart curt hepsinden koklatmışlar numunelik.
Nerden mi biliyorum
çünkü ben bugün dominostan pizza yediiiiiiiim birbuçuk dilim
Funda sen ne yaptın anam ya,tuninin pizzasına kalori hesabı yapmışsın,bir dilim pizza 500kalori olur mu,benim evde yaptığım pizza olur,dünyanın malzemesini koyuyorum çünkü,avuç avuç kaşar döşüyorum hamura,döşüyordum yani hehe,
ama ticari pizzada bu olmaz bacım,baştan hesaplayalım bak,her bir dilim pizza için 1buçuk dilim ekmek diyelim,çok kalın değil çünkü,yarım kibrit kutusu kadar kaşar ya var ya yok inanki,malzeme bile yapışmıyor üstüne dökülüyor o kadar az,
diğer etli malzemeleri toplasan inan ki bir dilimde bir minik sosisin yarısı kadar anca salam sucuk var,gerisi mantar zeytin cart curt hepsinden koklatmışlar numunelik.
Nerden mi biliyorum
çünkü ben bugün dominostan pizza yediiiiiiiim birbuçuk dilim
Nasılsınız kızlar,
ben bugün hastaneye gittim,umut iyiymiş,röntgen falan çekildi,kolunda sorun yokmuş,çok şükür.
Bu akşam dizi izledim,söylemiştim,yine herzamanki gibi oldu,önce telefonum çaldı,kapatmayı unuttum,açmak zorunda kaldım,20dakika konuştuk,sonra da komşum geldi,diziden bişey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?